Δεν εψαχνε για επιβεβαιωση, ηθελε να ξεκινησει κατι και οπου βγει. Οταν τα εφτιαξε με τον αλλον, ο αλλος την ρωτησε αν θελει να κανουν κατι χαλαρο και η αλλη του ειπε οχι, θελω κανονικα. Μετα απο δυο εβδομαδες του ειπε οτι συνειδητοποιησε οτι δεν ειναι ετοιμη για σχεση και να κανουν κατι χαλαρο και αυτο κρατησε αλλες τρεις εβδομαδες. Σε εναν φιλο της ειπε οτι χωρισε γιατι ηταν σε δυσκολη περιοδο και αυτος ηταν πιεστικος γιατι ηθελε να βρισκονται καθε μερα.
Εγω ειδα περιεργες κινησεις απο μερους της οταν προσπαθουσα να κανονισω τεταρτο ραντενου. Προσπαθουσα να κανονισω για Τριτη βραδυ και μου ειπε οτι εχει μαθημα μεχρι αργα και να τα πουμε το Σαββατο γιατι θελει να διαβασει και λιγο. Οταν ειδε οτι ξενερωνα μου ειπε να βγουμε την Τριτη το μεσημερι και σορρυ δεν ειναι οτι δε θελει. Την παρασκευη μαλιστα μου εστειλε αυτη μηνυμα για να κανονισουμε. Στο τεταρο πηγε κατα διαολου, φτασαμε στοο σημειο να μου λεει στο τελος "τι περιμενεις να κανω, και μετα πολυ σιγα και περιφρονιτικα " δεν κανω κινηση εγω". Μετα στο δρομο μου ελεγε οτι μπορει μονο Σαββατα γιατι εχει και εξεταστικη (εναμιση μηνα μετα!), δεν ειναι οτι δεν μπορει και τις αλλες μερες αλλα ενταξει! Και αμεσως μετα μου εστειλε μηνυμα καιμου ειπε οτι δεν ηταν οτι δεν ηθελε σημερα απλα ειναι σε δυσκολη περιοδο για το οτιδηποτε ειδικα τωρα που εχει και εξεταστικη και δεν της βγαινουν αυτα απο κοντα γιαυτο με πρηζει τωρα. Μετα οταν τη ξαναβρηκα και μου μιλησε με το ζορι παλι τα ιδια συν οτι καταλαβε οτι δεν ηταν ετοιμη για κατι νεο. Τα ιδια δηλαδη που ελεγε και στον αλλον. Ομως στη δικη μου περιπτωση στους φιλους ελεγε αυτο που γραφεις πιο πανω, οτι δεν εκανα τιποτα ενω το ηξερα συν οτι ημουν περιεργος, οτι στην αρχη της αρεσα αλλα μετα δεν της αρεσε κατι στο χαρακτηρα μου κτλ.
Οποτε 1. Αυτο με το τριτο προς τεταρτο ραντεβου και την εξεταστικη πως το βρισκετε. Μειωση ενδιαφεροντος;
2. Τι συμβαινει; ξενερωσε και χρησιμοποιουσε την κατασταση της η πραγματι καταλαβε πως δεν ηταν σε φαση;