-
magda-ps, δεν γνωριζω την φιλη σου ουτε εσενα, αλλά θα ελεγα ο,τι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κοψεις τις επαφες μαζι της. Ο,τι και να νιωσεις, ο,τι και να σου πει για να σε \"τουμπαρει\" ειναι καλυτερα να κρατησεις σταθερη την επιλογη σου να την απομακρυνεις απο την ζωη σου. :)
-
Κόψε επαφές. Το καλύτερο.
Ή παύε να της δίνεις ότι θέλει, θα κόψει εκείνη μαζί σου.
Ακόμα σκέφτομαι και γελάω περίπτωση παρόμοια με την δικιά σου. \"Φίλος\" υποτίθεται κολλητός, να μ\'έχει εκθέσει κατ\' επανάληψη. Κόβω επαφές. Με τρελαίνει στα τηλέφωνα. Επικοινωνία καμία. Σε ανύποπτο χρόνο με καλεί στο σπίτι σε μια παρέα (θα είχε και φαί). Πείναγα οπότε πήγα. Δεν του έδωσα αυτό που ήθελε (αποδοχή) μπροστά σε όλους, εγώ πέρασα μια χαρά (έφαγα κι όλας). Δεν με ξαναενόχλησε. Oh well :)
-
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά τώρα πια είναι αργά είτε την απομακρύνω είτε όχι. Αυτό που ήθελε το πέτυχε. Έβαλε τη δυσπιστία ανάμεσα σε μένα και σε αυτόν που τέλος παντων.........νιώθω αισθήματα γι\"αυτόν. Σήμερα είχε ύφος θριαμβευτή μιας και έμαθε ή κατάλαβε ότι είμαστε ας πουμε παρεξηγημένοι με το \"αίσθημα\". Η χαρά της δεν περιγράφονταν. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί της. Κάτι πλησίασε για καφέ αλλά δεν πρόκειται να της ξανακάνω το χατήρι. Λίγο αυτή με τις μ..........ς της, λίγο ο άλλος που είναι υπέρ του δέοντος καχύποπτος, έδεσε το γλυκό. Ας τον έχει να τον χαίρεται. Τέτοιοι φίλοι του αξίζουν. Ψεύτες και γλυψιματείες. Όσο γι\'αυτήν με αηδιάζει μόνο που τη βλέπω. Είναι αξιολύπητη.Γλύφει τους πάντες για να κερδίσει συμπάθεια. Εγώ δυστυχώς δεν είμαι καλή σε αυτό το σπορ. Ή συμπαθώ ή δε συμπαθώ ή αγαπάω ή μισώ. Το γλύψιμο δεν το καταλαβαίνω.
-
Αστην και άστον ..............
κοιτα αλλου ..........
ψάξε αλλού ..........
κράτα χαρακτήρα και δεν θα χάσεις ..........
-
:) Να σαι καλά.
Και όλοι σας.Το καλό είναι ότι δε θέλω πια να σκωτώσω. Τη λυπάμαι. Είμαι σε μια belle indiference. Δε με νοιάζει πια. Οι μάσκες έπεσαν.