Νασαι καλα mariposa , που με τις γνωσεις σου εβαλες τα πραματα στη θεση τους .
Printable View
Νασαι καλα mariposa , που με τις γνωσεις σου εβαλες τα πραματα στη θεση τους .
επειδη το θρασσος ξεχειλιζει, κατσε να το διευκρινισω ακομα περισσοτερο γιατι δεν ισχυουν οσα λες.
το αν η ορολογια ειναι "αυτεπαγγελτο" δεν με αφορα, γιατι δεν ειμαι νομικος.παντως δεν χρειαζεται να παω πουθενα...
θα στο πω περιφραστικα λοιπον και ας ακουσουν και αλλοι που εχουν προβληματα με απειλες εδω μεσα και στο ιντερνετ γενικοτερα, οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
για καποια αδικηματα η πραξεις που ανακοινωνονται στο διαδικτυο και αφορουν αυτοκτονιες, παιδεραστιες, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ, ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ασχολειται η υπηρεσια καταπολεμησης ηλεκτρονικου εγκληματος και δεν χρειαζεται καμια προσφυγη του ΠΑΘΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ουτε υπαρχει οριο 3 μηνων...
αρκει μια ηλεκτρονικη καταγγελια στην υπηρεσια αυτη και επισκεπτονται τον απειλωντα κατ οικον τα αγορια με τα μπλε, να ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ αν οι καταγγελιες ειναι βασιμες.
η οπλοκατοχη διωκεται οταν δεν υπαρχει αδεια. οταν η αδεια εχει ληξει, ειναι το ιδιο ακριβως σαν να μην υπαρχει. εδω και καιρο γινεται ελεγχος σε ολη την ελλαδα για οπλα χωρις ενημερες αδειες.
αν επιπλεον το ατομο που δηλωνει περηφανα οτι κατεχει οπλα σε λειτουργια αρεσκεται να απειλει τον κοσμο οτι θα παει να τον βρει στο σπιτι του γιατι εχει τον τροπο να το κανει (ποιος ειναι αυτος ο τροπος αραγε?), τοτε καταλαβαινεις οτι εχουμε μια περιπτωση που με μεγαλη προθυμια θα ασχολουνταν η υπηρεσια διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος, χωρις να χρειαστει να γελασει κανενας εισαγγελεας.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.
αν βεβαια πισω απο τον πολεμοχαρη με τα οπλα που απειλει να εξοντωσει κοσμο, κρυβεται τελικα κανενας φουκαρας που παιζει με μια σφεντονα και τον κηδεμονευει ο μπαμπας του , ασε τους αστυνομικους να γελασουν με την καρδια τους. εγω δεν εχω τοσο χιουμορ.
αυτα και μαζεψου με την παραπληροφορηση,γιατι εισαι παντελως ανενημερωτος σε περιπτωση που εισαι νομικος.
εγω που δεν ειμαι, τα ξερω αυτα.
Επιτελους ! να τα πει κι καποιος γνωστικος !! καλα εκανες ΜΑΡΙΠΟΣΑ 7 κι εγραψες αυτό το μηνυμα!! διοτις είναι δικαιωματους να γελιοποιουνται μερικες εδώ μεσα "παιζοντας" το Law & Order!! εχουν πλακα από την μια πλευρα!! χεχε ειδικα ο τροπος γραφεις τους!!, μου αρεσει οπου βαζουν λεξεις "ψαγμενες" ,ότι κι καλα είναι δικηγορινες!! χιχιχι. Από την άλλη όμως μπορει καποιοι να τα πιστευουν διοτις είναι - μερικα παιδια όπως εγω που δε ξερω νομικα - κι ειτε να χαλασουν ασκοπα χρηματα ,πιστεύοντας πως θα βγαλουν ακρη αν υποστουν ασχημες συμπεριφορές!
ΜΑΡΙΠΟΣΑ 7! ,πιστευω ότι ηταν πολυ χρησιμο το παραπανω μηνυμασου διοτις μας εδωσε μια μικρη ιδεα το τι παιζει !Επρεπε διοτις οι "κυριες" συνηθιζουν να μας παραπλητοφορουν ! γενικα! ειτε για θεματα νομικα ,ειτε για θεραπείες,γενικα είναι κατις που το κανουν συχνα!
Εν ολιγις καλα εκανες κι μας εγραψες ΜΑΡΙΠΟΣΑ το τι παιζει διοτις οι άλλες "κυριες" δυστυχως συνηθιζουν να μας παραπληροφορουν! ειτε σε θεματα νομικα,ειτε σε θεματα περι ψυχολογικων θεραπειών η γενικα υγειας,το κανουν σε εργασιακα θεματα,ακομα κι σε προβλήματα ερωτικών σχεσεων!! χεχε.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το θεμα ειναι τι νομικη υποσταση μπορει να εχει μια κουβεντα ή το τι πρακτικες υποστηριζουν καποιοι?Επισης επειδη εγω μιλησα για το ακραιο παραδειγμα του αυτοτραυματισμου η παρενθεση με τις φημες των περιττων κιλων αφορoυν εμενα???Θα φαρμακωθω!! http://www.pic4ever.com/images/263cylj.gif
οπως σε ολα τα πραγματα σε αυτη τη ζωηQuote:
Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ;
εξαρταται το τι προθεσεις εχεις για το αν κατι σου κανει καλο η οχι αν ο σκοπος σου ειναι να σπασεις τα νευρα στους συμφορουμιτες σου κ στους διαχειριστες δε θα σου κανει καλο ενω αν εχεις σκοπο να ανταλαξεις εμπειριες να δωσεις κ να παρεις βοηθεια θα σου κανει καλο
τοσο απλα
στους κακοπροαιρετους ανθρωπους τιποτα δε κανει καλο.
Δε μίλησα ούτε για παιδεραστίες ούτε για ναρκωτικά. Μίλησα για συγκεκριμένη περίπτωση ενός ανθρώπου, που ισχυρίζεται πως κατέχει όπλα κ σε κάποια άλλη ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ δήλωση, χωρίς να μνημονεύει όπλα (αυτή η πληροφορία διέρευσε από άλλα μέλη κ αναμασήθηκε για προφανείς λόγους) απειλεί. Αυτό δεν είναι ούτε αυτεπάγγελτο, ούτε κινείται η διαδικασία αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν μηνύσεως, μόνο έγκληση μπορεί να γίνει. Τώρα αν εσύ θα το ευχαριστηθείς τόοοοοοοοοοοοοσο να κάνεις καταγγελία για οπλοκατοχή (πού ξέρεις, μπορεί να είναι κ νόμιμη) επειδή κυκλοφόρησε για 1 νικ πως έχει όπλα, ε τότε, σε λυπάμαι που δεν έχεις τίποτα άλλο στη ζωή σου να ασχοληθείς κ αντλήσεις ικανοποίηση. Κ εγώ μπορώ να γράψω ή να διαρεύσει πως έχω 5 σκελετούς στις ντουλάπες, θα μου στείλεις την αστυνομία......? Θα απευθυνθείς στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να ζητήσεις άρση του απορρήτου.....? Θα πας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος......? Θα με πας στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.....? Σοβαρέψου γιατί έχεις ξεφύγει......
Για τα περί απειλών, εκφοβισμών, κλπ κλπ είναι αστεία. Τέτοιες κατηγορίες απορρίπτονται κατευθείαν ως αβάσιμες, κ γενικότερα αυτά είναι γελοία (καλή ώρα η ιστορία που είπε ο Aeon). Άμα όντως είχες νοιώσει ότι κινδύνευες από τον Macgyver εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος, ας είχε υποβάλει 1 έγκληση εντός 3 μηνών από τη διενέργεια της απειλής (έχει καταγραφεί η ημερομηνία της). Τώρα το να διαστρεβλώνεις τα πάντα κ να ρίχνεις μέσα ό,τι ονομασία εγκλήματος ξέρεις κ δεν ξέρεις, είναι συνήθης τακτική σου, αλλά προφανώς δεν έχεις καταλάβει πως εσύ η ίδια κ μόνο εκτίθεσαι.... Τί να σου πω, άμα θέλεις να τρομοκρατείς τα μέλη ότι κάποιος έχει όπλα κ τα απειλεί ή ότι κ είναι επικίνδυνος κλπ κλπ συνέχισε, καλά το πας.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Τίποτα απ'όσα γράφεις δεν ισχύει, χώρια που δεν έχεις ιδέα τί σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιείς.
συμφωνω απολυτως...Quote:
το σοβαρο προβλημα ειναι η κακοηθεια
δλδη συγνωμη?? πειρες στα σοβαρα ότι θα σου κανουν κακο ? δλδη πίστεψες ότι υπαρχει μια στις χιλιες να γινει κατι τετοιο? Πρωτα από όλα πως θα σε βρει από εδώ? πως? μονο η αντιτρομορατικη μπορει να σπασει την I.D. σου!,,κι παλυς, όμως δεν μπορει ενας απλος πολιτης να βρει τα στοιχειασου! κι μετα, κι να τα βρισκε θα ερχοταν να σου κανει κακο??αφου αμεσως θα ξερανε ποιος το εκανε!!
Πιστευω ότι εχεις την βασικη λογικη, κι δε σε κοβω για χαζη για να φοβάσαι κατις τετοιο! αρα?? μην είναι ασκοπο ολο αυτό το θεμα?
Τωρα που το "τι σκεφτεστε" κλειδωθηκε θα πλακωνομαστε εδω ή στο "τι αισθανεστε τωρα" ?
A, και για να λυθει η απορια σε καποιους , θυμαμαι ενα περιστατικο που η αστυνομια επισκεφτηκε το σπιτι ενος αθωου μελους που πετουσε απειλες δεξια και αριστερα.
Αρα ναι , οι ψευτομαγκιες πισω απο ενα νικνειμ μπορουν να σε βαλουν σε μπελαδες .
η ψηφος εδώ περα γινετε φανερη?ε?
Σε απλά μέλη όχι, έχοντας υπάρξει admin όμως σε άλλο φόρουμ σε πλατφόρμα της vbulletin, οι administrators μπορούν στον πίνακα ελέγχου να δουν ποιος ψήφισε τι.
το θεμα ειναι να ελεγχθει χωρις να παθει κανεις κακο ρε πανου.
τι να το κανω να τον πιασουν αν εχω παθει,κατι?
γιατι να μην υπαρχει μια στις χιλιες η στις εκατο η στις δεκα? εισαι ψυχιατρος? εγω δεν ειμαι παντως, αλλα ουτε ψυχιατρος μπορει εξ αποστασεως να ξερει αν ο καθενας που εκτοξευει απειλες στο διαδικτυο ειναι επικινδυνος η οχι.
αυτα μονο απο κοντα ελεγχονται.
ουτε ξερω ουτε με νοιαζει πως μπορει να με βρει καποιος.αυτος που το λεει οτι εχει τα μεσα να με βρει, θα το εξηγησει στους αστυνομικους κι αν δεν μεινουν ικανοποιημενοι, θα του πουν εκεινοι τον λογαριασμο.
Ρε παιδιά συνειδητοποιείτε οτι αυτό το "φάγωμα" που κάνετε εδώ μέσα, στην πραγματική σας ζωή προσπαθείτε να το αποφύγετε γιατί θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα, αλλά παρ'όλα αυτά εδώ είναι σαν να το κυνηγάτε....;; Οξύμωρο δεν είναι;
Στο Διαδίκτυο, σε 1 forum με nicknames που καλύπτονται από ανωνυμία ο καθένας μπορεί να βγαίνει κ να λέει ότι θέλει, ότι είναι από την Σκλεναρίκοβα μέχρι τον Πάσσαρη αυτοπροσώπως. Κ μπορεί να λέει ότι έχει (που στην συγκεκριμένη περίπτωση το άτομο αυτό δεν είπε τίποτα ΔΗΜΟΣΙΑ, άλλος το κυκλοφόρησε, μέσω πληροφοριών που κατά λάθος ήρθαν σε γνώση του..... κ μετά πήγε από στόμα σε στόμα.....) από πατίνι μέχρι ταχύπλοο. Πόσο μάλλον σε forum ψυχολογίας, που πολλοί γράφουν σε κατάσταση έντονης ψυχολογικής φόρτισης ή πάσχουν από κάποια διαταραχή. Αν κάποιος δεν είναι σε θέση να το συνειδητοποιήσει αυτό κ παίρνει στα σοβαρά όλα όσα γράφονται εδωμέσα, καλύτερα να μην μπαίνει γιατί τα βράδια ενδέχεται να χάνει τον ύπνο του/ της .
Για να συμβεί αυτό που είπε η betelgeuse, δηλ. να δοθεί άδεια από την ΑΠΠΔ (αυτό γίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις κ προβλέπεται από ειδικές διατάξεις) άρσης απορρήτου προσωπικών δεδομένων ή να διενεργηθεί έλεγχος από την Ασφάλεια χωρίς να αρθεί το απόρρητο μέσω ΑΠΠΔ (μπορεί να υπάρχει κ άδεια Εισαγγελέα), πρέπει να πρόκειται για κάτι όντως σοβαρό, να πιθανολογείται κίνδυνος σε μεγάλο βαθμό κ να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης κάποιου εγκλήματος στο μέλλον. Δεν ξεσηκώνεται η Αστυνομία για 1 κουβέντα που πέταξε κάποιος πριν σχεδόν 1 χρόνο! Εδώ απειλούνται άνθρωποι ευθέως κ στην ουσία δεν επεμβαίνει κανείς.......
Καλώς ήρθες loading :) Έξυπνο ψευδώνυμο, άντρας ή γυναίκα κρύβεται από πίσω;
Συμφωνώ για το "φάγωμα" κι εγώ είχα μπει σ' αυτό το τριπάκι πριν μερικές μέρες κι όντως μου χάλασε την ψυχολογία οπότε προτιμώ να απέχω πλέον...ήταν λάθος μου...
Κι έχω να κάνω κι εγώ μια πρόταση για ηρεμία από εδώ και στο εξής, είναι κρίμα να υπάρξουν αποκλεισμοί όπως προειδοποιηθήκαμε...
Όχι. Αλλά εγώ είμαι αυτή που έχω πει πως είμαι κ με έχουν γνωρίσει κ μέλη από εδωμέσα. Κ ξέρεις, δεν κινούνται όλες οι διαδικασίες ανώνυμα....... Δεν υποβάλλεις κάποια έγκληση ως Remedy, αλλά με ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κλπ κλπ, γιατί πάντα ένα έγγραφο επιδίδεται κ στον αντίδικο (αν κ η προθεσμία για υποβολή έγκλησης έχει λήξει προ πολλού). Πολλοί από εδωμέσα είναι αυτοί που έχουν δηλώσει πως είναι. Κ επειδή για εσένα δεν είναι κ τόσο σίγουρο, ίσως με τα προσωπικά σου στοιχεία να βρεθείς εσύ εκτεθειμένη.........
μαριποζα δεν με ενδιαφερει ποιοι λες οτι σε εχουν γνωρισει, ουτε ποιον η ποιαν εχουν γνωρισει αντι για σενα... περαστικα τους.
εδω δεν ειναι σαιτ γνωριμιων. κουτσομπολια με τις φιλες σου, οχι με μενα.
μπορει να εισαι ο οποιοσδηποτε,(οπως κι εγω)
συμβουλες δεν σου ζητησα.
σου ειπα οτι εκανες λαθος, οτι δεν χρειαζεται να παω σε κανεναν εισαγγελεα ΟΠΩς ΕΛΕΓΕΣ, ουτε να πληρωσω. την διαδικασια την ξερω. δεν σου ειπα οτι ενδιαφερομαι να κανω καταγγελια με ψευδωνυμο...
Κύκνε σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, άντρας είμαι αν και πιστεύω γενικότερα οτι ξεχειλίζει η αντρίλα απ'τα γραφόμενά μου!
Αστειεύομαι βέβαια.
Παρότι όμως ήμουν έτοιμος να αναφέρω κι εγώ πώς με βοήθησε κι εμένα αυτό το forum, έστω και χωρίς να ζητήσω ακόμα τη σκηνή, με τις εχθρότητες που διαβάζω, την έχασα τη διάθεση.
Τέλος πάντων, όπως και να'χει δε νομίζω οτι θα το ανοίξω πάλι το συγκεκριμένο το θέμα... καταναλώνει χρόνο και διάθεση που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ίσως κάπου καλύτερα.
Κάνε ό,τι θες..... απλά μην χρησιμοποιείς έννοιες και διαδικασίες των οποίων το περιεχόμενο κ την πορεία δε γνωρίζεις, γιατί αυτά τα διαβάζουν κ άλλοι. Τουλάχιστον πήγαινε πρώτα από έναν δικηγόρο να σε διαφωτίσει πάνω σε 5 απλά πράγματα. Έχεις ρίξει στο ίδιο καλάθι ό,τι εγκλήματα ξέρεις κ δεν ξέρεις (βλέπεις σε replay ακόμα το Φώσκολο....?) κ απειλείς να μπεις σε διαδικασίες που δεν προβλέπονται από πουθενά (μια βόλτα μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου θα σου λύσει κάθε απορία). Στο κάτω- κάτω, η πληροφορία περί όπλων διέρευσε κατά παράβαση όσων προβλέπονται στο forum για προσωπικά δεδομένα κ ουδέποτε το επικαλέστηκε πρώτος ο ίδιος ο Macgyver). Δεν μπορεί να βγαίνει κ να λέει ο καθένας ό,τι του 'ρθει πάνω σε τέτοια ζητήματα.....
Α, by the way, έχω κ εγώ 5 σκελετούς στις ντουλάπες. Στείλε μου κ εμένα την Αστυνομία να τσεκάρει..... :Ρ
ΜΑΡΚΕΛΑ , το ότι είναι μελοι σε αυτό το φορουμ κι όχι μονο - διοτις συγουρα θα είναι κι σε καποιο φορουμ για κουτσομπολια, κι όχι μονο σελεμπριτης,αλλα κι το πως να βρειτε αν ο γειτονας σας κερατωνει την γυναικα του, η το γιατι η γειτονησα εχει συνεχης οργασμούς κι από εδώ τπτα! χεχε. η φορουμ για ανοργασμικες κυριες ! κι πως να κανετε κι τις άλλες ανοργασμικες!(διοτις συμβαινει να είναι καποια ανοργασμικη κι γιατρευετε,δε το κοροιδευω! αλλα το να θελει να "στεγνοσουν" κι οι άλλες γυναικες εε αυτό θα το κραζω! ) κι όχι πως να ερθει κι από δω ,κατου ο οργασμος! παντος ειδη ακουστηκε ότι μπαινουν σε φορουμ υψηλης τεχνολιγιας!- το ότι είναι λοιπον εδώ περα συγουρα θα υπαρχει καποιος λογος αλλα δυστυχως για αυτές ντρεπονται να τον πουνε! βεβαια το τι πρόβλημα κι ποιος ο λογος που μπηκαν εδώ είναι πολύ σχετικος, μπορει να μην είναι ψυχολογικο αλλα πνευματικο!
Δυστυχως όμως καμω το λαθος να εκτιθεμαι σαν "τσακονομαι" μαζι τους, γινομαι υπερβολικος κι δεν μπορω να μην το παραδεχτω στα ματια οσων συμφορμητων κοιτωντας την οθονη τους με διαβαζουν!
ΜΑΡΚΕΛΑ ! με το να βρεις το θαρρος να γραψεις την γνωμησου "υπέπεσες" στο παραπτωμα της - ισως κι κακούργημα,,,θα δουμε τι θα πει η δικαστικη εδρα χεχε- στο παραπτωμα της μη συμφωνιας με τα οσα λενε οι "κυριες"!¨), φανταζομαι γνωρίζεις τα οσα επακολουθουν! το τι μπορει να σου "συρουν"
E , ναι , δεν θα κινηθει η αστυνομια επειδη πχ σε λεω εγω ζελεδοειδες. Αν ομως εγω σου πω σε π.μ οτι ξερω οτι μενεις εκει και ερχομαι με το οπλο ή δημοσιοποιησω στοιχεια σου , φωτογραφιες σου και αλλα που εχουμε δει κατα καιρους εδω μεσα , μια χαρα διωξη μπορει να ασκηθει.
Η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος δεν υπαρχει τυχαια. Για τετοιες περιπτωσεις δημιουργηθηκε.
Αεον σου βρηκα λυση! βεβαια για οταν το επιτρεψει η τεχνολογια
οριστε: http://www.pic4ever.com/images/1.gif