Αφου το βλεπεις και συ..
Ολοι μας κανουμε μαλακιουλες και οταν μεγαλωνουμε τις καταλαβαινουμε και στεναχωριομαστε για τα χρονια που περασαν..
Αφου το βλεπεις και συ..
Ολοι μας κανουμε μαλακιουλες και οταν μεγαλωνουμε τις καταλαβαινουμε και στεναχωριομαστε για τα χρονια που περασαν..
Εγώ πάντως λέω αν κατά τα άλλα αξίζει ο νεαρός να μην το αφήσεις και ας είναι λίγο παραπάνω ζηλιάρης. Άλλωστε και αυτό έχει την γλύκα του!
ωραια ολα αυτα βρε παιδια...αλλα το θεμα δεν ειναι να μην τον αφησω εγω..το θεμα ειναι να μην με αφησει εκεινος και να γυρισει..δεν ειμαι αυτη π πρεπει να τη συγχωρεσει,αυτο ειναι που πρεπει εγω να τον συγχωρεσω :/ εμ φταιει εμ δινω καθε φορα τοπο στην οργη,θα γινω και μαλακας?
Καλή μου Talia αν ο άλλος είναι παθολογικά ζηλιάρης, εγωιστής και συμπεριφέρεται σαν παιδάκι δημοτικού, ό,τι μα ό,τι και να κάνεις, δε θα αλλάξει και δε θα σε εκτιμήσει. Διάβασα ότι σου έκανε σκηνές ζήλιας ακόμα και για ταξί που έπαιρνες, δηλαδή φτιάχνει διαρκώς σενάρια και φαντασιοπληξίες.
Είχα στο παρελθόν μια μακροχρόνια σχέση με έναν τέτοιο τύπο, που έκανε ακριβώς το ίδιο. Ταξί έπαιρνα ντε και καλά επειδή ήθελα να π@@@χτώ με τους ταξιτζήδες. Όλες οι φίλες μου κατά τη γνώμη του ήταν πουτ@νες που ήθελαν να με παρασύρουν... Για άντρες φίλους, δεν το συζητώ! Απαγορευόταν να έχω! Και να μιλάω σε άντρες! Η αιτία για τη δική του κατάσταση ήταν ότι το ίδιο πράγμα βίωνε στο σπίτι του, από τον πατέρα του προς τη μητέρα του. Ζήλιες, φωνές, καυγάδες, ξύλο, αστυνομίες. Και μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας του ο τόσο ζηλιάρης, τα φόρεσε στη μάνα του.
Έτσι και ο πρώην έφτασε σε σημείο να με χτυπήσει πάνω σε έναν καυγά. Και να μου τα φορέσει κι από πάνω. Τις ίδιες μ@λακίες έκανε και στην επόμενη από μένα.
Πλέον έχει αλλάξει λίγο, αλλά έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που χωρίσαμε και έτρεχε σε ψυχιάτρους κλπ.
Αν μπορείς να ανεχτείς τέτοιες συμπεριφορές, περιμένοντας μήπως και γίνει κάποια στιγμή το θαύμα, καλώς. Να ξέρεις όμως ότι αν δεν αναγνωρίσει ο ίδιος το πρόβλημα, και όχι μόνο στα λόγια με προσωρινές μετάνοιες, αλλά να κάνει κάτι ο ίδιος για τον εαυτό του, εσύ δεν πρόκειται να τον αλλάξεις.
η κατασταση στο σπιτι του δεν ηταν τετοια αλλα σε μια παλαιοτερη σχεση του η γκομενα τον ειχε εξαθλιωσει και του φεροταν απαραδεκτα...τωρα με θεωρει δευτερη για να μην πω κατι αλλο χωρις λογο...
..συμφωνώ με τη Μ.. από πάνω (έχω περάσει κάτι ανάλογο μικρότερη και ακόμη καμία φορά με παίρνει τηλ να βρεθούμε :ρ)
Κοίτα, και έτσι να είναι, εσύ τι φταις να ξεσπάει τα απωθημένα της προηγούμενης σχέσης του πάνω σου?
Νομίζεις ότι αν ήταν αυτός στη θέση σου, θα ανεχόταν τέτοια συμπεριφορά;
Θα χε κόψει ρόδα μυρωμένα προ πολλού :ΡΡ
οχι σιγα μη το ανεχοταν...απλα τωρα εχει μια πολυ κακη εικονα για μενα χωρις λογο,κατεστρεψε αυτο που ειχαμε και το παιζει κ ανετος προσπερνωντας με..αυτο με εχει κανει να ειμαι χαλια
εξηγησεις εχω δωσει σε ο,τι επρεπε και αν εκανα κατι εγω λαθος παντα ζητουσα συγγνωμη..τωρα ομως δεν εχω κανει τπτ επομενως δεν εχω να ζητησω και συγγνωμη για κατι..
...δεν εννοουσα συγνώμες μεταμέλειας, ενιγουει.
Τώρα απλά περιμένεις. Αν ξανά ασχοληθείς εσύ, είναι σα να αποδέχεσαι πως έχεις κάνει λάθος και να μην αλλάξει ποτέ συμπεριφορά.
Ήδη θα έπρεπε να του τα χεις χώσει που σε κατηγορεί για βλακείες και να ήσουν εσύ θιγμένη.
μια μερα περπαταγε ενας που ηξερα στο δρομο κ εμφανιστικε μια μπροστα του κ λυσαξε να του χαρισει ενα ροδο κ του το κολησε σχεδον μπροστα στη μυτη του κ του ελεγε παρτο παρτο.Quote:
Θα χε κόψει ρόδα μυρωμένα προ πολλού :ΡΡ
(ο φωσκολος θα εχει βαλει στο πατωμα τα σεναρια του κ θα τα παταει)
δεν ειναι καθολου ανετος, αν αυτο σε κανει χαλια.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οταν ειδοποιηθηκε απο τον φιλο του και διακτινιστηκε στην λεσχη να τρωει αμεριμνος, το εκανε μονο για να τον δεις και με την ελπιδα οτι θα ζητας και παλι συγνωμες.
οι φιλες σου εχουν σε ολα δικιο.
και σε θελει και παιζει θεατρο για να επαναληφθουν τα ιδια.
το θεμα ειναι αν αξιζεις τετοιες συμπεριφορες κι αν εχεις ελπιδες να αλλαξει σταση. η παθολογικη και παραλογη ζηλεια δεν ειναι κατι που αλλαζει, αγαπητη.
αυτοι/ες που κανουν τετοιες υστεριες, χρειαζονται ψυχιατρο, οχι σχεση..
τι μου προτεινετε επομενως να κανω?
εγω σου προτεινω να φυγεις. στο ειπα εξ αρχης.
αααα παιδια ξεχασα να αναφερω πως εχει ξεχασει σπιτι μου κανα δυο πραγματακια,τι τα κανω??
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης: απαγορεύονται τα greeklish
Δωστα σε καποιον κοινο γνωστο να του τα δωσει αν δεν θελεις επαφη εσυ.
εάν είναι παθολογικά και τόσο πολύ ζηλιάρης μάλλον είναι ανασφαλής και δεν μπορεί να σου δείξει εμπιστοσύνη. Το θέμα έιναι αν εσύ μπορείς να κάνεις την ψυχολόγο και να τον ανεχτείς και να τον βοηθήσεις και πάλι να δείχνει εμπιστοσύνη στις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους, γιατί λογικά το πράγμα θα είναι γενικό. Επίσης θα ήταν καλό να διαχωριστεί η αγάπη (που θέλω ο άλλος να είναι καλά και ας μην είναι μαζί μου) από την εγωιστική αγάπη( που θέλω ο άλλος να είναι καλά μονάχα μαζί μου και εξαιτίας μου). Εάν αυτή την δεύτερη αγάπη έχετε μεταξύ σας και εσένα δεν σε πειράζει οκ. Αλλά αγαπώ σημαίνει θέλω να εξελιχθεί ο σύντροφος μου και τον βοηθάω σε αυτό και όχι του ρίχνω καντήλια αν μπει σε ταξί. just saying.. είσαι ακόμα μικρή βέβαια, αν δεν ταλαιπωρηθείς τώρα στη σχέση σου πότε θα ταλαιπωρηθείς για να μάθεις; απλώς προσπάθησε τουλάχιστον να μάθεις ό,τι μπορείς μέσα από αυτή την κατάσταση για τους ανθρώπους, τις σχέσεις και την αγάπη, θα σε βοηθήσουν. ;)
η πολλη ζηλεια δε σημαινει ενδιαφερον και ερωτα. σημαινει εγωισμο ανασφαλεια κομπλεξ παρανοικοτητα. αντε ξεμπερδευτε τα επιτελους.
τι εκανες τελικα????
αδιαφορησα πληρως και αυτο τον εχει εξοργισει παντελως...εγιναν μερικα ακομη ασχημα γεγονοτα,τα οποια θα καταλαβαινε ακομη και ενα πενταχρονο οτι τα κανε για να ζηλεψω και να μου σπασει τα νευρα,παρ'ολα αυτα ομως παλι δεν εδειξα κανενα σημαδι ενδιαφεροντος. Πραγματικα δεν ξερω ποσο ακομη μπορει να πεσει στα ματια μου. Τωρα που τον πετυχαινω συχνοτερα εξω καταλαβαινω πως του λειπω και πως ημουν κατι γι'αυτον αλλα εβαλε τα χερια του και εβγαλε τα ματια του...Ας κατσει με τον εγωισμο του να χαραμιστει!!
ας κανει ο,τι μα ο,τι θελει...εγω φερθηκα καλα και ειμαι καθαρη οτι και να λεει αυτος..με βλεπει εξω και του γυρνανε τα λαμπακια που δειχνω ποσο καλα ειμαι και χωρις αυτον...βγηκα εξω με παρεα και με το που με ειδε σαλιαριζε με μια τελευταιας κατηγοριας για να ζηλεψω,που ολοι εδω ξερουν το ποιον της..μονος του ξεφτιλιζεται και τον λυπαμαι που καταντησε ετσι..και πειτε με ψωναρα αλλα ειχε διπλα του μια κοπελα ευπαρουσιαστη και εξαιρετικα καλη που τον καλυπτε σε ΟΛΑ!!! τωρα ας κατσει ν συμβιβαστει με το κατωτερο...
καλα εκανες λοιπον :) :D καιρος να γνωρισεις αλλον καλυτερο :)
Διαβασα ολες τις απαντησεις και θελω να σου πω μπραβο σου που δεν σε παρεσυρε το συναισθημα και εβαλες μπροστα τη λογικη! Δεν ειναι παντα ευκολο αυτο. Αυτη η σταση σου ειναι η πιο σωστη που δειχνει αυτοπεποιθηση,δυναμισμο,αγ απη προς τον εαυτο σου και οτι δεν αφηνεις να σε ρουφηξει κανενα τοξικο ατομο πλεον.Εσυ γλυτωσες να λες.
Ο καθενας ας τραβηξει τον δρομο του πλεον και ολο αυτο να σου γινει ενα σημαντικο μαθημα για εσενα και ετσι να τον βλεπεις πλεον.Σαν μαθημα στο τι ορια πρεπει να βαζουμε και πως να καταλαβαινουμε καποια πραματα νωριτερα.
Απλα πρεπει ετσι να παραμεινεις με τετοια σταση απεναντι του και να υποσχεθεις στον εαυτο σου να μη ζηλεψει (η εστω να μη το δειξει), αν τυχον αυτος βρει καποια "πιο ευπαρουσιαστη" με τα δικα σου κριτηρια και "λιγοτερο κατώτερη" παλι με τα δικα σου κριτηρια...
Να θυμασαι οτι αυτος επιζηταει τη προσοχη σου (που αυτο δειχνει οτι εχει αισθηματα για εσενα αλλα δεν ειναι υγιες ολο αυτο που κανει) και ισως κανει κι αλλα! Να εισαι προετοιμασμενη! Δεν ξερεις ακομα μεχρι που μπορει να φθασει κι αυτο εξαρταται απο τον χαρακτηρα του και τα κολληματα του. Το θεμα ειναι να παραμεινεις αποστασιοποιημενη οπως τωρα που βγηκες νικητρια και οχι θυμα.