ειμαι σε διαλογισμο φιλοσοφω το πραγματα εγω με τον εαυτο μου χαχαχαχχαχ..
Printable View
ειμαι σε διαλογισμο φιλοσοφω το πραγματα εγω με τον εαυτο μου χαχαχαχχαχ..
Η επιστημη παντως συμφωνει.. :)
http://higherperspective.com/2015/01...?utm_source=HP
Όνειρα, αστρολογικές προβλέψεις, ερμηνεία ονείρων κλπ συναφή ξυπνούν φόβους και δεν αποκλείεται, αμα κανεις τα λαμβανει υπόψη, να δρουν αποτρεπτικά στη ζωη του ατόμου. Επειδή τα όνειρα, αυτό πιστευω δλδ, δεν ειναι τιποτα άλλο παρά αντανάκλαση της πραγματικότητας και ως εκ τούτου της συνειδητής σκέψης του ατόμου. Έτσι, άτομα που έχουν ροπή σε φοβίες και ανασφάλειες προφανώς θα έχουν όνειρα ανάλογου περιεχομένου και συνεπώς η ενασχόληση με αυτά και ερμηνεία τους προφανώς τους κάνει ζημιά, ενισχύει τις φοβίες και τις δικαιολογίες που τα φοβικά τους σύνδρομα ψάχνουν για να τους κρατανε στην αδρανεια και στην αποχη απ αυτα που τους φοβιζουν.
Κατεύθυνα τον εαυτό μου και σε σημαντικό βαθμό το πέτυχα ούτε όνειρα να λαμβάνω υπόψη ούτε αστρολογικές προβλέψεις, προκαταλήψεις κλπ συναφή.
Συμφωνώ με την άποψη αυτή.
Και εγώ τα όνειρα που βλέπω είναι σχετικά με τα συναισθήματα και τα γεγονότα που έχω στην ζωή μου.
Δε νομίζω ότι όλα αυτά τα μεταφυσικά και παραφυσικά κάνουν καλό.
Απλά είχα μία τέτοια εμπειρία και την ανέφερα.
Αρκεί να μη μου ξανασυμβεί.
Δεν θυμάμαι να μίλησε κανείς εδώ για ζώδια και χαρτοριχτρες.. Οτι να'ναι.
Ο ονειρικός κόσμος περιβάλλεται απο τον φυσικό σου κόσμο , το παραφυσικό που είναι; κάποιος που ψάχνει τα κατατόπια του εαυτού του δεν λέγεται αδρανής , αδρανής είναι ο μαμ κακά και νανι.
Απ' την ωρα που ξυπνησα δεν την παλευω... Ειδα οτι απετυχα το μαθημα που γραφω αυριο, εψαχνα για δουλεια και δεν με παιρναν ουτε με το χειροτερο μισθο λογω εμφανισης (μου λεγαν οτι δεν ειμαι κιριλε) και οτι τελικα εγινε πολεμος και προσπαθουσα να πεισω στο αγορι μου να μην παει γτ ειναι ματαιο να αλληλοσκοτωνονται στρατιωτες για χαρη οικονομικων συμφεροντων αλλων κι αυτος πηγε για να μη τον πουν λιποτακτη.. Σιχαινομαι τα ρεαλιστικα ονειρα. ξυπνησα με ταχυκαρδια και δυσπνοια και ακομα δεν μπορω να αποστασιοποιηθω απο το αγχος που μου προκαλεσε η μου ξεθαψε...