ναι ειναι!πανω απολα ομως,γερο να ειναι και οτι ναναι!
Printable View
καλημερα λοιπον κ απο μενα..απο οτι καταλαβα δεν εισαι ακομα 40..ουτε κ γω ..πριν λιγες μερες εκλεισα τα 36..γι αυτο κ στρεσαρομαι ακομα περισσοτερο για το παιδι..
εχω φιλες που εμειναν εγκυες στα 37,38 κ αλλες στα 39 κ 40 ..
δεν ξερεις ποτε..μη κανεις το λαθος να αγχωθεις οπως εγω..που αρρωστησα γι αυτο το πραμα..να κ τωρα τρεμω κ εχω στρες επειδη δεν εχει ερθει ακομα το παιδι..
χαλαρωσε κ βρες πρωτα εναν καλο ανθρωπο να νιωθεις ευτυχισμενη..κ ειτε με τον εναν τροπο, ειτε με τον αλλον θα καταφερεις να κανεις παιδακι.
δεν παιζει προβλημα για εξωσωματικη στα 40..αλλωστε οι περισσοτερες κοπελες πλεον στα 40+ κανουν εξωσωματικη..
απλα προσπαθησε να εισαι χαλαρη..απο οτι καταλαβα δεν εχεις ακομα συντροφο?η κανω λαθος?
Καλημέρα...
Και χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα! :)
Όχι, δεν είμαι 40, 37 είμαι...για την ώρα δεν νιώθω ιδιαίτερα αγχωμένη γιατί πρέπει πρώτα να βάλω κάποια πράγματα σε μια σειρά μέσα μου για να είμαι έτοιμη να φροντίσω ένα παιδί εκτός από τους εξωτερικούς παράγοντες όπως το ότι δεν έχω ακόμα σύντροφο όπως λες...απλά επειδή κι εγώ μεγαλώνω, όσο να ΄ναι το σκέφτομαι κι ένα άγχος το νιώθω αλλά μου δίνει ελπίδα το μήνυμα σου... :)
Ελπίζω να μην φτάσω στο σημείο ν' αγχωθώ υπερβολικά ή να μου γίνει εμμονή, θα προσπαθήσω να το ελέγξω...
ε εγω εφτασα στο σημειο να μου γινει εμμονη...ασε σου λεω..μη το σκεφτεσαι καθολου καλυτερα..
ο.τι ειναι να γινει θα γινει..ετσι πρεπει να λεμε στην ζωη μας..αλλιως τιποτα δεν καθεται..εισαι τυχερη που δεν εχεις αγχωθει τοσο οσο εγω..
εγω βεβαια εχω προιστορια με το στρες γι αυτο σε μεγαλα βηματα κ αποφασεις κλαταρω..
η θεία μου στα 42 έκανε παιδί....δεν ξέρω κάτι άλλο πάνω στο θέμα