αφου το αναλυεις σωστα, στην συνεχεια, τι δεν καταλαβαινεις?
το "σχεδον" ειναι το προβλημα σου, γι αυτο τρως τις παρατηρησεις.
το 'σχεδον" ειναι και το προβλημα σου, γενικοτερα...
σχεδον λες πραγματα που ισχυουν (ΝΟΤ)
Printable View
Ρε μεγάλε εγώ σε κατάλαβα πρέπει να τις εξηγήσεις πρώτα το παραμύθι φάγανε μετά πρέπει να εξηγήσεις στους φίλους σου τι παραμύθι έχουν φάει και μετά να κατηγορισεισ όποιον θέλεις εγώ λέω δε φταίνε μεγάλωσαν με παραμύθια όπως κ τα αγόρια
Και επανερχόμαστε σε αυτό που λένε κι οι δύο πλευρές, σ' εκείνο που καταλογίζουν οι άντρες στις γυναίκες κι οι γυναίκες στους άντρες!
Οι άντρες λένε ότι οι γυναίκες έχουν γίνει απλησίαστες, σνομπ, με ύφος χιλίων καρδιναλίων κι οι γυναίκες, από την άλλη, ότι οι άντρες έχουν γίνει κότες, δειλοί και δεν ξέρουν πώς να διεκδικήσουν μια γυναίκα............
Τελικά, όλοι, άντρες - γυναίκες, είμαστε "θύματα" μιας τεράστιας παρεξήγησης!
δεν ειναι μονες.έχουν γατες και σκυλους πλεον..επίσης δεν είναι διεκδικησιμες οι ίδιες.έχουν τουπέ.Είναι ψώνια.ζητάνε πολλά...Από φεισ πάντως την πέφτουν αρκετοί οποτε πρόβλημα δεν έχετε.όποτε σταματήστε τις αρλούμπες.μην ρίχνετε την ευθύνη στους άντρες αλλά κοιτάξτε τα μούτρα σας..τι κάνετε λάθος εσείς και μετά οι άλλοι.ακόμα και μια γυναίκα 150κιλων βρίσκει πανεύκολα άντρα στην Ελλάδα.10 υποψήφιους έχουν και αυτές ακομα
και για να συνδεσω το ερωτημα αυτου του θεματος με τις ανησυχιες του κρις,
το θεμα δεν ειναι αν σου αρεσουν οι ξενες, αλλα εσυ τους αρεσεις....
πλακα κανεις ρε κρις?
μας λες επι τοσους μηνες οτι μισογυνικο , σεξιστικο και ατοπο εχει κατεβει ποτε στην κεφαλα σου και ειμαι σκληρη?
γιατι να μην σου αρεσουν οι ξενες?
μια χαρα ειναι.
αν τους αρεσες κι εσυ δεν θα ειχες προβληματα και δεν θα μας ζαλιζες με τις αρλουμπες.
είναι απλά ψώνια μάλλον η ψάχνουν χορηγό όπως οι περισσότερες η ακόμα και κάτι σοβαρό.δεσμεύσεις και λοιπά..όλες βρίσκουν πανεύκολα άντρα την σημερινή εποχή απλά ο ένας τους βρωμάει και άλλος του ξιναει. .Όλοι οι άντρες φλερτάρουν και διεκδικούν τις εύκολες..για τις δύσκολες και ξινες δεν ξερω
και ανδρες υπαρχουν και γυναικες υπαρχουν, ελευθεροι και διαθεσιμοι για σχεσεις και γνωριμιες.
αυτο που δεν λετε και οι δυο (ανδρες/γυναικες χωρις σχεση) ειναι οτι σας αρεσουν καποιοι συγκεκριμενοι, οχι οποιοσδηποτε σας διεκδικει, και αυτοι οι συγκεκριμενοι τυχαινει να μην σας γουσταρουν.
τι να κανουμε? δεν ειναι ευκολο να συμπεσουν τα γουστα.
οι περισσότεροι άντρες είναι απλά όντα που ψάχνουν ένα ποπο να κάνουν την δουλειά τους συνήθως.Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για τις γυναίκες..οι ξένες απλά είναι ανώτερες αφου και ανεξάρτητες είναι αλλα και ομορφότερες.ταπεινές κ τλπ...Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν και καλές ελληνίδες αλλά είναι σαν ψύλλοι στα άχυρα που λεμε..όσους ξέρω τα ίδια λένε γιαυτο και αποφεύγουν κάτι σοβαρό με ελληνίδες και μένουν μόνο στο σεξ
οχι και κοτες οχι και κοτες.αν φλερταρουμε τρωμε φτυσιμο με πολυ απαξιωτικο τροπο ασε που μας χαρακτιριζετε και λιγουρια.αν δεν φλερταρουμε ειμαστε κοτες.αν ειμαστε ευγενικοι ειμαστε ξενερωτοι αν δεν ειμαστε ευγενικοι ειμαστε αξεστοι βαρβαροι δεν ξερω και γω τι αλλο.δεν μπορουμε να σας πιασουμε πουθενα.
οσο για το να μην αρχισουμε τωρα οκ συμφωνω.διοτι οσο και να το συζηταμε ακρη δεν θα βρουμε
Τι να σου πουν ρε μεγάλε ότι μόλις ανοιξεισ το στόμα σου καταλαβαίνουν τι άνθρωπος είσαι με το γεια που θα πεις
Είχε δίκιο η Mara Z σε αυτά που είχε πει σε ένα άλλο ποστ..
Προβάλλουμε τη χαμηλή αυτοεκτίμηση σε "εντυπωσιακές" γκόμενες με αποτέλεσμα να νιώθουμε ακόμα πιο σκατά!
Αρκεί να ψάξουμε μέσα μας για να βρούμε για ποιο λόγο θα θέλαμε να είχαμε τέτοιες γκόμενες!
Προφανώς για να κάνουμε εντύπωση στους άλλους!! Για να τους μπούμε στο μάτι από απωθημένο.... και να μας ζηλέψουν (γιατί δηλαδή μόνο εμείς πρέπει να ζηλεύουμε;) Αυτό είναι!
Κατά τα άλλα, ούτε η ζωή τους με "κεντρίζει", ούτε και θέλω να τη ζήσω, ούτε να τρέχω στις Μυκόνους κάθε τρεις και λίγο, ούτε και να ασχολούμαι με αμάξια (πώς θα τις κυκλοφορήσω, τι μάρκα να είναι το αμάξι κτλ)! Προσωπικά ακόμα δεν έχω μάθει οδήγηση και δε νιώθω να υστερώ σε κάτι.... Επομένως, εφόσον δε θέλω ένα τέτοιο τρόπο ζωής γιατί να σκάσω για τέτοιες γκόμενες; Αφού δεν ταιριάζουμε στο κυριότερο! Τι να τη κάνω τη μόστρα, αν είναι να έχω τη γκρίνια και το σήκω- σήκω, κάτσε- κάτσε κάθε λίγο και λιγάκι; Να τρέχω από το ένα club στο άλλο και από το ένα Ελληνάδικο στο άλλο, με τη φασαρία, τα τσιγάρα, να μετέχω σε ανούσιες συζητήσεις συνοδεία ελαφρόμυαλων αστείων...... κι όλα αυτά γιατί; Για τη μόστρα ή για να κάνω "κιμά" τα μούτρα των πετεινών, των λυράτων, του γυμναστηρίου; Δεν αξίζει τον κόπο!
Το να σου αρέσει το σκέφτηκες;
στο οτι επηρεαζη τη ψυχολογια επηρεαζη.αλλα μην χαλνιεστε.δεν ειναι και η συντελεια του κοσμου.καποια στιγμη ολι εχουμε την εποχη της ανατροπης.θα ερθη και η εποχη που θα ερχοντε μονες τους να σας κολλανε.εμενα μου τα λεγανε και δεν το πιστευα.κι ομως ειναι αληθεια
ακανης λαθος.και πως ξερεις οτι αυτη η κατασταση δεν θα αλλαξη στα 22??λεω ενα παραδειγμα.σε καποιο σχολιο σου σε αλλο θεμα λες οτι δεν ασχολησε πια γιατι σε πληγωνουν με τη μια.εχεις δικιο αισθηματα εχεις λογικο ειναι να πληγωνεσε.αλλα ειναι λαθος να μην ασχολησε.κανεις δεν πρεπει να το λεει και κυριος να το κανει αυτο.αν δεν ασχοληθης δεν θα ασχοληθουν.εισαι μολις 19-20 χρονων.δεν ειναι πολυ νωρις να
τα λες αυτα.εγω μεχρι τα 25 μου δεκα κοριτσια πλησιαζα απτης 9 ετρωγα χυλοπιτα.ε και και τι πειραζει??μετα τα 25 αλλαξε η κατασταση.τωρα καποιες φορες μου τη πεφτουν κοριτσια και της απορριπτω με το τροπο μου καθοτι παντρεμενος.το πιστευης η οχι θα αλλαξει και για εσενα
αρκει και εσυ να κανεις κινησεις.συμβουλη.μην πηγενεις με το αερα του χαμενου.ασε τον εαυτο σου ελευθερο.τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους
Πήγαινε για δουλειά μεγάλε θα ανοίξει το μυαλό σου κ θα την βρεις την άκρη
Δε διαφωνώ!
Οι εντυπωσιακές, οι πραγματικά, που έχουν και ένα στυλ συνειδητοποιημένο φυσικά και αρέσουν!
Οι δήθεν είναι το πρόβλημα.............................
Έχει γίνει δυσδιάκριτη η δηθενιά από το αυθεντικό, τη σήμερον εποχή, δυστυχώς!
Το αμάξι με τα λεφτά του μπαμπά δεν προσδίδει στυλ σε εσένα που το κυκλοφορείς, διότι το βρήκες έτοιμο!
Δεν έβαλες το μυαλό σου να δουλέψει τι σ' αρέσει και τι όχι.
Σε βοηθάει να πουλάς μούρη, αλλά δεν είσαι παρά ένας κενός σκουπιδοντενεκές που κάνει θόρυβο, ακριβώς διότι είσαι κενός!
Καλά εσύ μην πας για δουλειά να βγάλεις λεφτά κάτσε κ κλαιγε στα φόρουμ και στους δύο το λέω τους μικρούς σε ηλικία
Να σε ενημερώσω ότι οι συνομιλικοι σου είναι στο ιντερνέτ και κάνουν αγοραπωλησίες κι εσύ καίγεσαι εδώ με όλες τις παλιές καραβανεσ
δεν καταλαβενω τι εννοεις δηθεν αν θελεις εξηγησε το λιγο.
σε αυτο συμφωνω αλλα και παλι υπαρχουν και πολλες εξαιρεσεις.αλλα τελοσπαντον[/B] ας πουμε οκ σε αυτο.
με το να κατηγορεις τους αλλους δεν γινεσε καλυτερος.(συμβουλη)δες τα δικα σου λαθη και το πως μπορεις να τα διορθωσεις και ασε τους αλλους.το καθε προβατο απτο δικο του ποδι κρεμετε