Όντως ευτυχώς που έχουν μειωθεί κι αυτοί και δεν με φρικάρουν...όταν τύχει και δω τώρα πια αναστατώνομαι αλλά ευτυχώς δεν συμβαίνει τόσο συχνά πια...
Σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, την έχω ανάγκη...
Εισαι ηδη καλυτερα επειδη μιλαμε καιρο γιαυτο το διαπιστωνω εκανες αγωνα να ηρεμησεις απο τους εφιαλτες ομως δεν πρεπει να εισαι πολυ ανυπομονη ενα βημα την φορα κ τα καταφερνεις
21-03-2015, 02:09
μυσπ
Quote:
Originally Posted by Macgyver
Eισαι σιγουρη οτι δεν μπορεις να ξαναγυρισεις ? που το ξερεις ?
Απο την στιγμη που αυτοκτονεις κ πεθανεις πως να γυρισεις στην ζωη?εκτος αν εννοεις οτι η ψυχη σου ζει πραγμα που ισχυει
21-03-2015, 11:45
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by μυσπ
Εισαι ηδη καλυτερα επειδη μιλαμε καιρο γιαυτο το διαπιστωνω εκανες αγωνα να ηρεμησεις απο τους εφιαλτες ομως δεν πρεπει να εισαι πολυ ανυπομονη ενα βημα την φορα κ τα καταφερνεις
Προσπαθώ να μην είμαι...αν κι όποτε βλέπω εφιάλτες τουλάχιστον στην αρχή όταν ξυπνάω είμαι ταραγμένη όπως και σήμερα το πρωί που ξύπνησα αλλά μετά συνήλθα...θα ήθελα όμως να μην βλέπω καθόλου αλλά όπως λες θα προσπαθήσω να μην είμαι ανυπόμονη....
21-03-2015, 12:23
Macgyver
Quote:
Originally Posted by μυσπ
Απο την στιγμη που αυτοκτονεις κ πεθανεις πως να γυρισεις στην ζωη?εκτος αν εννοεις οτι η ψυχη σου ζει πραγμα που ισχυει
Και που ξερεις τι μορφη . ας πουμε , παιρνεις , η τι ειδους ον γινεσαι , δλδ τι γινεσαι τελοςπαντων . Δεν πισευω στην ανυπαρξια