Originally Posted by
Macgyver
Παναγιωτη , ταχεις κανει λιγακι σαλατα τα φαρμακα , ε ?! το bespar οντως δεν κανει τιποτα , το παιρνω οταν εχω δυσπεψια !! , τωρα το anafranil , επειδη ειναι τρικυκλικο αντκθκο , παλαιας γενιας , με πολλες παρενεργειες , δεν τοχω παρει . Για διαχειρηση αγχους ( ελαφρου ) / καταθλιψης νομιζω οτι το seroxat ενδυκνειται ( τοχω παρει για αρκετο καιρο ) , προσεχε πολυ βενζο , εθιζεσαι για πλακα , ιδιως στο ζαναξ , εχω εθιστει σε αυτα , και το αντικαθιστω σιγα σιγα με το lyrica , ελαφρυ φαρμακακι , αλλα το καλυτερο που εχω παρει για αγχος ειναι το seroquel , αντιψυχωτικο , μονο 25mg XR , εισαι γκολ για 3-4 μερες , μετα δουλευει καλα , αλλα και αυτο το σταματησα γιατι μου ανοιγε την ορεξη πολυ ( ολα τα αντιψυχωτικα το κανουν ) . Το entact δεν τοχω παρει , αλλα ειναι πολυ της μοδας τελευταια . Οντως το lexo , ειναι το πιο ελαφρο βενζο , ακομα και σε 3mg .
Δεν ξερω , Παναγιωτη , το μενου εχει απο ολα . Ολα τα αντκτθλκα συνδυαζονται με κατι αλλο ( αντιψυχωτικα , αντιεπιληπτικα ) ετσι , για γαρνιτουρα !!