πολυ καλο αλοθι για να κανει καπιος οτι θελει το παιζει αρρωστος κ εχει κακο παρελθον για να πρηζει μετα το ντουνια.. το εχω ξαναδει το εργο κ εχω μαθει απ εξω το σεναριο πλεον
Printable View
πολυ καλο αλοθι για να κανει καπιος οτι θελει το παιζει αρρωστος κ εχει κακο παρελθον για να πρηζει μετα το ντουνια.. το εχω ξαναδει το εργο κ εχω μαθει απ εξω το σεναριο πλεον
Εγώ θα σου έλεγα να ψάξεις γιατί ΕΣΥ θέλεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου.
Τι σου προσφέρει το να προσπαθείς να αλλάξεις έναν χειριστικό και καταπιεστικό άνθρωπο, με κακά βιώματα.
Το ότι έχεις επιλέξει έναν τέτοιο άνθρωπο, λέει πολλά για σένα και το πώς είσαι στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σου.
Αυτός μπορεί να μην αλλάξει ποτέ, πάντως σίγουρα όχι αν δεν το αποφασίσει και το προσπαθήσει ο ίδιος.
ειναι απλο ο καθενας εχει ανθρωπους διπλα του γιατι ετσι τη βρισκει.
το παιζει καποιος αρρωστος επειδη ειναι τεμπελης ?..... παθενει πανικους καθε λογης ψυχοσωματικα επειδη απλα υποκρινεται τον αρρωστο και ειναι τεμπελης? υποφερει απο καθε λογης ανικανοτητα και διαστροφης επειδη ειναι τεμπελης? και γενικοτερα θελει να τα πρηζει στον ντουνια ....φανταζομαι οτι εσυ εισαι μερος του ντουνια ....... αναρωτιεμαι γιατι απλα εισε εδω
εγω σου λεω το εξης.. εχοντας γνωρισει πολους τετιους τυπους εχω προσεξει οτι παντοτε εξαφανιζονται πριν οι αλλοι τους αποριψουν γιατι πολυ απλα ειναι τοσο αντιθετοι στο να εξελιχθουν κ να ζησουν κατι απο τη ζωη τους που στο τελος το μονο πραγμα που τους μενει ειναι να εξαφανιστουν πριν ολοι παρουν χαμπαρι πιοι ειναι κ αν καταναλωσεις κ αλλα χρονια απο τη ζωη σου με αυτον το μονο πραγμα που τελικα θα πετυχεις ειναι να σκεφτεσαι οτι θα εκανε μεγαλη χαρη αν ειχε φυγει νωριτερα
Σώπα ρε μεγάλε δηλαδή όλοι εδώ μέσα είναι τεμπέληδες,εγωκεντρικοί και έχουν ψυχικές διαταραχές για να ασχολούνται όλοι μαζί τους; Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου; Σε λίγο θα μας πεις ότι ο κόσμος πεθαίνει γιατί βαριέται να ζει και θέλει να λείψει στους δικούς του. Από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες καν ότι η κοπέλα προσπαθεί να τον στείλει σε ειδικό και αυτός δεν θέλει να πάει ακριβώς γιατί δεν νοιώθει ανίκανος και δεν θέλει να παραδεχτεί το πρόβλημα. Αναρωτιέμαι τι κανεις εσύ σε ένα forum που αφορά τεμπέληδες,ανίκανους και διαστροφικούς. Πρέπει να έχεις και εσύ αρκετό χρόνο ελεύθερο :)
[QUOTE=white;530418]Σώπα ρε μεγάλε δηλαδή όλοι εδώ μέσα είναι τεμπέληδες,εγωκεντρικοί και έχουν ψυχικές διαταραχές για να ασχολούνται όλοι μαζί τους; Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου; Σε λίγο θα μας πεις ότι ο κόσμος πεθαίνει γιατί βαριέται να ζει και θέλει να λείψει στους δικούς του. Από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες καν ότι η κοπέλα προσπαθεί να τον στείλει σε ειδικό και αυτός δεν θέλει να πάει ακριβώς γιατί δεν νοιώθει ανίκανος και δεν θέλει να παραδεχτεί το πρόβλημα. Αναρωτιέμαι τι κανεις εσύ σε ένα forum που αφορά τεμπέληδες,ανίκανους και διαστροφικούς. Πρέπει να έχεις και εσύ αρκετό χρόνο ελεύθερο :)[/QUOT
Απαντησα σε φιλο που θεωρει απλα ελιγμους και δικαιολογιες αναλογα προβληματα που αντιμετωπιζουν καποιοι ........ εσυ καταλαβες το αντιθετο η εγω δεν το διαπιστωσα οπως επρεπε οπως και να χει καταλαβα πολυ καλα τι ρωτησε η κοπελα και αν εκανεσ τον κοπο με το λιγο χρονο που εσυ διαθετεις να δεις και την πρωτη μου απαντηση θα καταλαβενες περισσοτερα ...... ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΦΙΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ........ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ WWW.PRIMALTHERAPY.COM ΒΒ
εγω μεχρι τωρα ακομα δεν εχω καταλαβει σε τι ακριβως εξυπηρετει το σκεπτικο σου προσπαθεις μηπως να μου αποδιξεις οτι ο καθενας εχει το καθε λογο που θα μπορουσε να εχει για να μην εξελιχθει σε απολυτως τιποτα? αν θες να το αποδειξεις αποδειξε το αφου ακομα κ να το αποδειξεις εγω θα σε εχω γραμενο μου κ δε θα με νιαζει καν οι υπολοιποι που θα διαβαζουν αυτα που λες να ανυσιχουν. αν τους επειρεασεις στη προκειμενη περιπτωση αν δεν αποφασισω εγω να σου πω πραγματα για μενα εσυ μπορεις να αναρωτιεσαι μεχρι το πρασινο μαη οτι θελεις.Quote:
οι εμπειριες της παιδικης ηλικιας δεν εξαφανιζονται αλλα μαζι με τις προγεννητικες εμπειριες καθοριζουν μετεπειτα τις σκεψεις και συμπεριφορες της ενηλικης ζωης μας καθως και τις δισλειτουργιες μας και σοβαρες αρρωστιες που θα αναπτυξουμε....
O αλεξανδρος_77 είχε όνειρο να γίνει δικαστής.
χαχαχχαχαχαχαχ καλο σκεφτηκες πολυ πριν να το γραψεις? αν θες να ξερεις ειχα ονειρο να γινω μαγειρας αν θες μπορω να σου δανεισω κ καμια κατσαρολα για να τη κρατησεις για ενθυμιο αχχαχαχαχχαχαχαχα... τωρα ειδικα προβηβαστηκα σε τοστερτζη ψηνω ενα τοστακι.
To σκέφτηκα γιατί το λες συνέχεια :P
Νομίζω ότι ο ζηλιάρης χαρακτήρας δεν αγαπάει στ' αλήθεια. Δεν δείχνει σημάδια αυταπάρνησης ώστε παρέχει και τη ελάχιστη δόση εξιδανίκευσης της σχέσης. Κι αν η σχέση δεν είναι ιδανικό για έναν άνθρωπο τότε γιατί έχει σχέση; Όταν φτάνουμε να κάνουμε σκηνικά και τσακωμούς, που σημαίνει ένταση και βία εν τέλει τότε φαίνεται ότι βάζουμε σε πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό μας και μάλιστα σε αποκλειστική προτεραιότητα. Πολεμώντας τον εαυτό του άλλου που θεωρούμε ότι πάει να μας καπελώσει επειδή έχει ζωή και μόνο. Είναι κάτι άρρωστο και χρίζει θεραπείας.