Εγω πιστευω οτι ο Βαγγελης ηταν και παρα πολύ θυμα σαν προσωπικοτητα, εε μα για καθειστε λιγο ρε παιδια...Το παιδι αναγκαζονταν να κανει μπανιο τα χαραματα για να μην του ανοιξουν οι αλλοι το παγωμενο νερό, τον έκλειναν μεσα σε ντουλαπια και του πετουσαν κερματα να τραγουδησει σαν αλλο τζουκμποξ, τον χτυπουσαν, τον μειωναν, τον εκαναν να μισει τα παντα και αυτος ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ??? Ούτε στους γονεις του ελεγε τιποτα, ουτε εστω στον διευθυντη της γαλακτομικης σχολης δεν ειπε τιποτα, δεν ειναι οτι προσπαθησε και δεν του εδωσε κανενας σημασια, ειναι οτι δεν προσπαθησε καν να κανει κατι...Και σοβαρα τωρα το βρισκω γελοιο ολο αυτο, πιο πιθανο και λογικο το βρισκω να αυτοκτονησε και να εδωσε μονος τελος στην ζωη του, παρα να τον σκοτωσαν, δηλαδη σοβαρα τι μου γραφετε ολοι σας?? Δολοφονια ρε παιδια μου νομιζετε ειναι να παρεις ενα μαχαιρι ή ενα τσεκουρι και εισαι ετοιμος να γινεις αντεροβγαλτης?? Σας γελασανε, να για αυτο δεν θελω να βλεπω, γιατι υποστηριζουν τις καθε λογης μαλακια για το καθε λογης θεμα απο το θεμα του bullying μεχρις την κριση, και μας καινε τον εγκεφαλο, εδω η αλλη φοιτητρια που της εκαναν και εκεινη bullying πηρε ενα μαχαιρι μαζι της στην σχολη και επιτεθηκε στους αλλους που την πειραζαν, και εγω αυτο θα εκανα, οχι πας και γινεσαι θυμα των αλλων...Αναρωτιεμαι τι να απεγιναν αραγε αυτα τα κωλοπαιδα, τα εκλεισαν μεσα τελικα, δεν παρακαλουθω ειδησεις...Εγω πιστευω οτι ο ανθρωπος γεννιεται κακος εκ φυσεως, ειναι κακοβουλος και υπουλος και μοχθηρο, το χειροτερο πλασμα που εμφανιστηκε ποτε σε αυτον τον πλανητη, απλα αρκετοι απο εμας προσαρμοζομαστε στους κανονες της κοινωνιας και δεν ειμαστε βιαοι, για παρε ομως ενα παιδι 5 χρονων και δες την συμπεριφορα του...Ειναι εγωιστικο, τα θελει ολα για τον εαυτο τυ, υπαρχει απο τοσο νωρις η εννοια της ιδιοκτησιας και του ατομισμου, αν του δωσεις ενα παιχνιδι δεν θα το μοιραζεται με κανενα αλλο παιδι της ηλικιας του, μπορει να γινει βιαιο και εχθρικο με οποιο αλλο παιδι απλωσει χερι στα παιχνιδια του, ολα αυτα ειναι σημαδια κακιας αλλα απλως με τα χρονια καθως μεγαλωνουμε επικρατει σιγα σιγα και η λογικη(που και αυτη εχει πια σχεδον εκλειψει)και μαθαινουμε να κρυβουμε αυτα τα βιαια ενστικτα...Το αποδυκνειουν αυτοι οι καφροι που κυκλοφορανε ελευθεροι...