Στείλε εδώ.Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Το κάνεις διαγραφή μετα.
Printable View
Παιδιά είστε εδώ μπορώ να μιλήσω;
dcat πάντα κάποιος ομοιοπαθής θα είναι εδώ!Πές μας το πρόβλημά σου.
αχ ευχαριστώ που είσαι εδώ ειδικά εσύ που άνοιξες το θέμα. έχω πανομοιότυπα προβλήματα εδώ και 2μήνες σχεδόν η ζωή μου έχει κατακλιστεί από πόνο άγχος τρόμο.. καταρχήν να ρωτήσω πως είσαι τώρα με τη θεραπέια? κάνεις μήπως και ταχυκαρδίες?
Φίλη μου είμαι χειρότερα απο ποτέ.Μακάρι να είχα απλά έκτακτες.Προχθές είχα για πρώτη φορά υπερκοιλιακή ταχυκαρδία με 200 παλμούς το λεπτό και πήγα στα επείγοντα για να την σταματήσουν ενέσιμα.Τώρα απλά υπάρχω με τον φόβο οτι θα ξανασυμβεί.Το ρυθμονόρμ τις σταματούσε τις έκτακτες αλλα δεν θέλω να το ξαναπάρω.
Πριν 2μήνες σχεδόν περπατούσα στο δρόμο και με πιάνει ξαφνικά 1πόνος στην περιοχή της καρδίας δεν έδωσα και πολύ σημασία ανεβαίνω στο λεωφορείο κάθομαι και ξαφνικά ζάλη τάση λυποθυμίας έντονη ταχυπαλμία, καρφί στην καρδιολόγο γιατί έχω πρόπτωση, λέει ξεκουράσου πρόσεχε τι τρως κτλ. κάθε μέρα μετά ταχυκαρδίες άκρως ενοχλητικές, τέλος βδομάδας ταχυκαρδία επείγοντα κρίση πανικού μου λένε.. ακολουθούν 2μέρες χάλια, 3μέρες καλά.. και ξανά ταχυκαρδία βάζω χολτερ δε δείχνει κάτι ανησυχιτικό πολλούς παλμούς τη μέρα χαμηλούς νύχτα που το αποδίδει στον αθλητισμό που έκανα παλαιότερα. Όλοι με στέλνουν σε ψυχολόγο γιατί λέει είναι υποσυνε'ιδητο σωματοποιημένο άγχος, πάω λοιπόν οι πόνοι επιμένουν κλάμα τρόμος χάλια.. καταφέρνω κάποια στιγμή να είμαι καλύτερα για 2βδομάδες κάθε μέρα και λίγο καλύτερα αλλά ξαφνικά έκτακτες.. να πω σε αυτό το σημείο οτι πριν ξεκινήσουν ξεκίνησα laprazol για το στομάχι γιατί πήγα σε γαστρεντερολόγο και μου είπε πως έχω γοπ επειδί ρεύομαι λέει. Ξαναέβαλα χολτερ έδειξε φλεβοκομβική ταχυκαρδία καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και κάποιες έκτακτες. Είχα σταματήσει το χάπι και είχαν αρχίσει να μειώνονται.. εκέι που είχα ηρεμήσει πάλι άρχισα να φοβάμαι, φοβάμαι ακόμα και να φάω.. η ταχυκαρδία δε φεύγει πονάω στην περιοχή του στήθους, θέλω τόσο πολύ να το αποδώσω σε υποσυνείδητο άγχος αλλά πως??
Τι γιατρούς έχεις επισκεφθεί σε τι το αποδίδουν, σου πρότειναν εσένα ηρεμιστικά πήγες καθόλου σε ψυχολόγο? γενικώς το διάστημα πριν ξεκινήσουν ένιωθες αγχωμένη εσύ? Γιατί εγώ δεν είχα μεν την καλύτερη ψυχολογία αλλά δεν έγινε και κάτι
Εμένα για έκτακτες μου πρότειναν μαγνήσιο που δίνουν στις εγκύους και στην ουσία δεν είναι φάρμακο ρώτησε κάποιον για αυτό
dcat καταρχήν είμαι φίλος και όχι φίλη!Έχω ψυχολογικά προβλήματα απο πολύ μικρός.Είχα αποπραγματοποίηση κάποτε.Όσο αφορά τα καρδιακά ξεκίνησαν απο αρκετά παλιά αλλα με έπιαναν συνεχόμενες έκτακτες για περίπου 5-10 λεπτά 2-3 φορές το χρόνο,οπότε δεν ήταν κάτι σοβαρό.Εδώ και 2 μήνες ξεκίνησαν οι έκτακτες καθημερινά.Πήγα στον καρδιολόγο και κάναμε χόλτερ,υπέρηχο καρδιάς,αιματολογικές και όλα ήταν καλά εκτός απο το οτι βρέθηκε μια μικρή πρόπτωση+μικρή ανεπάρκεια της μιτροειδούς βαλβίδας(πολύ συχνή πάθηση χωρίς κύνδινο).Οι έκτακτες συνεχίζαν και έτσι πήγα ένα πρωί που τις έιχα όλη την ώρα.Το καρδιογράφημα τις κατέγραψε.Έκτακτες κολπικές και κοιλιακές συστολές.Ο γιατρός μου έγραψε ρυθμονόρμ.Το πέιρα και οι έκτακτες μειώθηκαν σημαντικά.Προχθές εκέι που ήμουν έξω ξαφνικά νιώθω μπούκωμα στο στήθος,βάζω το χέρι στην καρδιά και νιώθω συνεχόμενες έκτακτες.Με πιάνει πανικός περιμένω λίγο και δεν περνάνε.Παίρνω ασθενοφόρο και με πάει στο νοσοκομείο.Μέσα στο ασθενοφόρο εκεί που είχα τις συνεχόμενες έκτακτες ξαφνικά σταματάνε και αρχίζει μια τρελή ταχυπαλμία.Δεν το πίστευα οτι είχα τόσους παλμούς.Το μυαλό μου πήγε οτι έπαθα κοιλιακή ταχυκαρδία(απο αυτά που διαβάζω γιατί έχω και νοσοφοβία)και λέω απο στιγμή σε στιγμή θα πάθω ανακοπή.Ε..Εκεί ήρθε και η κρίση πανικού.Το μυαλό μου σκεφτόταν 10 πράγματα το δευτερόλεπτο όπως πχ τί θα γίνει εάν πεθάνω..Υπάρχει ζωή μετά ή απλά θα χαθώ στο άπειρο για πάντα.Δεν θα ξαναδώ το κορίτσι μου,τους γονείς τους φίλους,δεν θα κάνω ξανά τίποτα.Θα σβήσουν όλα και τέλος(ηταν ότι πιο τρομακτικό έχω ζήσει..Και έχω ζήσει πολλές υπερβολικά τρομακτικές καταστάσεις.)Όταν φτάσαμε στον προθάλαμο στα επείγοντα μου βάζουν κατευθείαν το μηχάνημα που μετράει παλμούς στο δάχτυλο.Εγώ να φωνάζω δεν θέλω να πεθάνω.Να με κοιτάνε όλοι.Έκανα σαν μανιακός.Αφού τώρα το σκέφτομαι και ντρέπομαι.Τεσπα με το που βλέπει ο γιατρός τους παλμούς λέει αυτό ακριβός "Πάρτε τον μέσα κάνει γκαλόπ".Δεν ξέρω τί είναι το γκαλόπ αλλα με το που άκουσα παρτε τον μέσα ήμουν σίγουρος οτι θα πάθω ανακοπή και οτι παθαίνω κοιλιακή ταχυκαρδία.Με τα πολλά μου έκαναν μία ένεση και απο 200 οι παλμοί μου κατέβηκαν στους 115 και μετά στους 80 σε λίγα δευτερόλεπτα.Μου έδωσαν και μισό ζάναξ.Ο γιατρός μετά απο μισή ώρα μου είπε να πάω σπίτι και άν το ξαναπάθω να ξαναπάω στο νοσοκομείο να μουη σταματήσουν πάλι την ταχυκαρδία.Μου είπε οτι δεν είναι θανατηφόρο.Εξάλλου εάν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα με άφηνε να φύγω.Ηταν μακ΄ραν η χειρότερη εμπειρία που είχα στη ζωή μου.Ένιωσα το θάνατο.Και δεν το λέω έτσι.Πραγματικά τον ένιωσα.Σόρυ εάν σε κούρασα.
Πλάκα κάνεις τι να κουράσεις όλοι για να μιλάμε εδώ προβλήματα έχουμε... το μαγνήσιο ίσως μπορεί να βοηθήσει για αυτό το πα δε ξέρω αν έχει σχέση τι φύλο είναι κάποιος, είχα μιλήσει με έναν γνωστό μου τις προάλλες που παρουσίασε τα ίδια πριν 2χρόνια στα 27του, έχει και αυτος πρόπτωση παίρνει χάπια 2χρόνια τώρα β-αναστολείς, είπε οτι είναι όλα από το άγχος και οτι εμείς με πρόπτωση είμαι πιο ευάλωτοι στα γεγονότα γενικώς, τον ρώτησα γιατί τα παίρνει αφού αναγνωρίζει την αιτία και μου είπε γιατί έχει προβλήματα στο σπίτι του.. το άγχος είναι πολύ ύπουλο δύσκολα το αναγνωρίζουμε και πιο δύσκολα το ελέγχουμε το πιο δύσκολο βέβαια είναι να βρούμε τον τρόπο. Τελευταία έχω και κάτι μουδιάσματακια στο πρόσωπο μέσα σε όλα.. τι να πω μακάρι να βρίσκαμε τον τρόπο να τα σταματήσουμε. 2άλλες γνωστές αδερφές είχαν θέματα η μια πάθαινε κρίσεις πανικού συνέχεια και η άλλη φέτος το καλοκαίρι ανέβαζε συνέχεια παλμούς, πήγαν σε ψυχολόγο και γίναν καλά είναι μια χαρά τώρα αλλά δε τις γνωρίζω πολύ καλά για να τους μιλίσω δεν είναι προσωπικές γνωστές..
Μακάρι να είχα να αντιμετωπίσω κρίσεις πανικού και έκτακτες.Τώρα βγήκε και αυτο το καινούριο.Υπερκοιλιακή ταχυκαρδία επανεισόδου...Δεν μου έφταναν τα άλλα..
το απέδωσαν και αυτό σε άγχος?
Οχι.Είναι σαν να βραχυκυκλώνει το ρεύμα στην καρδιά για κάποιο λόγο.