-
κατι που θα μπορουσα να διακρινω..κατι που θα με εβαζε σε υποψιες, οχι κατι εντελως προσωπικο που θα μπορουσα να το διακρινω μονο εγω γνωριζοντας τον αντρα μου, αλλα κατι που ενδεχομενως το κανουν ολοι οι αντρες οταν υπαρχει αλλη γυναικα στη ζωη τους..αντρας εισαι..καταλαβαινεις τι εννοω..κατι οχι υποκειμενικο..η ερωτικη μας ζωη θα επαιζε καποιο ρολο? φανταζομαι πως ναι..τι αλλο θα εκανε μπαμ?αυτο ρωταω..
-
μενουμε με την οικογενεια μου περιπου εναμιση χρονο..πεντε μηνες μετα το γαμο, και ολο το χρονο πριν.ολος ο προηγουμενος χρονος της προετοιμασιας του γαμου και πιο πριν ηταν πολυ καλυτερος παντως....υπηρχαν ψιλοδιαφωνιες, σε καμια περιπτωση τετοια περιστατικα τοσο ακραια, αλλα δεν εδινα εγω τοση σημασια τοτε για να δημιουργηθει καβγας και αυτο μπορω να το πω με πασα βεβαιοτητα...λογω της χαρας μου και του χρονου που χρειαστηκαν να ετοιμαστουν ολα, δεν εδινα σημασια σε πραγματα που θα μας εκαναν να τσακωθουμε και ετσι δεν γινονταν τοσο εντονοι καβγαδες, καμια φορα δεν γινοταν καθολου καβγας..και ειχα αποφυγει πολλα ετσι και ημασταν καλα..λετε να φταιω εγω?τωρα που τελειωσαν ολα με το γαμο και δεν ασχολουμαι με κατι εξω απο τη σχεση μου, λετε να πυροδοτω οντως τους καβγαδες μας?τι να πω? παντως η διαφορα ειναι οτι δεν ηταν τοσο συχνοι και εντονοι, και δεν εφευγε...αυτο με πειραζει πολυ, το ξερω πως μπορει να ειναι πραγματικη αναγκη οταν ο αλλος δεν μενει στο σπιτι του και νιωθει περιεργα, αλλα με ενοχλει πολυ..
-
Κοίτα εγώ μόνο μια φορά έχω απιστήσει σε όσες σχέσεις είχα, οπότε δεν ξέρω αν είμαι και ο ιδιαίτερα κατάλληλος για να σ απαντήσω
Παρολαυτά θα σ πω μερικά και ΠΑΛΙ Σ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ Σ ΠΩ ΟΚ?
ΠΑΡΑξενα τηλ?
Χάνεται για πολλές ώρες μέρες που δεν έχει δουλεία?
Σε παίρνει τηλ όταν τσακώνεσται και φευγει ?
Σε νοιάζεται?
Οταν είναι να βγει φτιάχνεται υπερβολικά?
ΜΠΑΜ κάνουν μόνο τα προφανές να βρεισ κάνα μήνυμα η τηλ από καμία άλλη, αλλίως τα άλλα εξηγούνται όλα
-
οποτε τι πιστευετε οτι φταιει τελικα?θα μπορουσα να κανω κατι να κερδισω παλι την εκτιμηση του και το σεβασμο του? παιζει καποιο ρολο ουσιαστικο αν βρω μια δουλεια?(ΑΝ λεμε τωρα...) γενικοτερα να κανω κατι ή να του δωσω χωρο και χρονο?
-
παραξενα τηλεφωνα δεν εχουμε, το οτι χανεται για ωρες οταν δεν εχει δουλεια, μονο οταν ειμαστε τσακωμενοι, ναι αυτο το εχουμε..αν με παιρνει τηλεφωνο οταν τσακωνομαστε και μετα φευγει τι εννοεις? και σηεμρα που ελειπε εχει παρει διακοσια τηλεφωνα και εχει στειλει 40 μηνυματα..δεν ξερω τι λεει αυτο...οταν ειναι να βγει φτιαχνεται ως συνηθως..οπως οταν βγαινουμε και μαζι, οπως οταν πηγαινει στη δουλεια του,οπως συνηθως τιποτα το ιδιαιτερο...εχω κοιταξει κινητο στο παρελθον (κατινια το ξερω αλλα ηταν αλλη μια δυσκολη περιοδος που μου περασε απο το μυαλο και η απιστια για πρωτη φορα και δεν βρηκα τιποτα..ουτε κλησεις ουτε μηνυματα ουτε τιποτα περιεργο γενικα...για το αν με νοιαζεται τι εννοεις ακριβως?
-
Δεν ξέρω έτσι όπως μου τα λες δεν νομίζω να έχει άλλη γυναίκα
Αλλού είναι το πρόβλημα
Πάρτον μια μέρα ήρεμα ,μην του αντιμιλίσεις και πήγαινε με τα νερά τ...να δεις πως θα σ συμπεριφερθεί
Πίνει ποτά μήπως?
-
εχει νοημα να τον ρωτησω που ηταν σημερα και που κοιμαται? η επειδη δεν απαντησα στις κλησεις του και τα μηνυματα του δεν εχει?ο λογος που δεν απαντησα ηταν για να μην μπω αλλη μια φορα στη διαδικασια να πουμε τα ιδια και μαλωσουμε παλι..το οτι δεν γυρισε ουτε να κοιμηθει εδω δεν πρεπει να με ανησυχει?
-
-
το εχω κανει αυτο, οταν μιλαμε ηρεμα ειναι ολα πολυ καλα..συμφωνουμε στα λογια..στην πραξη δεν γινεται..και δεν συμφωνουμε και σε ολα, ειναι και θεματα που επιμενει στο δικο του παρολο που ξερει οτι εχει λαθος προφανως απο εγωισμο..ο αντρας μου δεν ηταν ετσι..δεν ξερω τι τον εφτασε ως εδω...
-
Κοίτα εαν θες να γυρίσει στείλτου ένα μήνυμα η Πάρτον τηλ και πες τ δυο τρια γλυκόλογα ....
Οταν μαλώνεται δεν γυρνάει να κοιμηθεί σπίτι σας?
-
συνηθως γυρνουσε..αυτη ομως ειναι η δευτερη φορα που δεν γυρισε..αυριο θα γυρισει μετα τη δουλεια λογικα, ετσι εγινε και την προηγουμενη φορα...ειναι δυσκολη η φαση ε?
-
Δεν ξέρω πάντως άμα ψηνόταν να δει έναν ειδικό ίσως να ξεκαθάριζε η κατάσταση και να μην είχατε τέτοια.
Κοίτα όταν γυρίσει αυρίο πήγαινε μ τ νερά τ για λίγο να δείς την συμπεριφορά τ.Πάντως ν ξέρεις δεν σ φέρεται καλά.....Δλδ και εσύ πόση προσπάθεια να κάνεις?
-
το ξερω αυτο...για αυτο και πελαγωσα...το θεμα ειναι οταν παω με τα νερα του θεωρει οτι παραδεχομαι οτι εχω ολο το λαθος εγω...μακαρι να υπηρχε καποιος να του πει κι εκεινου οτι δεν μου φερεται καλα..αλλα δυστυχως δεν μιλαει σε κανεναν..νομιζω οτι εκμεταλλευεται την υπομονη και την ανοχη μου και ειμαστε τοσα χρονια μαζι και τωρα με το γαμο με εχει πολυ δεδομενη...εγω ομως δεν ειμαι απο τις γυναικες που δεν θα υπολογιζαν τιποτα και θα εβγαιναν καθε βραδυ..αν ηταν θα το ειχα κανει τα 2 χρονια που ελλειπε και θα ημουν πολυ καλυτερα ψυχολογικα..αλλα δν ειμαι ετσι..και αυτο εκμεταλλευεται πλεον πιστευω...οσες γνωμες κι αν εχω παρει παντως δεν μπορω να βρω ενα ''κουμπι'' να του πατησω...δεν το λεω με την ασχημη εννοια, δεν θελω τον αντρα μ@λ@κ@ αλλα εκεινος εχει βρει 200 ''κουμπια'' δικα μου και παιζει κι εγω δεν μπορω να πω κατι και να γινω πιστευτη.....πως εφτασαν τα πραγματα εδω?τι εχω κανει τοσο λαθος?απο τι θα καταλαβαινα αν ενδιαφερεται για μενα και με αγαπαει πραγματικα ή αν χανω το χρονο μου και μαζι και τη ζωη μου? τι θα μπορουσα να κανω να τον ταρακουνησω λιγο να καταλαβει οτι δεν αντεχω αλλο αυτη τη συμπεριφορα? πιστευεις υπαρχει κατι ή σε αυτη τη φαση θα τα κανω χειροτερα?
-
παντως σε ευχαριστω που με ακουσες και προσπαθησες να με βοηθησεις ειλικρινα..
-
Εγώ λέω για αρχή αστον να γυρίσει ,και περίμενε μερικές μέρες. πες τ να συζητησεται ,και πες τ τα όλα τι σ ενοχλεί κ.τ.λ.π,αλλά βάλτον να σ υποσχέθει ότι δεν θα νευριάσει και να σου πει και αυτός την τν ενοχλεί ...
Αμα πάλι αρχίσει να φευγεί για ασήμαντα γεγονότα πάρε πιο δραστικά μέτρα
-
δραστικα μετρα?τι ακριβως εννουμε?
-
η στρώνεις η γεια
η ζητάς βοήθεια η γεια
η θα προσπαθήσεις να τ λύσουμε η δεν ξέρω τ θα γίνει
Κάτι τέτοιο
Εκτός άμα θες να συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά και να είσαι έτσι επαόριστον
-
η αληθεια ειναι οτι τα εχω ξαναπει αυτα και αυτο το ''γεια'' δεν το πολυπιστευει αφου δεν τον χωρισα τελικα..και οταν του το ειπα μαλιστα μου ειπε οτι εγω πρεπει να συμμορφωθω, αυτος παντου εχει δικιο..εννοειται οτι δεν θελω να συνεχιστει ολο αυτο, εχω ηδη ''χαλασει'' 10 χρονια απο τη ζωη μου προσπαθοντας, παντα προσπαθοντας για κατι καλυτερο..οχι παντα βεβαια με τοσο σοβαρα ζητηματα αλλα απο οτι φαινεται αντι να καλυτερευει, χειροτερευει τι να πω...και απο υποσχεσεις αλλο τιποτα...τελοσπαντων, μαλλον δεν θελω να παραδεχτω οτι εχει τελειωσει και παλευω να σωσω μια κατασταση ηδη χαμενη απο χερι..οοοοοοοοοοοολα αυτα τα εχω κανει....ολα! και αν τον ρωτουσες θα σου ελεγε πως κι εκεινος εχει καταβαλει υπερανθρωπες προσπαθειες για ολα και οτι εγω φταιω και ειμαι αχαριστη τελικα...αστο..μαλλον τα προβληματα μου ειναι απο εκεινα που τα αφηνεις στην ακρη, και προχωρας τη ζωη σου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε να φτασουμε στο γαμο για να γινουν οολα αυτα μετα απο τοσα χρονια..και πιστευω πως αν φτασω τελικα στο διαζυγιο δεν θα την βγαλω καθολου ευκολα τη φαση..ευχαριστω για ολη τη βοηθεια! να σαι καλα!
-
Καληνύχτα μέλος ,ελπίζω να βρεις την άκρη
-
Εγώ λέω πάλι να κάνατε ένα διάλειμμα. Να πας στη μάνα σου ισως για λίγο, να απομακρυνθείτε δηλαδή.
-
Αγγελικούλα μου, κορίτσι μου, ο άντρας σου έχει ψυχολογικά προβλήματα σίγουρα. Δεν έχει άλλη, κι αυτό είναι σίγουρο (για μένα), επίσης. Όμως, αν δεν δεχθεί με κάποιο τρόπο να βοηθηθεί πώς θα περάσει έτσι η ζωή σας μέσα στις εντάσεις, τους τσακωμούς και τις φωνές; Μήπως να πήγαινες εσύ σε κάποιο ψυχίατρο να τον συμβουλευτείς, να πεις για την συμπεριφορά του άντρα σου και να σου έλεγε τί συμπέρασμα βγάζει, τί μπορεί να έχει και τί μπορείς να κάνεις. Κι εσύ, από την άλλη, προσπάθησε να μην δίνεις συνέχεια στους καυγάδες σας, γύριζε τη συζήτηση αλλού. Το συμπέρασμα είναι οτι ναι, προσπαθεί ασυνείδητα να δημιουργήσει και να αναπαράξει το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, το προβληματικό δηλαδή και συμπεριφέρεται κάπως αυτοκαταστροφικά.
-
Συγγνώμη αλλά ρωτάω και ξαναρωτάω για άλλη γιατί λες και ξαναλές πως δεν ήσασταν έτσι και πως από τα 10 χρόνια που είστε μαζί μόνο τα τρία επικρατεί αυτή η κατάσταση... Τα ψυχολογικά προβλήματα δεν κρύβονται κατα τη γνώμη μου και σίγουρα όχι για 7 ολόκληρα χρόνια... Δε λέω οτι έχει άλλη αλλά είναι ένα ενδεχόμενο.. Αν δεν ισχύει, γιατί δίνω πολύ βάση στο ότι δεν αισθάνεσαι πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε απλά ξεσπάει ότι τον ταλανίζει σε σένα... Πολλοί άνθρωποι ξεσπούν στον άνθρωπό τους γιατί ίσως νίωθουν πως είναι κι ο μόνος που μπορεί να τους ανεχτεί και κάπου όταν έχεις προβλήματα δεν μπορείς όντως να δεις καθαρά αν έχεις άδικο... Επίσης οι εγωιστές άνθρωποι είναι κάπως έτσι.. Ζούν στη δική τους λογική και οπτική των πραγμάτων και πρέπει να βρείς πως θα τους ξεκλειδώσεις τον τρόπο να βλέπουν και την οπτική των άλλων... Για μένα ο τρόπος ήταν να κρατάω τη ψυχραιμία μου ή ακόμη και να φεύγω εγω όταν βλέπω πως δεν είναι σε κατάσταση να μιλήσει και μετά να μιλάω ήρεμα επαναλαμβάνοντας αυτά που μου είπε προσπαθώντας να τον κάνω να καταλάβει πόσο άσχημα θα ένιωθε εκείνος αν του τα έλεγα... Αλλά ποτέ δεν έπεσα στη παγίδα να του μιλάω κι εγω άσχημα.. Και φυσικά δεν πετυχαίνει πάντα γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει απλά βελτιώνει και μετριάζει..
-
Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα ποστ, είναι άλλωστε πάρα πολλά, αλλά ήθελα να σταθώ στα εξής σημεία:
- δεν έχει κολλητό ή κάποιο αδερφικό φίλο: ουπςςςςςςς........... ΠΟΛΥ ανησυχητικό. Οι αντρικές φιλίες είναι ως επί το πλείστον πολύ πιο ειλικρινείς κ ανιδιοτελείς από τις γυναικείες, κ αν άντρας δεν έχει κάποιον πολύ στενό φίλο τότε κάτι δεν πάει καλά........
- ακούει για ψυχολόγο κ κάνει σαν ταύρος σε υαλοπωλείο: κατά κανόνα, όσα περισσότερα "θεματάκια" έχει κάποιος με τον εαυτό του κ όσα περισσότερα κόμπλεξ κ απωθημένα κουβαλάει, τόσο περισσότερο αποφεύγει τους ψυχολόγους κ λόγος είναι πως υποψιάζεται πως θα ακούσει κάποια αλήθεια που θα "τσούξει".
-λες ότι κάποτε τα ζητήματα που σας δυσκολεύανε τα συζητούσατε κ λύνατε τα προβλήματα από κοινού. Άρα ο άνθρωπος αυτός γνωρίζει πώς είναι να συζητάς, πώς είναι να λύνεις το πρόβλημα κ όχι να το αποφεύγεις να το αντιμετωπίσεις, κ πώς είναι να σέβεσαι τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου. Δεν ξέρω αν υπάρχει 3ο πρόσωπο από πίσω, αλλά η σημερινή του συμπεριφορά (φυγή σε κάθε ευκαιρία, συνειδητός υποβιβασμός σου, συνεχής διαστρέβλωση της πραγματικότητας, έλλειψη σεβασμού απέναντί σου, να ρίχνει όλο το φταίξιμο κ τις ευθύνες πάνω σου, να βλέπει τα πάντα πάνω σου λάθος κ στραβά, να προκαλεί καυγάδες, οι οποίοι "δικαιολογούν", λεκτική βία φυγή κλπ κλπ), μακάρι να κάνω λάθος, σημαίνει μόνο 1 πράγμα: του έχει τελειώσει. Κ η μεγαλύτερη απόδειξη, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει το παραμικρό για να αλλάξει η κατάσταση, δεν θέλει να πάει/πάτε σε ψυχολόγο, δεν κάθεται να συζητήσει, δεν θέλει να συνεργαστεί να κάνετε μια καλή αρχή, δεν θέλει με 2 λόγια να ανατραπεί αυτό το κακό κ αρρωστημένο κλίμα κ αυτός είναι κ ο λόγος που όσο προσπαθείς εσύ να τον πλησιάσεις, τόσο εκείνος σε "διώχνει". Δεν θέλει να τα ξαναβρείτε, θέλει η κατάσταση να είναι αυτή. Κ αν κ συμφωνώ με όλα τα μέλη που σου είπαν να προσπαθείς να μην παρασύρεσαι στο γαϊτανάκι των κατηγοριών που σου απευθύνει κ να μην απαντάς στις βρισιές κ τος μειώσεις στις οποίες σε υποβάλει (παρ' όλο που κατανοώ πως αν σε πνίγει το άδικο κ ξέρεις πόσο λάθος είναι όλα αυτά, ο πειρασμός να ανταπαντήσεις είναι τεράστιος), η υποχωρητικότητά σου κ η καλή σου διάθεση τον αποθρασύνει να τραβάει το σκοινί όλο κ παραπέρα.
Επίσης οκ, σίγουρα το ότι προέρχεται από 1 διαταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον σε συνδυασμό με το ότι τα οικονομικά σας είναι στριμωγμένα κ δεν μένετε στο δικά σας σπίτι κ ο ίδιος μένει μαζί με τα πεθεριακά του, σίγουρα τροφοδοτούν extra πίεση, όμως δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι τα απωθημένα που κουβαλάει ο τύπος, τα συναισθήματά του απέναντί σου κ ο τρόπος που διαχειρίζεται αυτά αλλά κ το γάμο σας. Από τη στιγμή που όλες σου οι προσπάθειες να τα ξαναβρείτε, να τον πλησιάσεις, να πέσουν οι τόνοι, να χαλαρώσει η μεταξύ σας ένταση κλπ κλπ, όχι μόνο πέφτουν στο κενό, αλλά τροφοδοτούν την ακριβώς αντίθετη συμπεριφορά από πλευράς του (αυτό το οποίο έγραψες "πώς θα ξανακερδίσεις την εκτίμησή του......" φαντάζομαι να αντιλαμβάνεσαι κ εσύ η ίδια πως είναι άτοπο, ή τουλάχιστον αποκλείεται να συμβεί με την μέθοδο που ακολουθείς), ίσως θα έπρεπε να αρχίσεις να δείχνεις, κ το κυριότερο ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ότι δεν είσαι κ τόσο δεδομένη. Τον αγαπάς, αλλά όχι άνευ όρων κ ανεξαρτήτως συμπεριφοράς του, είσαι η γυναίκα του κ οφείλει να σε σέβεται. Εκτός κ αν θες να είσαι το αιώνιο θύμα. Κ βασικά σκέψου λίγο κ τα δικά σου όρια ποιά είναι κ αν υπάρχει περίπτωση 1 τέτοιος άντρας να σε κάνει ποτέ ευτυχισμένη. Επίσης καταλαβαίνω πως μετά από 10 χρόνια είναι αρκετά δύσκολο να σκεφτείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν, αλλά μήπως θα ήταν για καλό να άρχιζες να σκέφτεσαι κ αυτό το ενδεχόμενο.......?
-
Καλησπερα σου φιλη μου,οντως ειναι ζορικο ολο αυτο ομως πρεπει να το παλευεις μην σταματας να ασχολεισαι με την θρησκεια κ να διαβαζεις πραγματα που θα σε βοηθησουν προμηθευσου βιβλια θρησκευτικου περιεχομενου για τον γαμο κ μελετησε τα για να δεις πως θα κινηθεις,Μην ριχνεις λαδι στην φωτια κ εσυ στην φαση που εισαι,ειναι πιθανον ο αντρας σου να μην εχει προσαρμοστει στην ιδεα του γαμου γιαυτο του βγαινει αυτη η νευρικοτητα κ του βαζει κ λογια η μητερα του που επισης δεν μπορει να προσαρμοστει στην ιδεα οτι δεν τον εχει ολοκληρωτικα,Μην νιωθεις κακια κ πηγαινε διαρκως στον πνευματικο ο αντρας σου ετσι κ δεν θελει μην τον πιεσεις πηγαινε η ιδια να λαβεις συμβουλες πως θα κινηθεις,Επισης μην βαζεις στο μυαλο σου την κλισε ιδεα οτι μαλλον εχει αλλη,Πιστευω ειναι θεμα προσαρμογης ολο αυτο το προβλημα δωσε του καιρο κ δουλευε το μαζι με τον πνευματικο
-
Καλησπέρα σας, θεματοθέτρια δεν ξερω αν παρακολουθείς ακόμα το forum. Θα ήθελα να σου επισημάνω την πιθανότητα να απομακρύνθηκε από σενα όσο ήταν στο εξωτερικό, ενδεχομένως να έκανε και κάποια άλλη σχέση με άγνωστη εκβαση, και να ξαναγυρισε σε σενα εχοντας παρει την αποφαση να ειστε μαζι και να παντρευτειτε αλλα να μην του βγαινει...για αυτό και τα τοσα νευρα...Είναι μονο ένα σεναριο που μου ηρθε στο μυαλο, δεν ξερω καν αν είναι χρησιμο να γινονται σεναρια. Μπορει να πεφτω τελειως εξω οποτε μπορεις να το αγνοήσεις τελειως!