τιποτα αλαξα θεμα.
Printable View
τιποτα αλαξα θεμα.
Δεν ξέρω τι είναι η primal (Υποθέτω κάποιο είδος θεραπείας ??) αν θέλεις δώσε μου πληροφορίες. Κι εγώ δεν μπορώ να φύγω για Αμερική είσαι τυχερός που μπορείς να έχεις τέτοιες εναλλακτικές...
Κι εγώ έχω ωραία θέα από τη βεράντα μου αλλά όταν τη βλέπω σκέφτομαι μόνο πόσα μέτρα με χωρίζουν από το έδαφος και πιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν....Συνέχεια αναρωτιέμαι γιατί βλέπω αρνητικά ακόμα και τα θετικά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή μου... Φταίει η κατάθλιψη ή εγώ είμαι γενικώς προβληματική???
κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει κανένα ποσοστό και καμιά διαβεβαίωση οτι θα νοιώσεις ελευθερος απο ότι σε βασανίζει...πρέπει απλά να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και τη θέληση σου οτι πραγματικά θέλεις να αλλάξεις.ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ Η ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΕΙΣΛΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΤΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ .....ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ........ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ..Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΤΙ ..... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΟΣ 20 Η 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ...........
μπορω να σου πω να διαβασεις καποια βιβλια που υπαρχουν στην αγορα δυστηχως εδω στην ελλαδα μονο 2 εκδοσεις υπαρχουν απο εκδοσεις μπουκουμανη το ποιο προσφατο με τιτλο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ εχει εξαντληθει απο εκδοσεις εσοπτρον νομιζω ...υπαρχει το σαιτ της primaltherapy ....και σχεδον ολα τα βιβλια στα αγλλικα amazon ebay .... τωρα οσο για το μπαλκονι που γραφεις αννα....ξερεις ποιο θα ηταν το αποτελεσμα ....και φυσικα γιαυτο φταινε πολλα πραγματα απο το παρελθον σου που για μερικα μπορει να εχεις μια επιγνωση καποια για αλλα ομως οχι .....και εγω κανω ακομη αγωνα για ολο αυτο ακομη και για την αμερικη που λες ....εδω ειμαστε για να τα λεμε να γνωριστουμε να βοηθηθουμε οσο μπορουμε ... στη διαθεση σου φιλια καλημερα σου(αυτο το καλημερα ξερω τωρα αν και πως μερικες φορες ακουγεται αλλα το κουραγιο μου ερχεται ποιο μιζερο .....τα λεμεεεεεε):rolleyes:
κ πως νομιζεις οτι βρηκα εγω το ποσοστο που προαναφερα πριν ? οπως ειπα ειναι γενικο κ ενδεικτικο τωρα ειναι αλλο θεμα αν καποιος πχ ψυχολογος η ψυχιατρος δεν σου λεει το ποσοστο το οποιο δεν ειναι μια παραξενη μεταφυσικη εννοια αλλα μια απλη εννοια ωστε να ξερει καποιος ποσον αποτελεσματκη ειναι μια θεραπεια . απο κει κ περα αποψη σου να καμνεις οτι θες .
οσο δε για το οτι 20 μερες εναι λιγες οχι πριμαλ δεν ειναι γελοιοτητα . εξαρταται απο την θέραπεια κ ποσον αποτελεσματικη ειναι . εδω φαινεται οτι δεν εισαι καλα ενημερωμενος/η.
ουτε χρειαζεται να βιωσεις πονο κτλ .
Καλησπέρα ΑΝ ΝΑ,το ίδιο κάνω κι εγώ, βλέπω σε κάθε θετικό χίλια αρνητικά, δεν φταις εσύ αλλά η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.