Χριστός Ανέστη παιδιά :-)
Printable View
Χριστός Ανέστη παιδιά :-)
Καλησπερα και απο εμενα παιδια..
Εδω και 2 μηνες δεν κοιμαμαι καθολου τα βραδια..η μαλλον οχι καθολου αλλα εχω ενα διακεκομενο υπνο που ξυπναω καθε 1.5 ωρα..και δεν μπορω να ξεκουραστω.
εκανα την βλακεια και πηρα μισο λεξοτανιλ το βραδυ πριν κοιμηθω για 1.5 μηνα..δεν λεω εφτιαξε η κατασταση λιγο αλλα επειδη το λεξοτανιλ σε εθιζει το σταματησα μαχαιρι..ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
το επομενο βραδυ με τσακισε δεν μποορεσα να κοιμηθω καθολου και ενιοωθα τρομερη υπερενταση..μετα απο 4 μερες περασαν τα συμπτωματα ..αλλα ο υπνος τα ιδια χαλια..
Πηγα χθες σε νευρολογο και μου εδωσε το ρεμερον..μου ειπε μισο χαπακι δηλαδη 15mg μιση ωρα πριν υπνο..το πηρα χθες ..δεν λεω κοιμηθηκα καλυτερα..αλλα σημερα που ξυπνησα ημουνα σαν
ενα κινουμενο ζομπι..ζαλαδα υπνηλια..πηγα σουπερ μαρκετ και πραγματικα αλλου παταγα αλλου βρισκομουνα..
εχει κανενας απο εσας κανα παρομοιο συμτωμα?? πραγματικα τα σιχαινομε τα χαπια..σκεφτομε αμα και αυριο συνεχιστει αυτο να τον παρω τηλεφωνο τον γιατρο για να το σταματησω..
Ευχαριστω μαγκες και καλα να ειμαστε ολοι μας..
Αυτό θα κρατήσει από 2 έως 7 μέρες.
Το ρεμερόν εγώ το κράτησα γιατί αυτή την καταστολή την χρειάζομαι όλη μέρα καθώς το μυαλό μου είναι σε τρομερή υπερένταση όλη μέρα και οι ταχυπαλμίες πάνε σύννεφο οπότε την χρειαζόμουν την καταστολή.
Γενικά σε 1 βδομάδα το μέγιστο θα είσαι ΟΚ. Μια δυσκολία στο ξύπνημα ίσως σου μείνει. Εγώ τώρα 1μιση μήνα που το παίρνω δυσκολεύομαι λίγο να ξυπνήσω. Στο 5-6 ξυπνητήρι σηκώνομαι και γραμμή καφέεεεεεε...
Κατά τα άλλα είναι καλό χάπι πολύ ανεκτό δεν κάνει εθισμό δεν κάνει παρενέργειες μόνο ίσως σου ανοίξει την όρεξη.
Θα σου φτιάξει τον ύπνο όσο δεν φαντάζεσαι. Θα κοιμάσαι τόσο καλά που θα δυσκολεύεσαι να ξυπνήσεις. Τόσο βαθιά. Αλλά αφού ξυπνήσεις στο 5λεπτο θα είσαι σούπερ
Ειναι σαν να περιγραφεις τον δικο μου υπνο. Δεν εχω προβλημα στο να κοιμηθω με παιρνει ο υπνος αλλα ξυπναω καθε δυο ωρες κανω ενα τσιγαρο και μετα ξανακοιμαμαι. Αλλα με αυτον τον τροπο δεν χορταινω υπνο. εμενα το lexotanil δε με επιανε καν γι αυτο και ο γιατρος μου εδωσε το etiapin και απο τουε κοιμαμαι σαν πουλακι
Καλημερα..μακαρι να φτιαξουν τα συμπτωματα..σημερα ξυπμησα και μπορω να πω οτι ειμαι λιγο καλυτερα..βεβαια μετα αυτη η ζαλαδα εχει μεινει..
φιλε panagiwths23 εγω δεν θελω καταστολη γιατι πηγαινω γυμναστηριο και θελα να ειμαι δραστηριος ολη μερα δεν θελω να ειμαι νυσταγμενος και ζαλισμενος..
χθες δεν πηγα γυμναστηριο γιατι απλα δεν μπορουσα να κουνησω..
τελως παντως τι να πω..μακαρι να φτιαξει το συμπτωμα γιατι αμα συνεχιστει ετσι θα το σταματησω (με γνωμη γιατρου βεβαια)..
Εχω και δουλειες το σαββατοκυριακο και δεν γινετε να κοιμαμαι στο τιμονι..
Ξεκινησα zanax και μισο ρεμερον τον 30mg δηλ 15 mg καθε βραδυ.Αυτα λογω αυπνιας 2 μηνες τωρα.Τα παιρνω εδω κ 2 μερες αλλα παλι ο υπνος κανει 3 ωρες να με παρει κ ξυπναω καθε μια ωρα.οταν φτασει 6 το πρωι σηκωνομαι οριστικα.ξερει κανεις για ρεμερον?ως υπναγωγο που το παιρνω δε θαπρεπε να δρασει κατευθειαν κ να κοιμαμαι βαρια χωρις ξυπνηματα??
Το remeron εχει το μεγαλο μειονεκτημα οτι σου ανοιγει τρομερα την ορεξη , γιαυτο και τοκοψα . Τις δυο πρωτες μερες εφερε υπνηλια , αλλα μετα περασε . Στον καθενα δρα διαφορετικα , αλλα σε ολους ανοιγει την ορεξη .
Mε τις αυπνιες ξερει κανεις τι γινεται?δεν θελω υπναγωγα γτ ειναι εθιστικα.2 μηνες τωρα κανω 3 ωρες να κοιμηθω,καθε μια ωρα ξυπνω και μπορει να μη με ξαναπαρει ο υπνος,πανω απο 4 ωρες στο συνολο δεν κοιμαμαι κ ο υπνος ειναι τοσο ελαφρυς σαν να ειμαι ξυπνια.βλεπω συνεχεια ονειρα.αυτο μου ξεκινησε 20 μερες μετα τη γεννα.παιρνω zanax με μισο remeron των 30 mg αλλα τπτ.φευγει μονη της καποια στιγμη η αυπνια??
άμα δεν σε ρίχνει το ρεμερόν τότε τι να πω.
Εμένα με έριχνε ξερό για 8-9 ώρες ούτε τουαλέτα πήγαινα...
Δοκίμασε βαλεριάνα που είναι και φυτική εκεί να δεις ύπνο..,
Το Remeron ειναι αντικαταθλιπτικο ετσι δεν ειναι? εγω παιρνω effexor xr 75 mg για την καταθλιψη εδω και χρονια και με εχει βοηθησει παρα πολυ αλλα δεν μου φερνει υπνο (ξηροστομια και δυσκοιλιοτητα εχω) για το αγχος και για να κοιμηθω παιρνω xanax και 10 σταγονες aloperidin 2mg (το aloperidin μου το εδωσε ο γιατρος μου για της ασχημες και μακαβριες σκεψεις που εκανα και ευτυχως με βοηθησε και αυτο αλλα δεν μου φερνει υπνο) μονο το xanax μου φερνει υπνο.
εμενα το αζαπιν με στελνει για τουφες!!... σε 2 ωριτσες απο την ωρα που θα το πάρω δεν καταλαβαινω τιποτα...μα τιποτα!!! για την καταθλιψη ζακαλεν των 150 πρ κ βρ 75 μεσημερι...αλλα θα ζητησω να τα αλλαξω...δεν με βοηθουν κ α θ ο λ ο υ
Exw dokimasei valeriana se tsai alla tpt.edw de me pianei to zanax na koimithw.to remeron tpt akoma.bebaia ta pairnw 9 meres twra.isws thelei xrono akoma
Επαιρνα καποτε ενα υπναγωγο , καθολου εθιστικο , το stilnox , ειναι σε δικη του κατηγορια , και απλα φερνει υπνο . Αν και πλεον , εδω και χρονια , παιρνω μελατονινη , συμπληρωμα διατροφης , με δυο tabs εχω κοιμηθει σε μια ωριτσα απο την ληψη τους . Ειναι και αντιοξειδωτικο .
Ποτε στον ςφτιαξε τον υπνο το remeron?επαιρνα 5 μερες 15mg τιποτα απο υπνο.παιρνω 9 μερες τωρα ολοκληρο δηλ 30mg κ ακομα τιποτα.και να φανταστεις μαζι με xanaz 0,25mg.Αφου με παρει ο υπνος μετα απο 3 ωρες μετα κυριολεκτικα ξυπναω καθε μια ωρα.πολυς ελαφρυς υπνος.βεβαια ειμαι κ ολη μερα σπιτι.δεν ξερω αν φταιει αυτο.παλια δουλευα σε καφε κ πηγαινα και gym
Έπαιρνα το remeron μετά από ένα μείζον καταθλιπτικο επεισόδιο . Μου το έδωσαν γιατί είχα τρομερό πρόβλημα με τον ύπνο και το φαγητό. Δεν κατέβαινε μπουκιά κάτω και δεν κοιμόμουν με τίποτα. Το πήρα 1 μήνα και το εκοψα μόνη μ σταδιακα μειώνοντας τις δοσεις γιατι νόμιζα ότι είμαι καλά πλέον οπότε δεν το χρειαζόμουν. Με το που το έκοψα είχα κατευθείαν υποτροπή και άσχημη κιόλας όπου εμφανίστηκαν κ οι 1ες βαριες κρισεις πανικού . Τελικά ο γιατρός μου έδωσε σιπραλεξ και ρεμερον . Σιπραλεξ το πρωί και ρεμερον το βράδυ . Σε 1 μήνα πήρα 6 κιλά. Αρχικά είχα θολή όραση κι εγώ αλλά αυτό έφυγε γρήγορα. Αυτό όμως που με πέθανε είναι ότι έτρωγα σαν ζωο και έγινα σαν φοράδα. Μέχρι ραγάδες έκανα από την απότομη αύξηση βαρους. Σε συνεννόηση με τον γιατρό μου το έκοψα και κράτησα μόνο το σιπραλεξ αλλά εδώ κ 5 μερες χωρίς το ρεμερον νιώθω σκατα κλαίω φοβάμαι . Ευτυχώς έφυγε η λαιμαργία και ήδη ξεφουσκώνω σιγά σιγά αλλά ρε γαμωτο νομίζω ότι το ρεμερον είναι εθιστικο. 2 φορές το έχω κόψει και νιώθω ράκος χωρίς αυτό. Το καλύτερο του ρεμερον ειναι ότι κοιμάσαι σαν αγελάδα σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά η αύξηση βάρους είναι πολύ ενοχλητική και δύσκολα μπορείς να το κρατήσεις αν σε νοιάζει η εξωτερική σ εμφάνιση.
Μπράβο ρε συ Μακ, η μελατονίνη αν σου κάτσει καλό συμπλήρωμα (μερικά δε δουλεύουν καθόλου καθώς μάλλον δεν έχουν δραστική ουσία αφου δεν περνάνε και κανέναν έλεγχο...) τότε πραγματικά σε ρίχνει για έναν καλό, βαθύ, ποιοτικό και ήρεμο ύπνο...
Η μελατονίνη της now foods που εχω εγώ είναι αρκετά καλή. Μια που είχα παρει παλιά άγνωστης μάρκας δεν έκανε τπτ.
Με μια κάψουλα με βάζει σε φάση ύπνου αν πάρω 2 κάνω τον πιο γλυκό μου ύπνο...
Δεν παίρνω συχνά όμως γιατί σαν συμπλήρωμα είναι και σχετικά ακριβό.
Μόνο όταν πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθώ πχ πρωινή συνεντευξη για δουλειά και λέω αντί να παρω 1,5 ζαναξ για να ξεραθώ θα παρω 2 μελατονίνη και θα πέσω ξερός....
Μαρία μου 0,38 ζάναξ για να πέσεις για ύπνο δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ.
Σε δόσεις τέτοιες μόνο το άγχος διώχνει. Θέλεις περίπου 1μγ για να κοιμηθείς αλλά δεν είναι για μόνιμη χρήση...
Η μελατονίνη όπως και το ρεμερόν σε άλλους δουλεύει σε άλλους όχι.
Εν ολίγης η μελατονίνη ή θα σου κάτσει ή όχι...
Για μένα κάτι που σίγουρα σε ρίχνει τέζα είναι η βαλεριάνα.
Ξέχνα τις κάψουλες και τα φακελάκια.
Πάρε απο βοτανάδικο βαλεριάνα (βρωμάει ο τόπος διπλά βαζα θα θέλεις) και βράζε 2 κουταλακια του γλυκού σε μια κούπα νερό. Ξερή για 12 ώρες θα πέσεις και μετά θα βρεις εσύ την δοσολογία σου...
Panaγιωτη ευχαριστω για την απαντηση.οσον αφορα την βαλεριανα δοκιμασα τωρα καψουλα των 350mg.τιποτα οπως λες κ συ.σε τσαι αγορασα απο φαρμακειο ενα μιγμα βαλεριανας,πασιφλωρας,μελι σσοχορτου κτλ τοβρασα τοπια αλλα τιποτα.ειναι καλυτερο αυτο που λες απο του φαρμακειου?
γεια σε όλους ,με εμενα συμβαινει το εξης απο το 2003 παιρνω ρεμερον και νευροντιν,με υψος 1.73, και βαρος 58 οταν τα ξεκινησα,κοιλιακους και επιπεδη κοιλια αυτο που λεμε φετες, μετα απο περιπου 6 μηνες απο οταν τα ξεκινησα χωρις να εχω Έχω Αλλάξει τιποτα στην διατροφη μου εμφανιστηκε στο κατω κατω μερος της κοιλιας μια σχετικα μικρη μπακα,να σιμιοσο οτι στην αρχη δεν ειχα παχυνει πουθενα αλου εκτος απο εκει,στην πορεια και αφου εφτασα ακομα και 90 κιλα ετρωγα παρα πολυ ακομα και αργα το βραδυ, την περασμενη ανοιξη πηγα σε διατροφολογο εφτασα τα 60 κιλα και το λιπος στο κατω μερος της κοιλιας ακομα εκει,(τωρα ειμαι 67 κιλα) αναρωτιέμαι μηπως φταιει το ρεμερον που δεν φευγη,σκεφτομαι να πω στον γιατρο να το αλλαξω αλλα φοβαμαι για το τι θα μου δοσι και τι παρενεργιες θα εχει,ειχε κανεις παρομοια εμπειρια με το ρεμερον?
εγώ πάλι φέτες δεν έχω αλλά μου αρέσει πολύ η φέτα ή βαρελισια. Το ρεμερον σε μικρή δοσολογία ανοίγει την όρεξη και φυσικό επακόλουθο η αύξηση βάρους αλλά το αντιμετώπισες. Τώρα αν θεωρείς σοβαρό λόγο για να το αλλάξεις το λίπος στο κάτω μέρος της κοιλιάς, άλλαξε το. Φαντάζομαι πυτογυρα με σως δεν τρως...
φιλε και εμενα μου αρεσει η φετα,πυτογυρα καπου καπου οχι κατι υπερβολικό,για εσενα δηλαδη δεν ειναι σοβαρο το κοιλιακο λιπος?, για λογους υγειας?, και δευτερον και για την εμφανιση,αν παχαινα παντου ομοιομορφα δεν θα με πειραζε,δεν ειναι θεμα ορεξης ειναι το οτι οσο υγιεινα και να φας και σε σωστη ποσοτητα γεμιζει την λιποαποθηκη της κοιλιας,δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που πριν απο τα φαρμακα πλακωνομουν στης σοκολατες και τα τα γλυκα και ποτε δεν ειχα προβλημα με λιπος στην κοιλια,και μετα απο λιγο που τα πηρα εγινε αυτο.