γραφε μεχρι το πρωι ατομα που μιλουν αυτη τη γλωσσα κ προτρεπουν τους χρηστες σε εκνομες πραξεις δεν αξιζει καν να τα παρεις στα σοβαρα εγω απαξιω να απαντησω.
Printable View
γραφε μεχρι το πρωι ατομα που μιλουν αυτη τη γλωσσα κ προτρεπουν τους χρηστες σε εκνομες πραξεις δεν αξιζει καν να τα παρεις στα σοβαρα εγω απαξιω να απαντησω.
Βρε τον Αλεκακη βρηκε τροπο να μου την πει. Εκνομες? Το οτι εχουν ευεργετηθει βρε αστειε ατομα απο αυτο και μαλιστα με κρατικες βουλες ειναι προτροπη για..εκνομη πραξη και δεν εχει σημασια αν αυτη η κοπελα νιωσει καλυτερα για να μην παραβει τον νομο? Αλλα ειπαμε εισαι ξερολας και ενας τετοιος μιλαει χωρις ενημερωση αλλιως θα ηξερες το ποιοι και γιατι ποινικοποιησαν ενα φυτο πιο χρησιμο απο εσενα σιγουρα αλλα εισαι τοσο φυτουλας που δεν μπαινεις καν στον κοπο να αναρωτηθεις πως γινεται να ποινικοποιητε ενα φυτο που φερνει ευφορια και το εδωσε η φυση αλλα και αν γινει αυτο πως γινεται να μην ποινικοιποιηθουν αλλα που ειναι θανατηφορα και καλυβεσαι μονο απο το γεγονος οτι εσυ εισαι με τον νομο ενω εγω οχι. Δυστυχως Αλεκακη εγω δεν θεωρω την διαδικασια της σκεψης περιττη οπως εσυ προφανως και μπορω να καταλαβω το γελοιο της ποινικοιποιησης ενος φυτικου και κυριως φυσκικου προιοντος. Παντως ειναι το μονο ποστ που εχεις δικιο γιατι πολυ απλα εισαι νομικα καλυμενος ηθικα παλι αστο μην σε..κουραζω.
συνεχισε να εκτιθεσε δημοσια εγω φανταζομαι αν σε ενα φορουμ συμπεριφερεσε ετσι στη πραγματικη σου ζωη πως θα σαι.
Μονο στο μυλο σου εκτιθομαι αλλη μια κουβεντα που λες συνεχεια χωρις να την δικαιολογεις ως συνηθως. Μπες στο προφιλ μου να δεις πως μιλαω σε νορμαλ ανθρωπους και θα δεις μονο μια φορα να μιλαω οχι και τοσο καλα και αυτο επειδδη ενας σαν του λογου σου ειρωνευτηκε και παλι ουτε καν του κακομιλησα οπως σε εσενα σε αντιθεση με εσενα που σε ολα σχεδον τα ποστ πουλας ειρωνια και τα βαζεις με τον κοσμο ειδικα οταν διαφωνει με εσενα πραγμα που απλα δεν αντεχεις και επειδη δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω εσυ εισαι ο μονος που καταφερες να με κανεις να μιλησω ετσι. Αφου θες να μαθεις πως φερομαι θα σου πω. Κανω αυτο που προτρεπω σε εσενα να κανεις καθαριζω τις μπουγαδες μονος μου χωρις να γραφω σε εσενα π.χ οτι οοοολοι εδω μεσα διαφωνουν μαζι σου λες και ειμαι αρχηγος τους η η κοπελα που ποσταρε το θεμα νευριασε χωρις αυτη να εχει πει κατι κλπ βαζοντας ουσιαστικα αλλους μπροστα. Για την δικη σου προσωπικη ζωη παλι δεν μπορω να πω τιποτα γιατι πολυ απλα απο οτι καταλαβα δεν εχεις. Αλεξανδρε ζουμε offline να σε δουμε :cool:
ρε παιδια ειρηνη υμιν!!!ψυχραιμια!ο καθενας εχει τις αποψεις του...Ολες δεκτες ειναι!
Εδω ειμαστε για να αλληλοβοηθηθουμε και να στηριξουμε ο ενας τον αλλο...
Εδω ειμαστε πολλοι ανθρωποι με νευρωσεις και προσπαθουμε να τις ξεπερασουμε με τη βοηθεια αλλων ανθρωπων!!!
Μη τσακωνεστε βρε παιδια!!!