Μου είπε πως δεν είναι ανάγκη να την κάνω ακόμη.Αν με ξαναπιάσει το συζητάμε.
Printable View
δεν μπορεις να αποφυγεις να πας εκει οπου πρεπει να πας?
κι αν σου συμβει αυτο σε ποση ωρα το αργοτερο πρεπει να εισαι σε ενα νοσοκομειο??
66psy όχι δεν μπορώ να μην πάω.Είναι σχολή και θα μείνω αν δε πηγαίνω.Εχθές και σήμερα δε πήγα λόγο άγχους αλλα δε γίνεται να μην πηγαίνω γενικά.Έχει απουσίες..Εάν κρατήσει μισή ώρα πρέπει να πάς στο νοσοκομείο για να σε ανατάξουν με ενδοφλέβια.Οχι οτι θα πάθεις κάτι(ειδικά στην ηλικία μου)απλα καλού κακού.Μάλλον για να μην "κουραστεί" η καρδιά με τα χρόνια(εαν το παθαίνεις συχνά)και πάθεις καμία ανεπάρκεια.
Κουραγιο Τζονκ πραγματικα αυτο το πραγμα που περιγραφεις θα εινα δυσκολο κ συνηθως ισχυει το αναποδο απο αυτο που λες δηλαδη οι φοβιες προκαλουν αρυθμιες,Τωρα αυτο που περιγραφεις ειναι οντως πολυ περιεργο συνηθως απανταω σε ανθρωπους εδωπερα που αντιμετωπιζουν το αναποδο θεμα απο σενα,Πρεπει να βρεις μια απαντηση ειναι κουφο να μην μπορουν να σου πουν τι ακριβως ειναι,Ευελπιστω μην ειναι κατι σοβαρο,Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος κ υπαρχουν ανθρωποι με περιεργα συνδρομα που ζουν ανετα κ φυσιολογικα οπως για παραδειγμα η γιαγια μου πασχει μια ζωη απο μεγαλοκαρδια κ οποιος εχει αυτο το πραγμα κινδυνευει η ζωη του σε νεαρη ηλικια ομως η γιαγια μου μια χαρα ζει κ ειναι 79 ετων τωρα
μυσο να είσαι καλα.Ολοι οι γιατροί μου είπαν οτι δεν είναι θανατηφόρο.Αυτό είναι που μετράει!!!Καλό βράδυ!!
Johnc νομίζω ένα ηρεμιστικό ή κάτι χαλαρωτικό μπορείς να παίρνεις όταν σε πιάνει αυτό το πράγμα....
Ρώτα τον γιατρό σου σχετικά-νομίζω θα σε βοηθήσει.......
diana δεν μου κάνουν τίποτα,άσε που μέχρι να δράσει κάνει ώρα..
Πρίν απο λίγο καθώς ήμουν όρθιος άρχισα να βλέπω αυτα τα μαυράκια στην όραση και ανέβασα 125 παλμούς μαζί με έκτακτες(χωρίς άγχος).Κράτησε περίπου μισή ώρα.Δεν είναι υπερκοιλιακή καθώς κατα την υπερκοιλιακή οι παλμοί είναι πάνω απο τους 150.
εγω παντως στην περιοδο εξεταστικης επειδη δεν ηθελα καθολου να το ρισκω να χασω τις εξετασεις λογω αγοροφοβιας ο γιατρος μου εδωσε καρδιολογικο χαπι που εμποδιζει την ταχυκαρδια.. σου μιλαω δεν την ενιωθα την καρδια μου :P ενω κανονικα με το που βγαινω απο το σπιτι αρχιζει και βαραει ταμπουρλο τοτε δεν ενιωσα το παραμικρο.. βεβαια αναφερομαι σε ταχυκαρδιες οχι αρρυθμιες..
τωρα ομως ισως εσυ που εχεις οργανικο θεμα και ηδη ζοριζεις την καρδια σου να μην συνισταται να παρεις καρδιολογικο χαπι... με το γιατρο αυτο το συζητησες καθολου??
επειτα αν επαιρνες καποιο αγχολυτικο να σε κουλαρει?
psy γειά σου και πάλι.Εχω πάρει λεξοτανίλ και ζάναξ και δεν μου κάνουν τίποτα.Μόνο νύστα καμία φορά.Δεν ζορίζεται η καρδιά(125 παλμούς) έτσι,ειδικά στην ηλικία που είμαι.Σήμερα πείρα 1/4 λομπιμπέτα(β αναστολέας)και νομίζω πως βοήθησε κάπως.6 του μηνός έχω ραντεβού με έναν απο τους καλύτερους γιατρούς στην Θεσσαλονίκη.Αντε να δούμε.Θέλω να τελειώσει αυτή η περιπέτεια και να αρχίσω πάλι να ζώ σαν άνθρωπος !
Μτσπ δεν θέλω να ζήσω με αυτό.Αυτό είναι το θέμα.Θα βρώ μια λύση και θα το κάνω να φύγει για πάντα.Στην τελική κάνω και ablation
googlαρέ το μυσπ.!
Τζον τι γίνεται?
dcat όλα καλά.Εδώ και 3 μέρες δια μαγείας δε παθαίνω ούτε έκτακτη.
Πλάκα κάνεις ανησύχισα που δεν έγραφες κάτι.. φτου φτου πάντως, ακολούθησες τελικά αγωγή?
χαχα.Το ήξερα οτι κάποιος θα νόμιζε πως πέθανα !!!! Παίρνω που και που(αν με πιάσουν οι έκτακτες) 1/4 lobibeta.
Σταμάτα μωρέ τι είναι αυτά που λες? Τι είναι αυτά, β-αναστολείς?
Β-αναστολείς και ελαφρώς αντιπηκτικά.
Λάθος όχι αντιπηκτικά.Αγγειοδιασταλ� �ικά.
Στον ηλεκτροφυσιολόγο θα πας τλκ? μπορώ να σου κάνω ακόμα 1ερώτηση?
Θα πάω 6 του μηνός.Ναι κάνε όσες θέλεις.
Είχες αναφέρει κάτι για τον αδερφό σου αλλά τελικα δε κατάλαβα τι έγινε και πως το αντιμετώπισε..
Επίσης ο καρδιολόγος σου για την πρόπτωση που έχεις τι σου λέει? Εμένα μου λένε να πάρω xanax και τέτοια και όχι β-αναστολείς..
Ο αδερφός μου παλιότερα είχε εμφανίσει πρόπτωση και ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδας.Τελικά ο γιατρός του είπε πως το έπαθε απο τα πολλά βάρη στο γυμναστήριο.Οταν σταμάτησε τα βάρη ο υπέρηχος δεν έδειξε τίποτα.Το πρόβλημα είχε εξαφανιστεί.
Πλάκα κάνεις... αυτό πάλι πως γίνεται? συνήθως αυτό είναι εκ γενετής.. πραγματικά ώρες ώρες μετανοιώνω που ήμουν αθλήτρια... αν και μου είπαν πως λόγω σχολίωσης έχω πρόπτωση γεννήθηκα και με τα 2.. επίσης με τη γαστρίτιδα τι γίνεταί? Έκανα χθες γαστροσκόπηση και περιμένω αποτελέσματα αν και μου είπε δεν πρέπει να έχω κάτι εκτός του ότι είναι λίγο χαλαρός ο κος και κάποια σημεία ήταν ερεθισμένα..
Δεν ξέρω !!! Τί να σου πώ!.Το στομάχι χάλια.Το πρωί ξυπνάω και είναι λές και έχω φάει τσιμέντο.Γενικά φουσκώματα καούρες κάποιες φορές αναγούλα και εμετό.Η θεραπεία δεν έκανε τίποτα.
Τι χάπια σου έδωσε? Και μένα χάλια το στομάχι.. νιώθω λες και ανεβαίνει στο στίμα ιδίως όταν ξαπλώνω. Ανεύρισμα στην αορτή ποιος είχες πει οτι είχε?
O θείος μου.Ο γιατρός μου είχε δώσει pantium και ένα άλλο που δεν το θυμάμαι τώρα.
Πάντως αν θες καλό γαστρεντερολόγο μπορω να σου προτείνω.. είχα πάει σε έναν πριν κανα μήνα δεν έμεινα ευχαριστημένη μου έδωσε laprazole που μου ξεκίνησαν για κάποιο λόγο τις πρώτες έκτακτες (είναι στις αντενδείξεις) και τώρα που πήγα σε αυτόν χθες είδα διαφορά μου φάνηκε πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Σε ζάλισα βραδιάτικα:o
Τι με ζάλισες ρε πλάκα κάνεις.Εδώ είμαστε για να λέμε τα προβλήματά μας σε άτομα που μπορούν να μας καταλάβουν οπότε μίλα μου όποτε θέλεις.Ο γιατρός που πήγα καλός είναι.Οι δικές μου αρρυθμίες δεν έχουν σχέση με χάπια.Τις έχω απο παλιά.
Μωρέ εντάξει για τη γαστρίτιδα λέω για να μην ταλαιπωρείσαι και με αυτό.. Οι έκτακτες που είχα/έχω δε ξέρω πότε θα φύγουν τελείως.. να πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα απο τι είναι, πρώτη φορά με έπιασαν πριν ξεκινήσουν όλα τα άλλα την ώρα που έπεφτα για ύπνο αλλά δεν καταλάβαινα τι έιναι και διήρκησε κανά 2-3βράδια μετά τις είχα όσες μέρες έπαιρνα τα laprazole και ξανα την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν άρρωστη.. βγάλε άκρη τώρα. Επίσης άσχετο αλλά νομίζω έχεις αναφέρει ότι έχεις σπουδάσει σε 2-3σχολές??
Ναι έχω περάσει απο 2 σχολές(δεν τελείωσα ακόμη,χρωστάω μαθήματα) και τώρα πήγα σε μία 3η.Οι έκτακτες κατα κανόνα είναι χωρίς κίνδυνο.Πάνε σε έναν καρδιολόγο εαν θέλεις για να σου φύγει το άγχος.
Πάω έχει βαρεθεί να με βλέπει.. μπράβο, και εγώ αυτό ήθελα να πάω σε 2-3σχολές αλλά μόνο μία έχω βγάλει:( ελπίζω να περάσουν όλα και να πάω σε καμιά σχολή ακόμη. Καλό βράδυ!
οτι θέλεις μπορείς να κάνεις.χαλαρά και όxι άγχος.Σε αφήνω τώρα πάω για ύπνο.τα λέμε.καλό βράδυ!
Τζον τι λέει όλα καλά και σήμερα?
Όλα good.Εσύ;
Εγώ έτσι και έτσι, μπράβο πάντως φαίνεται πως με τα lobeta είσαι σε καλό δρόμο περιμένω πως και πως να πας και στον ηλεκτροφυσιολόγο να δούμε τι θα πει.