Σε τι βαθμό? Τα ξεπέρασες και πως?
Printable View
Σε τι βαθμό? Τα ξεπέρασες και πως?
για πειτε....πως ξεπερνιουνται αυτα τα αθλια σωματικα???
Αυτος ο κομπος στο λαιμο που μονο οταν κοιμηθω δε με ενοχλει....και νευροπονοι φουλλλλλ...
Αυτόν τον κόμπο τον έχω και εγώ αλλά δυστυχώς έχω και άλλα, πάντως Μάρω εφόσον αναγνωρίζεις το άγχος σου συνειδητοποίηαε πως όλα είναι από αυτό και χτύπα το είτε με φάρμακα ομοιοπαθητικά με αδιαφορία κάτι.. στο λέω εγώ δεν έχεις τίποτα εκτός απο διαταραχή άγχους φυσικά:(
πιο πολυ μιλωντας αρχικα φαινετε πολυ δυσκολο απο αμιλητος σχεδον να καταληξεις να μη βαζεις γλωσσα μεσα σου αλλα επειδη καταλαβα που ηταν το προβλημα εκανα παρεα με μια που μιλαγε συνεχεια για να μαθω κ γω τη τεχνη..
το παραξενο ειναι οτι ενω δε τεριαζα μ αυτη επερνα καπιες ιδεες απο αυτη που με βοηθουσαν παρατηροντας τη κ μαλιστα ειχα παρατηρισει οτι κ αυτη εκανε το ιδιο..
μετα απο ενα χρονο που μιλαγα μαζι της μπορω να πω οτι τελικα εγινα πολυ πιο ομηλιτικος απο πριν παροτι στο τελος μονο που δε βριστηκαμε αλλα δεν ειχα καπια αλλη πιο ευκαιρη λυση απο το να κανω κατι καλυτερο απλα την εβλεπα σα σεμιναριο επικοινωνιας μια κ ειχε ταλεντο σε αυτο το θεμα αλλα ηταν πολυ κακος ανθρωπος κ δε τεριαζαμε καθολου.
βασικα η αλαγη που μου συνεβει ηταν πολυ μεγαλη αλλα αυτο δε σημαινει οτι αλλαξα αποψεις απλα διαφοροποιηθηκε ο τροπος που της εκφραζα προς τα εξω δηλαδη απο κει που δεν εξωτερικευα σχεδον τιποτα εκανα στη συνεχεια το ακριβως αντιθετο δηλαδη μιλαγα για τα παντα.
Εγώ πάλι μιλάω λέω σε όλους τι αντιμετωπίζω άλλες φορές μιλάω για άσχετα δε ξέρω... μέχρι και εδώ για να μιλάω μπήκα πφφ..
θυμαμαι ακομα την ατακα που μου ειχε πει οταν τη γνωρισα δε μιλας κ πολυ ε? χαχαχχαχαχχα..
χαχαχχα.dcat κι'εγω μια απο τα ιδια...σε ολους μιλαω για το προβλημα μου....αλλα δεν ξερω αν κανει καλο να το συζητας με ανθρωπους που δεν το εχουν περασει...δεν ξερω αν μπορουν πραγματικα να βοηθησουν...ωστοσο βρηκα ενα βιβλιο στο ιντερνετ αλλα φοβαμαι πως αμα το ποσταρω εδω θα με διαγραψουν απο το φορουμ...
εσυ τι παραπανω σωματικα εχεις ??
Θες να μιλήσουμε από μσν? Καλύτερα? ή σκάιπ είχα κάνει παλιά για 1εργασία στη σχολή θυμάμαι?
Τώρα σε έχασα αλέξανδρε εννοείς οτί πριν αρχίσουν τα σωματικά να μιλάς??
ε ναι αμα χτυπησεις κοκκινο μετα ειναι πιο δυσκολο..
εμενα παντως θυμαμαι που στο σκαιπ μου εκανε ετοιμα φιλιας ενας παππους απο το μπαλι που με βρηκε δε μπορω να καταλαβω χαχα
Στο σκαιπ κιόλας.. καλό! Τωρα εσύ είσαι καλά?
ρε παιδια εχω σκαιπ.θελετε να τα λεμε και απο εκει?dcat κατεβασε το κι'εσυ.ειναι τζαμπα.
Γιατί δε το λες με σιγουριά???
Μάρω στείλε προσωπικό μνμ τη ονομα σου στο σκάιπ πάτα πάνω στο όνομα μου εδώ σου έστει εγώ 1χθες
ταλαντευομαι βασικα..
η αληθεια ειναι οτι προδιαθεση εχεις για παντα αλλα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τη σταματησεις κατα 99%
ειναι συγκεκριμενη η κατηγορια των ανθρωπων που τους χτυπα αυτη η κατασταση κ δεν ειναι τυχαιο απολυτως τιποτα..
οπως ακριβως υπαρχει κ μια κατηγορια ανθρωπων που εχουν προδιαθεση να καραφλιασουν καπια στιγμη η προδιαθεση για καραφλα θα υπαρχει παντα.
Μάρω περίμενε το προσπαθώ.. γιατί?????? Τί έχουμε εμείς???:confused:
dcat νομιζω πως πασχουμε απο φοβικη νευρωση....Διαβαζω ολη μερα σημερα ενα βιβλιο στο ιντερνετ που με αντιπροσωπευει απολυτα και που πιστευω θα βοηθησει ....αλλα οπως ειπα και προηγουμενως φοβαμαι να το ποσταρω μη με κανουν delete απο το φορουμ...
αλεξανδρε σου εστειλα σε πμ το σκαιπ μου ....
Προσπαθώ να ανακτήσω τον κωδικό στο σκάιπ από παλιά αλλά κάτι πάει στραβά.. :(
Προσπαθώ να ανακτήσω από παλιά τον κωδικό στο σκάιπ αλλά κάτι πάει στραβά
Μου έστειλαν μέιλ έβαλα νέο κωδικό αλλά δε με βάζει τι να πω..
Μπα με κούρασε θα προσπαθήσω άλλη στιγμη :(
Μάρω τα κατάφερα πρέπει να σε βρήκα στο σκάιπ, 66psy τι chat είναι αυτό δε το ξέρω
μια από τα ίδια καρδιοπαθείς από φαντασία και εγώ,
κοντεύω να μάθω όλες τις αρρώστιες και όλα τα
φάρμακα απέξω... :( τι να πει κανεις .......
Έχεις πάει σε κάποιον ειδικό να σου πει τη γνώμη του? Πόσο καιρό τα αντιμετωπίζεις?
και εγώ είμαι για σκαιπ.Ομαδική ψυχοθεραπεία και έτσι ?
Μάρωωωω που είσαι?! Δε συγχρονιζόμαστε.. Τζον όπως βλέπεις στην προσπάθεια είμαστε..
steilte mou se prwsopiko mnm ta onomata sas sto skype.
Πρώτα από όλα φαντάζομαι οτί καταλαβαίνεις και συ ότι για να κρατάει τόσα χρόνια χώρίς να έχεις πάθει κάτι δε κυνδινεύει η ζωή σου, δεύτερον θα ήθελα να μου πεις αν είχε διαφορά η γνώμη των γιατρών στο εξωτερικό με του εσωτερικού και τρίτον πόσο καιρό παίρνεις αγωγή και αν έχεις παρατηρήσει την παραμικρή αλλαγή.
οι γιατροί ήταν πιο επαγγελματίες στην συγκεκριμένη χωρα που ήμουνα,
και όλους όσους είδα άξιζαν. για να γίνεις
γιατρός εκεί είναι λίγο δύσκολο οποτε
μονο αυτοί που αξίζουν περνούν τον τίτλο.
όσο για την ελλάδα που και η κουτσή μαρία
γίνετε γιατρός, έχω να πω ότι έχω πέσει
πάνω σε αριστους γιατρούς αντάξιοι
με αυτόν του εξωτερικού, και έχω πέσει
και σε άσχετους που δεν ενδιαφέρονται
και πολλοί για τον ασθενή αλλα για την τζεπη τους.
ωστόσο μπορείς και στην ελλάδα να βρείς άριστο
γιατρό ο οποιος θα ενδιαφερθεί και θα σε βοηθήσει
και δεν είναι ανάγκη να πας εξωτερικό.
απλά εγώ για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
ζούσα μόνιμα εκεί για αυτό πήγα.
όσο για το effexor 1,5 χρόνο με έχει βοηθήσει πολυ,
αλλα μάλλον θα το αλλάξω γιατί μου φέρνει πολύ
κόπωση και κομμάρες.