σκεψου οτι η κοπελα σημερα απο το πρωι θα σκεφτεται οτι θα πας κανονικα στο ραντεβου του καφε και θα τα παιρνει ακομα περισσοτερο. Τωρα που θα πας για τα ρουχα πες της οτι δεν πηγες κιολας μη κανει σεναρια
Printable View
σκεψου οτι η κοπελα σημερα απο το πρωι θα σκεφτεται οτι θα πας κανονικα στο ραντεβου του καφε και θα τα παιρνει ακομα περισσοτερο. Τωρα που θα πας για τα ρουχα πες της οτι δεν πηγες κιολας μη κανει σεναρια
μου ειχε πει να παω σπιτι της για τα πραγματα μετα τις 8 (θεωρησα οτι το εκανε επιτηδες για να δει αν θα πηγαινα η οχι στο ραντεβου, λαθος σκεψη?) της ειπα πως θα πηγαινα στις 8.30 για να πηγαινα μετα για προπονηση crossfit που τυχαινει να ειναι κοντα στο σπιτι της, βασικα μενουμε 2χλμ μακρια. Οταν πηγα σπιτι της ηταν τερμα ψυχρη, μου ανοιξε την πορτα και απλα μου εδειξε που να αφησω τα πραγματα πηγαινοντας στην κουζινα. τα αφησα στο δωματιο της, βουτηξα και μια φωτογραφια μου που την ειχε στον τοιχο της και εφυγα. Μετα την προπονηση περνοντας εξω απο το σπιτι της για να παω στο αυτοκινητο μου, δεν κρατηθηκα και την πηρα τηλ να μιλησουμε, μου ανοιξε και ανεβηκα σπιτι της. Δεν ειπαμε πολλα, μονο επαναληψη βασικα καναμε (kerasi ξερω τι θα πεις αλλα δεν κρατηθηκα) του τη εγινε χθες. ΤΟ διαλυσαμε οριστικα απ οτι φαινεται, :( ειμαι στεναχωρημενος αλλα δυστηχως δεν ξερω πως να της δωσω να καταλαβει πως δεν τρεχει τιποτα και πως ειλικρινα ειμαι ερωτευμενος μαζι της.
Αλεξανδρε δεν την απατησα την κοπελα ρε φιλε, δεν ξερω γιατι εχεις αυτο στο μυαλο σου, παρεξηγηση εγινε και προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου
Προβλεπομενα φιλε μου γι αυτο στα ειπα απο νωρις γτ ξερω τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις. Κατανοητο βεβαια λογω της εντασης. Με τα πραγματα ενταξει?
δεν ξερω καν αν τα ειδε, μου ειπε να τα αφησω καπου στο δωματιο της και εφυγα. εκανα μ@λ@κι@ που πηρα την φωτογραφια μου λες? ανωριμοτητα φουλ ε?
Τι εννοεις πηρες τη φωτο σου?
οταν της πηγα τα πραγματα μου ανοιξε την πορτα και μου εδειξε ενα μερος στο δωματιο της για να τα αφησω, εκεινη πηγε στην κουζινα, πηγα στο δωματιο να αφησω τα πραγματα και βουτηξα φευγοντας μια φωτογραφια μου που την ειχε στον τοιχο της
Δεν ειναι καλη κινηση γιατι δειχνει οτι εχεις νευρα. Τωρα προσπαθησε να ηρεμησεις και θα σου προτεινω καποιες ιδεες για περαιτερω.
ναι το ξερω, το μετανιωσα με το που βγηκα εξω απο το σπιτι της. για πες τι εχεις στο μυαλο σου? στειλε πμ αν θελεις
Εγω παντως στην θεση της κοπελας οσον αφορα τη φωτο θα νομιζα οτι την πηρες γιατι δεν θα ηθελες να την εχω. Ισως και καλα να εκανες διοτι βλεπω οτι το παρατραβαει. Ενταξει ειπαμε.....ή μπορει να θελει να σε τσουρουφλησει λιγο. Εγω λεω μη την ξαναπαρεις καθολου. Φτυστην και ξαφνικα οταν συνειδητοποιησει οτι τελειωσατε θα σε παρει εκεινη σιγουρα. Τωρα ειναι τερμα ψυχρη εκ του ασφαλους διοτι ξερει οτι τρεχεις απο πισω.
αιφελ τα παιχνιδια φτυνω να κολλησει και αλλου τετοιου ειδους στρατηγικες ποτε δεν μου αρεσαν, παντα ελεγα αυτο που νιωθω με το οποιο κοστος, δεν την ενοχλω ξανα, της το ειπα κιολας φευγοντας
εκεινη παντως απο χθες που εγιναν τα σκηνικα ενεργοποιησε καπακι το facebook ηδη εχει βαλει πλωρη για αλλες θαλασσες
Μπορει να ενεργοποιησε το φεις για να βλεπει τι κανεις. Κοιτα δεν νομιζω να χωρισατε οριστικα θα ηταν κουφο. Δεν σου λεω φτυστην για να κολλησει αλλα για να καταλαβει οτι χωρισατε. Τωρα δεν πενθει για την σχεση που εχασε διοτι ξερει οτι εχει την επιλογη να γυρισει και οτι εσυ εισαι εκει. Εγω θεωρω οτι αν την αφησεις ησυχη θα τρομοκρατηθει. Απο την αλλη να ξερεις οτι και να θελει να σε συγχωρησει δεν θα το κανει πριν σε ψησει πρωτα διοτι εχει και μια αξιοπρεπεια.
το φεισμπουκ το ειχαμε κλεισει και οι 2, εκεινη το ανοιξε ξανα χθες μετα τον χωρισμο. εχω και εγω αξιοπρεπεια ομως και οσο και αν την θελω οσο και αν προσπαθω για την σχεση μας καποια στιγμη βλεποντας καμια ανταποκριση θα κουραστω.
Θα τελειωσει μια σχεση με προοπτικη για μια μαλακια, για μια παρεξηγηση, αυτο ειναι που δεν μπορω να χωνεψω
θα σου στειλω πμ για να σου πω ακομα πιο ξεκαθαρα τι ενοω κ ο κυριος ας μου δινει υπομονη γρρρ..
ναι Αλεξανδρε οποτε μπορεις φιλε
οχι, το φανταστικα πως θα το ενεργοποιουσε (εχει ακομα φιλους πρωην και κατα καιρους μιλουσε μαζι τους, γιαυτο τα κλεισαμε και οι 2) και την εψαξα στο google
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες αιφελ
Καλα μη στεναχωριεσαι!!! Αν τελικα χωρισετε δεν θα ειναι ο λογος ο καφες αλλα η αφορμη. Δεν χωριζουν ετσι οι ανθρωποι. Μια κριση περνατε.
μα να ηταν κατι χειροπιαστο, ενα ολισθημα κατι τελος παντων που να ειχε δικιο να με χωρισει, αλλα για μια μαλακια ειλικρινα δεν μπορει να το χωνεψει το μυαλο μου
το χειροπιαστο "ολισθημα" , ηταν το οτι εχασες την εμπιστοσυνη της.
η αλλη δεν μπορει να ξερει τι κανεις η δεν κανεις πισω απο την πλατη της.
αν δεν σε εμπιστευεται, ειτε κανεις ειτε οχι, ειναι το ιδιο ακριβως...
δες την συνολικη εικονα.
δεν ηταν μοναδικο περιστατικο για να το ξεπερασει. ειχατε τετοια θεματα με την διαχυτικοτητα σου και παλια και στραβωνε.
ανακαλυπτει τυχαια και ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (αυτο ειναι το πιο σημαντικο) οτι πισω απ την πλατη της εισαι οσο διαχυτικος θα μπορουσες να εισαι με μια που ξερει οτι δεν εχετε τπτ ιδιαιτερο και επιπλεον κανονιζεις συναντηση που δεν ξερει.
τι ηθελες να σκεφτει?
αστην να ηρεμησει αφου δεν δεχεται συζητησεις κι αν επικοινωνησει η ιδια, ξαναπροσπαθησε.
εννοειται οτι μεχρι να σιγουρευτεις οτι πεθανε καθε ελπιδα, μη τυχον εχεις επικοινωνια με την φιλη, γιατι θα επιβεβαιωσεις τις αδικες υποψιες της.
εναλλακτικα, παρε μια 15μερη αδεια ΑΜΕΣΑ, αγορασε ενα ταξιδι για δυο καπου στην ευρωπη και ζητα της να πατε εκει μαζι να της εξηγησεις ποσο ασημαντο και αδιαφορο για εσενα ηταν αυτο που εγινε και "εξηγησε" της το σε ολα τα ρομαντικα μερη της πολης και του δωματιου που θα πατε, για κανα 15μερο σερι!!! ;):rolleyes:
Remedy δεν της δινω αδικο, αν διαβασεις το 1ο μου ποστ μιλαω για το ποσο απογοητευμενος νιωθω για τον εαυτο μου. Εχει απολυτο δικιο σε ολα, δεν μπορει να ξερει τι γινεται πισω απο την πλατη της αλλα θα επρεπε να με εμπιστευεται. Ειμαστε πολλες ωρες μαζι μεσα στην ημερα και τις νυχτες της περναμε παντα μαζι. Στους 7 μηνες να εχουμε κοιμηθει χωρια και 10 βραδυα. Και να ηθελα να δω καποια αλλη δεν θα ειχα τον χρονο.
Ειχα προγραμματισμενο ταξιδακι για το καλοκαιρι αλλα δεν το βλεπω να γινεται :(
βλεπω να ακουληθεις παλι το ιδιο σκεπτικο ενω δε σε βγαζει καπου
δηλαδη οι ανθρωποι δεν εμπιστευονται τους αλλους επειδη τους το ζητας απλος αλλα επειδη εισαι για να σου εχουν εμπιστοσυνη.
πχ οταν της ζητας να σε εμπιστευεται ενω σε κανει τσακωτο να κανεις πραγματα που δε της αρεσουν ετσι σκεφτεται οτι ενοεις τα αντιθετα απο αυτα που της λες.
ουτε μου φαινετε καλη ιδεα να μη πας πουθενα κ να κατσεις εδω δηλαδη κ τι θα βγει θα αλαξει κατι μπα χειροτερα θα ναι
Μιλησατε σημερα καθολου?
καταρχασ αρχισε απο τα βασικα μη λεσ τα προσωπικα σου στο ιντερνετ αυτο ειναι κατι βασικο
παιδια το θεμα θεωρειται ληξαν. τελειωσαμε οριστικα, αυτα που ακουσα πριν απο λιγο με καραφλιασαν εντελως.
elis εχεις ενα δικιο φιλε αλλα νομιζω η ανωνυμια παραμενει, αν εννοεις μηπως και το διαβασει η κοπελα θα σου ελεγα δεν με ενδιαφερει, απλα δεν καταλαβα μια συμπεριφορα και ζητησα βοηθεια απο αγνωστους (λογο της αμεροληψιας τους). Εξαλλου φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης ειναι αν δεν πεις τα προσωπικα σου τι αλλο θα πεις?
Τι ακουσες δηλαδη? τι εγινε?
ειναι πολλα kerasi μου και θα πρεπει να γραψω σεντονια, ειλικρινα δεν ειμαι σε φαση να γραψω, πριν λιγο γυρισα σπιτι απο το δικο της
deus δεν έχω παρακολουθήση την όλη συζήτηση μόνο το πρώτο διάβασα, μακάρι να είχα και εγώ 1αγόρι με κατανόηση σαν εσένα το δικό μου απλά χειροτερεύει την κατασταση μου με το να φωναζει λέγοντας μου ότι όλα είναι στο μυαλό μου και βλακείες εν τω μεταξύ έχω σωματικά θέματα. Τέσπα απλά πες της οτι την αγαπάς και ότι είσαι δίπλα της αυτό μόνο θέλει δε θάλει εσύ θα την αγαπάς πες της το πραγματικά μέσα από την ψυχή σου και στη συνέχεια δώσσε της λίγο χώρο και χρόνο όσο χρειάζεται όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα πρέπει να είμαστε δυνατοί ελπίζω να σου πάνε όλα καλά.
σου λεω οτι αυτη ξερει τι σκεφτεσαι ενω της μιλας κ ειναι σε θεση να καταλαβει αν τα πιστευεις οσα λες για να σου λεει οτι εισαι πονηρος θα ενοει οτι τη θες για να περνας τα βραδυα σου μαζι της κ οταν σε βλεπει να μιλας με αλλες σκεφτεται οτι απλα παιζεις μαζι της κ με την αλλη επισης.
Μου εθεσε καποιους ορους τους οποιους βρηκα υπερβολικους, δεν τους δεχθηκα, ηταν ανενδοτη, τελειωσαμε, τοσο απλα
Της ειπες εσυ αυτη τη φορα τελειωσαμε δηλ?
μοθ ζητουσε πολλα και αρνηθηκε το αυτονοητο οποτε δεν γινοταν, δεν σας βοηθαω να καταλαβετε το ξερω αλλα δεν μπορω να πω περισσοτερα
κατι θα ξερει, τοτε.
αν οχι για σενα, τουλαχιστον για τα δικα της αισθηματα. οποτε, αστην να παει στο καλο.
ετσι κ αλλιως καπια στιγμη θα τελειωνε αφου κ γω που ειμαι παρομιας τακτικης μια ετσι κ μια αλλιως βλεπεις οτι δε με πολυπιανεις σε οτι λεω
εσυ πχ την την εγραφες σε οτι σου ελεγε κ μετα εψαχνες στο ιντερνετ διαγνωσεις ετσι προκοπη δε γινετε οπως καταλαβαινεις.
μιση ωρα πριν διαβασει το μηνυμα που ειχα στειλει, ειμασταν μεσα στα μελια, αγαπες φιλια αγκαλιες. αν εψαχνε αφορμη να το ληξει δεν θα ηταν ετσι.
τωρα οσο αφορα εμενα ισως να φοβαται μηπως το ξανακανω οσο και αν επεμενα πως δεν υπηρχε περιπτωση.
Τι να πω, ας παει στο καλο :(
α δηλαδη οπως το σκεφτομουν ακριβως μες της αγαπες κ τα φιλια κ σκεφτοταν οτι τη θες μονο γι αυτο.κ ομως δεν ειναι ετσι θα εκνευριζοταν χωρις να το εδιχνε..
εγω μεχρι στιγμης θα στοιχηματιζα οτι οτι συζητιση θα εκανες με εμενα την ιδια περιπου θα εκανες κ μ αυτη κ αν θες να ξερεις εγω πραγματι ειμαι ενας πολυ δυσκολος ανθρωπος που ειμαι πολυ εκλεκτικος κατα βαθος περα απο αυτο που διχνω προς τα εξω
επισης οσο για τα επεισοδια ζηλοτυπιας που ελεγες δε μου κολαει κ τοσο οτι εκανε τετιο πραγμα αυτη πιο πολυ θα μου κολαγε οτι το εκανες εσυ αυτο.
παντως αυτο που ελεγες ισχυει τετιοι ανθρωποι συνηθως ειναι πολυ θερμοι εστω κ αν δε τους φαινετε καθολου κ μου φαινετε ανοικουστο αυτο να σε ενοχλει.. μεχρι τωρα εγω
δε πιστευω οτι εσεις οι δυο θα συνενοηθειτε ποτε οσο κ αν το παλεψεις.. αν λοιπον δε μπορεις να παρεις τα ματια σου απο πανω της ετσι οπως τη βλεπεις πρεπει να ξερεις οτι οπιος εχει τα γενια εχει κ τα χτενια αφου αν σου αρεσει τοσο πολυ το εξωτερικο της καλουπι θα σ αρεσει κ το εσωτερικο της αλλιως πολυ απλα δε κανει για σενα...
εσυ τα θες ολα δικα σου βασικα κ να κοιμασαι μαζι της κ να την κανεις κ οπως τη θες ολα στα μετρα σου.
ακομα δε το καταλαβες?
αυτη ετσι ειναι κ δε θα αλαξει οτι κ αν πεις
αν δεν αντεχεις το χαρακτηρα της τοτε να μη σου αρεσει ουτε κ η εξωτερικη της εμφανιση