Μάλιστα. Για πες ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, τι τους λες εσυ και μετα η ιδιοκτήτρια το λέει αλλιως;
Printable View
Μάλιστα. Για πες ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, τι τους λες εσυ και μετα η ιδιοκτήτρια το λέει αλλιως;
Δεν νομίζω οτι έχει σχέση αυτό ξεφεύγουμε απο το θέμα! Σε σχέση με αυτό που ανέβασα αρχικά μπορείς να μου δώσεις καποια συμβουλή;
Ναι δεν έχει άμεση σχέση, ετσι απο περιέργεια στο ρώτησα. Στείλε μου στα πμ αν δε σε πειράζει να καταλάβω. Τώρα για το αρχικό θέμα απο την ημέρα που έγινε, πρόσεξες κατι διαφορετικό με τη διευθύντρια, μήπως σε κάλεσε να μιλήσετε, μήπως απο γονείς κατι; και θα σου πω παρακάτω. By the way εννοείς οτι η ιδιοκτήτρια δεν είναι εκπαιδευτικός;
Καλησπερα σου μελος εννοειται κ δεν θα παραιτηθεις ειναι πολυ κλασικο προβλημα αυτο το οποιο αντιμετωπιζεις κ η σταση σου τους κανει να φερονται χειροτερα για να σε κανουν να νιωθεις χαλια,πανω απο ολα να μαθεις να φαινεσαι ψυχαραιμη κ οτι δεν σε επηρεαζει κατι απο ολα οσα κανουν ετσι θα δουν οτι δεν εχει νοημα να προσπαθουν να σε εκνευρισουν,θελει βεβαια χρονο κ υπομονη για να καλλιεργησεις μια ψυχραιμοτερη σταση απεναντι τους,Καλη δυναμη!