Σωστή σ βρίσκω, θα βρείς μην αγχώνεσαι είσαι μικρή ακόμα...
Printable View
καμια συμβουλη για να ''ριξω'' τον καινουργιο? τι περιμενετε εσεις οι αντρες βασικα απο εμας? τι ειναι αυτο που ψαχνετε σε μια γυναικα? εκτος απο ομορφια που ξερω οτι στα ματια του τουλαχιστον με θεωρει αρκετα ομορφη! τι ειναι αυτο που σας τραβαει να κανετε μια μονιμη σχεση?
ειμαι πολυ σιγουρη!!! θελω κατι σταθερο στη 2ωη μου επιτελους..βαρεθηκα τα περα δωθε..βασικα ποτε δεν μου αρεσαν...ουτε οι γνωστες ''φασεις'' αλλα ουτε οι ξεπετες..και πλεον ναι..θελω εναν ανθρωπο που να μην παιρνει τα ματια του απο πανω μου! να νοια2εται για μενα,να νιωθω πως εκει εξω υπαρχει καποιος που με σκεφτεται εστω και λιγα λεπτα τη μερα,μια αγκαλια και λιγη τρυφεροτηρα...αυταααα.......
Κοίτα συγκεκριμένα είναι πολλά,Αλλά κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή..Π.χ με έχει τραβήξει γυναίκα γιατί είχε πολύ ωραίο χαμόγελο,ήταν συνέχεια μ μια καλοσύνη Και γέλαγε συνέχεια μ τα αστεία μ .Μ έχει τραβήξει γυναίκα που ήταν ντροπάλη και πολύ σοβαρή
Ανάλογα άμα έχεις χημεία μ τον αλλόν Αλλάζεις τα πιστευώ σ πάνω στ τ θα σ άρεσε
Αλλά θα σ πω μερικά Standard:
1.εμφάνιση
2.να είναι γλυκιά
3.καλή
4.όχι ψώνιο
5.Χαμογελαστή μ ωραίο χαμόγελο
μακαρι να μην αλλαξειι..ε τωρα νταξει δεν ειναι φιλικο πιστευω ολοοο αυτο το ενδιαφερον απο τη μερια τουυ! ειναι κατι αλλο και ειναι και ελευθερος και δεν τρεχει τιποτα με καμια και γιατι να μιλησει για μενα σε ολουςς? τι του ημουνα? τι του ειμαι? δεν σε παιρνει φιλος σου το χαραμα τηλεφωνο και σου λεει θελω να σε δω! στο πρωην δεν νομι2ω να γυρισω.....δεν θα αντεξω....θα ΞΑΝΑ πληγωθω!
αυτος μου εχει πει οτι τα εχω ολα αυτα........και επισης οτι ειμαι πολυ ενδιαφερον ανθρωπος,πολυ ωριμη(στο μυαλο),οτι τον νοια2ομαι και του αρεσει,οτι εχω μια οικειότητα απεναντι του και του αρεσει και οτι ειμαι δυναμικη και ισχυρογνώμων και πολυ περιεργη στις προτιμησεις μου που και αυτο του αρεσε...
Να μιλήσετε και να βγείτε οι δυο σας έξω,Σινεμά,ποτό,βόλτα....Τα υπόλοιπα θα έρθουν...
και το προτεινω εγω? ή να περιμενω? βασικα σκεφτηκα να του δωσω το γουρι μου( ενα μικρο βραχιολακι ειναι με ενα μικρο σταυρο πανω.)για να του πανε καλα τα πραγματα πριν τις πανελλήνιες αλλα δεν ξερω πως θα το παρει και αν θα του αρεσει σαν κινηση...η θα φανω υπερβολικη...
Αμα δεν στ προτείνει αυτός θα τ προτείνεις εσύ.
Εντάξει δεν νομίζω να φανείς υπερβολική
τον ρωτησα πριν λιγες μερες ποτε θα τον δω μου ειπε μετα τις πανελληνιες αλλα οταν του ειχα προτεινει εγω να βγουμε για καφε εφαγα ακυρο! οποτε ας κατσω στη γωνιτσα μου και αμα θελει ας το προτεινει αυτος..και μου ειχε πει οτι με βλεπει σαν φιλη και οτι δεν θελει να μου δινει ελπιδες αλλα μετα αρχισε το ενδιαφερον και τα μηνυματα και τις 2ηλειες κκαι μου ειπε οσα σου ειπα πιο πανω και οποτε με βλεπει φιλια αγκαλιες και ενδιαφερον...καθε φορα!
Κουκλιτσα...ξέρεις Οτι Εισαι νεα?Το ξέρεις...
Ξέρεις Οτι Έχεις όλη τη ζωη μπροστά σου?Το ξέρεις...
Ξέρεις Οτι μετα την μαθητική ζωη αρχιζει η φοιτητική....?Το ξέρεις
Παρατα τον μουρλο,κοίταξε τον εαυτο σου γιατι θα ναι ο μόνος που θα σου εχει απομείνει κι Οτι σε βαραίνει,σε χαλάει ψυχολογικά αστο...
Δεν εχει νόημα να κουράζεσαι...
Αααα κάτι τελευταιο...το ξαναζεσταμενο ειναι...χάλια!!
Το πισωγύρισμα δεν είναι καλό κατά 85% θα το μετανοιώσεις. Ο πρώην σου θέλει να γλυκαθεί μετά το χωρισμό του άσχετα αν το παίζει ανετος κτλ. Τέλειωσε με τα διαβάσματα σου και αν δεις πως το άλλο παιδί κάνει αρκετά για να σε κερδίσει δώσε του την ευκαιρία!