:) Καλά ε? απίθανο αυτό με το βογγητό. Μ\'έκανες καί γέλασα. Νά σαι καλά.
Δεν πηγαίνατε κι εσείς σε κανένα ξενοδοχείο?
Printable View
:) Καλά ε? απίθανο αυτό με το βογγητό. Μ\'έκανες καί γέλασα. Νά σαι καλά.
Δεν πηγαίνατε κι εσείς σε κανένα ξενοδοχείο?
Κι η πεθερά μου χήρα ήτανε. Μέχρι που της βρήκαμε άντρα και ησυχάσαμε. Απλή τύχη...........
Η δική μου έχει άντρα. μια χαρα είναι απλώς επειδή τον πήρε με συνοικέσιο δε θέλει ούτε να τον βλέπει κι ας εχουν περάσει χιλια χρονια γάμου
Αυτή είναι πιο δύσκολη περίπτωση απ\'τη χήρα. Τη βλέπω να τον χωρίζει και να μετακομίζει μόνιμα μαζί σας. :)
Άστα βράστα είναι οι καταστάσεις, απλά σου εξηγώ ότι αν δεν αφήσεις περιθώριο δεν μπορούν να σε επηρεάσουν οι τρίτοι. Έχω κι άλλα παραδείγματα αλλά δεν μπορώ να τα αναφέρω εδώ....το ρεσουμέ ας πω. Έναν άνθρωπο που αγαπώ τον έχουν τόσο συκοφαντήσει σε μένα, πιο΄πολύ δε γίνεται. Δεν κατάφεραν τίποτα. Δυνάμωσαν πιο πολύ την αγάπη μου.Αν θέλαμε ως τώρα, μπορούσαμε να τους δώσουμε πολλά περιθώρια να μισήσουμε ο ένας τον άλλον.Όταν όμως υπάρχει αληθινός έρωτας ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. Αυτό που κατάφεραν ως τώρα ήταν μάλλον το αντίθετο.......
Τη συνέχεια δεν την ξέρω. Το έργο παίζεται ακόμη.............το τέλος θα δείξει.
σου ευχομαι να πάνε όλα καλα μάγδα και να έχεις δίκιο εσύ που εμπιστευεσαι τον άνθρωπό σου. Oσο για μένα απλά έκοψα ενα ηλιολουστο πρωι τη καλημέρα γιατί δεν αναλώνομαι σε ανίατες περιπτώσεις. Μια χαρά είμαστε τώρα με τον άντρα μου και ελπίζω πως ακόμα η φλογίτσα σιγοκαίει και από τις δύο πλευρες και πιστεύω πως επιτέλους θα φορέσω εκείνο το διαβόητο νεγκλιζέ κι ας παλιωσε;)
:) ε βέβαια θα το φορέσεις. Κάτι τέτοια εμπόδια ανάβουν και τον πόθο περισσότερο.Ουδέν κακόν αμιγές καλού!