-
Bικυ γεια σου! Eχω κρισεις εδω και 10 μηνες αλλα σπανια. Tο θεμα μου ειναι οτι εχω μεγαλο φοβο για σχεδον τα παντα!! οπως καταλαβαινεις με εχει περιορισει αρκετα και δεν μπαινω μονη μου σε κανενα μεταφορικο (εκτος απο ταξι και αν ειναι αναγκη) δεν μενω μονη σπιτι αστα χαλι.
-
-
Το ρημάδι το χάλι μας το ξέρω καιρό τώρα.Κ το μόνιμο φόβο. Και τι δε μου έχει στερήσει. Όμως τελευταία καταλαβαίνω ότι κάνω πράγματα που δεν είχα διανοηθεί ότι θα έκανα και με πολύ λίγα συμπτώματα.Π.χ. το Σ/Κ το πέρασα στο βουνό με ομίχλη, μακρυά από πολιτισμό και δε μάσησα καθόλου. Ήμουν και δίπλα στο επίκεντρο του σεισμού(Πάρνωνα), ε εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν αλλά δεν έπαθα κρίση. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι όσο τρελαινόμουν να το ξεφορτωθώ και το προκαλούσα τόσο περισσότερο αγχωνόμουν. Τώρα που το παλεύω πιο χαλαρά και δεν έχω πλέον αυτοσκοπό το να ξεπεράσω τους πανικούς είναι όλα καλύτερα. Υπάρχει ακόμα το θηρίο μέσα μου αλλά καταφέρνω να το κοιμίσω που κ που....
-
Kαλημερα γιωργο το απογευμα θα μπω στο messenger θελω να μου πεις νεα απο το Γιατρο σου!!
Bikυ μου και εγω στην ιδια φαση ειμαι απο την αποψη οτι δεν το σκεφτομαι ολη την ωρα και προσπαθω να κανω αυτο που ειπε ο μικρουλης αλλα σοφος Γιωργος. Δηλαδη εκεινη την ωρα αρχιζω να τραγουδαω προσπαθω να διωξω καθε σκεψη και περναει.. Kαι λεω συνεχεια \"ειμαι καλα ειμαι καλα!!\" Eπειδη το βρισκω αρκετα αστειο συνηθως γελαω και συνερχομαι καπως!!
Kυκλος ειναι και θα περασει τωρα παιρνω και βαλσαμοχορτο σε χαπια της Health Aid
κανει καλο στην διαθεση.. Aντε και καλα κουραγια
-
Γεια σας παιδια!!
βρε GIORGE 296 σου χω στειλει u2u message απο χ8ες τσεκαρε το... αν μπορεις να με βοηθησεις... πανω δεξια ειναι!!! :)
xxxxx
-
-
ελα.. σου στειλα μηνυμα... ;)
-
ΓΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ. Ο HOLLYMAN ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΥ NICK NAME.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ [[LAMICTAL]]??
-
watermark ton epigesai ton dictor???
-
nai re giorgo... please...
-
tha sto steilo avrio to proi ok ?????
-
οκ... σευχαριστω πολυ... απλα ειδα οτι ειχες θετικα αποτελεσματα γιαυτο σε πρηζω.. δε θελω να παρω μπαλα τις ταμπελεσ στις πολυκατοικίες και να πηγαινω...! και εντωμεταξυ ο αλλος που πηγα γυαλιζε λιγο το ματακι του! .. θα περιμενω αυριο! ;)
-
watermark sto stelno tora mou eipe o doctor ok
-
-
αχχχ ωραιαα ;) thanx!
βγαλε τα greeklish θα μας κραξουνν...
-
-
-
Pε γαμωτο ενω χτες ενιωθα καλυτερα παλι σημερα νιωθω εξωπραγματικα. Δεν αντεχεται αυτο... Kαι ειμαι και στη δουλεια... Aχχχχχ
-
ελα βρε Μαργκο ηρεμησε χαλαρωσε σκεψου κατι που πραγματικα σε ενδιαφέρει .
-
Γιώργο μου καλημέρα, είμαι 30.
Margo είσαι καλά, είσαι καλά, θα γίνεις καλά, θα γίνεις καλά... Κουράγιοοοο εμείς οι ομοιαπαθείς σε νιώθουμε.....
-
Καλημέρα Margo, ξεκίνα να μετράς και θα δεις οτι σε ένα τεταρτο θα έχει φύγει η ταραχή. Και γω στη δουλεια ειμαι και μ\'επιασε πριν απο λίγο το ταρακουλο και για να ξεχαστω άνοιξα το word και τοριξα στο γραψιμο........ο,τι μου κατεβαινει σκεψεις σκεψεις και πολλα χαζα, κοινως απομυθοποιηση. Αν μπορείς καντο!!! διαφορετικα σκεψου ποσοι είμαστε και όλοι μας κυκλοφορούμε ακόμα αναμεσα τους με δυνατά τα ποδια και τα χερια. Θα τα καταφέρεις!!!!!!!
-
Παιδια σαν να μην εφταναν ολα με επιασε και η κοιλια μου και ετρεχα σαν τρελλη!!
ολα τα ειχαμε αυτο μας μαρανε!!!
:D Tελος παντων εννοειται θα την παλεψουμε οπως παντα... Nαι θα αρχισω να τραγουδαω (απο μεσα μου μην νομιζετε οτι το εχασα εντελως..)
-
Πως το εξηγεις οτι σε επιασε η κοιλια σου; ψυχοσωματικό ή απλώς οι ιώσεις που κυκλοφορούν;
Μην ανησυχεις ειμαστε όλοι στην ίδια βαρκα και εχουμε πολυ ενδιαφερον ταξιδι με προοπτικη!!!
-
Ξερω γω? Mπορει να ειναι και απο ιωση... Mπορει και απο το ανχος...
-
Αν σου συμβαίνει πρωτη φορα τότε φανταζομαι ότι μαλλον κρύωσες. Αν είχες τέτοιες σωματικές αντιδρασεις και σε άλλες καταστάσεις άγχους τότε μαλλον είναι ψυχοσωματικό. Πάντα σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες μιλάω.
Ό,τι και να είναι πάντως εσύ συνέχισε δυνατα!!!! Θα περάσει σίγουρα!!!
-
Εμένα πάντως κάθε τόσο μου βγαίνουν καινούρια συμπτώματα από τα ψυχολογικά.Τελευταία άρχισα να έχω συχνά ενοχλήσεις στο στομάχι και την κοιλιά.Την πρώτη φορά είπα θα\'ναι ίωση,αντε και τη δεύτερη,αλλά τελικά απ\'ότι φαίνεται ψυχολογικά είναι κι αυτά,αφού μου συμβαίνει κυρίως όταν αγχώνομαι πολύ ή στεναχωριέμαι.
Με εκνευρίζει και με αγχώνει πολύ το να μην μπορώ να ξεχωρίσω αν ένα σύμπτωμα είναι ψυχολογικό ή είναι κάτι άλλο.
-
Νταλια θα συμφωνήσω 100% μαζί σου. Με αρρωσταινει να μην μπορω κι εγω να καταλάβω απο τη προερχεται. Κι οσο το εχω κατα νου τόσο πιο πολυ αγχωνομαι και γινεται φαυλος κύκλος.
Λες γιαυτο να βγήκαν τα slipad????? (μεταξύ αστείου και σοβαρού αναρωτιεμαι............ )
-
Margo ακου σύμπτωση να γελάσεις, να ηρεμήσεις κ λίγο. Είμαι κατά τις δύο στην εθνική τράπεζα, πρέπει να πληρώσω οπωσδήποτε κατι, έχω μπροστά μου 15 άτομα γενικά δε μπορώ να φύγω. Με πιάνει αφόρητος πονος στην κοιλιά, ΠΡΕΠΕΙ να πάω τουαλέτα. Αρχίζει να ιδρώνει η παλάμη, μου έρχεται εμετός,ζαλίζομαι, κόβονται τα γόνατα και η καρδιά ταμπούρλο. Αρχίζω να αμφισβητώ σκέψεις αλλά ο πόνος πλέον χτυπάει στο κεφάλι. Κρίση με τα όλα της.... Σαλτάρω, ΑΥΤΟΧΑΣΤΟΥΚΙΖΟΜΑΙ μπροστα σε 15 ανθρώπους και 20 υπαλλήλους. Και μετά με πιάνει κρίση γέλιου. -Άντε να τους ψήσεις ότι δεν είμαι τρελή-Η κακομοίρα η ταμίας είχε μείνει αναυδη.Σε δευτερόλεπτα τα συμπτώματα είχαν σχεδόν εξαφανιστει,εκτός από την κοιλιά η οποία με άφησε όταν πήγα επιτέλους τουαλέτα..... Μη μασάς κ μην ψάχνεις αν είναι ίωση ή όχι. ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ θα περάσει για ακόμα μια φορά.
-
Μπραβο Βικυ πολυ καλο!!!!!!!!!!! και βγαλμενο απο τη ζωή.....κατι παρομοιο ειχα κι εγω....
Margo δεν εισαι μονη να το ξερεις!!!!!!!!
-
xaxxaxaxaxaaaa Mπραβο παιδια και εγω μια απο τα ιδια σημερα! πονοκοιλος και παλι πονοκοιλος!!
-
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕ ¨)) ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ??
-
καλησπέρα παιδιά !!! τι κανεται πως ειστε?
-
Καλησπερα σε ολους! Σημερα εμαθα απο την οικογενεια μου σε μια σχετη κουβεντα επανω οτι εχουμε ιστορικο με σχιζοφρενειες και αυτοκτονιες... Και νιωθω και αυτο το συναισθημα ολη μερα σαν να ειναι ολα παραξενα και εξωπραγματικα.. (Και μην πειτε οτι επηρεαστηκα γιατι αυτο το συναισθημα το εχω μηνες τωρα...)
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΧΑΛΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΒΑΡΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΑ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ. ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΘΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ Κ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΑ.... ΠΕΡΝΩ ΠΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΕΡΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΑ.. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ?? ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Ο0ΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΚΛΠ?? ΑΑΑ Κ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...
-
ρε holllyman μα αυτα που λες ολοι τα πεναμε η τα εχουμε περασει , για μενα πηγαινε βρες ενα ψυχολογο και βαλε τα δυνατα σου για να επανελθεις και μην συμβιβαζεσαι με αυτο εγω καθε μερα κανω κατι που φοβαμαι να το κανω τωρα δλδ μπαινω σε τρενο , παιζω μπαλα , παω για ποτακι , φλερτάρω προσπαθω να μπω στις παλιές μου συνήθειες και είναι πολύ δυσκολο ,αλλα δεν ξερω τελευταια ειμαι πολυ καλυτερα . δοκιμασε να επανελθεις μνην φοβάσαι
-
Καλημέρα σε όλους.
Γιώργο σε χαίρομαι πραγματικά. Κ ζηλεύω-με την καλή έννοια - τη δύναμη κ την αυτοπεποίθησή σου. Εγώ πάλι έχω μεγάλες νίκες και αμέσως μετά μικρές ήττες. Όταν δλδ καταφέρνω να ξεπεράσω ένα μεγάλο εμπόδιο έρχονται τα συμπτώματα πάλι σε εμποδιάκια που θεωρούσα ότι έχω ξεπεράσει. Δεν πειράζει, αν γλυτώσεις απ΄το τσουνάμι τι σημασία έχουν τα απόνερα??? Hollyman ο Γιώργος μπορεί να έχει δίκιο. Δεν κάνει κακό η επίσκεψη σ\'ένα ψυχόλόγο. Όλα όσα σκέφτεσαι κ φοβάσαι είναι μέρος του προβλήματος. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ απ\'τους πανικούς. Βρες τρόπο να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου κ αμφισβήτησε τις αρνητικές.Margo μου μην αγχώνεσαι κ σκέψου το εξής απλό.... εαν είχες οποιδηποτε πρόβλημα τρέλας ή σχιζοφρένειας, οποισδήποτε γιατρός θα στο είχε διαγνώσει αμέσως. Έχουν τελείως διαφορετικά συμπτώματα και ενδείξεις από την κατάθλιψη κ τους πανικούς. Φιλιά κ κουράγιο
-
Παιδια εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πρεπει να βγει αυτη η αισιοδοξια απο μεσα απο τον καθενα. Πρεπει να περασει ο κυκλος... ισως να βαρεθεις να ζεις μεσα σε αυτην την μιζερια και το απιστευτο ανχος και να ξεκολλησεις. Φυσικα αυτο ειναι κατι που το παλευουμε καθημερινα.. Kαι ερχετα καποια στιγμη που το καταφερνεις..
Bικυ μου διαβασα και εγω μεσα απο το net διαφορα για αλλες διαταραχες και ομολογουμενως δεν μου κολανε πουθενα με οτι εχω. Aπλα περασα ενα μαλλον ασχημο σαβ/κο.. Yπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος!!!!
-
παιδια αυτο το π,σ,κ, εκανα πολλά πράγματα που με ευχαριστούν αλλά κανω ένα λάθος χωρις να το θέλω αναρωτιέμαι συνέχεια αν είμαι καλά .
-
έλα μου ντε. Εκει είναι το άτιμο το θέμα. Εντάξει τα συμπτώματα, οι κρισεις, οι αμφισβητήσεις λίγο πολύ όλα τα καταφέρνουμε. Πώς ορίζεις τη ρημάδα τη σκέψη σου??? Πότε φτάνεις στο σημείο ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ\'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. Πώς γίνεται να μην είσαι διαρκώς κριτής του εαυτού σου???. Είμαι καλά, τα κατάφερα? Αύριο θα τα καταφέρω ξανά? Σήμερα με τον κ..καιρο είνα κ το κεφάλι βαρυ κ η διάθεση πιο χάλια.... πάλι θα αρχίσω δυνατά το μονόλογο......Καλά κουράγια σε όλους....είμαστε πολύ καλύτερα από πολλούς σας λέω......