E? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Printable View
E? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Θα πάθεις εμμονή και μετα ποιο νοσοκομείο εφημερεύων σε πιάνει!! Δεν θα αφήσεις ιατρειο απεραστο!! Σύνελθε Θεμη μου γιατί θα αρχίσεις μετα και θα αποκτάς εμμονές και με άλλες αρρώστιες όπως είπε κ η gallow!! Ο-η gallow Αχ όλο μπερδεύομαι συγνώμη αν σου αλλάζω φύλο :-Ρ μετα δεν θα έχεις γυρισμό... Θα σκέφτεσαι όλο οτι κάτι έχεις και θα τρελαίνεσαι και μετα ποιος σε πιάνει!! Και μόνο στη σκέψη θα νομίζεις πως έχεις συμπτώματα... Εισαι υγιέστατος και να εισαι πάντα έτσι !!
Αδερφε Themis,έχεις βάλει το μυαλό σου σε ένα περιέργο μονοπάτι και σκέφτεσαι φανταστικά πράγματα.
Σήμερα ο hiv,αύριο κάτι άλλο...Πίστεψε το έχω περάσει και χαλιέμαι πολύ για το χρόνο που έχασα.
Βγες ενα πρωι στο μπαλκόνι/βεραντα/αυλή όταν βγαίνει ο ήλιος,καθάρισε το κεφάλι σου (όσο μπορείς) και σκεψου το Θεμη πριν απ όλο αυτο....
Ο μοναδικός γιατρός που πρέπει να πάμε είναι αυτός που ειδικεύεται σε θέματα ψυχικής υγείας.
Η αληθεια είναι οτι δεν φευγουν ευκολα,ακόμα έχω κατάλοιπα,αλλά κάποια στιγμή κουράζεσαι να σκεφτεσαι τα ίδια και ίδια...
Επιπλέον ασχολήθηκα με πράγματα που με ευχαριστούσαν πολύ..Αλλά ουσιαστικά αυτός που με βοήθησε βγω απο το σπίτι,το ιντερνετ και τη μαυριλα ήταν ο σκύλος μου.
Και γι αυτό το λόγο θα του έχω αιώνια ευγνωμοσύνη.
Ψυχολογο/Ψυχίατρο/Ψυχοθεραπευτή ΧΘΕΣ,αδερφέ Θεμη,μη το καθυστερείς...
Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως κολλησε το μυαλο σε μια τοσο ανοητη ιδεα. Ξερω οτι ειναι παραλογη και ομως υπαρχουν στιγμες που σκεφτομαι το συγκεκριμενο και με περνει απο κατω. Δνε ξερω αν θα βοηθησει ενας ψυχολογος, μπορει αλλα ψυχιατρος οχι, με το καλημερα χαπια....δεν... Δεν ηξερα οτι και αλλοι ανθρωποι εχουν παρομοια "κολληματα" πιστευα οτι μονο εγω εχω
Δεν ξερω δεν ειμαι των φαρμακων. ΜΙα φορα πηγα παλιοτερα σε ψυχιατρο και μου εδωσε καποια που δεν τα πηρα καν και zanax, με τα zanax 2 μερες τα πηρα σαν κοτοπουλο ημουν ιδιαιτερα το πρωι
Το θεμα μου ειναι πως θα μπορεσω να βγαλω αυτην την ιδεα που μου κολλησε αλλιως
Τα ζανάξ είναι ηρεμιστικά, εθιστικά, και δεν καταλαβαίνω γιατί τα μοιράζουν σαν καραμέλες.
Εγώ είμαι πολύ υπέρ των φαρμάκων, γιατί συνήθισα να παίρνω από μικρή ηλικία, το μόνο που με εκνευρίζει είναι οι ανεπιθύμητες παρενέργειες που προκαλούν και κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές για τον άνθρωπο. Δεν ξέρω, καλύτερα να αναζητήσεις έναν καλό ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή να σε συμβουλέψει. Από τη στιγμή που αναγνωρίζεις το πρόβλημα σιγά σιγά θα αρχίσεις να βελτιώνεσαι με συμβουλευτική θεραπεία, στην χειρότερη περίπτωση να σου δώσει κάνα αγχολυτικό ή ο,τι ενδείκνυται στην περίπτωσή σου.
Χθες ημουν καλυτερα και σημερα ξαφνικα σε δευτερολεπτο ηρθε παλι η σκεψη αυτη και απελπιστικα (οτι δεν μου τις εκαναν τις εξετασεις), τι να πω κουραστικα με τον εαυτο μου. Το ξερω πως δεν υπαρχει περιπτωση να μην τις εκαναν (δεν υπαρχει λογως να μην τις εκαναν, σε ιδιωτικα μικροβιολογικα εκανα τις εξετασεις) απλα λεει καμια φορα το χαζο μυαλο παραλογα πραγματα μηπως λογω κρισης δεν ειχαν τα αντιδραστηρια, λογω κοστους (χαζομαρες του μυαλου)
Έχω μια φίλη που έχει το ίδιο ακριβώς άγχος με εσένα. Ανά διαστήματα πηγαίνει κι αυτή και κάνει εξετάσεις, ηρεμεί για λίγο και μετά ξανά από την αρχή. Έχεις σκεφτεί να κάνεις ψυχοθεραπεία; Έτσι μπορεί να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε απασχολεί. Νομίζω όταν αποκτούμε εμμονές είναι γιατί ο εαυτός μας θέλει να μας αποσπάσει από τα πραγματικά μας προβλήματα.
Themis36 εγω εχω καταθλιψη και γενικευμενη αγχωδη διαταραχη.Εχω και εγω φοβιες παρα πολλες.Παιρνω φαρμακα αλλα ετσι και μου κολησει κατι στο μυαλο δεν μου ξεκολαει με τιποτα! συγκεκριμενα ειναι να κανω ενα χειρουργειο για να αφαιρεσω ενα ινομυωμα απο την μητρα μου και το μυαλο μου παιζει παιχνιδια και πιστευω οτι θα πεθανω στο χειρουργειο.Ολοι μου λενε οτι δεν ειναι λογικο αυτο, μου το λεει και η οικογενεια μου και τα παιδια εδω στο φορουμ αλλα εγω τους εχω πρηξει.Οπως βλεπεις η νοσοφοβια ειναι ψυχολογικη ασθενεια και χρειαζομαστε βοηθεια ψυχιατρου/ψυχολογου.
Κι εμενα ρε παιδια zanax μου εδωσαν και μου ειπαν να πινω μισο το πρωι, μισο το μεσημερι και ενα το βραδυ, των 0,5mg. Και τα εκοψα γιατι και με το μισο και με το 1 δεν καταλαβαινα καμια διαφορα. Το ιδιο ημουν.
Οπως λες αμα κολησει η ιδεα δεν βγαινει. Τον τελευταιο κειρο εχω ενα θεμα με την υγεια (νοσοφοβια) εχω. Απλα μου εκατσε αυτη η ιδεα και ειναι ολα μαζι ενα χαλι μαυρο και προσπαθω να βρω κατι μια λεξη μια φραση ενα γεγονος μπας και το μυαλο παρει σωστες στροφες
Καλά, αυτό που λες δεν παίζει, αλλά έτσι είναι οι εμμονές.
Πήγα κι εγώ σήμερα σε γιατρό και μου είπε ότι έχω μια (το ήξερα) και ότι πρέπει να κάνω κάτι.
Δεν είναι εύκολο να την ξεπεράσεις από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.
Δουλίτσα θέλει με τον/την γιατρό σου και με τον εαυτό σου!
Σύντομα θα είσαι όπως πρώτα!!
Η φίλη μου έχασε ένα χρόνο από τη ζωή της με αυτό το πράγμα. Πήρε και zanax όπως είδα ότι έδωσαν σε εσένα. Τώρα είναι καλύτερα, ξαναέβαλε τη ζωή της σε μια σειρά. Καταλαβαίνω πώς νιώθεις γιατί κι εγώ τρώω κολλήματα άπειρα και έχω μείνει πίσω στη ζωή μου λόγω αυτών των κολλημάτων. Αυτό που θα σου πρότεινα ίσως να κάνεις είναι να πεις οκ ο εαυτός μου έχει φάει αυτό το κόλλημα όσο χαζό και να είναι γιατί έχει κάποια θέματα. Αλλά ποια είναι αυτά τα θέματα; Γιατί έχεις τόσο άγχος που ξέσπασε έτσι; Προσπάθησε να ακούσεις τον εαυτό σου γιατί κάτι έχει να σου πει. Κάτι στη ζωή σου σε αγχώνει και ίσως πρέπει να το αλλάξεις.
Σε καταλαβαίνω .... είχα πάθει κι εγώ μια εμμονή ότι έχω hiv .... μικρότερη είχα πολλούς συντρόφους και ήμουν πολύ ζωηρή και ανευθυνη και μετά από μια απόχη από το '' από δω και από κει '' σεξ έτυχε σε ένα one night stand να σπάσει το προφυλακτικό. .. περιττό να σου πω ότι από το φόβο μου ότι με κολλησε κάτι (αν και δεν ήταν κανένας περιεργος) δεν μπορούσα να κοιμηθώ ούτε με lexotanil .... Μετά από λίγο καιρό που χαλάρωσα και λόγω άλλων θεμάτων πήγα σε ψυχίατρο κατάλαβα ότι αυτό που μου προκάλεσε όλο αυτό τον πανικό και το άγχος ηταν το one night stand σαν γεγονός .. το γεγονός δλδ ότι θεωρούσα ότι έκανα κάτι κακό ή βρώμικο οπότε το άγχος μου μετατράπηκε σε πανικό ότι κόλλησα aids η κάτι άλλο .... Οπότε ψάξε μέσα σου μήπως είναι αλλού το πρόβλημα . Γιατί με τόσες αποδείξεις ότι δεν εχεις hpv είναι εντελώς παράλογο να φοβάσαι ...
καλησπερα σε ολους τελικα πηγα σε ψυχολογο, μπορω να πω πως κατι εγινε αλλα τωρα που καθομαι μου ηρθε παλι αυτη η χαζη εμμονη. Ο ψυχολογος μου ειπε πεντε πραγματα λογικα και οντως ετσι ειναι αλλα δεν ξερω ενω ολο το Σαβ/κο δεν το σκευτικα τωρα παλι ηρθε το τερατακι της εμμονης
Κατι τετοιο μου ειπε και ο Ψυχολογος οτι ειναι ενοχες απλα δεν καταλαβενω πως συνδιαζονται ολα αυτα. Μακραρι το μυαλο μου οπως πηρε αναποδη στροφη και κολλησε σε αυτην την ανοησια να επερνε ακομια μια στροφη και να ερχοταν στα καλα του. Ξεχνιεμε με κατι και ειναι ωραι μα οταν ξαναερχεται η εμμονη χαλια και λεω τι ωραια ηταν παλια ποσο ηρεμος. Δεν ξερω αν θα καταφερω να το αποβαλλω ολο αυτο απλα με εχει κουρασει πολυ
καλησπερα σε ολους εχω παει 3 φορες στον Ψυχολογο. Μπορω να πω πως οταν τελειωνει το ραντεβου ειμαι καλυτερα υπαρχουν στιγμες που ομως με περνει απο κατω μπαινει παλι η εμμονη αν μου εκαναν εξετασεις, δεν ξερω αν θα το αποβαλλω ποτε αυτο, τωρα παντος μου φενεται βουνο
To θεμα ειναι οτι δεν πιστευω στις αποδειξεις και το χειροτερο ειναι οτι ειναι παραλογο, υπαρχουν στιγμες που λεω ναι οκ δεν παιζει αυτο, αλλα υπαρχουν και στιγμες που με περνει απο κατω. Περα του οτι εχω αγχος οτι γενικα κατι εχω ασχετο με το HIV οπως ειπαν και τα παιδια Νοσοφοβια, τρεχω απο γιατρο σε γιατρο μηπως εχω αυτο ή εκεινο
Καλημερα σας.ειμαι παλια στο site και γνωστη νοσοφοβικη.το θεμα μου ειναι οτι ειμαι σιγουρη οτι κολλησα hiv απο στοματικο χωρις προφυλαξη (εχω ούλιτιδα) ενω η πραξη εγινε με προφυλακτικο.2 βδομαδες μετα παρουσιασα φαινομενα ιωσης με εμμετους διαρροιες πονολεμο με λεμφαδενες και μυικους πονους στο χερι.μετα μια βδομαδα τα συμπτωματα υποχωρησαν εκτος απο το πονο στο χερι ομως εμφανισα μια αφθα στο στομα που δε λεει να φυγει.πυρετο δεν εχω.να πω οτι στο μηνα απο την επαφη εκανα αντισωματα hiv I ii ιδιωτικα και βγηκαν αρνητικα.στις 40 μερες εκανα hiv αντιγονο αντισωμα στο τζανειο που βγηκε αρνητικο.ομως μου ειπαν οτι στους 3 μηνες πρεπει να κανω.ξερει κανεις κατι?πραγματικα εχω τρελαθει
Καλημερα.η ψυχολογια μου εχει πιασει επισημα πατο:(
Χθες πηρα 4 κλονοτριλ και 4 seroquel.τα ονειρα που εβλεπα ειναι απεριγραπτα.θα ηθελα κατι καποια γνωμη.σν μπορει κανεις να βοηθησει παρακαλω
Καλησπερα ελπιζω να εισαι καλυτερα, αυτο που θελω να πω οτι αμα κολλησει η ιδεα οπως και σε μενα τα πραγματα ειναι δυσκολα υπαρχουν στιγμες που αγχονομαι οτι κατι εχω (παρολο που εκανα τοσα τεστ, καλα εμενα το θεμα μου ειναι οτι δεν πιστευω οτι μου εκανα τεστ, σοβαρη βλαβη εγκεφαλου), αμα εκανες τεστ αντιγονου / αντισωματα στον μηνα πανω ειναι ικανα να δειξουν κατα 95 με 99 % αν παλι αγχωνεσε και εχεις την οικονομικη δυνατοτητα μπορεις να κανεις και PCR τεστ, απλα για λογους ασφαλειας αν και παροχημενη οδηγια λενε για σιγουρα πρεπει να γινει και εξεταση στο 3μηνο. Παντως λενε οτι απο το στοματικο παρα πολυ δυσκολο εως αδυνατο (τα λεω για να τα ακουω και εγω) να κολησεις hIV
Γεια σου Θεμη και ευχαριστω για την απαντηση.γενικα ειμαι χαλια.μ'εχει τρομοκρατησει αυτο το 5τις100.στο κελπνο που ρωτησα για τη PCR μου ειπαν οτι ειναι τοσο ευαισθητη που ειναι αμφιλεγομενη και να μη πιστευω σ'αυτα γιατι το κανουν μονο για να σου παιρνουν λεφτα.τους εδειξα την εξεταση αντιγονου/αντισωματων που εκανα στις 40 μερες και μου ειπαν να παω εκει να κανω τεστ 4ης γενιας στο τριμηνο.σε λιγες μερες θα παω.ομως ειμαι σιγουρη οτι εχω κολλησει (η καταραμενη αφθα).πηρα κι αυτον που πηγα και με εβρισε και με κατηγορησε οτι εγω εχω κατι και τον πηρα.δεν ειναι ετσι γιατι πριν απ αυτον εκανα επεμβαση και μου ειχαν κανει τεστ που βγηκε αρνητικο.δε ξερω τι να πιστεψω.η ζωη μου εχει γκρεμιστει
ψαχνω τροπους να πεθανω για να ειμαι προετοιμασμενη για το θετικο αποτελεσμα.
Καλημερα
Ε οχι και να πεθανουμε δεν θελω να ακουω τετοια. Το οτι εκανες τεστ στις 40 μερες και ειναι αρνητικο ειναι ενθαρυντικο απλα πρεπει να κανεις και στο 3μηνο για σιγουρια (οχι οτι θα αλλαξει κατι). Φαντασου εμενα στο ιδιωτικο μικροβιολογικο εργαστηριο που πηγα μου ειπε η γιατρος οτι πρεπει και στο 6μηνο να κανω οπως και εκανα. Αυτο που θελω να σου πω ειναι μην αφηνεις κανεναν να σε χαλαει την ψυχολογια, και βεβαια δεν σκεφτομαστε θανατους και τεοια (ουτε τροπους) σκεψου αξιζει να κανερις κακο στην ζωη σου (δες το και απο την πλευρα της Θρησκειας, δεν ξερω πως το βλεπεις το θεμα με τον Θεο αλλα πιστεψε με αμα εισαι σε απογνωση και να μην πιστευεις κανε μια προσπαθεια πηγενε σε μια εκκλησια βρες εναν σωστο πενυματικο και ανοιξε την καρδια σου στον Θεο και ειμαι σιγουρος οτι εστω και λιγο θα δει μια διαφορα, δεν χανεις κατι να το προσπαθησεις), το οτι σε εβρισε ο αλλος μην δινεις σημασια καλη καρδια παντα σε ολους.
Εχω και εγω κατα καιρους φοβο οτι κολλησα κατι παρολλο οτι εκανα ενα σκασμο εξετασεις απλα προσπαθω να σκεφτω λογικα εχω τοσες ενδειξεις με τα τεστ (ασχετο που καμια φορα πιστευω οτι δεν μου εκανα καν τις εξετασεις, αυτο λεγετε βλακεια εγκεφαλου, οτι απο το στοματικο δεν κολλας τοσο ευκολα) και στην τελικη ελπιζω στον Θεο και λεω οτι και ειναι θα το παλεψω για Ερικα το νοημα δεν ειναι τοσο το εδω αλλα το μετα που θα ειναι τελειο και αιωνιο (τα λεω βεβαια για οσους πιστευουν γιατι ο καθενας εχει και την δικια του κοσμοθεωρια)
Σου ειπαν γιατι να πας εκει να κανεις το τεστ?
Καλημερα Θεμη.Μου ειπαν να παω σε συγκεκριμενα νοσοκομεια που κανουν το τεστ 4ης γενιας.οσο για το θανατο και το θεο ναι πιστευω και αν παθαινα κατι που θα μου δινε ο θεος πιστευω οτι θα εκανα τα παντα να το αντιμετωπισω μεχρι τελους.αλλα απο δικη μου βλακεια να μπω σ'αυτη τη διαδικασια και να διακινδυνευσω και τους γυρω μου δε θα μπορεσω να το αντεξω...πνευματικο δεν εχω...δε θα μπορουσα να του πω κατι τετοιο.παω σε ψυχιατρο που μου χει δωσει ενα σκασμο χαπια
Erika το τεστ που εκανες αντιγονο/αντισωματων αυτο ειναι 4ης γενιας, τεσπα μαλλον επειδη ειναι δημοσιο τι θα σου πουνε πηγενε σε ιδιωτικο? Οσο αναφορα για τον πνευματικο μην το σκεφτεσαι πως θα του το πω ή δεν λεγονται αυτα, δεν τα λες στον ανθρωπο αλλα στον Θεο, πιστευω αμα παρεις αποφαση να μιλησεις ειμαι σιγουρος θα βρεις και εναν πνευματικο που θα νιωσεις καλα να τα πεις, το να πας σε ψυχιατρο (οπως και πηγα και εγω ) και να σε χαπακωνει δεν λυνει το προβλημα το καλυπτει ενω εσυ ( και εγω και ολοι μας) θελουμε μια λυση οριστικη και οχι μπαλωματα.
Αυτη τη στιγμη σκεφτομαι μονο το αποτελεσμα της εξετασης.αν πρωτα ο θεος βγει κι αυτο αρνητικο θα ακολουθησω τη συμβουλη σου.διαφορετικα η καταληξη θα ναι αλλη.οπως και να χει με τον ενα η τον αλλο τροπο θα τελειωσει αυτη η ιστορια
Ναι τα εχω πει στους γονεις μου (που εχουν τρελαθει) κσι στη ψυχιατρο που απλα μου δινει και αλλα χαπια.το αστειο?οι γονεις μου εχουν κατασκηνωσει στο σπιτι μου και μου πηραν τα κλειδια απο τις πορτες για να μη κοψω τις φλεβες μου ενω εχω προσβαση σε τοσα ψυχοφαρμακα που ενα κουτι klonotril να παρω θα με στειλει αδιαβαστη....μεταξυ μας φυσικα :)
Οσο για τους γονεις δεν καταλαβαινουν.πως θα μπορουσαν αλλωστε???το καλο και ομορφο κοριτσακι τους να κανει τετοιο πραγμα!οποτε πιας το αυγο και κουρευτο...
Μηπως θα ηταν καλυτερα να πας σε εναν ψυχολογο? και δεν θελω να ακουω βλακιες για αδιαβαστη κτλ αλλοιμονο εισαι νεος ανθρωπος προσπαθησε ξερω ειναι δυσκολο αμα καρφωθει μια ιδεα αλλα οχι μεχρι εκει και τι θα κερδισεις αμα κανεις κατι κακο στο εαυτο σου, ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Ξεκινα με εναν ψυχολογο (και επιμενο πηγαινε και βρε εναν πνευματικο θα δεις τα πραγματα λιγο διαφορετικα, και εγω υπηρχαν στιγμες ακομα και τωρα που αγχονομε αν εχω κατι αλλα προσπαθω να καλλιεργω την πιστη μου οσο μπορω και ελπιζω γιατι Ερικα αν το καοσκευτης στην ζωη του ανθρωπου υπαρχου μερικες χαρες που αξιζει να ζεις και η ελπιδα) εχε πιστη στον Θεο, διπλα μας υπαρχουν ανθρωποι με πραγματικα προβλημα αθενειες που δεν ξερουν αν θα ξυμερωσουν και ομως ελπιζουν και οχι εμεις με μια εμμονη μηπως εαν τα λεω σε σενα για να τα ακουω και εγω.
Θεμη συγνωμη αλλα το παιρνεια ψυχολογικο προβλημα κι οχι πιθανων πραγματικο.ψυχαναλυση κανω 4 χρονια.αυθες στο στομα ειχες?γιατι εγω εχω μια καιρο τωρα και αισθανωμαι οτι βγαζω κι αλλη...τι να σκεφτω???