"Μπερδεμένοι αμφί;" Χαχα. Για πες εσύ τι θες να γράψω δηλαδή για να μη μπερδεύονται περισσότερο; Να γράψω ότι είναι γονιδιακό για να σου κάνω τη χάρη;
Printable View
Αλήθεια; Και πώς το έβγαλες το συμπέρασμα; Έχεις τις έρευνές σου να μου το αποδείξεις; Ή είσαι έξπερτ εκ γεννετής στο θέμα;
Περαστικέ,
να κάνεις αυτό που σου είπαν παραπάνω. Ρίξε δίχτυα. Διακριτικά.
Και ανεξαρτήτως έκβασης, σκέψου λίγο αυτό που έγραψες παραπάνω "Να σημειωσω οτι δεν ειμαι gay(βασικά με αηδιαζουν)". Σα να μου φαίνεται ότι δεν έχεις δεχτεί τη γκει πλευρά σου και προσπαθείς να μας πείσεις (τον εαυτό σου μάλλον) οτι δεν γουστάρεις άντρες αλλά αυτός είναι κάτι ξεχωριστό. Να ξέρεις ότι από τι στιγμή που σε ελκύει κάποιο αντρικό κορμί, γουστάρεις άντρες. Γουστάρεις και γυναίκες όπως μας γράφεις. όλα καλά λοιπόν, έχεις διπλάσιο target group από τους αποκλειστικά straight ή gay.
Καλή επιτυχία με τον όμορφο!
Οι ψυχολογοι τι σου ειπαν?
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllll
Τι να του πουν; Άνθρωπος που αηδιάζει από τους γκέυ και θέλει αγόρι μάλλον δεν είναι στα καλά του. Λες κι όταν βλέπει ένα ζευγάρι ανδρών τους ρωτάει: "Τι είστε εσείς παιδιά, γκέυ;" Κι αν του πουν ναι απαντάει "Αηδία"... ενώ άμα του πουν αμφί απαντάει "α ωραία μ' αρέσετε εσείς.." Λελ....
Το περιεργο ειναι γιατι τον αηδιαζουν ενω το σκεφτεται γι αυτο λεω οτι ειναι περιπλοκο το θεμα και δεν ειναι ξεκαθαρο, εσενα η εμενα πχ (και του περαστικου) μπορει να μας αρεσει καποια και να σκεφτομαστε κατι γι αυτην αλλα γενικοτερα μας αρεσει η ιδεα με καποια γυναικα, αυτος δεν το χει γενικα το χει συγκεκριμενα δεν ξερω τι να πω ειναι περιπλοκο το θεμα γι αυτο ειπα να ακουσει γνωμη ειδικων γιατι εδω περα θα ακουσει οτι να ναι και δεν θα καταληξει πουθενα