ναι αυτο ειναι αληθεια. Ερχεται μονο οταν θελει αυτος.
Printable View
ειδες πως το καταλαβα μισει τους περιορισμους..
ειναι σοφιστηκε ζωο...
Ναι ξερω οτι ειναι ανεξαρτητα ζωακια για αυτο αν παιρνα κατοικιδιο θα παιρνα γατα που δεν θελει πολυ φροντιδα.
σημερα εκανα το πρωτο μου μπανιο δεν αντεχα να καθομαι ολη τη μερα σπιτι.
προφανως ειρωνικα το ειπα, δεν ειμαι καλη στο χιουμορ..
ομως οι γατες δε θελουν ζορια, προφανως δεν ηθελε τοση πιεση.
εγω με τις δικες μου γινομαι πειραχτηρι μεχρι εκει που με παιρνει.
κ αφου ειναι αδεσποτος αστειρωτος αντε γεια, δεν ειναι το ιδιο με τις γατες που μενουν μεσα 24/7 και ειναι στειρωμενες.
κ αφου ειναι αδεσποτος αστειρωτος αντε γεια, δεν ειναι το ιδιο με τις γατες που μενουν μεσα 24/7 και ειναι στειρωμενες.[/QUOTE]
Ναι ετσι ειναι! δυστηχως λογω ασχημης οικονομικης καταστασης δεν μπορουμε να κανουμε εμβολια και στειρωση αλλα τουλαχιστον του δινουμε στεγη και τροφη.
για τα αδεσποτα υπαρχουν ανα πολλά διαστήματα διάφορα προγράμματα στείρωσης αδεσποτων δωρεαν!
μεσω fb ειδικα αν ενημερωνεσαι συχνα θα βρεις σιγουρα. ειδικα αν εισαι αθηνα.
τωρα οκ το εμβολιο, το εχω παρει κ 4 ευρω παλια κ 8 απο αλλο κτηνιατρειο. αλλα εγω τους το κανω μονη μου αλλιως καταλαβαινω δεν αξιζει να πληρωνεις 30ευρω για να πατησει μια ενεση.
Δυστηχως μενω επαρχια αλλα η μαμα μου ξερει να κανει ενεσεις! δηλαδη αν παω στο κτηνιατρειο και τους πω οτι θα το κανουμε εμεις θα μου το δωσουν τοσο φθηνα το εμβολιο?
κ γω σε νησι μενω αν το ψαξεις με φιλοζωικες ισως σε βοηθησουν καποια στιγμη με δωρεαν στειρωση, βασικα παντα κανουν τιμες ειδικες για αδεσποτα μεσω φιλοζωικων. αλλα το δωρεαν ειναι πιο δυσκολο αν εισαι επαρχια.
τωρα για τα εμβολια φυσικα τουλαχιστον εγω σε οποιο κτηνιατρειο εχω παει μου δινουν εμβολιο. οκ αντε να σε ρωτησουν αν ξερεις να κανεις το εμβολιο. κ στο τελος να το δωσουν. κανονικα τη τιμη του εμβολιου σου χρεωνουν. εξαρταται το κτηνιατρειο πανω απο 8ευρω δε νομιζω οτι θα στο χρεωσει.
Σ'ευχαριστω πολυ! θα το πω και στην μητερα μου που ξερει απο ενεσεις να παμε να το αγορασουμε και παλι ευχαριστω!
σημερα δεν εκανα τιποτα βυθιστηκα στις μαυρες σκεψεις μου!
Ftatl απ'οτι καταλαβα οταν εισαι απασχολημενη ξεχνιεσαι.Μιας και ειναι καλοκαιρι κανε πολλα μπανια ασε που το δροσερο νερο της θαλασσας θα σε αναζοωγονηση! δες ταινιες,δες αστεια βιντεακια στο youtube.
Με τιποτα ομως δεν μπορω να χαρω. Τιποτα δεν εχει νοημα νιωθω οτι δεν ανηκω εδω. Δεν ειμαι για αυτο εδω το μερος. Ποσο θελω να ψοφησω κατι να γινει και να ψοφισω γτ δεν ξερω να ζω.
Μην λες τετοια πραματα ftatl! φυσικα και μπορεις να ζησεις απλως χρειαζεσαι βοηθεια.Σου προτειναμε πολλα πραματα για να χαλαρωσεις και να ξεχαστεις αλλα αν εισαι τοσο χαλια οσο λες μηπως εχει ερθει η ωρα να πας σε εναν ψυχιατρο η ψυχολογο? εγω λαμβανω φαρμακευτικη αγωγη για την καταθλιψη,το αγχος και της παραληρητικες ιδεες αλλα μαζι με τα φαρμακα βαζω προσπαθεια και εγω.Κανω διαφορα πραματα που με ευχαριστουν για να ξεχαστω και να χαλαρωσω.Για παραδειγμα με χαλαρωνει πολυ ενα ζεστο μπανιο η ενα ζεστο ποδολουτρο επισης μου αρεσει να αναβω αρωματικα κερια η να ψεκαζω το σπιτι με ενα αρωμα που με χαλαρωνει (εμενα μ'αρεσει πολυ το τριανταφυλλο)
σημερα ενιωσα ο πιο αχρηστος ανθρωπος δεν θελω να παλεψω αλλο εξαλλου δεν εχω να παλεψω για τιποτα δεν εχω αντοχες. απλα δεν θα κανω τιποτα για ολα υπαρχει μια τελευταια λυση θα περιμενω την καταλληλη στιγμη.
Τι ακριβως εννοεις "για ολα υπαρχει μια τελευταια λυση θα περιμενω την καταλληλη στιγμη?''
ειμαι εγω τρελλη?? ειμαι??? παραδεξου το γαμω το χριστο σου εχω κουραστει να ζω μεσα στη τρελλα σου τοσο που θελω να πεθανω, να πεθανω πριν απο σενα θελω...
ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΓΤ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ
ΝΑ ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΩΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΓΙΟΡΤΑΖΩ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΩ
Εγω μια ευχη να εχουμε ολοι καλη σωματικη και ψυχικη υγεια θα την δωσω..ασχετα απο την σημερινη ημερα :D
Περασαν σχεδον 3 χρονια απο τοτε που ανοιχθηκε το θεμα, δεν τα πηγαινα ποτε καλα με τα ημερολογια δεν εγραφα ποτε μου γι αυτο και αφησα και το συγκεκριμενο αρκετο χρονο. Εχει αλλαξει καπως η ζωη μου εδω και εναμιση σχεδον χρονο εχω μια σταθερη δουλεια την οποια δυσκολευτηκα πολυ να συνηθισω δεν ξερω ποσο θα κρατησει θα δειξει, προσπαθω να μη θεωρω τιποτα δεδομενο στη ζωη μου εξαλλου. Χωρισα με την τοτε σχεση μου πριν απο 5 μηνες και προσπαθω να βρω καπως τις ισορροπιες μου. Συναισθηνατικα νιωθω ευαλωτη και επιρρεαζομαι ευκολα ειδικα στο προσωπικο τομεα.
Εχω αφησει διαφορα αλλα θεματα να λιμνασουν και νιωθω πολυ κουρασμενη να ασχοληθω τωρα που δουλευω και νιωθω οτι θα πιεστω πολυ. Δεν εχω παει ακομα ψυχολογο αν και υπαρχουν στιγμες που νιωθω οτι χρειαζεται ειδικα σημερα νιωθω οτι μου χρειαζεται, συνεχεια βρισκω κι εναν λογο να νιωθω σκατα. Αυτα.
Τελικά δεν πεθάναμε ακόμα
προχτες ξυπνησα παιρνοντας καποιες αποφασεις τις οποιες εχω αναβαλλει μεχρι στιγμης σκεφτομαι σκεφτομαι χωρις αποτελεσμα
Τη δευτερα θα ξεκινησω να κανω μια απο τις αποφασεις μου θα μου παρει χρονο χρημα και θα χω ψυχικη ταλαιπωρια μονο υπομονη
Θα ξεκινήσω ψυχοθεραπεία τέλος του μήνα. Ελπίζω να μου βγει σε καλό..
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Όνειρο μου είναι να με πάρεις μαζί σου στην ψυχοθεραπεία και να μου πληρώσεις τα έξοδα!! ( Δεν το εννοώ βέβαια) απλός θέλω να πω ότι και εγώ θέλω με την πρώτη ευκαιρία, εάν σταθώ οικονομικά!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
ευχομαι να πραγματοποιησεις το ονειρο σου οχι να σου πληρωσω τα εξοδα αλλα να σταθεις οικονομικα και να βρεις τον καταλληλο να κανεις ψυχοθεραπεια..
Ευχαριστώ πολύ!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App