το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
Printable View
Ετσι ετσι συνεχισε καλα το πας
Του χρόνου θα είμαι διαχειριστής της πολυκατοικίας, πιάνει για το φόρουμ ;:p
giati σου διεκοψε απο οτι φαινετε το σοβαρο θεμα.
Δεν είναι σοβαρό θέμα το ότι ο καθένας μπορεί να βρίζει ελεύθερα και να προσβάλλει τον άλλον χωρίς να υπάρχει κάποιο όριο;
καθολου ισα ισα ο στοχος συνηθως ειναι οτι πιο καλο υπαρχει... κανεις δε θα εβριζε κατι που δεν αξιζε τιποτα :cool:
τους κακους κανεις δε τους βριζει... :cool:
Ότι να 'ναι!
Φίλε pillow δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου αλλά δεν νομίζω να μιλήσαμε και ποτέ μεταξύ μας, γνωρίζοντας ήδη από το προηγούμενο σου μήνυμα που με είπες να αγνοήσω την απάντηση σου. Θέλησα να ξεκαθαρίσω ότι το μήνυμα μου είχε να κάνει αποκλειστικά με το τι είπε ο φίλος Ελις και δεν είχε το παραμικρό υπονοούμενο για εσένα.
Κοπελα ειναι undetermined .
Να πω και κάτι μιας και πέρασα από το θέμα;
Ο λόγος που μαλώνετε ποιος είναι;
Pillow , μια ερωτηση , καταλαβαινω να μην εμιστευεσαι ανθρωπους απο ιντερνετ , αλλα απο κοντα γιατι οχι ?
γιατι μας ξεχασε το καλοκαιρι καλο φθινοπορο
Λοιπόν τέκνα μου, είμαι κουρασμένος και άυπνος αλλά επειδή έχω όρεξη σήμερα θα σας βάλω στον ίσιο δρόμο.
Pillow εφόσον υπάρχει παύση πυρός από τον Μαγκ προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο....
και το μπόνους,
Pillow η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται, το να είσαι επιφυλακτικός είναι σωστό το να μην εμπιστεύεσαι κανέναν είναι απόλυτο, καλό θα ήταν να μάθεις να ξεχωρίζεις του ανθρώπους και από εκεί και πέρα να προχωράς
Παιδιά καλησπέρα κι από μένα!
Γεια σου , jp !.....
https://www.youtube.com/watch?v=ja670kRKv0A
Κι ένα τραγουδάκι να πάρουμε τα πάνω μας..
Undetermined το ξέρω ότι πρέπει να ξεχωρίζω τους ανθρώπους.
Καλησπέρα jpsunshine.