Θεωρώ πάντως οτι η περίπτωση μου είναι αρκετά πιο περίεργη απο σένα (ελπίζω να μην προσβληθείς έτσι όπως το έγραψα γτ και συ έχει περάσει σίγουρα πολλά).......δεν ξερω νομίζω ότι έχω σοβαρο θέμα...περιμενω να έρθει η μερα που θα πάω ψυχίατρο...
Printable View
Θεωρώ πάντως οτι η περίπτωση μου είναι αρκετά πιο περίεργη απο σένα (ελπίζω να μην προσβληθείς έτσι όπως το έγραψα γτ και συ έχει περάσει σίγουρα πολλά).......δεν ξερω νομίζω ότι έχω σοβαρο θέμα...περιμενω να έρθει η μερα που θα πάω ψυχίατρο...
Spr1980 σευχαριστω πολυ!!!! Μπα τι να τρομάξω.....τοσες έχω σκεφτεί πια και γω...απλα ειναι σκεψεις που αφορούν όχι ενα άτομο η μια κατάσταση ( πχ μην βλάψει ένα άτομο ή μην δεν καθάρισες καλά την τουαλέτα πχ), αλλά κάτι που ποτε δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε όπως οι ήχοι και οι ανθρώπου και το κομφούζιο.......χεστηκα δεν ενοχληθηκα ποτε απαυτα απο τώρα με την σκέψη τρομοκρατήθηκα..........μικρη ειμαι αλλά εχω ψωμί ακόμη........εγω δν ξερω τι γίνεται μετα τα 50 που έρχονται και τα προβλήματα υγείας πακέτο......αν ζω μέχρι του βέβαια....
Κι εμένα πάντως αυτό με τρόμαζε (ακόμα πιο πολύ στο παρελθόν) και με τρομάζει και τώρα. Το ανεξέλεγκτο περιεχόμενο των σκέψεων. Δηλ. ότι δεν είναι συγκεκριμένη φοβία. Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να παλέψουμε και να επιβιώσουμε. Και στο λέω εγώ που έχω υποφέρει πολύ, πίστεψέ με
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ
ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΝΙΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΠ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΑΠΛΑ ΣΤΑΝΙΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΚΑΛΑ
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΧΗΜΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΝΙΑΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
Επίσης σκέφτομαι ότι μπορεί αυτές οι τόσες σκέψεις που δεν εχω κάνει πράξη (μιλάω για 'καλες' σκέψεις) μην έρθουν ξαφνικά όλες μαζί και με τραλανουν ή και το άλλο....μην έρθουν όλες μαζί οι ιδεοληψίες......Breath όταν λες εμμονη για την εμμονή τι εννοείς?
Καλημέρα, εμμονή για την εμμονή είναι όταν αφού έχεις μια-δυο ιδεοληψίες και περάσουν, μετά σαν να παθαίνεις ιδεοληψία, σκέφτεσαι, στεναχωριέσαι, αγχώνεσαι για το ότι είχες ιδεοληψίες πάλι, και έτσι το μυαλό δεν ησυχάζει ποτέ. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό, ή ακούγεται πολύπλοκο, αλλά είναι και αυτό μέρος του προβλήματος καμιά φορά.
Είχα αποφασίσει να μην παίρνω φάρμακα marouliw, άντε κανένα ηρεμιστικούλι ή βότανο... Είναι όμως σκληρός αγώνας, καμιά φορά σε καταβάλλει και για αυτό δεν θέλω να λέω πολλά για το θέμα φάρμακα, υπέρ ή κατά. Όσο αντέχεις, όπως καταλαβαίνει τον εαυτό του ο καθένας. Το τι έχω περάσει στο παρελθόν με την ιδψ άσε... ούτε στον χειρότερο εχθρό μου που λένε... Είναι πολύ μαρτυρική, σιωπηρή, επώδυνη πάθηση, αν και εδώ μέσα στο φόρουμ έμαθα δυστυχώς ότι υπάρχουν πολλά άλλα, ποικίλα μαρτύρια, και ευχαριστώ τους ήρωες που γράφουν για αυτά και καταθέτουν τις εμπειρίες τους και τον αγώνα τους. Το αν ακούγομαι σήμερα κάπως ήρεμη και δεν περιγράφω το βάσανο πολύ, είναι γιατί είμαι μάλλον βετεράνος της πάθησης πλέον, να το πω έτσι. Κοντά εικοσαετία... Τι να μου κάνει πια εμένα η ιδψ... Έμαθα να την αντέχω. (αν ήθελα ας έκανα και αλλιώς) Την έμαθα απ' έξω και ανακατωτά... Εκπαίδευσα τον εαυτό μου. Διδάχτηκα και από επώδυνες υποτροπές, γιατί στο κάνει αυτό, πιστεύεις κάποτε ότι έχεις ξεμπερδέψει και εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί και με διαφορετικό τρόπο. Γι' αυτό προσοχή να είστε πάντα σε εγρήγορση, ακόμα και όταν αισθάνεστε πολύ καλά, να φροντίζετε ένα βαθμό παραπάνω την ψυχική υγεία πάντα, καθώς και τη σωματική υγεία με γυμναστική και προσεχτική διατροφή. Οι στρεσογόνες καταστάσεις, έντονες αλλαγές, δυσάρεστα περιβάλλοντα ή άνθρωποι μπορούν να επαναφέρουν σε έξαρση το πρόβλημα. Δεν το λέω για να πανικοβάλλω κάποιον αλλά για να του επιστήσω την προσοχή, αλλά και να κατανοήσει ότι συμβαίνουν αυτά. Άλλωστε η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Πάντως πιστεύω πολύ και στην αποδοχή του τι έχεις, ναι αποδέχεσαι ότι το μυαλό κατεβάζει και κουλά καμιά φορά, ε και? Είναι λίγο αλλιώτικο μυαλό, ας το αποδεχτούμε όπως είναι. Πιστεύω πολύ στις θεραπείες που βασίζονται στη Γνωσιακή Συμπεριφορική, στην Έκθεση και Παρεμπόδιση της απάντησης, αλλά και στην πιο πρωτοποριακή, πιο καινούρια Acceptance and Commitment Therapy, στην πρακτική μέθοδο της mindufllness, στις αναπνοές και γενικά σε ότι σε μαθαίνει να διαχειρίζεσαι τις σκέψεις και να μη γίνεσαι έρμαιο αυτών. Και ο ioannis2 έχει γράψει για την μέθοδο της εσωτερικής παρατήρησης, και πως βοηθάει. Ίσως και άλλα παιδιά να έχουν αναφέρει αντίστοιχες μεθόδους, δεν θυμάμαι τώρα κάτι συγκεκριμένο αν και έχω διαβάσει αρκετά το φόρουμ εδώ της ιδψ.
Τι άλλο να πω, είπα πολλά... βασικά θα έρθει μια στιγμή που καταλαβαίνει ο καθένας ότι είναι πιο δυνατός απ' όσο νόμιζε μέχρι τώρα. Να έχετε πίστη.
Breath εγώ δεν ξερω τι έχω πάθει κάτι σαν ευαισθησία στους ήχους η οποί έχει κατάντησε φοβία.....δινω τόση έμφαση στους ήχου που με ενοχλούν και μου προκαλούν πονοκεφαλο......και τώρα αυτό εξελίχθηκε σε φοβια ή ιδεοληψία ότι μπορεί να μην αντέχω να άκου και να φοβάμαι και να τρελαθώ.......αλλα όταν δεν το σκέφτομαι δεν με πιάνει......ιδεοληψια λες ειναι? Έχω ανησυχήσει διότι δεν γίνεται να ύπαρξη ζωή χώρο ήχους..και λέω πας τοχασα......τι να κάνω? Να μην δινω σημασία ε? Ποτε δεν είχα ενόχληση απο ήχου μόνο τώρα με τις ιδεοληψίες.οποτε ξερω γω?
Ελπίζω να είναι κατανοητα αυτά που γράφω διότι το κινητό τα γράφει όπως θέλει......
Σευχαριστω πολυ και παλιότερα με είχε ξαναπιάσει αλλα το ξεπέρασα......και ο ψυχολόγος το ίδιο μου λέει....
Γεια σου μου έδωσε ladose και του ειπα όλες μου τις σκέψεις και ειναι ολα ιδεοληψίες.....απο μου εκανε εντύπωση γτεμενα οι ιδεοληψίες μου είναι κάπως περίεργες του στυλ να βλέπω τα νύχι μου αφτιαχτα και να με πιάνει άγχος.....ακομη και αυτό λέει ειναι ιδεοληψια.....μου κάνει εντύπωση διότι ήμουν ένας απλό άνθρωπος πριν τις ιδεοληψίες και τώρα ειναι λες και αλλάζω.....δεν ξέρω... Και αυτό με τους ήχους και αυτό με το να βρίσκεσαι κάπου και να αισθάνεσαι δυσφορία λόγω του χώρου και αυτό ιδεοληψία......θεωρω ότι ειμαι πολυ δυσκολη περίπτωση......και με εχει εξαντλήσει το να δίνω σαυτες τις μαλακιες σημασία....αλλοι άνθρωποι δεν έχουν να φανε η να μείνουν κάπου και μένα με ενοχλούν ολαυτα......τουλαχιστον ειναι ιδεοληψίες και όχι πραγματικότητα....προσπαθω να μην κρίνω τον εαυτό μου αλλά κάποιες φορές δεν μπορώ....
Τί δύσκολη περίπτωση μου λες????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καμία σχέση, Τυπική περίπτωση άγχους. Εγώ βγαίνω απ' το σπίτι σαν ρομπότ, τρέμουν χέρια - πόδια απ' το άγχος, νομίζω ότι θα λυποθυμήσω ή ότι θα κάνω κάτι κουλό και κοιτάω γύρω μου κι όλα μου φαίνονται τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοσο ξένα κι αναρωτιέμαι γιατί να είμαι όπως είμαι και γιατί το ένα και γαιτί το άλλο και θέλω να ανοίξω μια τρύπα να χωθώ και να ξαναβγώ όταν όλο αυτό θα έχει τελειώσει. Και ξυπνάω με κόμπο στο στομάχι κι η μέρα δεν περνάει και δεν μπορώ να περιμένω ρε γαμώτο. Όλη μου η ζωή σε αδράνεια. Να δουλέψω δεν μπορώ, να διασκεδάσω δεν μπορώ, ούτε να λειτουργήσω μπορώ. Απλά υπάρχω. Ούε στην καρέκλα καλά καλά δεν μπορώ να κάτσω
Παρεπιμπτόντως ladose είχα πάρει κι εγώ τις προηγούμενες φορές. Σ' εμένα λειτούργησε άψογα, απλά αργά
Άσε ρε μια ζωή φάρμακα θα παίρνουμε όμως?!! Αλλα αυτή η ασθενεια ειναι σαν ' αχαριστια' ενώ δεν είναι.....δλδ αν το πεις σε άλλους θα σου πουν και κάθεσαι και ασχολείσαι με μαλακιες ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα......οστωσο με έχουν πιάσε δυο πράγματα αν ξέρει κανεις......πρωτον έχω ένα αισθημα 'θελω επειγοντος αυτο' και επίσης σαν μια εμμονη για να εχω εμμονες όπως ειπε παραπάνω η breath.....τέλος νομίζω μάλλον αυτό το θέλω επειγοντος κάτι να οφείλεται στο ότι θέλω να κανω κάποιο καταναγκασμό....δεν ξερω πως να το εξηγήσω....
marouliw kai spr1980 ολες αυτες οι ιδεοληψιες απο τις οποιες κατακλυζεστε σας προκαλουν και ενοχες???????????????????????????????????/
Ουυυυυυ ε απο εκεί ξεκινάει το πρόβλημα αποτι μου είπε και ο ψυχολόγος......απο ένα κακό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο συνεχώς υπήρχαν καβγάδες και εντασεις.....με αγαπούν και τους αγαπώ πολυ αλλα έχουν κάνει και κάνουν ακόμη πολλά λάθη......αλλα δυστυχώς λυπάμαι που το λέω έχω υοφερει πολυ απο τους καβγάδες τους αλλα τώρα με την ιψδ έχω τρελαθεί και εχω χάσει κάθε υπόλοιπο υπομονή μου......δεν ξερω που θα οδηγήσει όλο αυτό......προσπαθω να εκτιμάω όσα έχω άλλοι πεινανε αλλα δεν μπορώ κάποιες φορές να διαχειριστώ αυτή την πάθηση.......αυτο το διάστημα έχω μια υπερευαισθησία στους ήχους η οποία προφανώς προερχετε απο την ιψδ.....και επειδή δινω σημασία στη φασαρία η οποία ποτε δεν με είχε ενοχλήσει τώρα είμαι συνεχώς με πονοκεφαλιυς.....ξερω ειναι ιδεοληψια αλλα δεν έχω καταφέρει να την αποβάλλω....ετσι όπως υπέφερα και παλιά με την οικογενεια μου υποφέρω και τώρα απο την ιψδ.......σαν να βγήκε το στρες μου σαυτην την διαταραχή.......ολοι μου λένε ειναι στο μυαλό σου άρα σαν να λενε εσυ φταις.....τι να κάνω όμως....προσπαθω......να ξέρεις όλοι εδώ εντελώς τυχαία μεγάλωσαν σε ένα ενοχικο περιβάλλον.....γιαυτο οι γονείς όλοι θα πρέπει να είναι πολυ προσεχτικοί στην ανατροφή των παιδιών και να τα στηρίζουν....
αχ ποσο δικιο εχεις...και γω σε ενα ακρως νοσηρο περιβαλλον μεγαλωσα και μεγαλωνω που μου εχει κανει απεριγραπτο κακο...εγω παντως μεταξυ της πεινας και της ιψδ θα επελεγα την πεινα με το χερι στην καρδια..ξεκινησες φαρμακευτικη αγωγη?καλη τυχη σου ευχομαι ολοψυχα και ελπιζω να ηρεμησεις εστω και λιγακι..καταλαβαινω ποσο αναγκη το εχεις..
Και γω το ίδιο και μου προτιμώ να πεινάω....τουλαχιστον θα έσκαγα και ένα χαμόγελο που και που....τωρα σκατα....φαρμακα θα ξεκινήσω αυτές τις μέρες.......τι θα κάνουμε ρε γαμωτο.....προσπαθω να μην δινω σημασία αλλα τπτ.....μια ζωή φάρμακα λοιπόν........και αυτά ποσο καλό να κάνουν .....αντε ένα 50% να βοηθήσουν στις ιδεοληψίες.....αλλα μετα που τα κόβεις τι γίνεται άραγε.....αστο......το αστείο της υπόθεσης ειναι ότι λίγο πριν με πιάσει αυτή η βλακεια που στην ουσία βλακεια είναι διότι εμείς της δίνουμε αξία είχα πει στη μάνα μου ότι δεν αντέχω άλλο μου έχει εξαντλήσει κάθε απόθεμα υπομονής.....ουτε οικογενεια δεν θα έχω υπομονη να κάνω....και μετα απο λίγο καιρό τσουπ αυτή η ιψδ.....λες και με τυρραναει καποιος( ο ίδιος ο εαυτός προφανώς)......αν το ξερά ότι θα το πάθαινα αυτό θα προτιμούσα χίλιες φορές να κάθομαι εκει να άκουω τις φωνές τους......τους είχα προειδοποιήσει κιόλας ότι θέλω να φυγω απο το σπίτι γτ θα αρρωστήσω....λες και τοξερα......το θέμα ειναι τι κάνω τώρα....οτι έγινε έγινε......το θέμα ειναι τώρα να ξεχάσω το παρελθόν και να προχωρήσω.....αλλα ειμαι απαισιόδοξη......δεν λέω οτι φταινε μόνο αυτοί γτ ειναι και θέμα χαρακτήρα....πχ εγώ ειμαι πολυ φοβιτσιαρα και ευαίσθητη.....οποτε εκει πατανε αυτές οι διαταραχές......η μεγαλύτερη μου μαλακια μου λένε όλοι ειναι ότι δεν έφυγα απο αυτό το σπίτι......και τώρα το συσσωρευμένο στρεςς βγαίνει με ιδεοληψίες.......ισως να το πάθαινα και χωρίς να ήμουν σε τέτοιο περιβάλλον......αλλα σίγουρα έπαιξε κατά πολυ το ρόλο του.....
Επίσης όλοι μου δημιουργούν ενοχές......ολοι μα όλοι μου λένε μα με τι μαλακιες ασχολείσαι εδώ ο κόσμος καίγεται .....οποτε μόνο ο ψυχολόγος κε καταλαβαίνει.......ή άλλοι μου λένε χωρις να τους πω το προβλημα μου...οτι δεν καταλαβαίνουν πως μπορεί κάποιος να πέφτει σε κατάθλιψη...στη ζωή λέει πρέπει να είμαστε δυνατοί........αχ και ναξεραν......καλα φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο ο χαρακτήρας και η πυγμή...
marouliw μη λες σε καποιον που εκ των προτερων δεν μπορει να σε καταλαβει,τις σκεψεις σου..μονο εκει που μπορουν να σε καταλαβουν θα μιλας...αυτη η ασθενεια ειναι τοσο πολυπλοκη και χαοτικη που οποιος ειναι εξω απο το χορο του ειναι αδιανοητο να την καταλαβει...και ειδικα οι γονεις που ειναι τοσο στενομυαλοι...
Έχεις δίκιο μεγάλο.....
Να σε ρωτήσω αυτό με τους ήχους που με πιάνει το κεφάλι μου ιδεοληψια ειναι λες?
προφανως...εισαι σε μια γενικοτερη ενταση και αγχος που ειναι λογικο το μυαλο σου να ειναι σε εγρηγορση και να συγκεντρωνεται σε ενοχλητικους ηχους...αυτη ειναι η πιο βασανιστικη σου σκεψη??
Ειναι απο τις πιο βασανιστικές διότι αυτή η σκέψη ξέρεις που παραπέμπει...οτι θα τρελαθώ.....γιαυτο και με φοβίζει
.....αλλα ξέρω όμως οτι ειναι ιδεοληψία....
Τα φάρμακα εσένα σε βοήθησαν καθόλου? Έχεις και συ έτσι πολλές ιδεοληψίες?
απειρες ειχα...και τοσο περιπλοκες σαν μαθηματικη εξισωση...ασεεεεεε....ναι με βοηθησαν τα φαρμακα...ειχα βεβαια και υποτροπες αλλα με βοηθησαν..και ακομα παιρνω..εσενα τι σου ειπε ο ψυχιατρος?
Ο ψυχίατρος μου είπε να πάρω ..... Θεωρώ ότι στο τέλος θα μου γραψει και αντιψυχωτικα με τις μαλακιες ιδεοληψίες που έχω......και γω πχ παλιά όταν πάθαινα κρίσεις πανικού νόμιζα ότι μπορεί ξαφνικά να σταματήσει η αναπνοή μου....ενω ξέρω ότι δν ισχύει.......ετσι και τώρα κάτι τέτοιες παραλογες σκέψεις έχω.....αυτα τα ψυχολογικά σε κάνουν ώρες ώρες να ξεχνάς κ αυτα που ξέρεις χαχα.....
Κορίστσια κι εγώ είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πίστευα ότι μπορώ να το παλέψω μόνη μου, αλλά δεν παλεύεται....Και την Κυριακή θα είμαι στις εκλογές και έχω πάθει ήδη πανίκουλα. Είμαι όλη μέρα, κάθε λεπτό, στην τσίτα. Μιλάμε για τρομερή υπερδιέγερση. Νομίζω από στιγμή σε στιγμή ότι θα λιποθυμήσω ή θα χάσω επαφή με το περιβάλλον. Και που μιλάω και που γράφω δύσκολο μου φαίνεται. Με κατέβαλε πάλι η μαλακία. Πώς θα το νικήσω επιτέλους? 12 χρόνια ολόκληρα το αντιμετωπίζω. Κουάστηκα. Κάθε φορά, τα ίδια και τα ίδια....Νομίζω ότι χάνομαι. Σέρνομαι στην κυριολεξία
Αγάπη μου τα φάρμακα? Δεν σε βοήθησαν? Επίσης τα παίρνεις πολλά χρόνια? Η τώρα τα ξαναρχισες? Κοιτα θέλει και προσωπική δουλεια δυστυχώς κάτι απο μόνο του δεν κάνει τελεια δουλειά.... Ο βελονισμό η το Bowtech (ένα ειδος μασάζ) έχω ακούσει ότι βοηθάει σαυτα αλλα εγώ δεν ξέρω...
Φάρμακα δεν παίρνω, προς το παρόν. Έχω πάρει στο παρελθόν. Όποτε τα κόβω, υποτροπή. Κι είπα να δοκιμάσω μόνο με την ψυχοθεραπεία. Αλλά όσο πάω χειροτερεύω....κι ας προσπαθώ
Αααααα δεν ειμαι καθόλου καλααααα.....οπου και να βρεθώ όπου και να σταθώ σκεψεις σκεψεις σκέψεις........παω να χάσω το χαρακτήρα μου.....εχτές ετοίμασα και μια γκαρσονιέρα για να μείνω μόνιμα και έχει τρελη φασαριαααα!!! Ειναι ο δρόμος διπλα και ειναι ανηφορικος και καταλαβαίνετε.....έχω και την ευαισθησία με τους ήχους και ειναι λες και μου τρυπούν ταυτι.......ποσο θα αντέξει και το τύμπανο
......
.......... Γαμωτοοοο δεν θα γλιτώσω ποτε απαυτο το σπιτιιιιι δεν μπορώ άλλο εκει όλο φωνάζουν!!! Ειναι και συνέχεια ακατάστατο...δεν το αντέχω.....καθε μερα κρουβομαιιιιιι........λεω μαρια συγκρατήσου άλλοι δεν έχουν ούτε τα βασικά όμως δεν μπορωωωωω......αισθανομαι οτι έχει συσσωρευτεί πολυ στρες και βγαίνει στη φορα με αυτές τις κωλοσκεψεις!!!
Και τα δυο...χαχα....δλδ όπως παλιά κάνω τα πάντα απλά πιο πολυ σπίτι...
Ρε συ τα νεύρα μου παιξανε γτ το περιμενα καιρό να το νοικιάσω και τώρα είδα πόση φασαρία έχει....τελικα όλο προβλήματα προσελκυω χαχα.....δλδ δημιουργώ.....εσένα στο σπίτι σου έχε φασαρία? Και όταν κοιμάσαι...
Τι να πω...θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ...εσυ κοριτσι μου βγαίνεις απτό σπίτι? Πας βολτιτσες? Δουλεύεις?
οχι δεν δουλευω...βγαινω βολτες αλλα οχι πολυ συχνα...εσυ?ξεκινησες αγωγη?????????????????
Ε τώρα θα ξεκινήσω γτ δεν την παλεύω....απλα αποτι κατάλαβα πρέπει να απασχολούν συνέχεια το μυαλό μας με κάτι για να μην σκεφτόμαστε.....αλλα όταν χαλαρώνουμε τοτε θα τα σκεφτόμαστε οκ μαζι.....εσυ είσαι καλυτερα τώρα με την αγωγή???
Ειμαι απο κινητό και γράφει οτι ναναι σορρυ