Originally Posted by
Macgyver
Δεν εχασες κανενα νεο , αυτη ειναι η εκτιμηση μου . Ωραιες οι μαγκιες , βαρεθηκα το ναι , σε ολα , αλλα , μολις τελειωσουν τα χρηματα , τι θα κανουμε ? εμφυλιο ? θα κανουν λιγο πισω οι Ευρωπαιοι , λιγο μπρος εμεις , και θα λυθει το θεμα .
Δεν συμφερει κανεναν αυτη η κατασταση , εκτος απο τους κερδοσκοπους , οι οποιοι σε τετοιες καταστασεις τριβουν τα χερια τος .
Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη .
Ο Βαρουφακης ειναι ενας επικινδυνος ανθρωπος ., δεν εχει καταλαβει οτι δεν διευθυνει μια επιχειρηση , που μπορεις να μπλοφαρεις οσο θελεις , αλλα εναν ολοκληρο λαο , με συνταξιουχους , αφραγκους κλπ.κλπ.
Εγω τον γουσταρω τον Τσιπρα , εχει πληρη επιγνωση της καταστασης , και θα χειριστει την κατασταση οπως πρεπει , αν και δεν τον ψηφισα .
Καλη η κινηση του , αλλα λαθος timing , ας την αναβαλλουμε οταν ειμαστε σε καλυτερη οικονομικη κατασταση .
Αλλιως , αγοραστε οπλα , σφαιρες , και ετοιμαστειτε για πολεμο , εγω ειμαι πανετοιμος !!
Παντως , οπως ειπε και ο Κρουγκερ ( οικονομολογος νομπελιστας ) το σωστο ειναι το οχι , εχουμε ομως τα κοτσια ( και τα φοντα ) ?
Ειναι σαν μια παρτιδα ποκερ , στο ποκερ παιζεις τα χαρτια του αλλουνου , οχι τα δικα σου . Και οι Ευρωπαιοι εχουν να χασουν περισσοτερα απο μας σε ενα οχι , ας κουνιουνται και λενε , δεν μας νοιαζει , τους νοιαζει και πολυ μαλιστα .
Και δημοψηφισμα να γινει , που δεν το βλεπω , το ναι θα επικρατησει . Ειμαστε αρκετα φοβισμενοι για ενα οχι .