-
Και αν ειναι ασυγκρατητος; Αν δεν εχει ορια; Αν μπορει να προκαλεσει κακο στον εαυτο του ή στους αλλους με την συμοπεριφορα του. Τι κανεις τοτε; Και αν δεν βαζει μυαλο; Και αν αρχιζει να σε χτυπαει; ..................Ειμαι 19 χρονων και ξερω πως πρεπει με καποιον τροπο να τον βαλουν στην θεση του ( οπως η αστυνομια κανει με τους κακους πολιτες). Εκανες κατι κακο και θα διαμαρτηρηθεις για αυτο. ------------Κατα την γνωμη μου (δεν ξερω κατα ποσο μετραει) δεν θα πρεπει να δωσει σφαλιαρα εκτος απο σοβαρα \"αδικηματα\" του παιδιου. Για να μαθει τα ορια. Να μην σφαλιαριζει σε κατασταση θυμου. Να μην ξεσπαει σε εκειονον.
-
Η κακοποίηση ενος παιδιού ειναι ποινικο αδίκημα και τιμωρείται αυστηρότατα.
Επίσης ο κάθε πολίτης ειναι υποχρεωμένος να αναφέρει αμέσως στις αρχές οτιδήποτε πέσει στην αντιληψή του που αφορά την σωματική ακεραιότητα ενος ανηλίκου. Η νομοθεσία προβλέπει πλέον κυρώσεις και για αυτούς που σιωπούν.
-
Στην παρούσα καταχώρηση διαπιστώνεται αναφορά κακοποίησης ανηλίκου δηλαδή ενος ανυπεράσπιστου ανθρώπινου πλάσματος- κατα την αποψή μου θα πρέπει να κοινοποιηθεί στις αρχές απο τους υπευθυνους της ιστοσελίδας προς περαιτέρω διερεύνηση.
Και υπ\' οψιν οτι όλα αυτά που αναφέρονται περι \"νορμάλ\" ξύλου κ.λ.π τον δικαστή δεν θα τον συγκινήσουν καθόλου εαν ο κακοποιός γονέας κάτσει στο εδώλιο.................................
-
maria min paizis to rolo tou patera sto paidi ,den eine sosto o proin sou na kani mia wraia epikepsi kai esi na trabas to louki , sto agori kirio rolo paizi o pateras . prosorina metriase ta entona sines8imata sou dld entoni prostasia kai timoria ...... prosopika den blepo kamia kakopihsi, mono kaki diamorfosi xaraktira .