Μακαρόνια και τέτοια επιτρέπονται; Έχουν αλεύρι νομίζω! Και μετά τις 10 μέρες τι θα κάνω, θα έχω απεξαρτοποιηθεί και δεν θα με πειράζει;
Printable View
Μακαρόνια και τέτοια επιτρέπονται; Έχουν αλεύρι νομίζω! Και μετά τις 10 μέρες τι θα κάνω, θα έχω απεξαρτοποιηθεί και δεν θα με πειράζει;
Κ τα μακαρόνια εννοείται απαγορεύονται γιατί έχουν γλουτένη τόσο τα φρέσκα (αλεύρι) όσο κ τα μη φρέσκα (είναι από καθαρό σιμιγδάλι, ό,τι χειρότερο....). Δεν σου λέω να το πας στα άκρα, πχ να αγοράζεις μέχρι κ light ζαμπόν γαλοπούλας χωρίς γλουτένη, αλλά γενικά όχι άμυλα (πατάτες, ρύζια) κ γλουτένη. Αυτή η ουσία (πολλοί είναι δυσανεκτικοί κ δεν το ξέρουν κιόλας.....) σου γ@μ@ει τον οργανισμό κ το σώμα. Τις πρώτες 10 μέρες θα πάθεις κάτι τύπου στερητικό ξαφνικά περιορίζεται δραματικά το διατροφολόγιό σου, κόβονται μπισκότα, κέικ, ψωμιά, τα πάντα. Αλλά καλύτερα να φας 1 king size σαλάτα (χωρίς κρουτόν βέβαια) με όσα καλαμάκια κοτόπουλο θες να χορτάσεις (άμα είσαι κ του junk, βέβαια δε σου λέω να φας κ 2ψήφιο νούμερο!) παρά 1 τοστ. Σου ακούγεται κουφό, αλλά ισχύει. Κ αφού εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μην τρώει κάποια πράγματα, σιγά- σιγά θα μειώνεις κ τις ποσότητες σε όσα ήδη τρως (πχ αντί 6 καλαμάκια πας στα 3). Απλά θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Κ θα αδυνατίσεις κ το κυριότερο θα είσαι κ υγιής κ στο σώμα κ στο πνεύμα. Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες αρρωσταίνουν ακόμα κ το μυαλό. Επίσης με πολύ πολύ μέτρο τα light αναψυκτικά κ τα αναψυκτικά γενικά βέβαια..... Καλύτερα κρύα/ζεστά τσάγια με γεύσεις. Εγώ έπινα λίτρα zero, την έχω κόψει μαχαίρι, ούτε τη γεύση της δε θυμάμαι.
Ψωμί χωρίς γλουτένη επιτρέπεται; Γενικά απαγορεύεται και το αλεύρι και η γλουτένη ή μόνο το δεύτερο; Οπότε τα κόβω για πάντα όλα αυτά ε; Απλά τις πρώτες 10 μέρες θα 'ναι δύσκολα. Σιγά μην αντέξω, θα το προσπαθήσω αλλά δεν εγγυώμαι ότι θα το κρατήσω. :( Ευτυχώς μ' αρέσουν οι σαλάτες και τα junk. Μήπως όμως αυτό που λες είναι η δίαιτα Άτκινς; Από υδατάνθρακες τι επιτρέπεται εκτός από σαλάτα, σόρυ αν στα πρήζω. Καλά αναψυκτικά καλύτερα να μην παίρνω καθόλου γιατί άμα παίρνω κατεβάζω 1,5 λίτρο σε 2-3 μέρες......
Κανονικά δεν επιτρέπεται γιατί έχει μαγιά, αλλά εν πάσει περιπτώσει, δεν θα πάθεις νομίζω κάτι με 1-2 φέτες τη βδομάδα. Το αλεύρι περιέχει γλουτένη, η οποία είναι μια υδατοδιαλυτή πρωτεϊνη, που όμως δεν κάνει καθόλου καλό. Πρήζει κ παχαίνει. Δυστυχώς η ρουφιάνα είναι κρυμμένη παντού, γιατί χρησιμοποιείται ευρέως ως συντηρητικό. Δεν σου λέω να φτάσεις να αποφεύγεις μέχρι κ τον ντοματοχυμό κ να αγοράζεις κ ντοματοχυμό/πελτέ χωρίς γλουτένη, αλλά γενικά κόψε το ο,τιδήποτε περιέχει οποιουδήποτε είδους αλεύρι (καλαμποκάλευρο, κορν φλαουερ, αλεύρι πολύσπορο κλπ κλπ). Από υδατάνθρακες λαχανικά κ φρούτα. Αλλά άμα ρε pillow το πας "σιγά μην αντέξω....." γ@μησέ τα......, με νοοτροπία looser δεν πας πουθενά. ΘΑ το αντέξεις, είναι απόφαση ζωής, κ όχι μόνο για τη συγκεκριμένη δίαιτα, αλλά για όλα. Ή η ευτυχία σου ή το φαγητό, τί διαλέγεις....? Θα αφήσεις αυτό να είναι πιο δυνατό από εσένα....? Άμα τα καταφέρεις θα δεις κ πόσο θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου γενικότερα, αφού όντως θα έχεις κατορθώσει κάτι το πολύ δύσκολο.
Δεν ξέρω είμαι τόσο πολύ εθισμένη στη ζάχαρη και τα γλυκά και τους χυμούς ή αναψυκτικά αυτή την περίοδο (δεν ήμουν πάντα έτσι), που γι'αυτό λέω δεν θ' αντέξω...Έχεις δίκιο, διαλέγω ευτυχία, απλά ξέρεις τι; Όταν είχα χάσει κιλά στο παρελθόν ναι μεν ήμουν ευτυχισμένη και έλεγα τι έκανα τόσα χρόνια που δεν αδυνάτιζα (όχι ότι δεν προσπαθούσα αλλά όπως είπα υπάρχουν και άλλα θέματα σε μένα-τα χάπια μέχρι που τα μείωσα), μετά πέρασε αυτό το διάστημα της ευτυχίας και δεν είχα που να στηριχθώ και στηρίχθηκα στο φαί.......δυστυχώς......μόλις ήπια καφέ χωρίς ζάχαρη. :)
...... καλά το πας! Άντε σιγά- σιγά θα γλυκάνεις τη ζωή σου στην κυριολεξία! Κάνε κάτι που σου αρέσει εάν έχεις ελεύθερο χρόνο. Αλλά ακόμα κ οι "αγγαρείες" καμιά φορά βοηθάνε πχ προσφέρσου να βοηθήσεις τη μαμά σου στις δουλειές του σπιτιού (βάλε κ μουσική αν θες). Κ χρήσιμη θα νοιώσεις, κ θα δραστηριοποιηθείς, κ θερμίδες θα κάψεις κ απασχοληθείς με κάτι. Βέβαια ακόμα καλύτερο να κάνεις κάτι ευχάριστο πχ κατέβασε καμιά ταινία.
Το καφεδακι χωρις ζαχαρη ειναι πιο ωραιο και σε ξυπναει και καλυτερα! μπραβο pillow! δεν ξερω αν κανει να φας ψωμι και μακαρονια ολικης αλεσεως και μαυρο ρυζι που ειναι πιο υγιεινα.Η Mariposa7 θα ξερει λογικα.
Ευχαριστώ! Λογικά αν έχουν γλουτένη δεν κάνει......
Δυστυχώς όλα αυτά έχουν γλουτένη. Η διαφορά των λευκών ζυμαρικών κ ζύμης με τα ολικής είναι ότι τα πρώτα τα αντιλαμβάνεται ο οργανισμός ως σκέτα σάκχαρα ενώ τα δεύτερα ως φυτικές ίνες, οι θερμίδες κ η γλουτένη παραμένουν ίδιες, απλά τα ολικής είναι ας πούμε πιο υγιεινά. Τη ζάχαρη (ιδίως τη λευκή) εδώ κ χρόνια στις ΗΠΑ την έχουν βαφτίσει "λευκό καρκίνο" κ εδώ κ κάποια χρόνια έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται κ στην Ελλάδα αυτό. Ζάχαρη κ λευκά ζυμάρια ευθύνονται κ για πρόωρη γήρανση κλπ κλπ. Στη γλουτένη πάρα πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν μικρό η μεγάλο βαθμό δυσανεξίας (εγώ πολύ μεγάλο, το ανακάλυψα αρχές του χρόνου μεταξύ των όλων άλλων "ωραίων" που μου βρήκανε). Αυτό προκαλεί διάφορα προβλήματα υγείας. Αλλά διατροφή χωρίς γλουτένη ακολουθούν κ πολλοί άνθρωποι, που θέλουν να αδυνατίσουν ή να ζουν υγιεινά. Πάντως pillow 1 εξέταση αίματος για candida δε βλάπτει, ιδίως αν κάνεις κατάχρηση σε junk, αναψυκτικά, γλυκά κ επεξεργασμένους υδατάνθρακες.
Για το candida είχα διαβάσει και βιβλίο, που έλεγε κι άλλα μέσα, θα το ξέρεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν μ' έπεισε, νομίζω έκανα πολύ αυστηρή δίαιτα για 1-2 μέρες μόνο μαρούλι και κρέας πχ και σε μικρές ποσότητες και δεν έχασα γραμμάριο! Και γενικά δεν τα παραδέχονται πολλοί γιατροί αυτά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει! Αν ισχύει έχω σίγουρα γιατί είμαι εθισμένη κυριολεκτικά σε όλα αυτά με τα οποία τρέφεται ο candida. Εσένα σου 'χαν βρει; Και σε τι κέντρα σου κάνουν την εξέταση, σε γραφείο διατροφολόγου πχ ή στις αιματολογικές; Και τι είδους γιατρός πρέπει να μου την γράψει;
Δυστυχώς ισχύει κ παραϊσχύει..... αλλά με 2 μέρες δίαιτα τί να προλάβεις να δεις βρε pillow.....? Με αιματολογική εξέταση σε μικροβιολογικό κέντρο το βρίσκεις Τί μου έχουν βρει ε.......? Χαχαχαχα! Να σου πω τί ΔΕΝ μου έχουν βρει, για να σου λέω λιγότερα.....? Τα πάντα έχουν βρει, τα κυρίως προβλήματα όμως είναι οι φλεγμονές στο πεπτικό κ το συκώτι. Ακολουθούν κ άλλες δυσλειτουργίες σε ορμονικά κλπ κλπ αλλά αυτά πάνε πολύ καλύτερα. Το κυρίως πρόβλημα είναι αυτά τα 2 όμως. Εγώ βλέπεις την πάτησα από μ@λ@κίες γιατρών, δηλ. υπερκατάχρηση αντιβιοτικών, κορτιζόνης κ κάποιων άλλων σκευασμάτων, που τα συνιστούν όλοι αυτοί απλόχερα κ σε χρόνια καθημερινή βάση. Ούτε καραμέλα λαιμού δεν παίρνω πλέον!
Αυτό είναι στέρηση!... Επόμενο είναι λοιπόν να μη χάσεις ούτε γραμμάριο.
Κι η εξαντλητική νηστικομάρα είναι που σε κάνει μετά να ξανατρώς ασταμάτητα.
Τέτοιου είδους δίαιτες ακόμα κι αν έχουν κάποιο αποτέλεσμα θα είναι προσωρινό.
Έχω εργαστεί σε κέντρα αδυνατίσματος και ξέρω γενικά τι γίνεται...
Ο οργανισμός επειδή απειλείται η επιβίωση από την αφαγία, για να προστατευτεί
μπλοκάρει το μεταβολισμό σου γι' αυτό και δεν χάνεις.
Αλλαγή τρόπου διατροφής χρειάζεται που και θα υιοθετηθεί, για να έχεις πρώτα υγεία.
Επίσης, να συμπληρώσω μια και διάβασα για την άσπρη ζάχαρη, το άσπρο αλεύρι και
τα παράγωγά τους, ότι όλ' αυτά είναι σκουπιδοτροφές του καταναλωτισμού, για
να πεινάς δηλαδή συνέχεια...
ΑΡΧΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΕ
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ
ΚΙ ΕΒΓΑΖΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
.... κ μην παίρνετε εύκολα φάρμακα. Εγώ από αυτά την πάτησα πάντως (το θέμα δίαιτα το έχω συνώνυμο με την απεργία πείνας, δεν ήταν αυτό το πρόβλημά μου, άσχετα αν τώρα λόγω παθήσεων μου επιτρέπουν μόνο συγκεκριμένα πράγματα)...... Γενικά μην παίρνετε εύκολα φάρμακα, ούτε καν συμπληρώματα επειδή τα πήρε ο/η χ,ψ φίλος/η σας κ "δούλεψαν". Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κ ό,τιδήποτε περιττό ή ακατάλληλο μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη.
Εγώ νόμιζα για candida ότι σου είχαν βρει, λυπάμαι για τις φλεγμονές.....φεύγουνε ποτέ ή είναι για πάντα;;; Καλά κάνεις και δεν παίρνεις ούτε καραμέλα λαιμού!! Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω γι'αυτό έκανα και επεξεργασία, έφαγα το μεσημέρι αρκετό τυρί γιατί ξεχάστηκα, πειράζει;
Μαρκέλα τα ξέρω όλα αυτά, ξέρω τα πάντα σχεδόν για δίαιτες και τέτοια, απλά το έλεγε το βιβλίο να το κάνουμε έτσι, ίσως έλεγε πχ μεγάλες ποσότητες και εγώ δοκίμασα μικρές ξεχνώντας αυτό που είπες. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ήξερα αν ισχύει ο candida, πίστευα πως όχι.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΙΛΟΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΩΩ ΕΦΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΜΑΙ
Τι εννοείς, έλις; Δεν θα κάτσω να με κρίνεις εσύ ή κανας άλλος εδώ, εγώ ξέρω τι είμαι και αυτό έχει σημασία. Μπήκα μόνο για να πάρω συμβουλές, αν δεν έχεις καμία να δώσεις καλύτερα μη γράφεις τίποτα.
ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ
ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΕΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΧΙΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ
ΜΗΝ ΤΡΩΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΤΙΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΩΓΗ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΛΔ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ
ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΤ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
Πολυ σωστο αυτο Μαρκελα , ο οργανισμος ειναι ενα θαυμαστα αυτοπροστατευομενο συστημα , και οποιαδηποτε crash diet την εκλαμβανει ως αποπειρα εξοντωσης του , και αντιδρα αναλογως . Και επειδη με την crash diet ' θυμαται ' τι πηγες να του κανεις , οτι φας τις επομενες μερες , το αποθηκευει σε λιπος αναμενοντας την επομενη αποπειρα εξοντωσης του . Οποτε , πρωτεινες με σαλατα ( οχι με υδατανθρακες ) , οχι ζαχαρη και αλευρι οπως σωστα επισημαινεις , πολυ νερο , ενα καφεδακι το πρωι για να επιταχυνεις τον μεταβολισμο , το κανει και η Β βιτ. αυτο , γιαουρτακι 2% , τυρι με χαμηλα λιπαρα , κοτοπουλο χωρις πετσες , αυγα ( τεραστια πηγη βιταμινων και ιχνοστοιχειων ο κροκος ) , ψαρι οπωσδηποτε με σαλατα , και ψωμι ολικης αλεσης μονον .
Οι χυμοι δεν ειναι αθωοι , παχαινουν αρκετα , και το φρουτο οχι μετα το φαγητο , να αποτελει ξεχωριστο γευμα .
Και οπως λεει ο elis , αμα τρως αργα , καταλαβαινεις ποτε χορτασες .
Η διατροφη ειναι μεγαλο κεφαλαιο , και μονο με την πειρα την μαθαινεις .
Είχα μια απορία για το τι επιτρέπεται να τρώω αν δεν τρώω υδατάνθρακες, αλλά μου 'δωσες μερικές ιδέες, Μαγκάιβερ, όπως αυγά, θα το εφαρμόσω, ευχαριστώ.
Δεν ειπα να αποκλεισεις εντελως τους υδατανθρακες , ποτε δεν αποκλειουμε μια ομαδα τροφιμων απο την διατροφη μας , ειναι ανθυγιεινο , αλλα μην τους τρως με πρωτεινουχα γευματα , χωρια ναι . Οι υδατανθρακες προσφερουν ενεργεια , που δεν βλεπω να την πολυχρειαζεσαι , οποτε περιορισε τους , ενω η πρωτεινη συμβαλλει στην διατηρηση της μυικης μαζας και την απωλεια του λιπους . Υδατανθρακες ειναι τα φρουτα , που δεν πρεπει να ταποκλεισεις απο την διατροφη σου , βραστες η ψητες πατατες , ψωμι ολικης αλεσης μονο ( οχι μαυρο , ολικης αλασης να ειναι ) και μην ξεχνας να πινεις 6-8 ποτηρια νερο την μερα . Παντως πιο πολυ παχαινουν οι υδατανθρακες , παρα το λιπος ( ενα παγωτο πχ οχι παρφε ) .
Τα ξέρω όλα αυτά που λες αλλά η μαριπόζα μου είπε να μην τρώω υδατάνθρακες όπως ζάχαρη και αλεύρι, οι περισσότεροι (από) αυτά τα δύο είναι, το μόνο που μου μένει είναι σαλάτες, φρούτα και όσπρια, οπότε ούτε ψωμί θα τρώω.
Pillow υπαρχει και το ψωμι ζεα εχει πολυ μικρη ποσοτητα γλουτενης αλλα εγω που το δοκιμασα δεν μου αρεσε καθολου.Εγω προτιμω ολικης αλεσεως.
http://www.govastileto.gr/ugeia/ma8e...s-tis-i-lopez/
Διαβαστε και μια ' ενδιαφερουσα ' διαιτα .
Aυτη η ιστορια μετην γλουτενη , πολυ της μοδας ειναι !!!!
pillow ., ξεχασες τις πρωτεινες , κρεας , γαλοπουλα , γαλακτοκομικα , κοτοπουλο , ψαρι , αυγα . Τρωγε και καμμια 10-15αρια ξηρους καρπους την ημερα , οσο και αν φαινεται περιεργο , αδυνατιζουν σε τετοιες ποσοτητες και εχουν πολυ μαγνησιο , που ηρεμει .
Ελα καλημερα! Ο candida μου τα προκαλεσε αυτα, γενικα ειναι κατι το οποιο ενοχοποιειται για πρηξιματα κ πονοκεφαλους μεχρι σκληρυνση κατα πλακας ( οχι ο ιδιος ο μυκητας αλλα αυτα που επιτρεπει να συμβουν στον οργανισμο εν δυναμει μπορουν να επιφερουν κ το θανατο). Εγω τον 1ο γυρο θεραπειας αποκαταστασης τον εχω κανει, σε καποια εχω ανταποκριθει καλα σε καποια πολυ μετρια. Στην ουσια για μερικη ηπατικη ανεπαρκεια προκειται (μεταξυ απειρων αλλων, αλλα αυτο ειναι το πιο επικινδυνο) κ αναρωτιωμουν τοσα χρονια γιατι οι δεικτες του συκωτιου στις αναλυσεις αιματος ηταν τοσο χαμηλα η κ κατω απο τα ορια. Ουτε φυσικα οταν πχ στα 23 παρουσιασα καλοηθειες στον οισοφαγο υποψιαστηκε κανεις γιατρος τι εφταιγε, συνεχισαν να μου δινουν φαρμακα που επιδεινωνανε τη ζημια. Το μονο κακο ειναι οτι εχασα πολλα μαλλια απο την 1η φαση της θεραπειας (2 κιλα αφρο βαζω να τα φουσκωσω :Ρ ) αλλα ευτυχως εχει αρχισει να ξαναβγαινει πολυ καινουριο μαλλι.
Για εσενα φυσικα κ δεν σου συστηνω την candida diet, απο τη στιγμη που δεν εχεις διαγνωστει με κατι τετοιο, στην original εκδοχη ειναι παρανοικα αυστηρη (προσφατα μου την πετσοκοψανε κ αλλο...)! Την εξεταση μονο σου προτεινω γιατι αν πχ νοιωθεις πεσμενη, εχεις φουσκωματα, η ζυγαρια δεν πεφτει με τιποτα, η διαθεση ειναι χαλια κλπ κλπ, σε συνδυασμο με το γεγονος που λες, οτι τσακιζεις γλυκα, αναψυκτικα, junk κ ζυμαρια, μπορει ενδεχομενως να υποδηλωνουν κατι.
Αυτο που σου προτεινα ειναι η gluten & sugar free diet. Πολλοι ανθρωποι την επιλεγουν σαν μονιμο τροπο ζωης για λογους αδυνατισματος κ ευεξιας. Βασιζεται στην πληρη αποφυγη της γλουτενης κ των γαλακτοκομικων (εκτος ισως απο ελαφρυ γαλα η γιαυρτι) κ φυσικα των σακχαρων. Τα ολικης αλεσης φυσικα κ εχουν γλουτενη απλα ειναι πιο υγιεινα απο τα σκουπιδια του λευκου αλευριου κ των λευκων ζυμαρικων. Γιαυτο σου ειπα στη χειροτερη ψωμι χωρις γλουτενη. Γενικα απο συζητησεις που εχω κανει κατα καιρους (πολυ πριν μαθω οτι κ εγω ειμαι φουλ δυσανεκτικη στη γλουτενη) με αντρες κ γυναικες διαφορων ηλικιων περι διαιτας κ κιλων, παρα πολλοι/ες εχουν παρατηρησει οτι τα ζυμαρια κ τα γλυκα ειναι που κανουν τη ζημια- οποτε μαλλον αυτο με τη γλουτενη κ τη ζαχαρη ισχυει για μεγαλη μεριδα του πληθυσμου, σε μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο φυσικα. Αλλο πχ που μου ερχεται στο μυαλο, 1 ξαδερφος μου φανατικος της αθλησης απο παιδι (απο κωπηλασια μεχρι εντατικη ποδηλασια), διακρισεις σε 3 (!) πολεμικες τεχνες (πλεον ασχολειται κ επαγγελματικα), ο οποιος ανετα θα μπορουσε να ειναι κ το μονιμο παρακαλω εξωφυλλο του men's health, ειναι ικανος να φαει σε 1 μερα 1 γουρουνι κ 1 βοδι, πολλα πολλα γιαουρτια κ σαλατες (βεβαια δεν παει το μυαλο σου καν τι προπονησεις κανει....), ομως ψωμια, γλυκα, πατατες, ρυζια, μακαρονια εχει να βαλει στο στομα του παρα πολλα χρονια..... Βλεπεις δεν ειναι οι θερμιδες που κουβαλαει το καθε τροφιμο κ τα λιπαρα μονο. Δηλ . 1-2 βραστες η ψητες πατατες ποσες θερμιδες να εχουν.....? Ειναι το τι προκαλει στον οργανισμο η καθε ουσια.
Τα αυγα που σου γραφει ο Macgyver ειναι εξαιρετικη πηγη πρωτεινης, σιδηρου, βιταμινων κ ιχνστοιχειων, αλλα καλυτερα μην τα τηγανιζεις. Αλλη πολυ χορταστικη ιδεα ειναι 1 κουσουρι που μου ειχε μεινει απο την εποχη του πρωταθλητισμου (τωρα μου το κοψανε κ αυτο :Ρ), ομελετα απο ασπραδια, οσα θες, με μυρωδικα σε αντικολλητικο τηγανι με 1 κουταλια λαδι. Επισης κ για τους χυμους εχει δικιο, ακομα κ αν τους στιψεις εσυ, γιατι ο χυμος εχει πολυ υψηλοτερη περιεκτικοτητα σακχαρων απο το φρουτο κ ταυτοχρονα χανεις κ τις φυτικες ινες. Κ απο φρουτα οσο πιο αγουρα τοσο καλυτερα (εμενα παντα μου αρεσανε τα αγουρα παντως!), εχουν σαφως λιγοτερα σακχαρα κ θερμιδες.
Αλλη συμβουλη μακρια απο βουτυρα κ μαργαρινες, να χρησιμοποιεις λαδι με μετρο. Εγω δυστυχως για χρονια χρησιμοποιουσα, σε μικρες ποσοτητες βεβαια, την πιο light μαργαρινη που εβρισκα, επειδη νομιζα οτι παχαινει λιγοτερο. Τωρα μονο λαδι ελιας. Ενταξει, εγινε η ζημια απο τα φαρμακα αλλα κ εγω ναι μεν δεν ετρωγα παχυντικα, αλλα δεν εκανα κ πολυ σωστη διατροφη. Light αναψυκτικα, turbo δυνατοι καφεδες, γλυκαντικα κ αλκοολ επινα (δυστυχως επειδη οι ανοχες μου στο αλκοολ ειναι πολυ υψηλες δεν ειχα stop, ημουν ικανη να πιω το Βοσπορο κ οριακα να κανω κεφαλι, ολως περιεργως δεν εχω μεθυσει ποτε....). Συμβαλλανε κ αυτα στο προβλημα. Τωρα ουτε πρασινο τσαι δεν μου επιτρεπουν!
Επισης οι ξηροι καρποι ειναι πολυ καλη τροφη, σε καμια περιπτωση ομως οι επεξεργασμενοι που εχουν κρουστα η εχουν τηγανιστει.
Τα γαλακτομικα δοκιμασε να τα αποφυγεις για 1 διαστημα να τα αποφυγεις, μονο κ μονο επειδη εισαι γυναικα, κ δες αν θα εχει αποτελεσμα πανω σου. Σε αρκετες γυναικες τα γαλακτοκομικα διαταρασσουν το κυκλο, επιδεινωνουν το προεμηνορρησιακο συνδρομο, προκαλουν ακμη κλπ κλπ. Ξερω γυναικα που επειδη ηθελε παιδι κ εκανε συνεχεις αποβολες της κοψανε τα γαλακτοκομικα τελειως κ η επομενη εγκυμοσυνη πηγε πριμα. Απλα δοκιμασε να τα κοψεις για κανενα 2μηνο, μπορει να δεις οτι σε επηρεαζουν, μπορει κ οχι. Αν δεν δεις να σε επηρεαζουν μπορεις να τρως αυτα με τα χαμηλα λιπαρα.
Γενικα κ σε σενα κ στη δελφινι εχουν προταθει διαφορες διαιτες, ειστε ελευθερες να διαλεξετε, βεβαια το θεμα δεν ειναι τοσο η επιλογη της διαιτας αλλα η αποφαση. Κ επειδη πιστευω οτι στις διαιτες η μαγκια δεν ειναι να τις κανεις, αλλα να τις κρατησεις, γιαυτο πολλοι ανθρωποι (ιδιως στο εξωτερικο) ακολουθουν διαιτα χωρις γλουτενη, αμυλα κ σακχαρα ως τροπο ζωης. Κ στα κιλα σου μενεις κ εισαι κ υγιης. Κ επειδη πολλες τροφες αποκλειονται εντελως, δεν παιζει να παρεκτραπεις σκεπτομενη οτι "ενταξει, 1 γλυκο την εβδομαδα επιτρεπεται, αν φαω κ 2 τι εγινε....?" η αφου πχ το ψωμι (εστω κ ολικης) επιτρεπεται, να ξεφυγεις στην ποσοτητα.
Bulletproof ρώτησα κι εγώ γι'αυτό το ψωμί, μου είπε η μαριπόζα ότι έχει μαγιά και άρα δεν κάνει.
Μαγκάιβερ θα το διαβάσω μετά, εγώ εννοούσα από υδατάνθρακες τι μου μένει, κατά τ' άλλα είναι οι πρωτείνες και τα λιπαρά, το ξέρω.
Μαριπόζα το πρόβλημα είναι σοβαρό, λυπάμαι πολύ.......Κι εγώ πχ τώρα λαχανιάζω με το παραμικρό, και φοβάμαι για την υγεία μου, αλλά τα φάρμακα δεν μου τα κόβουν, ούτε με πάνε οι γονείς μου στο γιατρό γιατί τα 'χω πει κι άλλες φορές και νομίζουν ότι είναι ιδέα μου.......Είναι λίγο υπερβολικά να τα αποφεύγω όλα αυτά, δεν θα αντέξω στα σίγουρα να κάνω τόσο αυστηρή δίαιτα, γιατί ξέρω τον εαυτό μου, πεινάω πολύ γενικώς και θέλω όλο παχυντικά........θα προσπαθήσω όμως να κόψω τη ζάχαρη και τα αλεύρια και τα γαλακτοκομικά για λίγο.............σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να το γράψεις όλο αυτό, σίγουρα θα με βοηθήσει να μειώσω τουλάχιστον κάποιες τροφές!!!
Δεν ξέρω τί φάρμακα παίρνεις, δεν προκαλούν όλα τα ίδια προβλήματα, εγώ την έπαθα από αντιβιώσεις, κορτιζόνες κ σίδηρο. Άλλα φάρμακα πχ το librax δεν με έχουν βλάψει. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να παίρνουμε φάρμακα για πλάκα ή επειδή έχουμε κάποιο παρόμοιο με άλλον θέμα κ τον ρωτάμε τί πήρε να το πάρουμε κ εμείς.
Πάντως δεν είναι ανάγκη να πεινάσεις πχ φάε όσο κοτόπουλο, σαλάτες, αυγά, κρέας, ψάρια κ θαλασσινά (μακράν το καλύτερο!) θες για να χορτάσεις. Άλλο εάν θα σου λείψουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές. Πάντως γενικά οι επεξεργασμένοι ιδίως υδατάνθρακες δεν χορταίνουν εύκολα ή δεν χορταίνουν για πολύ. Πχ με κρουασάν (ό,τι χειρότερο στον πλανήτη η σφολιάτα), πάστες, ψωμιά, μακαρόνια κλπ κλπ παίζει να μην χορταίνεις τόσο εύκολα κ για τόσο διάστημα όσο με 1 γερή μερίδα κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα, που όσο να πεις είναι πιο "στουμπωτικά". Ακόμα κ 2 αυγά βραστά σε "γεμίζουν". Κ δυστυχώς τα πρώτα έχουν την τάση να μας ανοίγουν κ την όρεξη γιατί ανεβάζουν πολύ το γλυκαινεμικό δείκτη. Άλλο πεινάω, άλλο λαιμαργία για συγκεκριμένα πράγματα. Κ μην ξεχνάς ότι πολλά πράγματα είναι δύσκολα στην αρχή. Εγώ λάτρευα τα φρούτα (μου τα κόψανε εννοείται, δε λέω να κάνεις κάτι τέτοιο αφού δεν έχεις στα χέρια σου διάγνωση), του πρώτους 2 μήνες έβλεπα φρούτα κ έκανα λες κ έβλεπα κ- γω- δεν - ξέρω -τί, αλλά πάει καιρός που έχω ξεχάσει κ τη γεύση τους, άρα δεν μου λείπουν. Πιο εύκολα αποκλείεις κάτι δια ροπάλου από τη διατροφή σου (η αρχή είναι η δύσκολη) παρά το περιορίζεις σε ποσότητα αν σου αρέσει πάρα πολύ.
Όσο για το πρόβλημα το δικό μου δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμο γιατί το έχω από παιδί χωρίς να το πάρω χαμπάρι, αλλά κλασσικά λέω "ή αυτό ή εγώ, δεν θα με βάλει αυτό κάτω" (εγωϊσμός βλέπεις.....).
ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΣΟΥΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΤΕΣΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΑΙΤΕΣ
ΓΤ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ
Εχμμμ......... όχι ακριβώς έτσι.......
Εγωϊσμό έχω σίγουρα μεγάλο αλλά όχι σε όλα. Πχ δεν κολώνω με τίποτα κ συγγνώμη να ζητήσω, κ να παραδεχτώ ότι έχω κάνει λάθος, κ "να το πάρω αλλιώς" ή να ομολογήσω σφάλματά μου. Γενικά θέλω να εξελίσσομαι γιαυτό κ δεν είχα πρόβλημα ποτέ να με "δω στον καθρέφτη", να δω τί πάει στραβά κ να προσπαθήσω να το διορθώσω.
Αλλά ειδικά στον αθλητισμό κ γενικά σε όλα μα όλα όσα μου αρέσουν δεν παίζει κανένας εγωϊσμός. Δεν σου λέω βέβαια ότι με χαλάγανε τα μετάλλια, όταν έπαιρνα, όμως πρώτα κ πάνω απ' όλα το έκανα το έκανα για την αδρεναλίνη κ για τη ζωντάνια που μου έδινε. Από 5 χρονών παιδί σε γήπεδο είμαι, είναι σα φυσική μου ανάγκη η κίνηση, άμα με καθηλώσεις σε καρέκλα αρρώστησα. Ακόμα κ τώρα, κ ας έχω κοιμηθεί ελάχιστα, κ ας είμαι χώμα απ' τη δουλειά γυμναστήριο θα πάω σχεδόν κάθε μέρα. Κ αυτό γιατί παρ' όλη την κούραση, άμα δεν πάω "πέφτω" χειρότερα. Εδώ εγωϊσμός δεν παίζει με τίποτα!
ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΟΙ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΟΥΝΕ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ
ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ
ΤΕΣΠΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΕΣ
ΚΙ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΛΔ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΠ
ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΜΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ
ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
Μαριπόζα εγώ παίρνω ψυχιατρικά φάρμακα, καλά που μου το 'πες για αυτά που έπαιρνες εσύ να μην τα πάρω ποτέ! Βασικά άμα παίρνεις για πολύ καιρό φάρμακα όπως εγώ, λογικό να σου πειράξουν τα όργανα, και πρέπει να αρχίσω γυμναστική, αλλιώς βλέπω να παθαίνω έμφραγμα....Πάντως από χτες ίσως επειδή μείωσα και τα φάρμακα πριν λίγες μέρες και τώρα έφυγε η ουσία μάλλον, πεινάω λιγότερο και έχω αντέξει μέχρι στιγμής, αλλά έφαγα εχτές αρκετό τυρί με υψηλά λιπαρά, ξεχάστηκα. Και το πρωί είχα φάει κάτι πίτες. Πάντως για τα φρούτα λυπάμαι που σου έλειψαν τόσο πολύ, εμένα δεν μου άρεσαν, προτιμούσα τα γλυκά, αλλά τώρα που τα αποφεύγω τα δεύτερα, θα τρώω και απ' αυτά. :P Εύχομαι περαστικά στο πρόβλημα.
Έλις δώσε!
pilow μου καλημερα
αν κ εχουν περασει μέρες που δεν εχει ποσταρει κανεις εδω, εγω ελπίζω οτι θα το δεις το ποστ μου.
δεν ξερω να σου προτεινω καμια διαιτα, γιατι καμια δεν ευοδωσε σε μενα. οταν θελω να κάνω την "βρωμια" μου θα την κάνω ...ο κοσμος να γυρισει αναποδα δε με νοιαζει. Ημουν ..ειμαι και θα είμαι πάντα τσουπωτη..και μου αρεσει... μου αρεσει να τρωω καλα οταν δεν ειμαι καλα, μου αρεσει να τρωω καλα οταν ειμαι καλα..
φετος δεν πήγα διακοπες και ειπα ...θα ξεκουραστω και θα φαω καλα και ας πάρω κιλα..και απο σεμπτ. μαζευομαι...
αν μαζευτω καλως...αν οχι..οχι ..
απο την στιγμη που δεν κυνδυνευει η υγεια μας δεν βρισκω κανεναν μα κανεναν σοβαρο λόγο να υποφερω αλλο επ αυτου του θεμματος.
ολοι θα σου λενε μπουχουχου και πρεπει να χασεις κιλα γιατι πως θα βρεις αντρα κ τετοιες μαλακιες ...
σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ πως δεν υπάρχει προβλημα σε αυτον τον τομεα. δεν εχω συντροφο για αλλους λόγους ..αλλα πάντα ειχα επιτυχίες με το αλλο φυλλο και ας μην το εβλεπα.. υπάρχουν αντρες που θελουν ξανθιες μελαχρινες λεπτες κοντες ψηλες και ναι και μπαμπατσικες.
στο σστερεοτυπο της μπάρμπη μονο εμεις οι γυναικες τσιμπάμε σαν κοροιδα. και πιστεψε με εχω γνωρισει πολλες μπάρμπη στη ζωη μου που δεν βρισκουν συντροφο, ενω θελουν και αντρες που δεν βρισκουν συντροφο, ενω θελουν και καθε γυναικα θα ηταν τυχερη να ειναι μαζι τους αλλα δεν το βλέπουν και ολα αυτα για εναν και μονο λόγο... γιατι πιστευουν πως δεν μπορουν να βρουν .
στη φαση που ειμαι δεν μπορω να ρισκαρω να βρω συντροφο ...γιατι εχω πολλα θεματα να λύσω και δεν με παιρνει για αλλα. καθε απογοητευση με στελνει στις 7 πυλες της κολάσεως μια ωρα αρχίτερα. θελω πρωτα να ισορροπίσω μεσα μου. γιατι αλλιως θα κρεμαστω πάνω στον πρωτο που θα βρεθει διαθεσιμος και μετα φυσικα θα με στειλει και πολυ καλα θα κάνει γτ δεν ειναι φυσιολογικο να κουβαλάνε αυτο το τεραστειο ψυχικο βαρος.τα εχω κουβαλήσει και εγω στο παρελθον κ ξερω ποσο δυσβασταχτο και απαισιο ειναι.εφευγα... νυχτα ..και δεν κοιτουσα πίσω μου ... οσο και αν τον ηθελα στην αρχη μετα ΞΕΝΕΡΩΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!
αν θελω σεξ βρισκω , αν θελω ραντεβου βρισκω αν θελω σχεσουλα βρισκω και ολοι βρισκουμε αν θελουμε ασχετως σωματοτυπου..οκ δεν πάω στα φετονια ... αλλα ετσι και αλλιως δεν ειναι ο τυπος μου, τι να τον κανω τον αντρα που περναει 50 ωρες την ημερα στον καθρευτη του..εγω θελω να κοιταζει εμενα...βεβαια και να ηθελα δεν θα ειχα καμια περιπτωση επιτυχιας εκει διοτι τα φετονια θελουν φετονια και ειναι λογικο ... δεν πας 5 ωρες να κωλοχτυπιεσαι στο γυμναστηριο καθε μερα για να εχεις επιτυχιες στις μπαμπάτσικες αλλα στις λεπτες γυμνασμενες...
αν λοιπον τσιμπας με τετοια στερεοτυπα .. εχεις χασει το παιχνιδι απο την αρχη. που δεν το πιστευω ..σε κοβω για πιο εξυπνη ο καθενας στα κυβικα του.
διαφωνω με τις φωτογραφιες στα ντουλαπια..ελεος ρε παιδια... σιγα μην βαλω και γουρουνια να φυλανε το ψυγειο. το σουβλάκι οταν το τρως χωρις τυψεις ειναι πιο ωραιο και εχει μονο 2 θερμιδες...με τυψεις εχει 4 εκατομυρια αυτο λέω εγω.
κατσε κουκλα μου στον καθρευτη σου, δες τις ματαρες σου ...τις χειλαρες σου... τις καμπύλες σου,οτι εχεις τελοσπάντων δες τι χρειαζεται να κάνεις για να τα αναδειξεις...οπως ολες οι γυναικες τονιζουμε τα ωραια στοιχεια μας ..χωρις να κουραζόμαστε να κρυψουμε τα υπόλοιπα..γιατι δεν κρυβονται ουτε με κελεμπια...και γιατι να κρυφτουν δηλαδη..οταν βλέπω μπαμπατσικη γυναικα να μην ξερει πως να ντυθει ή να βαφτει επειδη νομιζει οτι ετσι και αλλιως ειναι ασχημη ...θελω να βρισω τις φιλες της και την μανα της γιατι απο αυτες ξεκιναει το κακο.
με το που σε δουν σου λένε "παχυνες" σαν να λένε εχει σκατα η μουρη σου και μια κουραδα αχνιστη θα κυλισει και θα πέσει στο παπουτσι μου.λες και φταιμε εμεις που οσο και αν λιμοκτονουν, ο γκομενος τους την κερατωνει με οτι σαβουρα βρει μπροστα του!
καπου ειχα ακουσει ..κ δεν θυμαμαι που..αλλα συμφωνω 100%
δεν υπάρχει ομορφη η ασχημη γυναικα, υπάρχει η περιποιημενη και η απεριποιητη.
αν θες βοηθεια στυλιστικη ή οτιδηποτε σε αυτον τον τομεα ..με χαρα να βοηθησω... ;)
Με συγχωρείς πολύ που θα διαφωνήσω αλλά εγώ θέλω να βρω άντρα για να στηρίζομαι (και να τον στηρίζω αν χρειαστεί) και όχι κάτι ψεύτικο μόνο για να περνάμε την ώρα μας ή μόνο για το σεξ. Επιπλέον προσωπικά έχω 0 επιτυχίες, αν εξαιρέσουμε ένα μικρό φλερτ, δεν με θέλει κανένας. Και βλέπω άλλες με τα μισά χαρίσματα ή και λιγότερα από τα δικά μου και τους έχουν 10-10 αν αυτό δεν είναι αδικία τι είναι; Θα μου πεις τις απατάνε. Τι να σου πω δεν ξέρω, εγώ θέλω να αδυνατίσω για να έχω αυτοπεποίθηση και επιτυχίες αν γίνεται και μετά βλέπουμε για άντρα. Θέλω πολύ κάποιον και στενοχωριέμαι κάθε μέρα γι'αυτό το θέμα επειδή είμαι μόνη μου όλη μου τη ζωή σχεδόν........άλλες δεν αντέχουν μέρα χωρίς σχέση, εγώ άντεξα όλη μου τη ζωή.....βάσανο αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς, υπομονή μέχρι να πεθάνω........
και βεβαια να βρεις αυτο που θες, εγω και εσυ δεν ειμαστε στην ιδια κατασταση..και δεν το ειπα για να κανεις κατι τετοιο και εσυ αλιμονο...ουτε φυσικα για να στο παιξω απελευθερωμενη και δηθενιες , απλα για να καταλάβεις ποσο (κατ εμε) λαθος είναι το σκεπτικο οτι μονο αν ζυγιζεις τοσο μπορεις να εχεις επιτυχίες.
και κατα τα λεγομενα σου, δεν ειναι οτι εχεις 0 επιτυχίες στους αντρες.γιατι οπως ειπες δεν θα δωσεις σημασια σε καποιον που του αρεσεις αλλα μεχρι εκει.θελεις (και καλα κανεις )κατι πιο σοβαρο αρα
εχεις 0 επιτυχίες στην αγαπη... εκει χαιρω πολυ εγω εχω μειον 40000000000
και φυσικα αν σε χαλαει τοσο ο σωματοτυπος σου και θες να το αλλαξεις να το κανεις..αλλα οχι γιατι εισαι μονη.. το κινητρο αυτο αν μη τι αλλο ... παντα για μενα σου μιλάω ...εφερνε τα απολυτως αντιθετα αποτελέσματα.
με ειχε ψιλοτρελανει ολη αυτη η ιστορια και εμενα καποτε..και οχι επειδη ειχα κανενα προβλημα εγω...αλλα γιατι μου το παρουσιαζαν ως προβλημα ολοι οι αλλοι...και μαλιστα οι πιο δικοι μου ανθρωποι. μια χρόνεια καθημερινη πλύση εγκεφαλου... για το "καλο μου" σε αναληθειες και αναμασημενες κονσερβες και στερεοτυπα.
μεχρι που εφτασα στον πάτο και ειπα σιιιιχτιιιρρρ πια με τρελανατε καθικια κοιτα που με φτασανε και γυρισε το ματι μου φιλεναδα.
ενας σοφος ελεγε "αμφισβητησε τα πάντα" ...τα πιο δεδομενα... περασα στην 2η εφηβεια μου.
με ποναει και εμενα που ειμαι μονη μου, που δεν εχω εναν ανθρωπο να κουρνιασω και ενα κουτσουβελακι να καλο-κακομαθω μεχρις εσχατων να το πλημυρισω με αγαπη να νομιζει οτι ο κοσμος του ανηκει και οτι μπορει να γινει οτι θελει στην ζωη του
αυτο με ποναει πολυ... αλλα δεν φταινε τα κιλα μου σε αυτο... τα μυαλα μου που τα στραπατσαρισαν για το "καλο" μου φταινε.
...και εγω νομιζα οτι δεν με ηθελε κανενας και δεν εβλεπα την μυτη μου..και αυτοι ακομα που ειχα σχεση νομιζα οτι δεν με ηθελαν...γιατι αν με ηθελαν θα εκαναν εκεινο και το αλλο και δως του αναλυση στην αναλυση στην αναλυση..ουτε σκαννερ τοση λεπτομερεια
αλλα θα σου βαλω μια ασκηση ..την οποια την εκανα και εγω και με βοηθησε πολυ. παρατηρησε τις γυναικες γυρω σου, εξω στο δρομο, κοιταξε τες καλα ( με τροπο ) δες πως ντυνονται πως βαφονται πως κινουνται στον χορο, πως ειναι χτενισμενες αν ειναι ομορφες ..αν νιωθουν ομορφες γιατι νιωθουν ομορφες...αν νιωθουν ασχημες και γιατι ,δες ολες τις ηλικιες και ολα τα κιλα
φτειαξε μια ΔΙΚΗ σου θεση για το τι σημαινει ομορφια..ακομα και αν δεν σου αρεσει η απαντηση...αλλα να ειναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!
γραψε σε ενα κομματι χαρτι τι ειναι ομορφια για σενα ΤΩΡΑ ..και οσο περναει ο καιρος ... ξανακοιτα το χαρτι και ξαναγραψε μετα απο λίγο καιρο.
δεν εχεις τιποτα να χασεις..το πολυ πολυ να μην σε βοηθησει ..ο καθενας εχει τον δρομο του...αλλα αν θες...δοκιμασε....και εδω ειμαστε ;)