Σκ´εψου το εξής:
Έστω οτι λες της ανηψιάς τί αισθάνεσαι κι εκείνη ανταποκρίνεται στον έρωτά σου. Έχεις σκεφτεί τί θα κάνεις εσύ; Θα Της πεις οτι εγώ ήθελα απλώς να στο πω και θα φύγεις;
Printable View
Σκ´εψου το εξής:
Έστω οτι λες της ανηψιάς τί αισθάνεσαι κι εκείνη ανταποκρίνεται στον έρωτά σου. Έχεις σκεφτεί τί θα κάνεις εσύ; Θα Της πεις οτι εγώ ήθελα απλώς να στο πω και θα φύγεις;
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ:
Η εκπλήρωση ενός ονείρου είναι ο μεγαλύτερος πειρασμός όντως. Εδώ όμως - όπως είναι η κατάσταση - είναι άτοπο. Θέλω να πιστεύω ότι θα το αντέξω , πως θα την αγκαλιάσω και θα της πω " ειναι αδύνατον βρε μικρό. Άστο εκεί που είναι. Ίσως σε μια άλλη ζωή... " (Αν και στη ζωή σπάνια πιάνουν οι πρόβες που κάνουμε, tespa). Όμως ναι, σε ποσοστά δίνω ένα 95%, να το κόψω εν τη γενέσει του.
Σε αυτήν την περίπτωση - να έχει και αυτή κάτι κρυμμένο δλδ - αν το πει ο ένας στον άλλο θα είναι ανακούφιση και για τους δυο. Απλά θα το ζήσουμε κρατώντας το στην καρδιά μας, κλειδαμπαρωμένο... Άνθρωποι ήμαστε, μπορεί σε 10 χρόνια η γυναίκα μου να βρει κάποιον και να με παρατήσει. Ποτέ δεν ξέρεις... Ίσως ζήσω , κάποτε, το όνειρο με άλλες συνθήκες... Αν και δεν πιστεύω πως θα έκανε κάτι τέτοιο ποτέ στην θεία της...
ELIS: Τι να σου πω τώρα? Να ευχόμουν να είχα παντρευτεί την γυναίκα σου? Επείδη όμως έχω παντρευτεί την δικιά μου, ξέρω πως θα μουλαρώσει. Και δεν θα υσηχάσει αν δεν πάω στον διάολο μαζί με την μικρή... Δυστυχώς...
ΥΓ.
Αύριο πάω ταξίδι αστραπή Αθήνα για "δουλειές" . Στην πραγματικότητα έχω ραντεβού με ψυχολόγο... Γιατί εσείς καλά τα λέτε, αλλά να δω τι θα πει και ο ειδικός...
O γερομπισμπικης την εχει δαγκωσει την λαμαρινα με το πιτσιρικι lol τσαμπα θα χαλασεις τα λεφτα σου στον ψυχολογο! (ασε που για να βαλεις μυαλο εσυ χρειαζεσαι παρα πολλες συνεδριες).Στο φορουμ ολοι σου λενε να λογικευτεις και δεν ακους.Τελος παντων...καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις να κανεις.
ελα βρε!
ταλαιπωρεισαι τοσο καιρο με τετοια παρανοικη σκεψη κι ησουν βεβαιος οτι πρεπει να το κωλοβαρεσεις κι αλλο και πειστηκες απο το φορουμ και βρηκες κιολας ψυχ μεσα στο σκ για να κοιταχτεις??
θαυματα κανει το φορουμ αυτο, θαυματα!!!!
περαστικα:o
χαχαχαχαχαχαχαχχαχα:p
ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
ΔΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ
ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΖΩ ΘΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ
ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΩ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ
ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ 30
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ
ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ
ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΩ
ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΑΨΟΥΡΙΝΗ
Νομίζω ότι έκανες σωστά να απευθυνθείς σε ψυχολόγο. Εύχομαι το καλύτερο!
Καλημέρα Καταραμένε.
Καταρχήν να σου πω πως είναι εύκολο να φας κριτική και μπινελίκη απο το ίντερνετ. Μη ξεχνάς οτι είσαι σε ενα φόρουμ που οι περισσότεροι έχουμε ψυχολογικά προβλήματα, οπότε, λιγο τα προβληματα, λίγο η ανωνυμία του διαδικτύου, λιγο η εύκολη και άμεση ιντερνετικη επικοινωνία, είναι ευκολο να δεχτείς κριτική απο αγνώστους, αλλά και απο ανθρωπους με ψυχολογικα οι οποιοι θα ξεσπάσουν πάνω σου.
Οπότε διακριτικά θα σε συμβούλευα να απομακρυνθεις απο αυτό το φορουμ καθώς οι απαντήσεις που λαμβάνεις δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά, ίσα ισα θα σε κάνουν να αισθανθείς χειρότερα.
Στη θέση σου, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να το πω στη Γυναικα μου.. πιστευώ οτι οι γυναικες (οι ανθρωποι γενικότερα) εκτιμούν τους ειλικρινείς ανθρώπους.
Απο εκεί και πέρα, πρεπει να σιγουρευτείς πως αυτα που νιωθεις για τη κοπέλα ειναι αληθινα, και δεν είναι της στιγμής. Για να δώσουμε μια πιο επιστημονική πινελιά, αν θες, όταν ένας άνθρωπος "ερωτεύεται" ακολουθουν συγκεκριμένες διεργασίες μέσα στον εγκέφαλο του οι οποίοι κρατούν παραπάνω απο 6 μήνες.
Οπότε με μια ελαφριά (παρερ)ερμηνεία της επιστημονικής γνωσης μπορουμε να πούμε οτι όποιο συναίσθημα κρατάει πάνω απο 6 μήνες μπορεί να είναι δυνατό, αρα και αληθινό.
Για αυτό υπαρχει και μια διαφορά μεταξύ απλης καψουρας και έρωτα.
Και διάβασε τι σου εχει πει η marina38, βρίσκω τις απαντησεις τις αρκετά σωστές.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν την αγαπας πραγματικα, απλά ειναι, αυτο που λενε, κρίση μεσης ηλικίας ή κάτι τέτοιο. Έχεις πάθει καποια καψουρα, καποιον επιφανειακό και επιδερμικό "έρωτα", τιποτα περισσότερο, τιποτα λιγότερο.
ΑΠλά απομακρυνσου απο το φόρουμ και δες τι θα σου πει εκεινος εκει ο ψυχολόγος στην Αθήνα.
ΜΕΓΑ λαθος.
οταν αυτο που νοιωθεις ειναι ανεπιθυμητο η και κρυφο οπως στην περιπτωση του χιου, οχι μονο μπορει να κρατησει πολυ παραπανω απο 6 μηνες , ακομα και ΠΟΛΛΑ χρονια, αλλα και να μην εχει την παραμικρη σχεση με ερωτα η συναισθηματα και να φτασει στην παθολογια, γιατι προκειται για ΕΜΜΟΝΗ και οχι για σχεση η υγιες συναισθημα.
δεν ειναι λοιπον ο χρονος το κριτηριο αλλα η "υγεια" της καταστασης, και πρωταρχικα η αμοιβαιοτητα.
οτιδηποτε μονομερες η ανεπιθυμητο, μονο ερωτας δεν ειναι, αλλα πολλων ειδων ελλειψεις και εμμονες.
κι εννοειται οτι οι ανεκπληρωτες επιθυμιες εχουν τα πρωτεια στην μακροημερευση και την παθολογια..
Ολα ειναι σχετικά και υποκειμενικα Remedy.
Εγώ καθε φορά που "ερωτευομαι" ή νιωθω ελξη για μια κοπελα, δεν το θέλω, το παλευω, διοτι ξερω οτι τη κοπελα ποτε δε πρόκειται να την αποκτήσω.
Οι διεργασίες που γινονται μεσα στον εγκεφαλο ειναι κατι που εμεις δεν τις διαλεγουμε. Γινονται απο μονες τους.
Δεν θα διαλεξεις εσυ ποτε οι ορμονες σου πλημμυρίσουν το σωμα σου. ουτε θα διαλέξεις ποτε η νορεπινεφρίνη και η ντοπαμίνη θα απελευθερωθούν απο τον εγκέφαλο σου και θα στου χτυπούν τη καρδιά και όλο το σώμα αναγκάζοντας σε να ζήσεις το συναισθημα του έρωτα, ή της επιφανειακης καψούρας.
Όλα έχουν να κάνουν με το ποσο έντονο και ενισχυμένο ειναι μέσα στο εγκέφαλο σου ένα κομμάτι που λέγεται οπιοειδές (οπιοειδές σύστημα).
Οι άνδρες που έχουν ενισχυμένο το σύστημα αυτό, σημαίνει οτι ενεργοποιείται ακόμα ευκολότερα, καθως αυτο είναι το σύστημα που σε βοηθα να βλεπεις τον άλλον πιο ελκυστικά, οπότε και να πέφτεις πιο ευκολα σε "ερωτες" η "καψουρες".
Να τονίσω πως ο ερωτας ΕΙΝΑΙ εμμονη, ΕΙΝΑΙ ιδεοψυχαναγκαστική συμπεριφορά, καθως, και το πρώτο και το δευτερο, εχουν ενα μεγαλο κοινο: Μειωνουν τα επίπεδα σεροτονίνης. (Σεροτονίνη ειναι καποια ουσία μεσα στον οργανισμο που βοηθά στο να εχει ο εγκεφαλος φυσιολογικη λειτουργια.)
ΌΛΟ αυτό που έγραψα, οι νευροεπιστήμονες το διαιρούν σε δυο φάσεις: Στη φάση της λαγνείας και της έλξης.
Συνήθως αυτες οι φάσεις θα κοπάσουν και θα ηρεμήσουν. Ο εγκεφαλος του θα επιστρεψει στη κανονικη του λειτουργια, ΕΚΤΟΣ και αν τελικά τα φτιάξει με τη κοπέλα, οποτε θα περασει στη τρίτη φάση, αυτή της "προσκόλλησης".
Φυσικά υπαρχουν και άλλα χαρακτηριστικα, που παίζουν ρολο, όπως οι φερομονες, η φαινυλεθυλαμίνη (ενα συστατικό ομοι με τα παραπανω που σε κανει να νιωθεις ευφορία) ΑΛΛΑ και ψυχολικοι παράμετροι, οπως η παιδεία, η συντηρητική/φιλελευθερη νοοτροπία, και άλλα.
Αυτο που προσπαθώ να πω, ειναι οτι συνηθως είμαστε έρμαιο του εγκεφάλου μας. Ποτέ δεν θα ειμαστε σε θεση να ελέγξουμε τι και ποιος μας αρέσει πραγματικά. Μπορει φυσικα να κανω και λάθος..
στο ειπα ηδη.
ασχετως των χημικων διεργασιων, ΨΥΧΙΚΑ, αυτο που διαχωριζει τον ερωτα απο την ψυχοπαθολογια (οταν υπαρχει μακροημερευση στο κολλημα εννοω, οχι οταν απλα μας ελξει καποιος αγνωστος και παμε παρακατω αν δεν ανταποκριθει ), ειναι η αμοιβαιοτητα.
οταν υπαρξει απορριψη και το κολλημα επιμενει, αλλο ειναι το θεμα και οχι ερωτας
Η Μαρινα κ ο Σελτζουκος τα ειπανε παρα παρα πολυ ωραια, καλυτερα δε γινεται. Βεβαια εχει δικιο κ η Remedy, που αυτα τα ξερει καλα, οτι οι εμμονες δεν ειναι ουτε αμοιβαιες ουτε υγιεις......
Μιλησα ( ή μάλλον έγραψα) για το φαινόμενο του "ερωτα" και της "καψουρας" απο καθαρα επιστημονική σκοπιά. Αυτες οι εγκεφαλικες διεργασιες δε κοιτούν ανταποκριση. Δεν ενδιαφέρονται για ανταπόκριση. Απλά γίνονται.
Σιγουρα. Απλα η διαφορα ειναι οτι εαν κατι ειναι αμοιβαιο αλλαζει. Κ οπως λες ειναι ολα σχετικα, το εαν προκειται για κριση μεσης ηλικιας κλπ κλπ η γνησια καψουρα θα το πει ο ειδικος, οχι ο καθενας εδωμεσα που ξεσπαει τα συνδρομα κ τα "θεματακια" του στον αλλον.
..... ετσι.
εγω μιλησα συγκεκριμενα για το φαινομενο οταν ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. πρεπει να ισχυουν και οι δυο συνθηκες δηλαδη για να πηγαινει κατι πολυ στραβα.
βεβαιως και μπορει να υπαρξει καψουρα χωρις ανταποκριση. αν τραβαει ομως μετα την απορριψη αντι να σβησει, αλλες ειναι οι ελλειψεις και δεν θελει/μπορει καποιος να απαλλαγει.
Οχι Remedy, ο εγκεφαλος δε λειτουργεί έτσι. Συνηθως ο εγκεφαλος συνεχιζει τις διεργασίες του ακομα και όταν το άτομο έχει απορριφθεί.
Αλλά εχουμε διαφορετικη αποψη, οκ, μπορεί να κανω εγω λάθος :).
Σε αυτό που συμφωνουμε είναι οτι καλο ειναι που παει στην Αθηνα να τον δει ειδικος ωστε να διαφωτιστει περαιτέρω. Και ισως μετά να φιλοτιμηθεί να μας πει τι του ειπε ο ειδικός (αν θέλει φυσικα) ώστε να μαθουμε και εμεις κάτι παραπάνω απο όλη την ιστορία.
μονο που εδω δεν υπαρχουν ειδικοι. ως γνωστον ειναι φορουμ μη ειδικων . αν ψαχνεις ειδικους, εισαι σε λαθος μερος.
για να μην πουμε και για καποιους που παριστανουν τους ειδικους ψαρευοντας επι χρονια θυματα ενω εχουν αποδεδειγμενα τα σοβαροτερα προβληματα ολων εδω μεσα (κατ εκτιμηση των υποψηφιων θυματων , πληθυντικος αριθμος, που εφυγαν τρεχοντας):rolleyes: ...
Χμμ τώρα γιατί εχω μια ανατριχιαστική υποψια οτι αυτο είναι υπονοούμενο για μένα? :P
Κοιτα.. απο οτι θυμαμαι, ο "ερωτας" κρατά το πολύ 3 χρονια. Η επιφανειακή "καψουρα" πολύ λιγότερο.
Ο έρωτας, δεν ειναι και αυτό μια παθολογία?
Εν πάσει περιπτώση, δεν νομιζω να τίθεται θέμα παθολογιας.. απλά καποτε θα του φύγει η καψουρα. Ίσως και να έχει υπερβάλει λίγο.
απο που κι ως που να ειναι για σενα, δηλωσες ποτε ειδικος και δεν το θυμαμαι?
ξανακοιτα το ποστ μου, το συμπληρωσα για να μην παρερμηνευτει.
ο ερωτας ειναι συναισθημα, δεν ειναι παθολογια.
παθολογια ειναι το να υποφερεις, χωρις να βρισκεις θεραπεια (πχ να επιμενεις να κυνηγας καποιον που δεν ανταποκρινεται).
Οπότε οταν ερωτευτεις καποιον και σε θελει και αυτος, τότε ειναι ερωτας.
Αλλα αν ερωτευτεις καποιον και δε σε θελει, ειναι παθολογία?
οχι.
αν ερωτευτεις καποιον, ειναι ερωτας, ειτε ανταποκριθει , ειτε οχι.
αν φας χιλοπιτα και εσυ επιμεινεις οχι για λιγο καιρο, αλλα για πολυ, με πλειστες οσες αντιδρασεις, απο το να κλαις κρυφα και να σαμποταρεις την ζωη σου, μεχρι να τον κυνηγας ενω σε διωχνει ξεκαθαρα, ΤΟΤΕ ειναι παθολογια.
εσυ μιλας για το "λιγο" διαστημα που ανεφερα, ενω εγω μιλαω για το "πολυ" διαστημα, που σταματαει να ειναι φυσιολογικο το οποιο συναισθημα.
και μιλαω κυριως για αντιδρασεις που ειναι ΜΗ φυσιολογικες.
αν φας χιλοπιτα, καθεσαι σπιτι σου η με τους φιλους σου, δεν ξεκινας παρακολουθησεις τηλεφωνων, ουτε εμφανιζεσαι φαντης- μπαστουνι σε εκεινον που σε απερριψε ενω στο απαγορευει.
αυτες ειναι παθολογικες αντιδρασεις.
και πολλες αλλες. παραδειγμα μεσα απ την ζωη λεω :rolleyes:για να συνεννοηθουμε.
εκανε αλλα χειροτερα.
καλλιεργει μονος του χωρις να συμμετεχει η αλλη, μια αιμομικτικη ιστορια και θελει μαλιστα να εμπλεξει με το ζορι την κοπελα που ειναι ευτυχισμενη σε μια αλλη σχεση.
αν ηταν "υγιης" θα το διευθετουσε μονος του το θεμα του, δεν θα εψαχνε τροπο να κρεμαστει απο το κοριτσακι να τον βγαλει απ το προβλημα που μονος του δημιουργησε (ακριβως σαν να εμφανιζεσαι φαντης- μπαστουνι στην ζωη καποιου που δεν σε βλεπει ερωτικα και σε διωχνει;) παρομοια αντιδραση ειναι)
Μα νομιζωο ανθρωπος διερωτάται αν θα της το πει η οχι, δεν ειναι σιγουρος.
Επίσης διερωτάται αν ειναι ερωτας ή αν ειναι ανωμαλος. Αυτα τα διλήμματα που βάζει δειχνουν οτι τουλάχιστον εχει μια επίγνωση της κατάστασης. Φυσικά και δεν είναι ανώμαλος, απο τότε που οπως προείπα τον "ερωτα" η την "καψουρα" δεν μπορεις να την ελέγξεις, απο την αλλη ομως, απο τότε που εχεις γυναικα και ίσως και παιδιά, υπαρχουν τροποι να καταπιεσεις τα συναισθηματα σου μέχρι να περασουν.
Ο "ερωτας" δεν ειναι τίποτα αλλο παρα μια ψευδαισθηση. Η μάλλον, οχι ψευδαίσθηση, αλλά περισσότερο κάτι σαν φυσικο ναρκωτικο,σαν φυσικη ντόπα, η οποία κρατά μέχρι καποια χρόνια και μετά περνα.
Επαναλαμβανω αυτος δεν εχει ερωτευτει, ισως έχει καψουρευτει. Οτι και απο τα δυο να εχει παθει, θα του περάσει, καθως περνα ο χρονος.
διαφωνω καθετα, στο οτι δεν μπορεις να το ελεγξεις, οταν οι καταστασεις ειναι απαγορευτικες.
δλδ, με την αδερφη σου,με τον ανδρα της, με την ανιψια σου.
ενα τετοιο συναισθημα δεν μπορεις να το ελεγξεις ΑΦΟΥ ΤΟ αφησεις να υπαρξει πρωτα.
για να υπαρξει, του αφηνεις τα περιθωρια, στην ουσια το καλλιεργεις.
στην περιπτωση του, δεν ειχε καμια δουλεια να τσιλιμπυορδιζει με την ανιψια του, να ξεμοναχιαζεται κλπ.
αυτα καλλιεργησαν αυτο που νοιωθει τωρα.
και οκ, του ξεφυγε ο ελεγχος.
αν ειναι ενηλικος, το διαχειριζεται μονος του εφοσον κρινει οτι ειναι ανηθικο.(μονος η με γιατρο εννοω, αλλα χωρις το κοριτσακι)
δεν περιμενει αν τον σωσει το κοριτσακι
εσυ μαλλον εχεις κατα νου κοριτσακια που δεν ειναι αδελφες σου,αλλα τις αποφευγεις για να αποφυγεις την απορριψη για παραδειγμα.
αυτο δεν ειναι αρκετο.ενδομυχα αφηνεσαι να συμβει κι ας υποφερεις.
μιλαμε για ανηθικοτητα/αιμομιξια.
αν τα κοριτσακια ηταν αδερφες σου, μια χαρα θα μπορουσες να το σταματησεις.
"κορη της αδερφης της γυναικας του"... χμμ.. α καταλαβα. Τα μπερδευω λίγο αυτα τα συγγενολόγια :p
Να παει δεν ειναι οκ, διοτι το να κανεις σεξ με αδερφη Γυναικας αντιτίθεται στους ηθικους φραγμους της σύγχρονης κοινωνιας. Αλλα το να αρχισει να νιωθει συναισθήματα ειναι κάτι που ο οργανισμος μπορεί να το κάνει αν το αποφασισει.
Χιλιάδες φορες στην ιστορια της ανθρωποτητας, απο τους αρχαιους Κελτες μέχρι τον 19ο αιώνα, παντρευόντουσαν μακρινοί συγγενεις μεταξύ τους. Και δεν εννοώ για αιμομιξίες (οπως η δυναστεία των Αψβουργων) αλλά για πιο λογικά πράγματα.
Και εγώ πχ όταν ημουν μικρος, γυρω στα 15, 16, μου άρεσε πολυ η θεια μου. Και δεν το εννοώ οτι μου αρεσε σε φιλικά πλαίσια. Και μια ξάδερφη μου μου άρεσε. Η οποια ξάδερφη μου ήταν κορη της αδερφης του πατέρα μου (η κάτι τετοιο :P)
Ψιλο σαχλο καψουρες δηλαδη. Κάτι τετοιο θα έχει πάθει και αυτος..