περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
ποτε δεν μου αρεσε να κοινοποιω την προσωπικη μου ζωη στα σοσιαλ μιντια. αλλα αυτο ειναι μαλλον γιατι εχω συναισθηση περι τινος προκειται.
την κοινοποιω απευθειας στους φιλους που επιλεγω, σε συναντησεις.
πολλοι εχουν την εντυπωση οτι ο χωρος τους στο φμ ειναι πραγματικα δικος τους και οτι τους βλεπουν μονο οι καλοι τους φιλοι.
η αληθεια ειναι οτι ο χωρος ειναι δημοσιος και το μεγαλυτερο παγκοσμιο φακελωμα του πλανητη και μαλιστα εθελοντικο .
πιο δημοσιο, δεν γινεται. ακριβως σαν να βγαινεις στην πλατεια του χωριου να φωναζεις που πας και τι κανεις .
εχω φιλους που αναρτουν σημαντικες δραστηριοτητες, οπως αποφοιτησεις, ταξιδια στο εξωτερικο κλπ.
ευτυχως απο αυτους που ανακοινωνουν οτι θα πανε στην κομμωτρια για πεντικιουρ η οτι ηπιαν τελικα τον καφε με την καιτουλα, δεν εχω ουτε εναν.
κι αυτο γιατι εχω τους πραγματικους γνωστους μου στο φμ, οχι ιντερνετικες γνωριμιες που κοινωνικοποιουνται και συνδεονται μονο μεσω φμ και γι αυτο ανακοινωνουν, σωρηδον..
καποιοι νοιωθουν ασφαλεις και δημοσιευουν πολλα απ την ζωη τους. καποιοι το χρησιμοποιουν για να ζησουν μια ζωη που στην πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη. ισως πιο στεναχωρη.
θυμαμαι μια γνωστη που δημοσιευε (οπως μας ειπε φιλη της του φμ) ,οτι περναει καταπληκτικα στα ξενοδοχεια του λονδινου και το σμαρτφον την προδωσε και ανακοινωσε οτι "μεταδιδει" απο λαικο προαστιο της αθηνας...
θλιβερο , αλλα και ενδεικτικο του τι πραγματικα συμβαινει στην ζωη της και στο μυαλο της, αλλα καθολου τυχαιο και αναμενομενο , γιατι ειναι εξακριβωμενα μυθομανης.