Φιλε Mightisright σου εχω στειλει αλλο ενα U2U,αν γινεται απαντησε μου και σε αυτο...Ευχαριστω ;)
Printable View
Φιλε Mightisright σου εχω στειλει αλλο ενα U2U,αν γινεται απαντησε μου και σε αυτο...Ευχαριστω ;)
Για παιδιά άνω των 12 ετών
και ενήλικες
Ω-3 και ειδικά EPA, απαραίτητο για παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες καθώς βοηθούν στην αύξηση της ικανότητας συγκέντρωσης, στην μάθηση, στην μνήμη και στην συναισθηματική ισορροπία, και στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.
μόνο ΕPA
Ω-3 και ειδικά ΕΡΑ απαραίτητο για ενήλικες για τη διατήρηση ισχυρού ανοσοποιητικού, υγιούς καρδιαγγειακού, για πνευματική υγεία και για ευκινησία των αρθρώσεων
προσωπικα δεν ξερω πιο ειναι πιο καταληλλο...
Μπραβορε φιλε Adzik.Που τα πετυχες αυτα?Τα πουλανε στα φαρμακια ή online?
http://www.amhealth.biz/
Λιγο ακριβα τα βλεπω στην Ελλαδα.. Σε αυτο εδω το site 52 ευρω,
http://www.hatzopoulou.gr/full_product.php?prod_id=369&page=1
ενω στο site της Εταιριας εχουν 39 ευρω..
Γιατι,εδω? 3 πακετα 100 ευρω..
http://www.healthyandessential.co.uk/shop/product_info.php?cPath=37&products_id=69
Γιατι ειμαστε τοσο ακριβοι αραγε?
Ρωτησα την εταιρια ποιο ειναι το πιο καταλληλο , το Εpa Plus.. λενε...θα το ψαξω κι εγω για την τιμη μια και στο φαρμακειο μου λενε πωσ ειναι γυρω στα 20 ευρω..
What Does Science Say About Omega-3 Fatty Acids and Specific conditions ?
Minami Nutrition is about proof NOT promises. Our product range are produced as a result of our committment to research that examines the effect of Omega-3 fats on a variety of medical areas, including Dyslexia, Dyspraxia, Attention Deficit Hyperactivity Disorder (AD/HD) as well as Heart Disease and Wellness issues.
Clinical studies show that Omega-3 fatty acids are well tolerated by children and adults. The general consensus is that 1 g of EPA + DHA per day is sufficient to maintain optimum performance of the cardiovascular system in most people.*
Ongoing scientific research is revealing more about the enormous potential for Omega-3 fatty acids to positively impact on a range of health outcomes.*
Heart and Cardiovascular Disease*:
Prevention = 1 g EPA + DHA/day (1,2)
With high blood triglycerides = 2 to 4 g EPA + DHA/day (1)
Attention Deficit Hyperactivity Disorder (AD/HD), Dyslexia, Dyspraxia*:
0.5 to 1 g EPA/day (8)
Depression and Bipolar Disorder*:
1 to 2 g EPA/day as supplementary treatment with standard therapy (3-5)
Schizophrenia*:
2 g EPA/day as supplementary treatment with standard therapy (6)
Mood Disorder (aggression)*:
1 to 2 g EPA/day (7)
Pregnancy and Breast Feeding*:
220 to 800 mg EPA/day and 300 mg to 1 g DHA/day (9-11)
Brain and Visual Development*:
20-40 mg DHA/2.2 lb. body weight/day12
Ειναι η ποσοτητα που πρεπει να λαμβανουμε για να μασ βοηθησουμε σε καθε περιπτωση.
http://www.minami-nutrition.co.uk/omega-3/omega-3-science.php
Ok ρωτησα και τουσ αντιπροσωπουσ στην Ελλαδα αλλα και στα κεντρικα τουσ. Η λιανικη τιμη για την Ελλαδα ειναι 52 ευρω...
....για να μασ τα στειλουν στην Ελλαδα ειναι 12 ευρω τα μεταφορικα οποτε 40ε+ 12ε ...52ε
...τι να κανεισ...52 ..52 οτι πουν αν αξιζει τον κοπο.
Ναι,οντως τα μεταφορικα ειναι τοσα,αλλα αν παραγγειλεις απο εξωτερικο δε θα παραγγειλεις λογικα μονο ενα..Δες σε αυτο το site εχουν προσφορα τα 3 plusEPA 1000 στα 100 ευρω περιπου απο Αγγλια+μεταφορικα=112~.. http://www.healthyandessential.co.uk/shop/product_info.php?cPath=37&products_id=69
Αρα γλυτωνεις 52+52+52=156-112=44 ευρω διαφορα!Και μη μου πεις τι θα τα κανεις 3 πακετα,ή θα ξεκινησεις ή οχι,ετσι δεν ειναι?
Αλλιως περνεις τα VegEPA που τα χει δοκιμασει και ο Mightisright και εχουν γυρω στα 15 ευρω το πακετο,οποτε στην τιμη του ενος plusEPA παιρνεις 3 και σου μενουν και ρεστα..
Τελικα δοκιμασε κανεις αλλος αυτο το συμπληρωμα και αν ναι,τι διαφορα ειδε και ποιο συμπληρωμα αγορασε συγκεκριμενα?αξιζει τον κοπο?
Adzik?
Νταλια?
konman?
Καλησπερα σε ολους.Τελικα παραγγειλα ενα συμπληρωμα που λεγεται E-EPA και ανηκει στην Biovita (http://www.biovita.fi), απο το φαρμακιο της γειτονιας μου. Περιεχει και αυτο 500mg EPA χωρις DHA και εχει 60 καψουλες,αρκετες για ενα μηνα.Η τιμη του ειναι 22 ευρω και εχει αισθητη διαφορα απο την αντιστοιχη τιμη του plusEPA της minami(των 52,90 ευρω στην Ελλαδα,διοτι στο εξωτερικο εχει 39,γαμω τα dvd και τους πολιτικους μας γαμω,που δεν μιλα κανεις μας οταν μας γδερνουν αλυπητα).
Ξεκιναω απο αυριο και βλεπουμε...
Θα περιμενουμε νεα σου (αλλαγές) :)
Εγω αγορασα τελικα το EPA 1000plus, εδω και 3 μερεσ το παιρνω, δεν ξερω αν ειναι νωρις η οχι αλλα απο τη πρωτη μερα κι ολασ ειδα διαφορα στην συγκεντροση μου και την μνημη...και ναι ειχα προβλημα και με τα 2...νιωθω πιο..παρατηριτικη χωρισ να προσπαθω.
Οσο για περεταιρω αλλαγεσ..θα δουμε... παντοσ δεν μπορω να πω και ψυχολογικα καλα νιωθω , ειναι και οι αλκιονιδεσ μερεσ...
ρε παιδια δεν το βρισκω σε κανενα φαρμακειο... τι να κανω?
Adzik απο που το πηρες?
konman?
Για διαταραχες πανικου θα κανει λετε?
τι να σου πω μαργκο μου...αν οι διαταραχεσ πανικου εχουν αιτια και την χημικη ανοισσοροπεια του εγκεφαλου...τοτε ναι..ποιοσ ξερει... το παραγγειλα στο φαρμακειο μου.Ειναι ενα μικρο κουτακι με 60 καψουλεσ για ενα μηνα...2 την ημερα πριν το φαγητο...
αν θελεισ στειλε τουσ ε-μαιλ και ρωτα αν βοηθαει σε αυτη την περιπτωση.
Μακια!
http://www.amhealth.biz/epoikinonia.html
Για ριξε μια ματια εδω:Quote:
Originally posted by margo44
Για διαταραχες πανικου θα κανει λετε?
http://www.biovita.fi/english/tuotteet/index.html
Παντως,σημερα ειναι η πρωτη μερα που τα παιρνω και δεν παρατηρω καποια διαφορα βελτιωσης,οπως ειναι λογικο.
Αυτο που μου συνεβει ομως,ειναι πως πηρα την πρωτη καψουλα το πρωι,μετα το πρωϊνο μου με γαλα και δημητριακα και μετα απο καμια ωρα με επιασε καουρα στο στομαχι και ειχα συνεχεια ρεψιμο με αναθυμιασεις αθλιας ψαριλας λες και ενιωθα ενα βαρος λες και ειχα φαει 10 ψαρια..
Τωρα μολις εφαγα το μεσημεριανο και συνηλθα.Μολις πηρα και τη δευτερη ομως,παλι μετα το φαγητο.Για να δουμε τελικα,εφταιγε το γαλα αραγε?
Adzic,ειχες κανα τετοιο συμπτωμα?
Oxi καλε μου..κανενα απολυτωσ...ισωσ επειδη το παιρνω πριν το φαγητο...ποιοσ ξερει????
Παντοσ παραξενο μου ακουγετε αυτο σε σενα..
Εχουν περασει σχεδον 40 λεπτα που πηρα το δευτερο χαπι.Για να δουμε..Παντως σιγουρα,καπου οφειλεται η διαφορα στην τιμη των δυο προιοντων,δε νομιζεις? Μαλλον οτι πληρωνεις παιρνεις..
Quote:
ρε παιδια δεν το βρισκω σε κανενα φαρμακειο... τι να κανω?
Adzik απο που το πηρες?
konman?
Πας στο φαρμακειο της γειτονιας σου και τους λες να καλεσουν στην εταιρια για να παραγγειλουν το προιον.Ετσι μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια παντως.Για το PlusEPa 1000 που πηρε η Adzik,το τηλεφωνο ειναι 2105144734 και στοιχιζει 52 ευρω.Αυτο που πηρα εγω κανει 22 και το παραγγειλα στο φαρμακειο,αφου μιλησαμε με τον προμηθευτη του..Κοιτα τα λινκ πιο πανω να δεις σχετικα site για τα προιοντα.
ναι το βρηκα το πηρα με λιγο πρωινο και ρευομαι και εγω ψαριλα...
:D
λολ...¨)¨)¨)¨)
:P Για πολυ ψαριλα λεμε! lol
Παντως,για να εχεις τα ιδια συμπτωματα με μενα,τοτε πρεπει να πηρες το biovita.Απ\'οτι διαβασα,το αλλο με τα 52 ευρω της Adzik ,δεν εχει γευση και αρωμα και γινεται καλυτερη αποσταξη στην παραγωγη..Εξου και η διαφορα στην τιμη.Τελικα αν παιρνεις πριν το φαϊ,δεν υπαρχει προβλημα,αλλα δεν πρεπει να τα παιρνεις και τα δυο μαζι γιατι και θα σου κατσουν βαρια και ο οργανισμος θα αφομιωνει καλυτερα οταν του δινεις δυο δοσεις τη μερα ξεχωριστα,αντι και τις δυο μαζι, οποτε λογικα ενα πρωι και ενα βραδυ πριν το φαγητο ισως ειναι καλυτερα ;)
Ο Ομοιπαθητικός μου μαζι τα βασικά φάρμακα που μου δείνει μου έδωσε αρχικά το :
Vita Calm - (Physcience) - 1 κάψουλα τη μέρα
και τώρα που τελειώνει το κουτί μου έδωσε -για καλύτερο- το:
Arctic-Sea (1000 mg) - (Forever Living Products) - 2 κάψουλες τη μέρα
Μέχρι τώρα δε με έχει πειράξει ούτε στο στομάχι (το παίρνω το πρώι πριν το φαγητό),
ούτε έχω αίσθηση ... \"ψαρίλας\"
Και σε τί σε βοήθησε εσένα psychangel ?
Pε παιδια σημερα θα φαω ρεγγα να το παρω η θα πεθανω εγω και ιοι γυρω μου απο τις αναθυμιασεις????? :D
Το παίρνω όπως είπα παράλληλα και με άλλα ομοιοπαθητικά σκευάσματα οπότε δεν μπορώ να απομονώσω το πώς ακριβώς με επηρεάζει.Quote:
Originally posted by kallia13
Και σε τί σε βοήθησε εσένα psychangel ?
Η αλήθεια είναι όμως ότι μια κάποια ύφεση στην ένταση και γενικά στην ... αναστάτωση που είχα, ναι, την αισθάνομαι.
Ίσως συμβάλλει σε όλο αυτό και η πορεία της ψ/θεραπείας ...
Τι να σου πω ?
Ίσως και νάναι συνδυασμός όλων αυτών μαζί ...
Quote:
Originally posted by psychangel
Ο Ομοιπαθητικός μου μαζι τα βασικά φάρμακα που μου δείνει μου έδωσε αρχικά το :
Vita Calm - (Physcience) - 1 κάψουλα τη μέρα...
Μηπως εννοεις αυτο εδω???
http://www.allivet.com/Vita_Calm_p/11036.htm
:P:D:cool:
???????
Quote:
Pε παιδια σημερα θα φαω ρεγγα να το παρω η θα πεθανω εγω και ιοι γυρω μου απο τις αναθυμιασεις????? :D
Η διαδικασια ειναι η εξης :
Πρωτα βαζεις την καψουλα στο στομα του ψαριου,π.χ. ξιφιας και μετα το τρως ολο με μια μπουκια,οκ?:P:P:P
exm...εχμ... κονμαν μου...αυτο το βιτα καλμ..ειναι λεει για να ηρεμει αλογα??
http://i140.photobucket.com/albums/r21/naudia22/m22.jpg
ακομη και το ψαρακι εμεινε με ανοιχτο το στομα :P:P
Quote:
Originally posted by Adzik
Λετε να ειδε τη psychangel μετα απο δοση Vita-plus?!
:P:P:P:P
Ασχετο,αλλα διαπιστωσα παντως οτι αν παρω το πολυβιταμινουχο vitamigen με αδειο στομαχι,ειμαι χαλια μετα με καουρες και ανακατοσουρα..Αυτο μου συνεβει και με το EPA στην αρχη,γιατι δεν εφαγα καλα.Η ψαριλα οπως και να \'χει,
ψαριλα ομως,
που τη νιωθεις σε καθε σου ρεψιμο..with taste μπλιαχ fish..
Γενικα οι πολυβιταμινεσ , παιρνω και απο αυτεσ...λογο χορτοφαγιασ,...ειναι πολυ δυνατεσ και λογο τησ ποσοτητασ μεταλλικων στοιχειον που εχουν..πευτουν βαρια ..αν τα παρεισ νυστηκοσ...σου ερχεται εμετοσ...γι αυτο ..πρωινακι..και μετα..:) ...o kalos dromos..einai o sostos dromos..):)::)
.... μάλλον άκουσε τον konman που έλεγε :Quote:
Originally posted by Adzik
Λετε να ειδε τη psychangel μετα απο δοση Vita-plus?!
:P:P:P:P
και τάπαιξε το έρημο !!!!!Quote:
Originally posted by konman
...... Πρωτα βαζεις την καψουλα στο στομα του ψαριου,π.χ. ξιφιας και μετα το τρως ολο με μια μπουκια,οκ?:P:P:P
:D
lol !
Μερικά ίσως και αντιφατικά δεδομένα είναι τα εξής όπως το βλέπω εγώ
1) Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται (και καμμιά φορά σώζεται κιόλας)
2) Η (επιστημονική) ιατρική (και παραϊατρική ότι και αν σημαίνει αυτό) έρευνα χρηματοδοτείται από (εμπορικές) εταιρείες
3) Η ποσότητες και οι κατανομές μέσα στο 24ώρο μπορούν να έχουν μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από την αποτελεσματικότητα μίας ουσίας καθώς η απορροφησιμότητα, η δραστικότητα, τα side effects παίζουν μεγάλο ρόλο. (φαντάζομαι ότι ένα πάρεις μαζεμένα 6 χάπια από ένα αντιβιωτικό που πρέπει να το παίρνεις κάθε έξι ώρες μάλλον δε θα σε βοηθήσει, ακόμα και αν είναι το κατάλληλο για την ίωσή σου)
4) Όταν εν γνώση σου ξέκινάς μία θεραπεία (που δεν σου την έχει προτείνει κάποιος γιατρός) θα πρέπει τουλάχιστον να κάνεις ότι θα έκανε ένας ερευνητής. Καταγραφή δηλαδή τουλάχιστον των κατωτέρο: ιστορικού, αποτελεσματικότητας, παρενεργειών, λοιπές φαρμακευτικές αγωγές. Αν δεν το κάνεις τότε είναι πολύ πιθανό ούτε εσύ ο ίδιος να βοηθηθείς (ακόμα και αν η θεραπεία που ξεκινάς είναι όντως κατάλληλη για σένα) καθώς στην πορεία μπορεί (φυσικά μπορεί και όχι) να υπάρξουν αντιφατικές ενδείξεις.
Χωρίς να θέλω να πω ότι ο θεματοθέτης έκανε κάτι λάθος με το θέμα που άνοιξε (ίσα ίσα το αντίθετο, πιστεύω ότι κάθε σκέψη και προσωπική ιστορία βοηθάει εδώ μέσα) κλείνω με την σκέψη μου πως ο ψυχολόγος ή ο ψυχίατρος πρέπει να είναι σίγουρα ενήμερος για την (έστω και συμπληρωματική) λήψη οποιασδήποτε ουσίας ώστε να μπορεί να βοηθηθεί τελικά αυτός που έχει ανάγκη από την βοήθειά του.
Quote:
Originally posted by justme
Μερικά ίσως και αντιφατικά δεδομένα είναι τα εξής όπως το βλέπω εγώ
1) Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται (και καμμιά φορά σώζεται κιόλας)
Τί ακριβώς εννοείς λέγοντας .. \"πνιγμένος\" . Όσο πνιγμένος μπορεί να ονομαστεί κάποιος που παίρνει πχ. ασπιρίνη γιατί πονάει το καφάλι του αποβλέποντας να του περάσει ο πονοκέφαλος άλλο τόσο πνιγμένος μπορεί να ονομαστεί κι αυτός που παιρνει οποιδήποτε άλλο φάρμακο ή σκεύασμα αποβλέποντας να του ανακουφίσει τον \"οποιοδήποτε\" ... \'πονοκέφαλο\' -που μπορεί να λέγεται .. \"κατάθλιψη ή όπως αλλιώς .. !-
2) Η (επιστημονική) ιατρική (και παραϊατρική ότι και αν σημαίνει αυτό) έρευνα χρηματοδοτείται από (εμπορικές) εταιρείες
Υπάρχει άραγε οποιασδήποτε άλλης μορφής έρευνα που ΔΕΝ χρηματοδοτείται από εμπορικές εταιρείες ή έστω από φορείς που ΔΕΝ αποβλέπουν στο -οποιασδήποτε μορφής- \'κέρδος\' ??? Κι αυτό γιατί θάπρεπε νάναι κατ΄ανάγκη \"κακό\" .. ?
3) Η ποσότητες και οι κατανομές μέσα στο 24ώρο μπορούν να έχουν μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από την αποτελεσματικότητα μίας ουσίας ...
Ναι είναι βασικές παράμετροι του αποτελέσματος αλλά όχι οι μόνες ..
4) Όταν εν γνώση σου ξέκινάς μία θεραπεία (που δεν σου την έχει προτείνει κάποιος γιατρός)
Καλό θα είναι να μη την ξεκινάς καν από μόνος σου ....
ο ψυχολόγος ή ο ψυχίατρος πρέπει να είναι σίγουρα ενήμερος για την (έστω και συμπληρωματική) λήψη οποιασδήποτε ουσίας ώστε να μπορεί να βοηθηθεί τελικά αυτός που έχει ανάγκη από την βοήθειά του.
Οπωσδήποτε !!!!!!!!!!!!!!
1) \"πνιγμένο\" (που πιάνεται από τα μαλλιά του) εννοώ κάποιον που έχει δοκιμάσει πολλά, αποτέλεσμα δεν έχει δει και καταλήγει να δοκιμάσει κάτι που η ίδια του η λογική (υπό άλλες συνθήκες) θα του έλεγε να μη το κάνει.
\"Πνιγμένος\" δεν θα έλεγα ότι είναι κάποιος που ξέρει ότι αν έχει πονόδοντο θα πάρει ασπιρίνη αλλά κάποιος που έχει δοκιμάσει όλα τα ηρεμιστικά που του έχει γράψει ο γιατρός του, αφού άλλξε 3 γιατρούς, δεν του πέρασε ο πονόδοντος και είπε (αφού το διάβασε κάπου) να δοκιμάσει να πάει να κάνει γιόγκα (και ίσως έτσι όντως και να του περάσει ο πονόδοντος)
2) κακό δεν είναι.
Αλλά όπως η glaxosmit πχ λέει αγοράστε το δικό μου προϊόν γιατί κάνει καλό (και άρα η glaxosmit κερδίζει) έτσι και μία εταιρεία παραφαρμακευτικών προϊόντων κάνει ακριβώς το ίδιο λέγοντας ότι το δικό της προϊόν κάνει επίσης καλό αλλά συμπληρώνει ότι ξέρετε εμείς δεν είμαστε μεγάλη ιατρική εταιρεία που πουλάει χάπια χημικά και κερδίζει. Εμείς είμαστε λέει μία εταιρεία που πουλάει φυσικά προϊοόντα \"συμπυκνωμένα\" . Εγώ διαφορά πάντως δε βλέπω.
Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου την ωραία παρεούλα. Μετά από ατελείωτο ψάξιμο και διάβασμα αποφάσισα να δοκιμάσω κι εγώ το EPA. Έχω κι εγώ χρόνια συμπτώματα αγχώδους διαταραχής (ζαλάδες και εσωτερική ένταση κυρίως) αλλά και έντονες μεταπτώσεις στη διάθεση, χρόνια κόπωση. Λίγο από κυκλοθυμία, λίγο από κατάθλιψη και λίγο από κρίσεις πανικού δηλαδή! Γνωρίζω πως δεν υπάρχει το μαγικό χάπι που 8α τα λύσει όλα, και προσπαθώ να δουλέψω το πρόβλημά μου πολύ, χωρίς να έχω επισκεφθεί ακόμα κάποιον ψυχοθεραπευτή (δεν αισθάνομαι τόσο έντονη την ανάγκη για βοήθεια από τρίτο). Επίσης αποφεύγω να πάρω αντικαταθλιπτικά ή άλλα παρόμοια σκευάσματα. Πιστεύω στο ιατρείο της φύσης.
Σήμερα παράγγειλα τις κάψουλες και περιμένω.
Όπως και να έχει, χαίρομαι πολύ που σας βρήκα! :)
Γ.