Ναι πρέπει,αλλά γίνεται :)
Printable View
Τι να σας πω, εγω η μονη θετικη σκεψη που μπορω να κανω μαζι με χιλιαδες αλλους νεους ειναι ειτε να αυτοκτονησω ειτε να μεταναστευσω σε αλλη χωρα που και εκει απλα θα εχω την χειροτερη περιφρονηση....
Τι γιατι ετσι?? Δεν παρακολουθεις ειδησεις το τελευταιο εξαμηνο??....Εκει πηγαινε να γινει μια μικρη εστω αναπτυξη του 2% εστω με χιλιους δυο φορους τωρα το τσιρκοσυριζα ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ολα, υπεγραψε νεο τρισχειροτερο μνημονιο που και αυτο με την σειρα του σιγα μην εφαρμοστει οπως και τα προηγουμενα και πλεον γιναμε για τα καλα(και το αποδειξαμε και απο μονοι μας)περιγελος ολος του πλανητη, εε αμα πας στην γερμανια πχ να φτιαξεις εκει την ζωη σου μην περιμενεις να σε βλεπουν και με το καλυτερο ματι...
Βασικά αυτά τα θεωρώ ''εκτός θέματος'' με το σκεπτικό που άνοιξα εγώ το θέμα.Δεν πειράζει,απλά να μη τα μπερδεύουμε όλα και να μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.
Ξέρεις γιατί το λέω αυτό?Γιατί ....εντάξει....η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι η καλύτερη και όπως φαίνεται θα γίνει χειρότερη.Δε μπορούμε όμως να έχουμε άλλοθι την οικονομική κρίση και να λέμε ότι όλα τα προβλήματά μας πηγάζουν από εκεί.
Έχουμε χρόνια τώρα κρίση αξιών,πολύ πριν την οικονομική κρίση.
Α και όχι.Δεν παρακολουθώ ειδήσεις.Εννοείται πως όχι!
Διαβάζω μόνο στο ιντερνετ αυτά που με ενδιαφέρουν.Δεν ασχολούμε με θέματα που περιέχουν μεγάλα ψέμματα.Ούτε καν.Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο :)