.............
Printable View
.............
Πιστεύω ότι δεν είναι ούτε αδιαφορία ούτε ότι δεν θέλει να το παίξει δεδομένος, απλά έτσι όπως μου τα λες τώρα πιστεύω ότι θέλει να κρατήσει την σχέση αλλά κάνοντας πράγματα για τον εαυτό του ώστε να μη βαρεθεί. Οπότε το κάνει και για το καλό της σχέσης και για τον εαυτό του, απλά αν θα διάλεγε ένα από τα δύο, πιστεύω θα ήταν ο εαυτός του, οπότε ανάλογα με το τι θα έκανες εσύ στη θέση του και ανάλογα πόσο τον θέλεις κρίνεις αν θέλεις να τον κρατήσεις. Εγώ θα σου έλεγα κράτα τον μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.
Σοβαρά τώρα; Και τι είναι να "τον κρατήσει μέχρι να βρει κάτι καλύτερο;" Διαμέρισμα; Μέρμηγκα αν θες τη γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, το παιδί συνειδητοποιεί την ατομικότητα του μετά από 5 χρόνια καταπίεσης, και είναι 100% δικό σου το φταίξιμο. Γι' αυτό μην γκρινιάζεις και αποδέξου ότι είστε δύο αυτόνομες προσωπικότητες. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο θα ηρεμήσεις. Μπορείς άνετα να ζήσεις τη ζωή σου και συ, χωρίς να τον ρωτάς για τα πάντα, όπως έχει το δικαίωμα να το κάνει κι αυτός. Δεν είστε σιαμαίοι, ζευγάρι είστε.
Foufouto ειμαστε μαζι 7μισι χρονια τα πρωτα 5 ηταν οντως πιεστικα.οχι σε σημειο αρρωστημενης καταστασης..απλα καναμε μαζι τα παντα.εβγαινε φυσικα αυτο.με τη διαφορα οτι παρ ολο π ειμασταν παντου μαζι κ μ ελεγε τα παντα εγω γινομουν καχυποπτη (αυτο ηταν το πιεστικο κομματι) κατι για το οποιο δεν παραπονεθηκε.το αντιληφθηκα μονη μου και τα τελευταια χρονια σεβομαι την προσωπικοτητα του και τον προσωπικο χωρο του.ασφαλως αυτο βοηθησε κ εμενα ως ανθρωπο να εξελιχθω..απλα οσο περναει ο καιρος τοσο
............
Χαίρομαι πολυ που συζητήσατε και μακάρι να επανέλθουν τα πράγματα. Απλώς ήθελα να επισημάνω ότι την ελευθερία δεν την δίνεις εσύ, την έχει δικαιωματικά από μόνος του και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν. Εκεί μάλλον εστιάζω τη διαφορά σε αυτό που λέμε. :)
.............
ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ