ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΘΑ ΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΩ ΕΓΩ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΙΣ ΕΣΥ
Printable View
ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΘΑ ΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΩ ΕΓΩ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΙΣ ΕΣΥ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΗΜΗ Τ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝΕ ΕΣΑΣ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΙΟ ΠΙΠΕΡΑΤΑ
Παιδιά αφήστε το δελφινάκι ήσυχο..........ξέρω δεν μ' έχει υποστηρίξει ποτέ αλλά εγώ την συμπαθώ και την υποστηρίζω γιατί την καταλαβαίνω.......η μοναξιά είναι άτιμο πράγμα..........στο μέλλον αν δεν έχει τους γονείς της τι θα κάνει; Μπορεί για πάντα να στηρίζεται σ' αυτούς; Ή μπορούν να της προσφέρουν αυτά που μπορεί να της προσφέρει ένας άντρας ερωτική αγάπη, φλερτ, συντροφικότητα, αγκαλιές, φιλιά, κτλ; Άσε που οι φίλοι δεν είναι αληθινοί οι περισσότεροι, είναι ψεύτικοι, σε γράφουν για τ' αγόρι και μετά παντρεύονται και συνεχίζουν το γράψιμο!
Elis πως το συμπερανες αυτο ρε θηριο :P?? 20 χρονων παιδακι ειμαι την 40αρα θα γουσταρω?? Macgyver δεν εχω θεμα να μονομαχησω με κανεναν αλλα σε αυτο το θεμα δεν εναντιωθηκα σε σενα ισα ισα που ειπα οτι εισαι μεγαλυτερος και δεν κανεις ετσι οπως αυτη, για καλο το ειπα δλδ.
Ο 80άρης εκτός ότι είναι πιο κοντά στο θάνατο να μην το πω έτσι όπως το έθεσε η Γκόθλυ, δεν μπορεί να κάνει υγιή παιδιά, είχα διαβάσει μια έρευνα, ότι από κάποια ηλικία και πάνω το σπ....... είναι αδύναμο και δεν μπορούν να βγουν υγιή παιδιά. Μπορεί και πάνω από 50 αν θυμάμαι καλά. Ορίστε, βρήκα αποδείξεις πάνω σ' αυτά που λέω:
https://www.medlook.net/%CE%A3%CF%84...CE%B1/917.html
Κατσε βρε pillow , με καταδικασες !!! σε 2 μηνες κλεινω τα 54 , και αισθανομαι μια χαρα ,με την γυμναστικη μου , τις μοτοσυκλεττες μου , δεν ειναι ολοι οι ανω των 50 του πεταματου !!!
Χαχαχα Μαγκάιβερ πάνω που τα βρήκαμε πάλι τσακωθήκαμε. Ε τι, μόνο για τις γυναίκες θα λέμε ότι είναι "ανίκανες"; Κοίτα εντάξει εγώ την έρευνα έδειξα τώρα τι να σου πω για να το λέει θα ισχύει, τώρα εσύ αν είσαι γυμνασμένος και αισθάνεσαι μια χαρά, ε, δεν είσαι και πολύ άνω των 50, κοίτα να βρεις καμιά νύφη να ταιριάξετε!
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
ΓΤ ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ;
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΑΡΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ
ΑΜΑ ΒΡΩ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΡΟΜΠΑ ΠΑΤΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ