ασπασια μου καλημέρα, είμαι εδώ..μπορεις να μιλησεις?
Printable View
ρεα γεια σου τωρα μπηκα ειχα ενα πολυ ψυχοφθορο πρωινο σημερα
παιδια με παιρνει απο κατω δε τη παλευω ωρες ωρες μου κοβεται η ανασα δεν προκειτε ποτε να ξαγυνω η ιδια ποτε ποτε ποτε
καλησπέρα ασπασια μου...συγνωμη τωρα μολις ειδα το μυν σου. ειμαι εδω για σενα ... πες μου τι εκανες σημερα? που πήγες? πες μου για την μερα σου...?
ετρεχα σε τραπεζες εφοριες δεν θα τα καταφερω κοπελα μου δεν εχω καρδια για τιποτα πρεπει αλλα ολα ειναι βουνο πως θα το κανω νοιωθω τελειωμενη
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΟΠΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΟΠ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΛΔ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΥΑΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΩΜΕΝΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΦΟΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΔΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Στο σπιτι με τα παιδια η αδερφη μου που με υπεραγαπα και παντα με βοηθα μου φαινεται οτι λιγο εχει απομακρυνθει φοβαται μη με ντατεψει και δε σηκωθω ποτε ετσι νοιωθω. Ειμαστε πολυ αγαπημενες και παντα μου φεροταν σα μανα αν και ειναι μικροτερη εγω ημουν πιο αδυναμος χαρακτηρας και το πληρωνω τωρα ακριβα
καλητερα να το ξεπερασεις οσο πιο γρηγορα τοσο το καλητερο
οχι δεν εργαζομαι δυσκολα θα βγω απ αυτο το τουνελ το σοκ ειναι τεραστιο γιατι ο χαμος ηταν αιφνιδιος
ανοικεις σε μια ομαδα ανθρωπων που πρεπει να λειτουργει ως ομαδα κ οταν λεω ως ομαδα δεν ενοω να μιλας απο το πρωι ως το βραδυ με καπιον κ να σκυλοβαρεθεις αλλα να υπαρχει μια επικοινωνια εστω κ ελαχιστη οπως ενα καλημερα η ενα γεια τι κανεις κ μενα δε μου ακουστηκε κ πολυ καλα αυτο αλλα υποχωρισα για να μη λαλησω αν βαριεσαι ευκολα μπορεις να ξεφευγεις απο τα ιδια αλλα χωρις να αποκλειεις αυτους που ειναι πισω σου οσο τους αποκλειεις θα σε πιανει απογνωση για αυτο το λεω κ συνεχεια για τα υπολυπα μην ανυσιχεις οσο υπαρχουν γεφυρες επικοινωνιας θα υπαρξουν κ λυσεις στο αδιεξοδο γινεται το κακο.
ξυπνια παλι ο ιδιος εφιαλτης δεν αντεχω αν ειναι καποιος μεσα ας μου μιλησει