Εχεις δικιο..πραγματικα στην κατασταση που ειμαι το σεξ ειναι το τελευταιο που θα με εκανε να αγαπησω και ποσο μαλλον να εξαρτηθω με καποιον...
Printable View
καλα για καποιον που σε θελει να αχρηστευεσαι απο την αγαπη ειναι ελκυστικο δε λεω αλλα εμενα θα μ αρεσαν τα φτερα
Νομίζω ότι το ξεφτιλίσανε αρκετά το θέμα τα αγόρια και κυρίως ο Αλαφροϊσκιωτος, μην τους κάνεις την χάρη να τους απαντάς, έλις, καλός καλός αλλά μισείς κι εσύ τις γυναίκες όπως όλοι, για τον άλλον κύριο δεν έχω να πω κάτι, παρα μόνο ότι αηδίασα.
σε πληροφορω με γοητευει το γυναικειο μυαλο απιστευτα και ο τροποσ που σκεφτεστε και ολα
αλλα μερικα πραγματα τα λεω οπωσ τα νιωθω
Καλά οκ, έλις, απλά σε έχω δει και σε άλλα θέματα να μιλάς άσχημα για τις γυναίκες, συν αυτά που μου έχεις πει, οπότε ίσως έβγαλα λίγο λάθος συμπέρασμα για σένα. Το ξέρεις ότι σε συμπαθώ αλλά λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ίσως και μας μισείς και μας αγαπάς ταυτόχρονα.
ειναι μισοσ με αγαπη οπωσ το πεσ μισοσ γτ καμια δε μου ανιοξε την καρδια τησ ενω γνωρισα πολλεσ
μισοσ γτ μου χουν κανει ολεσ τισ οπυστιεσ και τισ πουτανιεσ που υπαρχουν και ξερω οτι τα λογια δεν τα πιστευει καμια
και αγαπη γτ με γοητευει το γυναικειο μυαλο γτ ακριβωσ στα λογια ακομα και η πιο ησυχη δεν παιζεστε
τα γυρνατε τα αλφαδιαζετε τα ψιλοκοβετε στο ρελαντι ακομα και η πιο αθωα το κανει αυτο
και αυτο ειναι που με γοητευει σε εσασ
Έλις δεν νομίζω να μη σου άνοιξε καμία την καρδιά της, αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα! Τα άλλα που λες οκ....Αλλά αυτά όλοι λίγο πολύ τα έχουμε πάθει και άντρες και γυναίκες......Τα λόγια λογικό είναι να μην τα πιστεύουμε.....οι πράξεις μετράνε........Καλά είναι και αυτά αν είναι αληθινά όμως και πάνε πακέτο με πράξεις......Πολλές φορές όμως ο άλλος δεν θα σου πει ούτε ωραία λόγια, θα σε αφήσει εκεί να βράζεις στο ζουμί σου, οπότε θέλει ένα σουτ και στον επόμενο αν είναι καλός ο επόμενος......
οπωσ ειδεσ στο βωμο τησ μουνοδουλιασησ γινονται τα παντα αρκει να βρεισ ενα μαλακα και να του υποσχεθεισ κατι
και μπορει να σου κανει τα παντα και μου τα χουν κανει αυτα απλα εχω βαρεθει
σε καθε γυναικα μεσα κρυβεται ενασ θυσαυροσ και ειμαι σιγουροσ γι αυτο το βλεπω απλα δεν ανοιγουν την καρδια τουσ σε κανενα
και τισ μισω γι αυτο αλλα απο την αλλη χαιρομαι γτ τρωνε ζορι απο μονεσ τουσ
Που να το δω αυτό; Που κολλάει αυτό; Δηλαδή ένα καλό παιδί που κάνει τα πάντα για τη γυναίκα ή την κοπέλα του τον λέμε και μ.........δουλο; Τεσπα δεν θέλω να σε ζορίσω άλλο, μη χαλάσουμε και το θέμα της κοπέλας κι άλλο, απλά να σου πω πως το έχετε δει πολύ λάθος όλοι οι άντρες, δεν ξέρω αν είναι από την φύση σας ή από την κοινωνία, πάντως άντρας άντρας είναι αυτός που θα κάνει τα πάντα για μία και μόνο μία γυναίκα, όλοι οι άλλοι που παίζουνε απλά δεν είναι να ασχολούμαστε και δυστυχώς είναι πολλοί τέτοιοι....
ωραιο το γυρισμα και απαντω ποσεσ απο σασ υπολογιζετε αυτονξ που κανει τα παντα για σασ
ποσεσ τον υπολογιζετε ολεσ μαλακα τον λετε και οσα πιο πολλα κανει τοσα πιο πολλα ζητατε
για να δειτε ποσο μαλακασ ειναι το κανετε αυτο η δεν το κανετε;
Είναι η φάση που βρισκόμαστε, έλις. Αν έχουμε πληγωθεί πολύ από μαλάκες λογικό είναι να ξεσπάμε σε κάποιον που δεν φταίει, όπως ξέσπασαν και σε μας ενώ δεν φταίγαμε, αλλά συνήθως και ο καλός (αν υπάρχει) θα ξεσπάσει σε μας ή θα μας χωρίσει, οπότε εμείς επωμιζόμαστε πάντα όλο το βάρος. Λες και εσείς γεννηθήκατε μόνο για να περνάτε καλά ενώ εμείς να υποφέρουμε. Δεν είναι έτσι όμως, άρα πρέπει να μας καταλάβετε.
Υπάρχουν όμως και οι φάσεις που μπορεί να εκτιμήσουμε τα πάντα που κάνει ο άλλος, αρκεί να τον θέλουμε κι εμείς. Και εσείς το κάνετε αυτό, κάποια που δεν θέλετε σίγουρα δεν θα εκτιμήσετε ότι και αν σας κάνει.
για να τελειωνουμε το μυαλο σασ ειναι τελειωσ αντεστραμενο δλδ ειστε φτηνεσ εκμεταλευτριεσ
οι περισοτερεσ και το τραβατε το σχοινι οσο κοβει το μυαλο τησ καθεμιασ κι οτι ευκαιρια σασ δινεται
καλα κανετε δικαωμα σασ αλλα οχι και να μη σασ κραζουμε για το χαβαλε μασ
ελα ρε συ αμα θελετε ερωτευεστε αμα δε θελετε δεν ερωτευεστε οτι θελετε κανετε πρωτα στον εαυτο σασ
τα κανετε τα εγκληματα και μετα στουσ αλλουσ
Ωραια για πες λοιπον τι σου προσεφερε αυτος ο ανθρωπος σε πνευματικο επιπεδο,αφου δεν ειναι σεξουαλικο το θεμα.
ΥΓ Στα 26 δεν εισαι μεγαλη γενικα,αλλα εισαι μεγαλη για να τρεχεις πισω απο αντρες που σε φτυνουν.
Αλαφροίσκιωτε αν δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ δεν δικαιούσαι να μιλάς.......πρέπει να μιλάμε μόνο γι'αυτά που ξέρουμε, αλλιώς καλύτερα να μασάμε για να μην πω τίποτα άλλο. Ποτέ δεν είσαι μεγάλος για κάτι όσο το νιώθεις μέσα από την ψυχή σου, μην μας κάνεις τον έξυπνο τώρα.
ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΤ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝΕ
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΨΗ ΜΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΕΣ ΓΤ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΑΝ ΤΗΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΕΞ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ ΟΠΥ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΑΤΣ ΟΛ
ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΟΠΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
Έλις η αλήθεια είναι ότι έτσι είστε και οι άντρες και χειρότεροι, αν βρεθεί κανας καλός τον χαλάτε.......Γενικά μας τα παίρνουν όλα οι άλλοι όσο μεγαλώνουμε και μετά γινόμαστε και μεις ίδιοι, αυτός είναι γενικός κανόνας, δεν έχει να κάνει με άντρες γυναίκες αφού λες συμβαίνει και σε σας......
Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ μέσα και στην κοινωνία μας...........υπάρχει τόσο μίσος από τον έναν στον άλλον, από άντρες προς γυναίκες, από ανθρώπους προς ζώα, από φίλους-φίλες και όλα τα συναφή που πραγματικά δεν ξέρω γιατί γεννιούνται παιδιά σ'αυτόν τον κόσμο.............
Συγνωμη που συνεχιζω να σας πριζω με το θεμα μου αλλα δεν ξερω τι να κανω...Σε ενα μηνα θα ξενοικιασουμε το σπιτι που εχουμε νοικιασει για το Καλοκαιρι κ θα γυρισει ο καθενας σπιτι του..Εδω και μια εβδομαδα εχουμε ηρεμισει..Μενουμε κ λιγες μερες χωρια λογω της δουλειας του και ισως εκανε καλο δεν ξερω...Δεν μιλαει για οσα εγιναν..δεν θελει να τα σχολιασει..λεει απλα πως ειμαστε καλυτερα και πως ηρεμισει..επισης ανεφερε πως πανω στα νευρα μας λεμε πολλα..αλλα δεν ξερω γιατι αλλαζει ευκολα γνωμη και μπορει οσα λεει να ανατραπουν αμεσως..βγαινουμε αυτες τις μερες τον βλεπω να περναει καπως καλυτερα αλλα δεν μιλαει εννοειται για τα αισθηματα του (ποτε δεν το κανει) ουτε τιποτα τετοιο..Ειναι ανθρωπος που μπορει την μια να λεει μαυρο κ την αλλη ασπρο..Επισης μου ελεγε καποια σχεδια που σκεφτεται αν ειμαστε καλυτερα οικονομικα για να παμε σε ενα μερος που του αρεσει τον χειμωνα..αλλα ολα αυτα μπορει να αλλαξουν ετσι κανει συχνα..λεει πραγματα σε κανει να νομιζεις πως ειναι ολα καλα κ μετα τα ξεχναει ολα..Δεν ξερω πια τι να πιστεψω τι να κανω...Μια μου τα αλλαζει ολα κ δειχνει πως θελει να χωρισουμε κ πως εχει μετανιωσει που ειναι μαζι μου, και μια τον βλεπω πως θελει ολη την ωρα οταν ειμαστε μακρυα να μιλαμε, πως δειχνει να με θελει σαν γυναικα πως του αρεσει να κανουμε πραγματα μαζι...εχω μπερδευτει πραγματικα..φοβαμαι μην αλλαξει παλι και γινει ο κακος του εαυτος...Τι σταση να κρατησω; προσπαθω να μην γινομαι κουραστικη κ να μην αναφερω ασχημα πραγματα για να κοπασει ολο αυτο...αλλα δεν ξερω αν κανω το σωστο; Οποια συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη!!
Ειχα χαρει τοσο που θα μεναμε μαζι..λεγαμε πως ισως απο χειμωνα συνεχιζαμε την συγκατοικηση αλλα δεν θελει..στεναχωριεμαι..θυμαμ αι ποσο χαρουμενη ημουν οταν ειχαμε νοικιασει το σπιτι..φοβαμαι τοσο που θα μενουμε χωρια πλεον..φοβαμαι οτι θα τον χασω τελειως..δεν του το δειχνω ουτε του το εχω πει..αφου μου ξεκαθαρισε πως θα γυρισει στους δικους του..
Βρε έλις το τι πιστεύετε εσείς για τις γυναίκες με το τι γίνεται στην πραγματικότητα, απέχει πολύ δεν το καταλαβαίνεις; Το ξαναείπα, αν δεν έχεις ερωτευτεί ΔΕΝ δικαιούσαι να μιλάς.
ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΒΕΒΑΙΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΤ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΤΕΣΠΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ
Έλις το ότι πέφτει στα πατώματα δεν σημαίνει ότι τον θέλει για το σεξ. Ο καλύτερος σίγουρα δεν είναι κατά τη γνώμη μου και ήδη πιστεύω την έχει προδώσει πολλές φορές, αλλά ο έρωτας δεν φεύγει επειδή έτσι το θέλουμε εμείς.....Αν όντως γίνεται επειδή υπολογίζουμε πολύ τους εαυτούς μας να το ξέρουμε να το διορθώσουμε, γιατί δεν μας αξίζει να υποφέρουμε έτσι.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ
ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΗΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
ΑΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΜΗ ΛΕΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΩΡΑ
Νομίζεις ότι όλο αυτό που περιγράφεις είναι εύκολο; Συμφωνώ κι εγώ ότι η λύση είναι να τον ξεχάσει αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν θα βασανιστεί πολύ στην αρχή, αλλά ούτε και ότι μετά θα τον θυμάται! Τεσπα, δεν έχω να πω κάτι άλλο, αρκετά το αναλύσαμε.
ας μου πει καποιος ρε παιδια μην την κανω την γυναικα να νιωθει ασχημα τσαμπα και αδικα...
Το τριχρονο παιδακι μου ηταν διακοπες για 10 μερες με τον μπαμπα του κ για 2 εβδομαδες στο χωριο με τον παππου κ την γιαγια..Το υπολοιπο 3μηνο ειναι με την μανουλα του επι καθημερινης βασεως. Ελπιζω να καταλαβες τωρα..νομιζα με ρωτησες που ειναι τωρα..σε 2 μερες γυρναει απο το χωριο..δεν παρατησα το παιδι μου αν αυτο νομιζες..φταιει ο γραπτος λογος..δεν λειπει ολο το Καλοκαιρι ΦΥΣΙΚΑ