Το ψ-δικτυο αμα πατησεις στο ιντερνετ θα το βρεις.
Printable View
Το ψ-δικτυο αμα πατησεις στο ιντερνετ θα το βρεις.
butterfly πως αισθανεσαι;; το πηρες το χαπι απο οτι καταλαβα. Πως σου φανηκε;
Καλησπέρα Σοφάκι. Ναι, το πήρα. Στην αρχή αγχώθηκα και τρόμαξα όπως κατάλαβες, ήμουν έτοιμη να πάω στα επείγοντα χαχα αλλά μετά ένιωσα πολύ καλά :) Τα σωματικά συμπτώματα δεν υποχώρησαν και προβληματίζομαι μήπως τελικά δεν είναι ψυχοσωματικά. :/
Στην πορεία αισθάνθηκα πολύ καλά. Μετά απο 4 και κάτι ώρες, μάλλον γύρισε παλι λίγο το άγχος και αισθανόμουν λίγο ευέξαπτη, δεν ξέρω εαν αυτό οφείλεται στο φάρμακο. Παρόλα αυτά η μέρα κύλησε πιο ομαλά και δεν αισθανθηκα ούτε για μια στιγμή αυτήν την δυσφορία που αισθανόμουν το πρωί που ξύπνησα. Ούτε υπνηλία με έπιασε. Tίποτα απο όλα αυτά. Δεν έψαξα σήμερα στο ίντερνετ για την ''ασθένεια μου'' και πέρασα περισσότερο χρόνο έξω :) Βέβαια η νευρολόγος είπε να το πάρω και το βράδυ αλλά και πάλι φοβάμαι. Δεν ξέρω γιατι το φοβάμαι τόσο πολύ ενώ, ξέρω οτι μου έχει χορηγήσει το ελάχιστο της ελάχιστης δόσης. Αισθάνομαι να ανεβαίνουν οι παλμοί μου μόνο στην ιδέα οτι θα το πάρω και αγχώνομαι.. αλλά θέλω να κάνω το τεστ που μου πρότεινε μήπως δω αλλαγή.
Ευχαριστώ που ρώτησες :)
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΤ ΔΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ