ξημερωσε για μενα δεν υπαρχει πια νοημα ξημερωνει βραδυαζει εφιαλτης η νυχτα εφιαλτης κι η μερα εχω βρεθει σε αδιεξοδο
Printable View
ξημερωσε για μενα δεν υπαρχει πια νοημα ξημερωνει βραδυαζει εφιαλτης η νυχτα εφιαλτης κι η μερα εχω βρεθει σε αδιεξοδο
Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά, με το να σκέφτεσαι αρνητικά δεν βοηθάει, έχεις παιδιά, σκέψου και αυτά..........Ότι έγινε έγινε δυστυχώς δεν αλλάζει, η ζωή έτσι ήταν πάντα για τους περισσότερους, σκληρή, πρέπει να ψάξεις να βρεις όλο το κουράγιο και να την αντιμετωπίσεις........Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο, αλλά είναι πιστεύω πιο δύσκολο το να κάθεσαι έτσι με σηκωμένα τα χέρια ψηλά και να μην κάνεις τίποτα απολύτως......
σε αυτη τη περιπτωση αυτο ακουγετε πολυ επιφανειακο για να κανει κατι..
μιλα λιγακι εχεις μιλησει πολυ σκεφτεσαι αλλα οσο εχεις ενοχλησεις αυτο σημαινει οτι θες κ αλλο.
Τι εννοείς ακούγεται επιφανειακό; Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο; Με το να τα βγάζει από μέσα της πάντως δεν βλέπω να τη βοηθάει γιατί κάθε μέρα είναι τα ίδια ή και χειρότερα....
ειδες που δε καταλαβαινεις τι ενοω? γιατι δεν εχεις ζησει τιποτα απο αυτα που γραφει αν δε μιλαγε θα ταν ακομα χειροτερα απο τωρα αυτο που γραφεις ειναι τελειως ασχετο με το θεμα οταν κατι το χασεις μετα δε μπορεις να σκεφτεις θετικα κ νομιζω οτι καπου το γραφει κ αυτο που λεω οτι αν κατι δε το ζησεις δε το καταλαβαινεις το γραφεις κ εσυ η ιδια οτι εισαι απ εξω απο το θεμα πιο πανω αρα εφοσον εισαι απ εξω ακου τουλαχιστον οσους ειναι μεσα.αρα εσυ λες τωρα αφου δεν ειναι καλυτερα ας το αποτελειωσουμε το θεμα.ΔΙΑΒΑΣΕΕΝΩ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣQuote:
ζητω απεγνωσμενα συμβουλη απο ατομα που ισως εχουν παθει το ιδιο
Αρα δε καταλαβαινεις που δε καταλαβαινεις μη κανεις την εξυπνη τουλαχιστον.Quote:
εδώ εγώ που είμαι απ' έξω και σκέφτομαι πόσο άσχημο θα ήταν
γεια σου αλεξανδρε πραγματικα πρεπει να εχω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ δρομο ακομα μπροστα μου για να νοιωσω καλυτερα απλως καποιος καποια ομοιοπαθης σιγουρα μπορει να μπει μεσα στο μυαλο και το συναισθημα του αλλου απ το χαμο της μανας μου μου πηρε 2 χρονια να συνελθω την αγαπουσα αλλα δεν ηταν πια μεσα στη καθημερινη μου ρουτινα εκτος το διαστημα που ηταν αρρωστη και την προσεχα με το συντροφο τι γινεται ομως??????καθα μερα μαζι παντου μαζι δεν μπορω να κοιταξω πουθενα χωρις να τον δω να τον ψαχνω και αυτο ειναι πολυ βασανιστικο γιατι ξερω οτι δε θα γινει ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε
υπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων που οσο κ αν το παλευουν η μαυριλα δε φευγει απο πανω τους αλλα αν καθοντουσαν να σκεφτουν με αυτο το τροπο δηλαδη αφου δε γινεται τιποτα ας κατσω κ στα αυγα μου τωρα καηκαμε.. σε αυτη τη περιπτωση ακομα κ αν δεν υπαρχει λυση συνεχιζεις να το παλευεις να μιλας να μιλας να μιλας ακομα κ αν δε βλεπεις βελτιωση δε σε παιρνει να σωπασεις ακομα κ να το θες πχ τασεις πανικου ειχα εχω κ θα εχω το μονο που καταφερα να κανω ειναι να τους ανακοψω απο πανω μου δεν εφυγαν ποτε απλα σταματησαν να με βγαζουν εκτος ελεγχου.αρα δεν εχει νοημα να λεω δεν εγινετε τιποτα γιατι πολυ απλα τωρα θα ειμουν πολυ χειροτερα αν δε μιλαγα.. πολες φορες αυτο το λεω σε συγγενεις μου κ δε το καταλαβαινουν καν.
γεια σου αλεξανδρε πραγματικα πρεπει να εχω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ δρομο ακομα μπροστα μου για να νοιωσω καλυτερα απλως καποιος καποια ομοιοπαθης σιγουρα μπορει να μπει μεσα στο μυαλο και το συναισθημα του αλλου απ το χαμο της μανας μου μου πηρε 2 χρονια να συνελθω την αγαπουσα αλλα δεν ηταν πια μεσα στη καθημερινη μου ρουτινα εκτος το διαστημα που ηταν αρρωστη και την προσεχα με το συντροφο τι γινεται ομως??????καθα μερα μαζι παντου μαζι δεν μπορω να κοιταξω πουθενα χωρις να τον δω να τον ψαχνω και αυτο ειναι πολυ βασανιστικο γιατι ξερω οτι δε θα γινει ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε