Originally Posted by
-moonlight-
Δεν περίμενα από σένα τέτοιο μήνυμα μιας και στο θέμα "τι σκέφτεστε;" (αν θυμάμαι καλά) έγραφες τα δικά σου -για ξέσπασμα; δεν ξέρω για ποιο λόγο- και μετά "χαλιόσουν" που δεν τα σχολίαζε κανείς. Εσύ τι επιζητούσες ακριβώς; Ίσως να συζητήσεις αυτά που σκέφτεσαι. Γιατί το κατακρίνεις τώρα λοιπόν εφόσον δεν ξέρεις αν πραγματικά παλεύει στην ζωή του για ό,τι καλύτερο και αν απλά τα λέει για να ξεσπάει ή για να συζητήσει; Συχνά βλέπω να απαντάς με βάση τον εαυτό σου, και αν και είναι λογικό, πολλές φορές χάνουμε την ουσία γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στην θέση του άλλου ώστε να τον βοηθήσουμε κατάλληλα. Το να λες σε κάποιον "άσε άσε, ξέρω τι λες, αφού εγώ πέρασα χειρότερα και τα κατάφερα, και εγώ δεν έκανα αυτό που κάνεις εσύ!" νομίζεις πως τον βοηθάς; Αντίθετα του δείχνεις πως δεν έχει καταλάβει λέξη και πως το μόνο που κάνεις είναι να τον κρίνεις και να εξιψώνεις τον εαυτό σου... (Λέω το τι φαίνεται, σε μένα τουλάχιστον...) Και το έχω κάνει κι' εγώ αυτό και είδα ανάλογες αντιδράσεις πριν φτάσω σ' αυτό το συμπέρασμα! Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και δεν σηκώνουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση. Έχεις κάθε δικαίωμα να αντιμετωπίζεις τους άλλους με τον δικό σου τρόπο, φτάνει όμως να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...
Όσο για το "κλαψουριάζουμε σαν ΓΥΝΑΙΚΕΣ", καλύτερα να το αφήσω ασχολίαστο ελπίζωντας να κατάλαβες πόσο πολύ έχεις γενικεύσει και πόσο άδικος (η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό για να μην εμβαθύνω περισσότερο) γίνεσαι με ολόκληρο τον θηλυκό πληθυσμό... (Λες και δεν υπάρχουν αντίστοιχα τόσοι και τόσοι άντρες που κλαψουριάζουν. Ναι αυτό ήθελες να του πεις στην ουσία, ότι κλαψουρίζει, αλλά έγινες άδικος. Και σαν γυναίκα δεν το λέω επειδή θίχτηκα, το λέω επειδή γενικά δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες..