χαιρομαι που ειναι ευστοχα,να σαι καλα :)
Printable View
απο κλινικες και λοιπα δεν ξερω να προτεινω αλλα πιστευω οτι ειναι κουραστικο για τον ασθενη να αλλαζει περιβαλλον καλυτερα η θεραπεια να γινεται στο σπιτι
Ομολογώ πως διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τα συμβάντα που περιέγραψες. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη. Οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα πάντα αρνούνται να επισκεφτούν ειδικό. Ταυτόχρονα, ρίχνουν το φταίξιμο στους οικείους τους, τους βγάζουν "τρελούς", ενώ παράλληλα έχουν έντονες εγωκεντρικές τάσεις, πολλά νεύρα, απίστευτη καχυποψία προς όλους. Είναι άμεση ανάγκη να αντιμετωπιστεί το θέμα ψυχιατρικά και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες του ειδικού που θα "καταφέρει" να πλησιάσει την αδερφή σου. Να σε ρωτήσω: αν θυμάσαι, κατά τη διάρκεια της εφηβείας της ή και λίγο πιο μεγάλη, είχε εκδηλώσει αντίστοιχη συμπεριφορά;
Μακρια απο ιδιωτικες μεχρι και ηλεκτροσπασμοθεραπειες κανουν........ και στα δημοσια οταν περασα κεπα μου ειπε ο ενας γιατρος οτι δεν κανουν επειδη δεν εχουν αναισθησιολογο
Αγαπητέ Άρη,
το τι είπα τη γνώμη μου δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να τη λάβει υπόψη του σοβαρά. Επιπλέον τόνισα το εξής: "είναι άμεση ανάγκη να αντιμετωπιστεί το θέμα ψυχιατρικά και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες του ειδικού που θα "καταφέρει" να πλησιάσει την αδερφή σου".
Φιλικά,
féerie
Δεν είμαι ψυχίατρος.
Δεν μπορουμε να βαφτιζουμε καποιον ως ' ψυχασθενη ' επειδη εχει αποκλινουσα συμπεριφορα , ουτε επιτρεπεται να τον μπουκωσουμε στα χαπια , επειδη συμπεριφερεται καπως , ψυχωση ειναι βαρια ασθενεια , δεν κανουμε διαγνωση εδω , για τοσο σοβαρες αθσενειες , νευρωση εχουμε λιγο η πολυ ολοι , σε καποιον τομεα , εμενα μου φαινεται σαν ιδεοληπτικη , που ειναι κατι συνηθες , αν σου κολλησει μια ιδεα , δεν σου ξεκολλαει με χαπια , τι θα την κανετε , θα την δεσετε σενα κρεβατι ? γιατι αυτο κανουν στα ψυχιατρεια . Οποτε δειξτε κατανοηση , μην της φερνετε αντιρρησεις , πεταει ο γαιδαρος , πεταει θα της λετε , αυτο χρειαζονται αυτοι οι ανθρωποι , συμπαρασταση , οχι ψυχατρειο και λουρια στο κρεββατι .
ενα ενα βρε μαγκαιβερ, δεν χρειαζεται τιποτα απο ολα αυτα , σπιτι με τη καταλληλη θεραπεια και ηρεμια, ο ασθενης οταν αλλαζει περιβαλλον συγχυζεται