Ας όψεται μια συγκεκριμένη ανωτέρα δύναμη, θα σου απαντήσω άλλη μια φορά γιατί το πράγμα καταντάει αστείο και φαίνεται οτι το ζητάει ο οργανισμός σου. Αν δεν το ζητούσε, θα συνέχιζες να αναφέρεσαι σε εμένα μέσω του τρίτου πληθυντικού προσώπου, γιατί ως γνωστόν είναι το τελευταίο που μένει σε κάποιον να κάνει όταν δεν μπορεί να συνομιλήσει ευθέως και προσπαθεί να βάλει κι άλλους μέσα στη συζήτηση για να δείξει οτι δεν είναι μόνος του.
Το κακό με σένα ρε Macguyver είναι οτι δεν καταλαβαίνεις πότε γελοιοποιείσαι. Δε υπάρχει "ζουμί", στο thread. Ήθελες απλώς να πεις την κακία σου για δακτυλοδεικτούμενα αρνητικά παραδείγματα "φιλόζωων", που δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος να μην συμφωνεί οτι είναι ακραίοι, και μέσα από αυτό, να εξυψώσεις τον εαυτό σου. Προφανώς αυτό βέβαια δεν μπορούσες να το πεις στον φίλο σου για την γυναίκα του, γιατί θα σου έκοβε το βήχα. Και έτυχε δύο άνθρωποι οι οποίοι σε είχαν πάρει με καλό μάτι, θέλοντας να κάνουν μια ανάλαφρη συζήτηση, να σου πετάξουν σκοινί για να πιαστείς.
Αν ήμουν πιτσιρικάς λοιπόν θα ήσουν άνετα παππούς μου και όχι μπαμπάκας μου. Έχεις δει από πότε είμαι γραμμένος; Έχεις διαβάσει τα ποστς μου; Θα μου αφήσεις υποννοούμενο για διαφορετικό προφίλ; Σοβαρά; Ποιός ήταν που τον είχαν πιάσει να μιλάει με τον εαυτό του; Και κάθε τόσο το αναμασούν εδώ μέσα σε μερικές γωνιές;
Κοντεύεις δηλαδή τα 60 και κάθεσαι και γράφεις για παντρειές, για γκόμενες και περιαυτολογείσαι μεσα σε ένα φόρουμ με ανθρώπους κουρασμένους ψυχολογικά, παραλληλίζοντας τις γάτες και τον ανεξάρτητό σου χαρακτήρα; Πραγματικά, δεν μπορείς να καταλάβεις πώς φαίνεται αυτό σε όσους το διαβάζουν; Μηδέν; Τίποτα; Διαβασέ το φωναχτά, μήπως, όταν ακούσεις τον εαυτό σου να τα λέει, το συνειδητοποιήσεις. Εκείνο το συγκεκριμένο μήνυμα που έγραψες μόνο. Δοκίμασε το και θα δεις.
Καταλήγεις να λες δεν διαπληκτίζομαι με μέλη και όλως περιέργως το λες αφού είναι σε εξέλιξη ένας διαπληκτισμός. Και μετά από αυτό, ακολουθεί άλλη μια απ'τις κωλοτούμπες σου.
Δεν κερδίζεις τίποτα ρε φίλε με αυτό που κάνεις. Κάποιοι άνθρωποι που μπαίνουν εδώ μέσα μπορεί να είναι κουρασμένοι αλλά δεν είναι χαζοί όπως νομίζεις.
Αν μπορούσες να μου δείξεις σεβασμό, θα σου είχα δείξει και εγώ μέχρι τέλους, αλλά μάλλον σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις.
Πολύ χρόνο ξόδεψα για σένα ρε Macguyver... Τουλάχιστον θα καταλάβουν καλύτερα το στυλάκι σου (έχεις ακόμα χρόνο να το διορθώσεις), όσα άτομα μπουν στον κόπο να διαβάσουν ολόκληρο το thread και όχι μόνο τις ίντριγκες.
Κατά τα λοιπά... συνέχισε να κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις τί σου γράφουν επί του θέματος οι υπόλοιποι που απάντησαν, γιατί εγώ είπαμε, λέω μαλακίες.