Οτι πεις εγω να βοηθησω θελω
Οτι πεις εγω να βοηθησω θελω
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και μακάρι να είναι καλό και για μένα...
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν χθες, τώρα σήμερα για την ώρα δεν έχουμε φαντάσματα παρέα μιας κι είναι πρωί και το πρωί δεν έχω τέτοια θέματα εμφανίζονται κυρίως όταν αρχίζει και σκοτεινιάζει...αλλά νιώθω κούραση παρόλο τον βραδινό ύπνο...και θέλω παρέα, αν είναι κανείς εδώ και θέλει ας μιλήσει...
εγω θελω να βοηθησω αλλα ειμαι και εγω ασθενης δεν μπορω να κανω πολλα, μιλα με τον γιατρο σου
προσεχε παντως εδω μεσα ειναι περιεργα τα πραματα ο αλλος με εστειλε pm και μου μιλουσε για παπαδες θεους και εκκλησιες
Καλημέρα Άρη! :)
Και μόνο η επικοινωνία είναι μεγάλη βοήθεια για μένα γιατί όταν είμαι μόνη μου και δεν έχω κανέναν να μιλήσω είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση...θα μιλήσω και με το γιατρό αλλά αυτό είναι μισή ώρα μια στο τόσο κι εγώ έχω ανάγκη από καθημερινή παρέα κι επίσης όπως είπα και χθες ο γιατρός μου είναι λίγο απότομος, εσείς είστε πολύ πιο συζητήσιμοι απ' αυτόν που είναι κι ειδικός...
Μην ανησυχείς πάντως, εντάξει πιστεύω στο Θεό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω την θεραπεία μου...τώρα θα πάρω τα πρωινά μου φάρμακα γιατί αγχώθηκα για άσχετο θέμα κι άρχισα να νιώθω πάλι ευάλωτη για ενδεχόμενη επίσκεψη των φαντασμάτων κι ας είναι μέρα...οπότε μην τρομάξεις αν δεις να αλλάζω λίγο συμπεριφορά, προς το παρόν είμαι αρκετά ψύχραιμη αλλά δεν ξέρω στην πορεία, δεν μπορώ να το εγγυηθώ...
βρες ενα φιλο να μιλησεις η καποιον απο την οικογενεια, παραλληλα παιρνε τα φαρμακα σου χωρις αποκλινεις απο την θεραπεια με κανεναν τροπο
Δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν γι' αυτά, δεν θα καταλάβουν οι φίλοι κι ούτε θέλω να με βλέπουν σαν κάτι περίεργο μιας κι εκείνοι είναι ψυχικά υγιείς κι αυτός είναι ένας λόγος που προτιμώ να μιλάω μαζί σας...όσο για την οικογένεια μου δεν υπάρχει περίπτωση ν΄ανοιχτώ στους γονείς μου, τους λέω μόνο όσα είναι απαραίτητο να ξέρουν 1ον γιατί ούτε αυτοί μπορούν δυστυχώς να με καταλάβουν και 2ον γιατί αργά ή γρήγορα όσα λέω χρησιμοποιούνται εναντίον μου, μου τα χτυπάνε κυρίως η μητέρα μου...
Καλημέρα και σ' εσένα noumac!
Ξέχασα πάνω στον πανικό μου χθες να σχολιάσω το πρώτο κομμάτι της απάντησης σου που ομολογουμένως είναι πολύ ενδιαφέρον...αν και λίγο τρομαχτικό είχες πράγματι μια πολύ σημαντική εμπειρία...αλλά πιστεύεις ότι ίσως ευθύνονταν για το ψυχωσικό σου επεισόδιο;
Επίσης αν επιτρέπεται εσύ τί βιώνεις κατά τη διάρκεια τους;
καταρχην ηρεμησε.
οταν βλεπεις τα φαντασματα κανε ενα σταυρο και φευγουν.
φορα σταυρο, πηγαινε σε παπα για εξομολογηση και παρε θεια κοινωνια.
παραπανω δε μπορεις να κανεις.
ολα αυτα ειναι στο μυαλο μας. σαν μια χαλασμενη τηλεοραση. δεν υπαρχουν πραγματικα.
και τωρα οτι βλεπουμε τα "φανταζομαστε", δεν υπαρχουν πραγματικα. ειναι ηλεκτρικα σηματα και αυτα που βλεπουμε σαν νορμαλ.
υπαρχουν πολλες αρρωστιες με τις οποιες βλεπεις φαντασματα και οτι αλλο θελεις.
ειναι απλως παιχνιδια του μυαλου σου.
για αυτο ηρεμησε. αυτο ειναι το πιο σημαντικο.
φορα σταυρο και εχε επαφη με την εκκλησια. παραπανω δε μπορεις να κανεις για να ηρεμησεις.
οσο περισσοτερο τα πιστευεις τοσο περισσοτερο θα σου ερχονται αυτα και μην ασχολεισαι.
σημασια εχει να εισαι ηρεμη.
NAI DEN EINAI PRAGMATIKA FANTASMATA
Γεια σου maus...
Δεν τα βλέπω ευτυχώς γιατί τότε θα είχα φρικάρει εντελώς απλά νιώθω την παρουσία τους και με αναστατώνουν και τρομάζουν...
Δεν ασχολούμαι, μόνες τους έρχονται αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα σιγά σιγά και ύπουλα κάθε φορά μέχρι που εδραιώνονται μέσα μου και τότε αρχίζουν τα δύσκολα...
Το ξέρω ότι είναι παιχνίδια του μυαλού μου τώρα που είμαι ήρεμη αλλά εκείνες τις στιγμές δύσκολα μπορώ να το αναγνωρίσω...
Πάντως ευτυχώς κατάφερα να κοιμηθώ και ξύπνησα τώρα γιατί αρχικά είχα ξυπνήσει στις 07:30...και σε λίγο είναι η ώρα για την δεύτερη δόση φαρμάκων...
παρε τα φαρμακα σου χωρις καμια αποκλιση απο την θεραπεια που προτεινει ο γιατρος
Τα πήρα, μην ανησυχείς... :) Καλά είμαστε για την ώρα, όταν νυχτώσει να δούμε...μακάρι να συνεχιστεί έτσι η μέρα...
Εν τω μεταξύ εδώ βρέχει και μου τη σπάει, έχω μια δουλίτσα να κάνω και δεν μου κάνει καθόλου διάθεση να βγω με τη βροχή ούτε και για λίγο...μου τη δίνει να κουβαλάω ομπρέλα, άνοιξε κλείσε σπαστικό πράγμα... :mad:
Cicada αν ησουν στην θεολογικη αθηνας την πεμπτη παιζει να μας ειδες με την παρεα μου.Ειχαμε παει να δωσει ενας φιλος μας και καναμε κατι καρναβαλια,οποτε αποκλειεται να περασαμε απαρατηρητοι.
Πιστευω οτι η πιστη σε υπερφυσικα πραγματα,στις ψυχικες ασθενειες κανει τα πραγματα χειροτερα.Εγω ειμαι θεος και επαθα ιδεοψυχαναγκαστικη με το οτι οι αλλοι γυρω μου ειναι δαιμονισμενοι.Αν πιστευα κιολας κι ειχα ψιλοψαχτει σε αυτα,τωρα μπορει να εκανα τον κοκορα στην ομονοια.
εσυ τωρα αγγελε δηλαδη εχεις ιερο και οσιο? χωρις να ειμαι γιατρος εχω την αισθηση οτι προσπαθεις να παρενοχλησεις τον χρηστη κυκνο, δειξε ελεος ρε ανθρωπε και πανε αλλου να παιξεις
Γεια σου Άρη, εδώ είσαι; Και δεν έγραφε κανείς στο θέμα και μ' έπιασαν οι μοναξιές μου πάλι...εν τω μεταξύ θέλω να κοιμηθώ από τώρα, τι παράξενο κι έχω πιει κι απογευματινό καφέ...
αμα εχεις μοναξιες μαζι με το καφεδακι σου βαλε μια ωραια μουσικουλα οπως πχ cafe del mar και χαλαρα :D
Αθεος ηθελα να πω.Αρη σου εκανα επιθεση και μιλας ετσι?Μηπως να κλειδωσουν οι διαχειριστες το θεμα και να δινεις μονο εσυ συμβουλες μιας και μονο εσυ δεν παιζεις κι μιλας σοβαρα?
Cicada αν ησουν στην θεολογικη αθηνας την πεμπτη παιζει να μας ειδες με την παρεα μου.Ειχαμε παει να δωσει ενας φιλος μας και καναμε κατι καρναβαλια,οποτε αποκλειεται να περασαμε απαρατηρητοι.
Πιστευω οτι η πιστη σε υπερφυσικα πραγματα,στις ψυχικες ασθενειες κανει τα πραγματα χειροτερα.Εγω ειμαι θεος και επαθα ιδεοψυχαναγκαστικη με το οτι οι αλλοι γυρω μου ειναι δαιμονισμενοι.Αν πιστευα κιολας κι ειχα ψιλοψαχτει σε αυτα,τωρα μπορει να εκανα τον κοκορα στην ομονοια.
αν δεν το κανεις σκοπιμα τοτε τι να σου πω εχεις το ακαταλογιστο
Καλημέρα κυκνάκο και καλή Κυριακή. Τί κάνεις σήμερα;
Καλημέρα Κασσάνδρα! :)
Δεν νιώθω και πολύ καλά αλλά δεν έχει πολλή ώρα που ξύπνησα κι ίσως να χρειάζομαι χρόνο για να ισορροπήσω...αλλά θέλω να το συζητήσω, νιώθω αδυναμία και δεν μου αρέσει αυτό...γι' αυτό και σήμερα λέω να εκμεταλλευτώ τη μέρα που είναι ελεύθερη και να ξεκουραστώ γιατί για την ώρα όταν σκέφτομαι τη δουλειά αύριο δεν νιώθω ότι μπορώ ν' αντεπεξέλθω...το βράδυ ίσως δω μια ταινία που έχω νοικιάσει...
Χρειάζεται η ξεκούραση. Μην σκέφτεσαι για αύριο, σκέψου που σήμερα θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς. Εγώ έχω μια εβδομάδα φρίκη μπροστά μου αλλά τώρα έφτιαξα το καφεδάκι μου και σκέφτομαι μόνο τί καλά που είναι Κυριακή!
Καλά, αυτό με το καφεδάκι εννοείται, είναι βασικό για το πρωινό ξύπνημα...και το ότι είναι Κυριακή μιας και δεν μου έφτασε η χθεσινή μέρα για να ξεκουραστώ...οπότε όντως ευτυχώς που είναι Κυριακή...
Αργότερα πρέπει να κάνω και μπάνιο να καθαρίσω καλά καλά...αλλά για την ώρα μόνο ξεκούραση, είναι νωρίς ακόμα...ελπίζω να είναι κι ήρεμη η σημερινή μέρα χωρίς δυσάρεστες "επισκέψεις"...απλά με ενοχλεί αυτή η αναστάτωση που νιώθω πρωί πρωί, δεν ξέρω τι μ' έχει πιάσει...
Θα είναι ήρεμη ημέρα. Σκέψου όμορφα πράγματα, όλη η μέρα είναι δική σου, μην αφήσεις τίποτα να στη χαλάσει.Εγώ θα πάω να δω τις εφημερίδες, σήμερα έχουν ένθετα. Θα πάρω καμία με cd.
Τα φαρμακα μη ξεχνας κυκνε και ασε εδω να λενε οτι θελουνε ειμαστε ασθενεις και χρειαζομαστε φαρμακα επαναλαμβανω εδω ειναι το νημα των ψυχωσεων οι ασθενεις που πασχουν απο ψυχωση χρειαζονται φαρμακα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αποπροσανατολιζει τον κοσμο
Σήμερα θα πάρω την REAL γιατί έχει 2 cd με μουσική που μάλλον θα μου αρέσει. Λέγεται emotions ο τίτλος των cd.
Η Ιζαμπέλ Αλιέντε πρέπει να είναι πολύ καλή συγγραφέας. Είχα δει σε ταινία "το σπίτι των πνευμάτων" και μου άρεσε πάρα πολύ. Σχεδόν αποτυπώθηκε μέσα μου αυτή η ταινία. Παλιότερα διάβαζα πολύ αλλά τώρα το αμελώ. Ποιό βιβλίο της Ιζαμπέλ Αλιέντε σου άρεσε περισσότερο; Θα πάω να το πάρω να ξεκινήσω πάλι να διαβάζω που τόσο μου άρεσε παλιά!
Και γιατι αγαπητη κασσανδρα μας γραφεις για το σπιτι των πνευματων σε ενα νημα καθαρα για ψυχωσεις τη στιγμη που το μελος που ανοιξε αυτο το θεμα εχει θεμα με φαντασματα δαιμονες κλπ
Κυριακη σημερα αν δε κανω λαθος εχει εκκλησια μηπως θα μας πεις να παμε να εκκλησιαστουμε κιολας?
Άρη, ηρέμησε σε παρακαλώ, με κουράζει να κάνω τον διαιτητή και στο τέλος όντως θα κλειδωθεί το θέμα έτσι όπως πάει αν τσακώνεστε (σε όλους πάει αυτό και δεν το λέω ειδικά για σένα)...το έχω διαβάσει "το σπίτι των πνευμάτων" κι είναι ένα πολύ ωραίο βιβλίο, έχω δει και την ταινία...τώρα πάω ν΄απαντήσω στην Κασσάνδρα αλλά για τελευταία φορά σας παρακαλώ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ, εκνευρίζομαι και δεν μου κάνει καλό αυτό, το αντίθετο μάλιστα...
Ρε Κυκνάκι δεν σε πειράζει κανείς είμαι εγώ εδώ μην φοβάσαι... σταμάτα να φοβάσαι, όταν σου έρχεται φόβος κλείνε τα μάτια και κάνε εισπνοές μεγάλες και εκπνοές αντίστοιχες από τη μύτη...
Το "Φωτογραφία σε σέπια" μου άρεσε πιο πολύ που είναι το τελευταίο μέρος της τριλογίας που ξεκινάει με "το σπίτι των πνευμάτων" κι ακολουθείται από το "κόρη της μοίρας"...θα ήταν καλύτερο να τα διαβάσεις με τη σειρά για ν' αποκτήσεις καλύτερη εικόνα της ιστορίας...αν το κάνεις, περιμένω εντυπώσεις...
Καλημέρα, γύρισες;
Είχες εξαφανιστεί τόσες μέρες...
Πού να τολμήσω να κλείσω τα μάτια όταν έρχονται τα φαντάσματα; Θα βρουν ακόμα πιο εύκαιρο έδαφος για να κάνουν τα δικά τους...τώρα θέλω να κλάψω, στεναχωρήθηκα... :( Γιατί όλοι καταλήγουν να μαλώνουν στο θέμα μου; Δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά...
Ε αποσύρομαι από το φόρουμ σιγά σιγά γιατί στο τέλος στην επόμενη έκδοση το DSM για εξώφυλλο θα έχει τη φώτο μου... Τώρα είμαι διπολικός στον επόμενο ψυχίατρο που θα πάω θα είμαι σχιζοφρενής με παρανοϊκές τάσεις, παιδόφιλος και άκρως επικίνδυνος για την κοινωνία. Ίσως να γίνει χορηγία στη περίπτωση μου, one-way εισιτήριο προς το Γκουαντάναμο όπου θα είμαι τρόφιμος εφόρου ζωής!
Α, γιατί; Νόμιζα ότι θα έμενες κανένα εξάμηνο όπως έλεγες...τόσο πολύ σ' επηρέασε το φόρουμ; Μου κάνει εντύπωση αυτή η αρνητική επιρροή που περιγράφεις, εμένα προσωπικά στις περισσότερες περιπτώσεις με βοηθάει και δεν με κάνει να πιστεύω ότι έχω πράγματα που δεν έχω...
Το είπα ο δόλιος, αλλά στο τέλος βλέπω να καταγράφω στη ζωή μου και έναν ακούσιο εγκλεισμό....
εγω προσπαθω να βοηθησω με τα λιγα που ξερω :)
φυσικα οτι πεις :)