κατα φωνη!!!...για σενα ρωταγα σε αλλο θρεντ!!!...ρε γατουλη - ρε γατουλη - ρε γατουλη ... που εισαι , γιατι δεν μου μιλας ?????????
Printable View
Σε ποιο θέμα ρέα μου; Σήμερα είπα να έρθω να πειραματιστώ λίγο. Να γράφω και να ελέγχω 2-3 φορές μόνο όσα έγραψα. Ακόμη ταλαιπωρούμαι δυστυχώς. Εσύ είσαι καλά;
να στο πω απλα με αποριψατε εσεισ με απεριψε ο πατερασ μου με απεριψαν οι φιλοι μου με απεριψαν ολοι εγω θα καθομαι και θα σασ λεω
ποσο μικροι και αχρηστοι αποδειχτηκατε και φυσικα θα μιλαω διαφορετικα απο σασ παντα με θεσατε εκτοσ κοινωνιασ ολοι σασ και ειστε υπευθυνοι για οτι κι αν γινει μονο αμα παρω αποζημιωση για αυτα που περναω θα σασ συγχωρεσω ετσι για να εξηγουμαστε
Δεν έχω μετακομίσει ακόμη. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνδέσω τη ΔΕΗ και ελπίζω, μέσα στον Γενάρη να μετακινηθώ. Θα ήθελα να έχω και ίντερνετ για να μετακινηθώ πιο εύκολα. :p
αποδειχτηκατε μικροι και αχρηστοι οπωσ παντα η κοινωνια δεν αλλαξε στη βαση τησ
παντα θα πουλανε οι ανθρωποι αυτο δεν αλλαζει
και ουτε πολεμο θα σασ κανω ουτε τιποτα απλα θα με αφηνετε να λεω αυτεσ τισ βλεκειεσ
γιατι μυαλο στο κεφαλι σασ δεν εχετε ειστε ολοι ανθρωπακια για μενα αλλαξα πλεον
η κοινωνια δεν αλλαξε ουτε κατ ελαχιστον αυτοι που δουλευουν ειναι οι συνενοησιμοι και αλλοι ολοι ειναι αχρηστοι
και οτι και να τουσ κανουν θα ειναι αχρηστοι τελοσ γιατι ετσι μεγαλωσαν γιατι ετσι ειναι δε ξερω παντωσ οποιοσ δεν δουλευει
ειναι αχρηστοσ κι αυτο εμεινε το ιδιο τελοσ και σασ τα λεω ωσ μια αλλη αποψη γιατι ειστε ολοι μαζι και μπορει να κοιμαστε ολοι μαζι τον υπνο σασ
με την εννοια της "συναντησης μελων", δηλαδη να κανονισουμε κατι, λιγοι η πολλοι, να περασουμε την ωρα μας και να γνωριστουμε, οχι δεν το εχω κανει ποτε.
εναν καφε ηπια πριν χρονια με ενα μελος αλλα ηταν ειδικη περιπτωση, δεν ηταν κοινωνικοποιηση. ετυχε.. ημουν στην αλλη ακρη της ελλαδας για δουλεια κι ετυχε να μενει εκει και με παρακαλεσε να βρεθουμε γιατι ειχε ενα προσωπικο προβλημα εκεινον τον καιρο και ηθελε συμπαρασταση...
στην πορεια διαπιστωσα οτι οσοι ειχαν ετοιμες προτασεις προς ολους μονιμως, ηταν και οι πιο προβληματικοι και φροντισα να τους αποφυγω.
αλλωστε δεν μπηκα για γνωριμιες. εχω αρκετες.
Ρεα , ειμαι πολυ εχεμυθος οταν αναφερομαι σε μελη του φορουμ , αποφευγω να ' φωτογραφισω ' το οιοδηποτε μελος , οσα μελη ειχαν λιγο πιο προσωπικες σχεσεις μαζι μου , το γνωριζουν αυτο . Εστω και ενα τηλεφωνο , το θεωρω πρσωπικη σχεση , και δεν κανω μνεια γιαυτο ποτε .
Ρεα δεν καταλαβα την ερωτηση , νομιζα οτι ρωταγες αν η κοπελα που εβγαινα υπαρχει ακομα στο φορουμ .
@ρεμεντι....καλα νταξη για εμασ που δεν.εχουμε προβλημα να συναντιθουμε λεγανε προφανως ...τωρα γιαυτους τους προβληματικους που λες δεν συμφωνω προβληματικοι ειναι οσοι θεωρουν τους αλλους προβληματικους κατε εμε..... θα μπορουσες ομως να μου πεις πως καποιος ειναι προβληματικος? Και κυριως τι πρεπει να εχει καποιος για ναα χαρακτηριστει προβληματικος?
Εχεις βγει ΜΟΝΟ με έναν remedy; Μήπως φοβάσαι τις σχέσεις βρε χαζό; :( Εκεί έξω υπάρχουν και άνθρωποι χωρίς προβλήματα; Μήπως τους θεωρείς όλους πολύ προβληματικούς;; Πως είναι δηλαδή οι λίγο προβληματικοί ή οι μη προβληματικοί; Με παραξένεψε το σκεπτικό σου θέλω να σου πω διότι μου άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο που ΠΟΤΕ δεν είχα ξαναδεί. Πως γίνεται οι άνθρωποι να μην σχετίζονται ενώ είναι εκ φύσεως κοινωνικοί; Δεν είναι παράξενο αυτό;;;; Αλήθεια περιμένω την απάντηση σου με αγωνία γιατί εκτιμώ βαθιά την προσφορά σου εδώ. Είναι σαφές πως δεν μπαίνεις για γνωριμίες αλλά για να προσθέσεις έναν πολύτιμο λίθο.... :rolleyes:
καποιοι μαθαινουν και μπορουν και μονοι τουσ γιατι σου κανει εκπληξη αυτο
απορια το χω να μου πεισ δηλαδη δε ξερεισ οτι καποιοι μπορουν και μονοι τουσ
να σου απαντησω ευχαριστως αρνταμπεν και ταυτοχρονα και στην απορια του γατου.
προβληματα μικρα η μεγαλα εχουν αν οχι ολοι, σιγουρα οι περισσοτεροι ανθρωποι.
προβληματικος δεν ειναι αυτος που εχει καποιο προβλημα, προβληματικος ειναι αυτος που προσπαθει να προκαλεσει προβληματα στους αλλους.
απλη γνωση της ελληνικης, δεν λεω κατι πρωτοτυπο.
οσο για την αλλη απορια σου γατε, ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ εχω συναντηθει (οχι εναν), και μονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ και καμια δευτερη, γιατι οπως σου ειπα ηταν ειδικη συνθηκη. μου το ζητησε γιατι ηταν χάλια και χρειαζοταν καπου να μιλησει για να νοιωσει καλυτερα που την εγκατελειψε ο φιλος της και ετυχε να δουλευω για εναν μηνα καπου εκει κοντα. δεν ξεκινησαμε κοινωνικες επαφες.
απολυτως με κανεναν η καμια αλλη, ποτέ.
δεν ειπα πουθενα να μην σχετιζονται οι ανθρωποι. αν φοβομουν τις σχεσεις, θα τις απεφευγα.
εχω πολλες σχεσεις και φιλικες και επαγγελματικες και συγγενικες και μακροχρονη ερωτικη/συντροφικη (αυτη ειναι μονο μια). συζουμε μαλιστα εδω και καιρο.
σχεσεις με αγνωστους απο το ιντερνετ δεν εχω, οχι σχεσεις γενικα.
προβληματικοσ κουκλα μου ειναι οποιοσ εχει ασυνιθηστεσ εμεπειριεσ
δεν ειναι προβληματικοσ γιατι το διαλεγει εγω δεν μπορω να συνενοηθω με κανενα
γιατι αυτο ξερεισ να σου πω ειναι τετοισ οι εμπειριεσ μου που δεν προκειται ποτε
να συνεννοηθουμε γιατι πολυ απλα εσεισ ειστε ολοι σε κατασταση υπνου
και νομιζετε οτι εχετε προβληματα κι εγω ειμαι σε κατασταση ξυπνιου κι εχω προβληματα
εγω δεν σε θεωρω προβληματικο, ελις.
θεωρω οτι εχεις καποιια προβληματα που πολυ γενναια αντιμετωπιζεις , μαλιστα.
προσωπικα, θαυμαζω πολλες σκεψεις σου, οπως και την σταση σου, ασχετως ποσο ζοριζεσαι κατα καιρους.
διαβασα καπου την ρεα να σε αποκαλει το πλεον αγαπητο μελος του φορουμ και δεν σχολιασα.
συμφωνω μαζι της και στο εχω ξαναπει.
εγω ρεμ μιλαω με πραξεισ δουλεια εχω εδω μεσα χαλαρωνω
αμα αυτο που γραφω μαλακιεσ εδω μεσα το πληρωσω
θα με δειτε ολη απο την αναποδη ετσι και μου δοθει η δυνατοτητα
Αμα η δουλεια ηταν κατι ' καλο ' , δεν θα σε πληρωναν για να την κανεις !
σε κανενα δε αρεσει η δουλεια του πιστεψε με αλλα ολοι ετσι ζουμε
και μετα συνιθηζεισ και σ αρεσει μεχρι να γινει αυτο θελει χρονια εμπειριασ
Remedy δεν.σκεφτηκες ομως μηπως αυτο το μελος με το οποιο συναντηθηκες απλα δεν ταιριαζατε? Εμενα μου εχει τυχει πολλες.φορες υπαρδουν ανθρωποι με τους οποιος δεν μπορω να κνω παρεα γτ δεν ταιριαζουμε .....και να σε ρωτησω και κατι αλλο η συναντιση σου αυτη σε εκανε να μην θες ν βρεθεις με ατομα απο ιντερνετ η ειχες την ιδια αποψη και πριν
φυσικα και υπαρχει ρε ρεα γιατι αμα σε δω εγω και εισαι μπαζο ενω προηγουμενω σε εχω ερωτευτει απο αυτα που λεσ
θα παθω κολουμπρα αμα σε δω γι αυτο ειπαμε το ιντερνετ δεν κανει οποιοσ ψαχνει γκομενα απο το ιντερνετ
δεν προκειται να βρει σοβαρο ανθρωπο εγω νομιζω
αμα ερωτευεσται απο το ιντερνετ να πατε ολεσ να κοιταχτειτε η να παραδεχτειτε πολυ απλα
οτι αμα θελετε ερωτευεσται αμα θελετε προδιδετε αμα θελετε κανετε τι κανετε
για τον εαυτουλη σασ και μονο
γιατι δε μπορει να σε λεει ο αλλοσ δυο μαλακιεσ απο τον καναπε του και συ να γουσταρεισ κατι δεν παει καλα αμα γινεται αυτο
εισαι προκατελημενος, ολο και περισσοτερα ζευγαρια γνωριζονται μεσω ιντερνετ...οκ δεν ειναι για όλους αυτο ..αλλα σε καποιους δουλευει...οσο για το μπάζο ...ρε χαζο πως να ερωτευθεις καποια που δεν εχεις δει ποτε?...δεν ειναι αληθινο!!
μπορει να ειμαι τοσο βλακασ που να σε ερωτευτω απο αυτα που θα μου λεσ
υπάρχουν βηματα και κανονες, δεν πας στα κουτουρου..αμα με το καλο βρεις καποια που θες να το προχωρησεις ιντερνετικα θα σου τα πω να ξερεις τι θα πρεπει να κανεις ;)
εγω ιντερνετικα μαλακιεσ δεν κανω τα κανα οταν ημουν μικροσ τελοσ αυτα για μενα δε πανα χει κανονεσ εγω απο το ιντερνετ
δεν κανω τιποτα και το θεωρω αχρηστο
οκ μην σκας...δεν τρεχει και τιποτα! ο καθενας οπως την βρισκει
να στο πω απλα εχω γνωρισει πολυ ομορφεσ με πολυ καλα μυαλα και δεν εντυπωσιαστηκα
οποτε τι να με κανει το ιντερνετ δε μπορω να καταλαβω https://www.youtube.com/watch?v=xVhF48OCbgI