ολοι ιδιοι ειμαστε στην παρεα μονο εγω ξεχωριζω στην τρελα
Printable View
ολοι ιδιοι ειμαστε στην παρεα μονο εγω ξεχωριζω στην τρελα
elis για πλακα,το κατανοω...εγω μιλαω στα σοβαρα..
re sy k emeis sta sovara tis vazame tis kontres alla kai pou exana de ginotan tipota de paizame lefta i kti tetoio
eixame trella despoinis me diaprosopikes sxseis oxi me to fb
Phatox χαχαχαχαχα :p
elis εκει ηθελα να καταληξω..πλεον βαζουν κοντρες με λεφτα και επισης χρησιμοποιουν και αλλα ατομα για να πετυχουν τις κοντρες τους..τις προαλλες,μια αγοροπαρεα εβαλε στοιχημα για το ποιος θα ριξει τις περισσοτερες..μαντεψτε ποσες εκλαιγαν μετα γιατι τις εκμεταλλευτηκαν..
oxi edaksei emeis tetoies kafriles den kaname emeis me ta amaksia trexame k se kart
elis βλεπετε ποσο εχει αχρηστευτει ο κοσμος..δεν λεω,μπορει αυτα να γινοντουσαν και τοτε,αλλα οχι με τετοια συχνοτητα..πλεον,αυτο θεωρειται φυσιολογικο..τι να πω,τον τελευταιο καιρο εχω χασει πασαν ιδεα για τον κοσμο..
Ναι, σιγά...Απο αυτό περιμενες να χασεις ιδεα για τον κοσμο, απο κατι αυστραλοπιθηκους της καινοζωικης περιοδου που για καποιον λογο βρεθηκαν στον 21ο αιωνα και κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα...να πιθηκιζουν...
Για τραβα ανοιξε καμια τηλεοραση στα ΜΜΕ ή το ιντερνετ με το προσφυγικο(που όλοι οι ευρωπαιοι και ολοι οι αμερικανοι το εχουν χεσμενο), τους πολεμους στην συρια κλπ που οι ιδιες οι ευρωπαικες/αμερικανικες δυναμεις τους προκαλουν(και μετα κλαιγομαστε για τα πνιγμενα βρεφη και τριχες), τραβα δες για τις δολοφονιες και τους βιασμους που συμβαινουν καθημερινα(και που αποδεδειγμενα απο κοινωνικα πειραματα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν θα γυρισει να σε βοηθισει αλλά απλά θα προσπερανε), για τα ποσοστα αυτοκτονικοτητας και καταθλιψεων στον κοσμο μας που εχουν χτυπησει κοκκινο(πιο φυσιολογικο σημερα ειναι ενας ανθρωπος να εχει τασεις αυτοκτονιας και καταθλιψη τουλαχιστον μετριας μορφης, παρα να μην εχει), δες το φυσικο περιβαλλον που το εχουμε μαμησει με το κωλοαυτοκινητα κλπ κλπ...Άμα δεν τα εχεις σκεφτει ολα αυτα τότε εγω δεν σε παιρνω στα σοβαρα οταν μου λες οτι ο κοσμος ειναι σκατα μονο και μονο επειδη γνωρισες μερικους μαλακες....
περαστικός μα και βεβαια ολα αυτα που ανεφερες ειναι σωστα,και υποβαθμιζουν τον κοσμο..ολα γινονται για καποιο λογο,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να γινεται πολεμος..δηλαδη τι μας μαθαινει αυτο το πραγμα?γιατι υποτιθεται οτι οι καταστασεις σε μαθαινουν και κατι καινουριο..οι βιασμοι τι σε μαθαινουν?και ολα τα υπολοιπα που ανεφερες τι ακριβως κανουν?τιποτα..τεσπα επισης,γιατι να υπαρχουν και τετοιοι μαλακες..δηλαδη τι μας μαθαινουν?ΤΙΠΟΤΑ...ολα αυτα λοιπον που γινονται στον κοσμο δεν σε μαθαινουν,απλα απο οσο εχω καταλαβει σε κανουν να θες να κανεις λοβοτομη...και το εννοω..ειλικρινα,λυπαμαι..
Τέτοιου είδους μαλακες στα εφηβικα τους χρόνια συγκεντρωνουν και τις πιο πολλές πιθανοτητες να γίνουν μια μερα πολιτικοι αρχηγοι γιατι και αυτοι απο εκει ξεκινησαν και για αυτο η πολιτικη τους ειναι σκατενια....Δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος μετριας νοημοσυνης στην ελληνικη πολιτικη σκηνη, ολες οι αχρηστες σαπιοκοιλιες με μυαλο και ευφυια λιγοτερα και απο παιδακι του δημοτικού κανουν ξεφρενα παρτυ εκει περα....Για αυτο εγω απορω γιατι στον πουτσο ξεννηθηκα σε αυτον τον κωλοκοσμο που ειναι μεσα στα σκατα και στην μιζερια.....Πιστευω οτι οι πιο τυχεροι ανθρωποι που υπηρξαν ποτε ηταν αυτοι που τους εκαναν εκτρωση ή που αποβληθηκαν και ετσι γλυτωσαν απο εναν κωλοκοσμο.....Το λεω με ολην την ψυχη που μου εχει απομεινει.......
περαστικός αυτο μας ελειπε,ολοι αυτοι οι ηλιθιοι και μαλακιες που εχω γνωρισω και πραγματικα ευχομαι να μην ειχα γνωρισει,να γινουν και πολιτικοι...εεε τοτε ειναι που θα παμε να κανουμε λοβοτομη στα σιγουρα για να μην βλεπουμε ολες αυτιες τις αηδιες..δηλαδη αληθεια τωρα,δεν μπορω ουτε να το διανοηθω οτι ο καγκουρας με το γυαλι πουλμαν και το πα******κι adidas-nike θα μου γινει και πολιτικος...αχ αχ ευχομαι να μην το δω...αληθεια..
εσεισ οι δυο ταιριαζετε σκεφτειτε το να κανετε κανενα κονε
elis χαχαχα :p
ο περαστικοσ εχει γινει κουραστικοσ με την κακουργα και σαπια κοινωνια
κι εσυ ξεκινησεσ πολυ συμπαθητικη και χαλασεσ κι εσυ σκεφτειτε λοιπον
σαν νεοι που ειστε τι πρεπει να κανετε και να λετε συμβουλη να σασ δωσω αν εχετε αρνητικεσ εμπειριεσ απο τη ζωη
οτι οι παλιοτεροι οι μεγαλυτεροι σε ηλικια σαφωσ κι εχουμε περισοτερεσ αρνητικεσ εμεπιριεσ βεβαια εχουμε και περισοτερεσ καλεσ
αλλα ετσι ζουμε ολοι δεν ειστε μονο εσεισ οι νεοι κι ουτε φταινε ολοι οι αλλοι εκτοσ απο σασ ετσι να καταλαβαινομαστε σιγα σιγα
elis ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ?
αναλογα τα κεφια να τα ξαναβαλω;
ΝΑΙ ΡΕ ΤΡΕΛΕ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΩ
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩ
λες οτι σκεφτεσαι το μελλον κι οτι η ψυχικη υγεια ειναι η σημαντικοτερη.
σκεψου να ξυπνουσες αυριο και να σου ανακοινωναν οτι πασχεις απο μια σοβαρη ασθενεια π,χ καρκινο.
τα παντα θα αλλαζαν.
θελω να πω πως τα παντα ειναι αναστρεψιμα και απο τα παντα μπορεις να αναστηθεις αρκει να εχεις την υγεια σου.
μην καθεσαι και σκας για πραγματα, που δεν μπορουν να σου στερησουν την ζωη (αυτο μας το ελεγε μια καθηγητρια που ειχε σκληρυνση κατα πλακας οταν ειμασταν τριτη λυκειου). Αυτα μπορουν να διορθωθουν.
εξαλλου οι σκεψεις δεν αλλαζουν το μελλον. προσπαθουμε για το καλυτερο και απο εκει και περα αντιμετωπιζουμε ο,τι τυχει. δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα αλλο. αν εχεις δωσει υπερβολικη σημασια σε πραγματα, που ως λογικο δεν μπορεις να ελεγξεις απολυτα, καλυτερα να αλλαξεις οπτικη γωνια.
η ζωη ειναι μια και μοναδικη καλο θα ειναι να την γεμισουμε οσο μπορουμε με χαρες
ειναι καλο να θετεις στοχους και να προσπαθεις, αλλα να μην χανεις το νοημα ολης της προσπαθειας της διαδρομης.
αν αλλαξεις οπτικη, θα αλλαξει και ο κοσμος σου :)
ειναι θεμα αντιληψης!
66psy και η υγεια ειναι πολυ σημαντικη,αλλα και η ψυχικη ειναι εξισου το ιδιο..αυτο που εννοουσα ηταν οτι πολλοι ανθρωποι υποβαθμιζουν την εννοια "ψυχικη υγεια" ενω ειναι ιση με την σωματικη,κατα την γνωμη μου...μακαρι να μπορουσα να την γεμισω με χαρες,αλλα σε αυτην την ηλικια που βρισκομαι,οσο και να προσπαθω να ειμαι χαρουμενη παντα κατι θα μου χαλασει την διαθεση ειτε οι σκεψεις που προανεφερα ειτε καποιο παιδι απο το σχολειο(εχουμε πολλους "μαγκες" στο σχολειο τι να κανουμε :p ) κτλ...Ελπιζω να μπορεσω να αλλαξω οπτικη αν καιδεν το θεωρω τοσο ευκολο μιας και ειμαι κολλημενη στις σκεψεις μου και δεν ξεφευγω..
fenia99 πως εισαι σημερα??? :D :D :D :D
Phatox καλα ειμαι,απο εκεινη την ημερα που το εγραψα αρκετα καλυτερα :p εσυ καλα? :p
ωραια, χαιρομαι!!!
κι εγω,κι εγω!!!!!!!!!!!!!!
Χαχααχααχ κοπελια αμα σ πω εχω κ εγω το ιδιο πραγμα ... Με το που τελιωσα πανελληνιες σκευτομαι συνεχεια και ανησυχω συνεχεια χωρις λογο ... Δν νιωθω ανετα κοιμαμαι παντα μεχρι τις 2 το μεσημερι ... Εχω υγρα ματια και δν μπορω ν συγκεντρωθω οταν μιλαω μ αλλους γτ οι ανυσυχιες εχουν γινει εμμονη ειναι αρκετα κουραστικο .. Σαν να σ ρουφαει την ενεργεια απο τ μυαλο ..
αμα σκεφτεσαι το μελλον συνεχεια σημαινει οτι αγχωνεσαι και δεν το καταλαβαινεισ γι αυτο κοιμασαι τοσο πολυ κουραζεσαι απο το αγχοσ και τισ σκεψεισ μην ανυσηχεισ δεν ειναι τιποτα ολοι το χουμε αυτο
sotirishantzi το μελλον μου το σκεφτομαι συνεχως και το αγχος με τον καιρο ολο και πολλαπλασιαζοταν..για αυτο και ειπα στους γονεις μου να παω ψυχολογο και μου βρηκε αγχωδη διαταραχη..δεν ειχα σκοπο να το πω αλλα τωρα το ειπα..υγεια να χουμε
elis ναι οι σκεψεις και το αγχος ειναι φυσιολογικα αλλα μετα απο ενα σημειο αρχιζουν και κουραζουν και επισης δυσκολευουν...εγω δεν αντεχα αλλο και πηγα σε ψυχολογο..
fenia99 ο ψυχολόγος σε βοήθησε στο να αλλάξεις τρόπο σκέψης; Σου έμαθε πως να τις διαχειρίζεσαι; Οι σκέψεις οχι απλα σε κουράζουν, αλλα σε τρελαίνουν!
olpr προσπαθει να με μαθει να τις διαχειριζομαι αυτες τις σκεψεις,βεβαια οπως ειπε και ο ιδιος δεν ειναι και η πιο απλη υποθεση αλλα δεν χρειαζεται να στεναχωριεμαι ή κατι τετοιο..
Ναι αυτο λέω, απο τότε που ξεκίνησες να επισκέπτεσαι ψυχολόγο έχεις αρχίσει να έχεις εναν αλλο τρόπο προσέγγισης αυτών των σκέψεων; Έχεις δει διαφορά;
Olpr σε σχεση με πριν,δηλαδη πρωτου ξεκινησω τις συνεδριες,ναι πιστευω οτι εχω βελτιωθει...μην περιμενετε και καμια τεραστια βελτιωση παντως...πρεπει να προσπαθησω
Τελικά αυτός ο ψυχολόγος (μετά απο τόσους μήνες) βοήθισε να δεις διαφορά??
περαστικε,ναι κατι εκανε η αληθεια ειναι...σε συγκριση με περυσι εχω δει διαφορα,αλλα ακομα δεν μου εχει φυγει ολοκληρωτικα το αγχος..κανω υπομονη,εχω μερικες φορες υποτροπες αλλα εχω μαθει,ισως με δυσκολια μερικες φορες,να τις ελεγχω οσο μπορει μια 16χρονη...τωρα σιγα-σιγα ερχονται και πανελλαδικες οποτε εχουμε αλλα αγχη απο εκει,αλλα προσπαθω να το παρω χαλαρα