Rea πολυ δυναμικη! Και απο οτι καταλαβαινω βγηκες κερδισμενη και δεν το μετανιωσες.
Printable View
Rea πολυ δυναμικη! Και απο οτι καταλαβαινω βγηκες κερδισμενη και δεν το μετανιωσες.
Το οτι θα βρεις κατι καλυτερο απο αυτο που ζεις τωρα ειναι το μονο σιγουρο. Στο κατω κατω η αγαπη πρεπει να ειναι αμφιδρομη, οσο και να τον αγαπας, απο την στιγμη που αυτος δεν σε αγαπαει, και ειναι σιγουρο αυτο, τοτε η αποφαση σου ειναι μονοδρομος. Να σε ρωτησω και κατι, εχεις την εντυπωση οτι ειναι τοσο δυσκολο να βρεις καποιον που να μπορεσεις μαζι του να κανεις μια φυσιολογικη σχεση;
Kerasi Μενω πολυ μακρια..υπολογιζε θεσσαλονικη. Και γω πιστευω πως μετα απο ολα αυτα που περασαμε δεν μπορει να μην νιωθει..απλα ειναι πολυ μπερδεμενος..πειρε μια αποφαση αλλα δεν μπορει να την ακολουθησει.μετσι πιστευω (ή θελω να πιστευω..)
Η αποσταση δεν ειναι και τοσο μεγαλη, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...
Skropi Δεν ειναι αυτο..απλα πιστευω πως δεν θα μπορεσω να βρω καποιον που να μπορεσει να παρει την θεση τπυ στην καρδια μου και να σβησει αυτα που νιωθω γιαυτον..ισως ειμαι υπερβολικη.
Ειναι φυσιολογικο να το πιστευεις αυτο τωρα. Παντα ετσι γινεται. Ετσι ομως ισχυουν και αυτα που σου ειπα :)
1:ή ειστε και εσυ και αυτος μαλωμενοι με την λειτουργικοτητα(αυτος κυριος αλλα και εσυ),τα πραγματα μπορει να ειναι οπως τα λεει το κερασι,οποτε θα εχεις την ευκαιρια σου μαζυ του αφου ειτε τον ξεκοψεις ειτε συνεχισετε ετσι σε σενα θα γυρισει,αυτο ομως δεν συμαινει happy end γιατι πιστευω τα πραγματα θα ειναι πιο γρηγορα και πιο περιεργα αποτι ηταν η σχεση σας πριν χωρισετε.2:ή σε δουλευει και απλα σε εχει στην καβατζα,τοσο απλα.και στις δυο περιπτωσεις θα σου ελεγα να τον παρατησεις μια και εξω οσο πιο γρηγορα μπορεις γιατι βασανιζεσε χωρις λογο!!
Legalize, ακριβως. Το θεμα ειναι οτι η καρδια μου πιστευει το πρωτο και θελει να μεινει εκει και να προσπαθει και το μυαλο μου μου λεει να φυγω,να εξαφανιστω!!! Η αληθεια ειναι πως δεν προλαβα να σκεφτω τι θα γινει αν τελικα καταληξουμε παλι μαζι. Τι εννοεις θα γινουν τα πραγματα πιο περιπλοκα;
ειχατε σχεση δυομισι χρονια,χωριζετε και σε ενα μηνα βρισκει να αρωβονιαστει...αυτο σημαινει ή οτι οσο ειχατε σχεση αυτος ασχολουταν με την αλλη παραληλα ή οτι η αλλη ειναι ηλιθια.γιατι αποσο νομιζω αυτη θα ξερει για σενα και θα ξερει οτι ειχατε σχεση 2 χρονια και οτι για να της λεει αυτηνης για αρρωβονες απλα την δουλευει...εν μεσος σου ειπε οτι χωρισατε και σε αγαπαει και δεν μπορει να σε ξεχασει και η μονη λυση ειναι να βρει αλλη και να το παρει πολυ σοβαρα(για να την γλυτωσεις εσυ και οχι αυτος),αμα σε εχει κανει να το πιστεψεις αυτο ασε το εχεις χασει το παιχνιδι(που αυτα τα τυπου θα το κανω για σενα και οχι για μενα ειναι αστεια πραματα).οταν λεω θα γινει πιο περιεργο εννοω οτι θα τον κοιτας το ιδιο αμα ειστε παλι μαζυ μετα απο ολα αυτα?και αμα αποφασισεις να ξαναθυσιασεις πολλα και να τον ¨ξανακερδισεις¨ που ξερεις οτι δεν θα το ξανακανει μετα απο μισο χρονο??
Αμα σου πω πως τον πιστευω θα με πεις ανοητη;
τι να μετανιωσω? να γινω το προσωπικό του πουτ@ν@κι για να ξεδίνει και να ξεφευγει απο την ρουτίνα μιας χλυαρης σχεσης?... θα αστειευεσαι!!... τοσο αχαριστα μεταφρασε την αγαπη μου και την αφωσίοση μου..και τοσο ανθρωπακι που πίστευε οτι θα παντρευομαουν και εγω καποιον και θα ειχαμε τον παρανομο δεσμο μας...και ξέρεις κατι, αν ειχα συμβιβαστει και εγω με κατι τοσο χλυαρο μπορει και να το ειχα κανει...ειχα την δυνατοτητα να το κανω... επελεξα και επιλεγω όμως το αληθινο, ακομα και αν κραταει μια ωρα... μια μερα...μια βδομαδα κτλ... εχω ζήσει χίλιες στιγμες απόλυτης ευτυχίας, και φυσικα εχω πληρωσει και το τιμημα τους..
υπάρχουν ανδρες πιο σπουδαιοι και πιο αληθινοι απο αυτον και καποτε θα καταλάβεις. Μεχρι τοτε να θυμασαι ..πως καθε πάθιασμενη στιγμη που του χαρίζεις απλα τον βγαζει απο την ρουτινα της σχεσης του. Επιστρεφει σε αυτην υπέροχος και λαμπερος εχοντας πιει το αιμα σου, να δωσει σε εκεινη ολη τη τρυφεροτητα του και την φροντιδα του και εσενα να σε αφηνει αδεια και μονη!!
και τελικα οχι μονο δεν το μετανιωσα, αλλα ευγνωμονω αυτην την κοπέλα που βρεθηκε στον δρομο μου και "μου τον πήρε.."
αλλιως θα ήμουν εγω στην θέση της τωρα .. δυστηχισμενη και κερατωμενη και παγιδευμενη ισοβια μαζι του, χωρις να εχω απολαυσει τπτ στη ζωη μου!
Εγω απορω πως ακομη καθεσαι , θαπρεπε να ξεκοψεις......χθες . Σορυ που το λεω ξερα , αλλα κανει μπαμ το πραμα . Ταλαιπωρεισαι ανευ λογου και αιτιας .
Ισχυουν αυτα που λες..
Γλυκιά μου, μην τον ακούς. Ο καθένας με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια. Κοινώς οι πράξεις μετράνε.
Φυσικά συμφωνώ με όλους να τον παρατήσεις. Προτείνω δε, να απαντήσεις στις κλήσεις του και να του δηλώσεις πως ένας τέτοιος έρωτας σαν τον δικό σας δεν πρέπει να πάει χαμένος, οπότε θα πας πάραυτα να βρεις την αρραβωνιαστικιά και να της τα πεις όλα, αφού ο ίδιος δεν έχει τα κότσια... Να δεις για πότε ο μίστερ θα αλλάξει ύφος κ στυλ!! :D
Macgyver θα πρεπε αλλα παρασερνομαι απο τα αισθηματα μου για αυτον και δεν μπορω να το τελιωσω
Το καταλαβαινω απολυτως ena , ξερω οτι δεν ειναι ευκολο , ευκολο να το λες σαν τριτος , αλλα ο αμεσα εμπλεκομενος τραβαει το μεγαλο ζορι .
Imagine με εκανες και γελασα...(με τα χαλια μου;!με τα χαλια του;!) Χαχα! Παιρνει τηλεφωνα απτο πρωι και αυτος και κοινοι μας φιλοι..θα το σηκωσω λοιπον την επομενη φορα και υστερα θα εξαφανηστω με αυτη την κουβεντα οτι αν δεν σταματησεοβθα το πω στην μελλουσα αρραβωνιαστηκια του...Πρεπει να το παρω αποφαση καο να συνεχισω την ζωη μου χωρις αυτον..Ευχαριστω για το σμπροξημο...μαλλομ αυτη ειναι η σωστη επιλογη,πιστευω πως δεν λειτουργω παλι παρορμητικα και βιαστηκα!
Καλα που υπαρχει και η Ρεα εδω να βαζει μια ταξη!
Α οχι, εγω τα αφηνω τα συναισθηματα μου να με παρασυρουν. Δεν τα αφηνω βεβαια ποτε να πληγωνουν αλλους, αλλα για μενα οταν υπαρχουν πρεπει να αφηνονται ελευθερα.
σιγουρα, αλλα οταν δεν αξιζει ο αλλος?
Ε δεν μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις που ο αλλος/αλλη κοροιδευει ξεκαθαρα. Μιλαμε για σχεδον φυσιολογικες σχεσεις.
στην περιπτωση της ena δηλαδη τι να τα κανεις τα αισθηματα?
Σε αυτη την περιπτωση τα δινεις σε καποιον αλλον ;)
19 χρονων εισαι και το μεγαλυτερο ονειρο που εχεις ειναι οι αρραβωνες και τα κουραφεξαλα?? Να ευχαριστεις την τυχη σου που δεν σου εκανε καμια κουτσουκελα με μονοπετρα και δεν ξερω εγω τι αλλο...Θα τραβουσες τα μαλλιοκεφαλα σου ποιος ξερει για ποσα χρονια....
ενα,
οτι και να νοιωθεις, σκεψου και τι νοιωθει εκεινος , να ξενερωσεις μια ωρα αρχυτερα.
κατ αρχας ΔΕΝ υπαρχει "εφυγα γιατι δεν σου αξιζω για να βρεις κατι καλυτερο". αυτη ειναι η πιο μουφα δικαιολογια στην ιστορια των μουφα δικαιολογιων.
οποιος θελει μια γυναικα την θελει διπλα του.
οποιος φευγει για μια αλλη, φευγει γιατι την προτιμαει.
το να θελει να διατηρησει ΚΑΙ εσενα, δεν σε τιμαει, αλλα σε προσβαλει.
αν (οχι σε αγαπουσε που ειναι μεγαλη κουβεντα), αλλα απλα σε σκεφτοταν, σε εκτιμουσε, σε σεβοταν, σε υπολογιζε, δεν θα επιχειρουσε να σου κανει τετοιο κακο, να σε βαλει στην θεση της ξεπετας , ενω κανει μονιμο δεσμο με μια αλλη (αρραβωνα μαλιστα).
αυτα σκεψου και πραξε αναλογα.
χαχαχαχ οντως τι θα πει φευγω για να βρεις κατι καλυτερο τοσο αλτρουιστης?τς τς τς τιποτα ο τυπος θελει και την μια και την αλλη και την τριτη και σιγουρα αν ισχυει το γουσταρει και τις δυο σας σιγουρα κοπελια εσενα σε γουσταρει λιγοτερο αφου δεν εισαι η επιλογη του η πρωτη δωστου μπουλο με συνοπτικες διαδικασιες και καντον να πονεσει οσο σε πονεσε και αυτος το ζουμι ειναι οτι μετα απο δυομιση χρονια ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ και αυτος ο αρραβωνας απο που ηρθε ΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ κρατα αυτες τις σκεψεις και καντον να υποφερει αν περναει απο το χερι σου
οχι παιδια εγω δε συμφωνω αυτοσ εχει ιστορια δεν ειναι παιδαρελι καλλιστα μπορει να αγαπαει και τισ δυο
γτ αλλα του δινει η μια και αλλα η αλλη προφανωσ αν εχει ιστορια σ αγαπαει περισοτερο και δε θελει να σε μπλεξει
και θελει να μπλεξει την αλλη που δεν εχει αναγκη εσυ μικρο κοριτσακι εισαι τι του φταισ ξαναλεω αν εχει ιστορια
εσενα σ αγαπαει περισσοτερο κι ασ λενε αυτοι εδω οτι θελουνε
κι ασε τισ εκδικησεισ κατα μεροσ αν εχει παρελθον θα φασ τα μουτρα σου
θα μου πεισ αυτο ειναι αγαπη αλλα ειναι κριμα εισαι μικρη ακομα
να τον αφησει στην ησυχια του φυσικα αλλα να ξερει οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να την αγαπαει περισοτερο αοπ την αλλη
δεν επρεπε να μπλεξουν εξαρχησ γτ ειναι μικρη και δεν εχει κατι να του πει ελα οπυ ομωσ η μικρη βγηκε μεγαλη και αγαπηθηκανε
κι ετσι παει με την αλλη γτ δεν εχει σημασια η ηλικια σημασια εχει αν εισαι μικροσ η μεγαλοσ στο μυαλο
διαφωνουμε στους λογους αλλα συμφωνουμε οτι πρεπει να εγκαταλειψει
εγω ειμαι υπερ τησ εγκαταλειψησ χωρισ εκδικηση γτ μπορει να φαει τα μουτρα τησ
εξεθεσα περιεκτικα γιατι τον συγκεκριμενο του αξιζει η εκδικηση αν μπορει εχει καλως αν δεν μπορει απλς ας φυγει οπως και να εχει πρεπει να απομακρυνθει ουτε τηλ ουτε μηνυματα τιποτα
ελις κι αυτος εξισου μικρος ειναι. στα 25 ο ανδρας δεν μετραει ουτε ως 20 χρονη γυναικα, απο αποψη ωριμοτητας.
αν μιλουσαμε για τον 40ρη, 35ρη που τρελαθηκε με μια μικρουλα αλλα δεν το θεωρει φρονιμο και να την παντρευτει, θα συμφωνουσα (υπο ορους)
αλλα οχι για τον 25 χρονων νεαρουλη. ελεος...
καλα ντε και γω νομιζα οτι μιλαμε για τριαντα κατι αφου παντρευεται
ειπε οτι εχει και παρελθον λεω θα ναι μεγαλοσ αλλα μαλλον μικροσ ειναι και
η κοπελα εδω ειναι η μεγαλη αλλα τεσπα ασ το αφησουμε αυτο