Χαχαχαχα! Μην μου πεις ότι περιμένεις τώρα κ απάντηση σε τέτοιου είδους απορίες :D :D ! Η δικιά μου απορία πάντως παραμένει πόσες φορές θα χρειαστεί ακόμα να ζητήσω να διαγραφώ......
Printable View
Μαριποζα καλησπέρα, έχω αρκετούς μήνες να μπω και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Λυπάμαι όμως που δεν θες πλεον να συμμετέχεις στο φόρουμ, μιας και σε θυμάμαι αρκετά βοηθητική. Λυπάμαι που δεν βλέπω και παλιά μέλη να συμμετέχουν πια εκτός απο κανα δυο εξαιρέσεις. Δεν τα λέω αυτά για να αλλάξω την απόφαση σου με την ευκαιρία όμως να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια που μου είχες τότε προσφέρει. Καλη συνέχεια μιας και απ' ότι κατάλαβαινω δεν θα σε ξαναδώ στο φόρουμ
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, κ εγώ βοηθήθηκα από τα γραφόμενα ορισμένων μελών. Άσχετο, αλλά η καινούρια σου υπογραφή είναι πολύ μεγάλη κ σοφή κουβέντα.....
Το σημαντικό είναι ότι είσαι καλύτερα από την τελευταία φορά που μπήκες εδώ, κ μακάρι να συνεχίσεις έτσι!
Το θέμα δεν διαγράφηκε.
Αποσύρθηκε προς μελέτη στο κλειστό φόρουμ των διαχειριστών.
Άλλωστε, το θέμα αυτό, εμπεριείχε πολλούς καυγάδες. Νομίζω ότι ήταν προτιμότερο να αποσυρθεί, παρά να να "πρασινίσει" από επεμβάσεις, τροποποιήσεις και προειδοποιήσεις.
Γιατί αλήθεια έχει τόση σημασία για σένα ότι αποσύρθηκε?
Η δική σου ερμηνεία άραγε είναι πως το αποσύραμε, για ποιο λόγο?
Και βέβαια είναι πολύ κρίμα η σωρηδόν διαγραφή αξιόλογων μελών, που ενώ διαθέτουν μέρος από
το χρόνο τους, για να βοηθήσουν, υφίστανται ειρωνείες, προσβολές, κατηγορίες, συκοφαντίες...
από τα 2 νικ του φόρουμ, που έχουν αποκλειστικότητα να πυροδοτούν εντάσεις και καβγάδες.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν την περιμέναμε τέτοια απαξίωση στα ερωτήματα που τέθηκαν!...
Κι αν είχατε αρχικά τοποθετηθεί μάλλον θα είχαν αποφευχθεί κι οι καβγάδες...
Παρακαλώ να διαγραφεί το προφιλ μου.Αeon σου έστειλα και σχετικό pm.Ευχαριστώ
Τι εγινε ρε παιδια; Ολοι διαγραφοντε; Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει αυτο, ειλικρινα...
Αποδεκατιζεται το φορουμ , δεν το βλεπω καλα .
Μαγκαιβερ μην φύγεις κι εσύ..
Από τους παλιούς μόνο εσύ έμεινες... αν και μου φαίνεται πως πήρε το μάτι μου και το κυκνάκι
εμ τα βλέπετε που σας τα ελεγα κ γω... δεν πρεπει να ειμαστε ο καθενας για παρτη του...πρεπει να προστατευουμε τα μελη και εμεις και η διαχειρηση...οριστε τωρα... βρεχει διαγραφες ...!!!
Τελος παντων, δεν ειναι και κατι που πρεπει αν μας απασχολει. Οποιος θελει φευγει, οποιος θελει καθεται. Και εγω ελλειψα αρκετο καιρο απο το φορουμ, αλλα επανηλθα. Βεβαια δεν κραταω καμια κακια στο φορουμ, επιλεγω με ποιους θα μιλαω πιο προσωπικα και με ποιους οχι.
εσενα σε εχω πετυχει πολλες φορες να επιτιθεσαι σε μελη ...και σε μενα απο το πουθενα .. αφου με ειχαν προειδοποιησει για σενα παλιοτερα μελη και αμεσως σε απέκλυσα μολις ειδα οτι με ειχες βαλει στοχο... σε βλέπω απο την αλλη ομως που βοηθας ...που και που κανενα μελος...οποτε συμμαζεψου λιγο σε παρακαλω στην συμπεριφορα σου, δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις
Ωωωωω, μην τσακωθειτε παλι...
Δεν γεννήθηκε ακόμη αυτός που θα μου πει να συμμαζευτώ.
Σου το λέω, γιατί δεν το ήξερες μάλλον...
Και ποτέ δεν επιτίθομαι από το πουθενά, κάποιος λόγος υπάρχει. Δίκαιος ή άδικος, πάντως υπάρχει.
Απλά, εγώ δεν λέω σε κανένα να συμμαζευτεί, λέω απλά τη γνώμη μου.
Και μπορεί ο καθένας να λέει τη δικιά του, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι.
Αν έχω διάθεση θα πω και τη δική μου, άσχετα αν του αρέσει ή όχι.
Απλά τα πράγματα.
Αν σ' ενοχλώ, μπορείς να με μπλοκάρεις.
Bρε, δεν μπορω να παρω θεση, λειπω πολυ καιρο απο το φορουμ, ιδεα δεν εχω τι εχει γινει...
αμ δε! ...και γεννηθηκαμε και ειμαστε ετοιμοι...οταν ξαναξεφυγεις να στο ξαναπουμε...να συμμαζευτεις. και δεν ειμαι μονη μου σε αυτο... οι καιροι που τα μελη φοβοντουσαν να μην τους πιασεις στο στομα σου εχουν πεθανει!!.. ο ντεπ ηταν το τελευταιο θυμα σου!.. μπορει να ειμαστε αρρωστοι αλλα δεν ειμαστε θυματα ...και μαλιστα δικα σου!!!...
προς διευκολυνση οσων ισως θελησουν στο μελλον να αποχωρησουν και δυσκολευονται γιατι δεν ανταποκρινεται εγκαιρως η διαχειριση....
η απαιτηση για διαγραφη δεν εχει κανενα νοημα μιας και δεν σβηνονται τα μηνυματα.
αν το προβλημα ειναι οτι φαινεται το νικ στα μηνυματα, ζητηστε απο την τεχνικη υποστηριξη να αλλαξει το νικ.
αν το προβλημα ειναι οτι δεν θελετε να λειτουργουν τα πμ σε οσους δεν γνωριζουν την αποχωρηση, υπαρχει ρυθμιση για να μην δεχεστε πμ.
αν το προβλημα ειναι οτι θελετε να κανετε γνωστο οτι αποχωρειτε η τους λογους της αποχωρησης, μπορειτε να το δηλωσετε ανοιχτα στο φορουμ (για την περιπτωση που καποιο μελος νιαζεται).
η μονη περιπτωση που εχει νοημα η απαιτηση για διαγραφη, ειναι αν το μελος ειναι εθισμενο στην χρηση του φορουμ και θελει μια βοηθεια για να ξεκοψει. αλλος λογος, δεν βλεπω να υπαρχει.
α ναι, υπαρχει ενας ακομα.
το να θελει να κανει χωρο στους υπολογιστες του για να βαλει τα νεα πολυπροφιλα...
Δεν γνώριζα ότι υπήρξα ο φόβος κι ο τρόμος του φόρουμ, για να το λες εσύ που σε πληροφόρησαν, κάτι θα ξέρεις.
Έχω λοιπόν τόσο μεγάλη δύναμη! Ευχαριστώ που μου το λες, δεν το είχα καταλάβει.
Με κάνεις πολύ περήφανη!
Τώρα να δείτε τι σας περιμένει!
Εσένα και τους συμμάχους σου που γεννηθήκατε!
http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif
Ήταν κι ο Τζώνης ο Ντεπ θύμα μου; Ε, άι στο διάολο!
Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου;
Πάντως, αν δεν κάνεις πλάκα και μιλάς σοβαρά, αρχίζω ν' ανησυχώ για σένα.
Ρέα μην ζητάς σε όλους να λάβουν θέση στον "καυγά" και καλύτερα να μην αναλώνεσαι κι εσύ σε τέτοια θέματα... το καλύτερα βεβαια είναι πολύ υποκειμενικο.. Αυτή είναι η δικιά μου θέση ως πιο παλιά.
Ρεμεντι χαίρομαι που σε βλέπω, ελπίζω να είσαι καλά.
Μαριαν καλησπέρα και σε σενα, χαίρομαι που βλέπω κάποια γνώριμα μέλη
βεβαιοτατα!
η θεση που εχω, ειναι να αποφευγεις τα "παλιοτερα μελη που σε πλησιαζουν για να σε ενημερωσουν" καλοπροαιρετα, η να σου λυσουν τα προβληματα πριβε.... ειναι εξακριβωμενα τα προβληματικοτερα, που θα σου δημιουργησουν περισσοτερα...
τα υπολοιπα θα τα βρεις μονη σου, με ηρεμια και καλη θεληση.
υπαρχει θεμα και επι της ουσιας και επι της διαδικασιας.
το επι της ουσιας, οποιος εχει μυαλο το καταλαβαινει. ας το σκεφτει.
το επι της διαδικασιας
ειναι οτι ειναι μια παραλογη απαιτηση (αν δεν αφορα βοηθεια για εθισμο οπως ειπα και πριν), για τον απλουστατο λογο οτι η διαδικασια της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ αφορα αποπομπη μελων κατα την κριση του φορουμ για να προστατευθει, ΟΧΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!
ειναι σαν να ερχομαι σπιτι σου να πρεπει/θελω να φυγω και να σου λεω "με περιμενει ο ανδρας μου, πρεπει οπωσδηπτοε να φυγω αλλα μου ειναι αδυνατον . πεταξε με με τις κλωτσιες, μπας και φυγω, εσυ με καθυστερεις και μου δημιουργεις προβλημα. αν με ειχες διωξει, δεν θα μαλωνα με τον ανδρα μου!".... ποιος σε κραταει με το ζορι, χριστιανη μου?????
δεν ειναι καυγας καθρευτη...ειναι συζητηση, τουλαχιστον απο την μερια μου, εχω παρατηρησει και εχω υποστει και η ιδια χωρις καν να την γνωριζω ειρωνεια και αρνητικη συμπεριφορα, και γιατι να μην παρεις θεση σε κατι που αφορα το ΦΟΡΟΥΜ δεν καταλαβαινω... αν οχι τωρα με τις διαγραφες...ποτε?
Δυστυχώς Ρέα όλοι έχουμε δεχτεί κάποια στιγμή επίθεση και ειρωνία και πραγματικά είναι πολύ άσχημο να υπάρχουν τέτοια θέματα ειδικά σε ένα τέτοιο φόρουμ, αλλά όπως παντού υπάρχουν ετσι κι εδώ.
Δεν ξέρω τι να σου πω για τη θέση, όπως είπα έχω και μήνες να μπω... αλλά και καθημερινά όταν έμπαινα δεν ήθελα να παίρνω θέση σε τέτοιες κουβέντες ή αλλιως "καυγάδες", όπως δεν ήθελα να δίνω και σημασία στα κουτσομπολίστικα πμ που με προειδοποιούσαν για άλλα μέλη, αν και μία φορα μόνο είχα τέτοιο μιας και δεν με αφόρουσαν αυτού του τύπου οι κουβέντες... Ποτε όμως δεν πίστεψα πως ως νέο μέλος, άρα και αδιάφορο μέλος το πμ που πήρα ήταν για να με προστατέψει και όχι για να διαβάλλει τον άλλον.
Βέβαια ο λόγος που μπήκα εγώ εδώ μέσα είναι για να ξεφορτώνω το συναίσθημα που δεν μπορώ να αντέξω και για να προσπαθώ να "στηρίξω" κανα άλλο μέλος όταν το έχει ανάγκη και το ζητάει.
Τα μέλη που είναι αρνητικά μονίμως και χωρίς λόγο, και το μονίμως το τονίζω δεν με αφορούν. Επειδή σε εσένα όμως μπορεί να είναι υποστηρικτικά προφανως και δεν θα στα ακυρώσω.(Δεν μιλαω για κάποιο συγκεκριμένο μέλος)
λιγο με απασχολουν και εμενα τα κουτσομπολια,αν εδινα βαση δεν θα αντιμετωπιζα κατα προσωπο τις καταστασεις! τονισα τοσες φορες οτι το εχω παρατηρησει και η ιδια ,αλλα δεν δωσατε σημασια σε αυτο... γιατι τα παλια μελη υποστηριζεστε μεταξυ σας μαλλον.. δεν ξερω...αλλα δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια να ασχοληθω αν αφορουσε ΜΟΝΟ εμενα ή τα κουτσομπολια η κατασταση... και η συμπεριφορα του "δεν με αφορα" δεν ειναι τοσο υποστηρικτικη για το φορουμ και για τα μελη..κατα τη γνωμη μου πάντα ετσι.. πραγματικα συμποναω καποιους ανθρωπους και δεν μπορω να τους βλέπω να γινονται κομματια απο αθλιες συμπεριφορες χωρις να πάρω θεση .. το θεωρω υποχρεωση μου σαν ανθρωπος. μπήκαμε ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ απο τα προβλήματα μας εδω μεσα, και μπορει να γινει ενα φορουμ πραγματικης υποστηριξης αν δειξουμε πραγματικη ευαισθησια σε καποια θεματα ... ετσι το βλέπω εγω ...τωρα οπως ειπες ειναι και πως το βλέπει ο καθενας ..σεβομαι την αποψη σου αλλα δεν την βλέπω να λειτουργει...