τωρα τα δεκαοχταχρονα ειναι μεσα στην αρνητιλα και δεν εχουν ορεξη για τιποτα ολα ειναι ετσι ομωσ
Printable View
τωρα τα δεκαοχταχρονα ειναι μεσα στην αρνητιλα και δεν εχουν ορεξη για τιποτα ολα ειναι ετσι ομωσ
Όλα δεν νομίζω γιατί τα βλέπω ...όπως και να χει μια φορά είναι τα νιάτα .. και κάθε ηλικία έχει τη χάρη της και τα προβλήματα της ..αυτή είναι μια περίοδο που μπαίνουν οι βάσεις για μετέπειτα ..καλά θα κάνουν να την εκμεταλλευτούν προς όφελος τους .
:D:D:rolleyes:
turtle μην δινεις σημασία στον ελις, καλα του τα εχωσες και μια χαρα τα λες!!!!...για καποιους απο εμας καποια πραγματα ειναι αυτονόητα ... για τους υπόλοιπους ...δικαιωμα τους να βλέπουν ή ν μη βλεπουν ότι θελουν ή οτι τους συμφερει..
ειναι οταν βλεπεισ την συντροφο σου ταραγμανη..η φοβισμενη...η λυπημενη..η να κλαιει...κι εσυ μοναχα να την κοιτας...να σου ανοιγει τα χερια τησ..να σε αγγιζει δειλα.. κι εσυ επειδη δεν καταλαβαινεισ τον λογικο λογο πισω απο τα συναισθηματα τησ..να μην νιωθεισ τιποτα..και να μην κανεισ τιποτα..μονο και μονο επειδη δεν το καταλαβαινεισ..η πιο απλα δεν το νιωθεις...
ειναι μια κατασταση εντονησ αρνησης.. δεν πιστευω πως ειναι πραγματικη παρα μονο ισωσ στουσ κατα συρροην δολοφονουσ πραγμα πολυ σπανιο δηλαδή....ολοι οι αλοι γιατρευονται..αρκει να μην φοβουνται να νιωσουν.. δεν ειναι η λογικη το θεμα παντα...υπαρχει και το συναισθημα...
αλλαξε το με τον σπυρο σουλη και μην φοβασαι ο θανατος θα ερθει για ολους μας καποια στιγμη γιαυτο μην φοβασαι υπαρχουν εκει εξω ενα σωρο ατομα που δεν ασχολουνται ουτε με κινητα ουτε με ποδοσφαιρα ενας απο αυτους σου μιλαει εδω τωρα ολο και καποιος κοντινος σου θα υπαρχει να σε βαλει σε μια παρεα η να σε δικτυωσει ως ενα βαθμο.δεν εχεις γνωστους?πανε γυμναστηριο με τον καιρο θα γνωρισεις κοσμο γενικα το θεμα ειναι να θες να κανεις και καμια παρεουλα αν δεν θες μονο δεν θα κανεις και θα εισαι πισω απο αυτη την μαλακια ολη μερα
Αφου ο ανθρωπος λεει οτι εχι κτθλψη , τι παρεες και γυμναστηρια , εχει δικιο για τα κινητα και τους η/υ , εχουν κανει μεγαλη ζημια στους νεους ανθρωπους . Εγω τον καταλαβαινω .
χαχαχα... και γω βρουτοπαιδο μου!!.. απο την ζουλεια μου τα κανω που αγαπας τον περαστικο πιο πολυ απο εμενα!!! αλλα πέρα απο την πλάκα μου αρεσει να βλέπω ανθρωπους με σοβαρη αποψη που στεκουν αναστημα ...πως να το κανουμε ρε αδερφε.....και πάλι μπραβο turtle που χωνεις εκει που πρεπει!!
εχω εγω σοβαρη αποψη και ορθωνω αναστημα μωρε μπραβο και γω νομιζα οτι ελεγα παπαριεσ
καλα αμα την χανω λιγο τη μπαλλα ακομα καλα ειμαι
δε με χαλαει ζηλευω γτ νομιζω οτι μιλατε πριβε και συνενοηστε
μιλαμε και πριβε βρε αγορι μου αλλα για τα δικα μας τα σκ@τ@...με τοσα προβλήματα που κουβαλάμε στο κεφαλι μας με τι κουραγιο να "συνενοηθουμε" για μικροσαχλαμαρες...και αληθεια για οσο με εχεις γνωρισει με κοβεις να καταδεχομαι σε πισωπλατες κ@λοπαιδιες και κατινιες??
κι εγω δε θελω να μιλαω πριβε γι αυτουσ τουσ λογουσ αλλα ζηλευω οταν βλεπω οτι εχει αναπτυχθει σχεση
δεν υπάρχει πιο αγαπητο ατομο απο εσενα στο φόρουμ ...απο όλους!!... και το βλέπω συνεχεια να συμβαινει...οσο για μενα ξερεις πως οποτε θελησεις να μου μιλήσεις πριβε για όποιο θεμα γουσταρεις ...ειμαι εδω και θα ναι ιδιαιτερη χαρα μου!..
απο εκει και πέρα αφου ετσι νιωθεις καλα εκανες και το εβγαλες απο μεσα σου και μπραβο σου γτ θελει κοτσια να το κάνεις!!
αρκετα με την καραμελα της καταθλιψης μερικοι την εχετε κανει τοσο κοινη λες και ειναι πονοκεφαλος 110 στους 100 δεν εχετε ιδεα τι ειναι.οταν εχεις καταθλιψη δεν εχεις διαθεση για τιποτα στη ζωη σου ουτε καν να γραφεις πισω απο ενα χαζοκουτι κατεβατα και να τσακωνεσαι με ολο τον κοσμο και αν εχει οντως καταθλιψη ας παει σε ψυχιατρο να του κανει διαγνωση αυτοδιαγνωση δεν κανουμε απο εδω
Καλά αιρομαν έχει και η καταθλίψη διαβαθμίσεις... πάντως πως δεν είναι καταθληπτικός όποιος αυτοδιαγνώνεται έτσι κι αυτό ισχύει.
Χεσε μας και εσυ ρε μαστορα, την ορεξη σου ειχαμε να μας κανεις ανακριση και στο γιατι γραφουμε, ο,τι γουσταρουμε θα γραφουμε, οπου γουσταρουμε θα γραφουμε και οποτε γουσταρουμε θα γραφουμε, υπαρχει ξερεις και η μανιοκαταθλιψη αλλα χεστο αυτο, ψυχιατρος στην περιοχη μου δεν υπαρχει μονο ψυχολογος, τι στον πουτσο θες να κανω?? Να κοιταω το ταβανι?? Εγω κοβω φλεβες με μαχαιρι και μου λες κιολας να μην καθομαι στο κωλοκουτι??
Ευκολο να μιλας στην θεωρια, στην βραση ομως κολλαει το σιδερο.......
Βλέπω με ειρωνευεσαι για αλλη μια φορα χωρις να σου εχω προσαψει τιποτα....Να φας σκατα και εσυ λοιπον.....
Μάθε πρώτα τι θα πει ειρωνεία και μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις πότε κάποιος σε ειρωνεύεται και πότε κάποιος προσπαθεί απλώς να σε βοηθήσει να ξετυλίξεις τη σκέψη σου για να βρεις ένα δρόμο και μετά κέρασε ότι θες ... και στην τελική γιατί να ασχολούμαι μαζί σου ... αφού το μόνο που κάνεις με τον ένα ή άλλο τρόπο είναι να επιτίθεσαι .. δηλαδή εσύ ξέρεις να πούμε σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται ο άλλος που σου μιλάει ή οι άλλοι εδώ μέσα .. ή μήπως είσαι μόνο εσύ στον κόσμο και ο καθρέπτης σου ?
Και να ξέρεις εγώ όταν κερνάω σκατά , τα κερνάω και σε ποσότητα φάε ένα κουβά σκάτα ... λοιπόν ! κι αν δεν σ αρέσει στα γαρνίρω και με φράουλες ! Και αν φέρεσαι έτσι γενικώς στους άλλους λογικό μετά να μένεις μόνος σου ..και όλοι να σου γυρνάνε στην πλάτη ... ήδη έχω βαρεθεί τα Post σου .. γιατί το μόνο που κάνεις είναι 1) κλάψα 2) μιλάς άσχημα σε όποιον προσπαθεί να σου πεί κάτι ..με αποτέλεσμα να σπαταλάει το χρόνο του ... άδικα ..
Παιδιά στην ηλικία σου έχουν ενδιαφέροντα , εσένα το μόνο σου ενδιαφέρον είναι να μυξοκλαίς και μετά να τσακώνεσε με όλους ... και σε ρωτάω πόσο ακόμα λες να κρατήσει αυτό το βιολί ... ? Γιατί δεν πάει και πολύ αν δεν κάνεις μια προσπάθεια να βγεις από τα σκατά ...
Τουλάχιστον βρες ένα χόμπυ ρε παιδί .. να μην κάθεσε να αποσβολώνεσαι πίσω από μια οθόνη ... κάνε συλλογή από γραμματόσημα ξέρω γω ..
Και ότι και να σου πουν είσαι τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς ...κάτι θα βρεις πάλι να συνεχίσεις το ίδιο παιχνίδι ... κόψε όμως γιατί αν δεν έχεις εσύ δουλειά εμείς έχουμε και παρομοίως τα δικά μας θέματα επίσης ... για τα οποία εσύ πάλι χέστηκες !
Ηρέμισε turtle μου, όπως ειπες εχουμε όλοι τοσα θεματα...εκει που εισαι ήμουνα και πολύ χειρότερα απο αυτο σε διαβεβαιω.. προστατευσε τον εαυτο σου και τα νευρα σου απο ολη αυτη την ανουσια μαχη, εχεις σοβαρότερες να ασχοληθεις!... ξερω ακριβως πως νιωθεις .. υπάρχουν λύσεις για αυτο το πρόβλημα πολυ πιο απλες !!;)